پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی آمریکا/رم 1 گیگ فقط 14,000 تومان/پورت 1 گیگ اختصاصی/30 روز گارانتی بازگشت وجه
با سلام و وقت بخیر
میخواستم ببینم هارد های ssd رو کی به فروش میذارین؟
پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی آمریکا/رم 1 گیگ فقط 14,000 تومان/پورت 1 گیگ اختصاصی/30 روز گارانتی بازگشت وجه
Vps 1024 چرا نمیشه سفارش داد؟
بله من هم همین مشکل را دارم
دیگر پلن هایی که می خواهم انتخاب کنم هم اررور می دهد.
خارج از دسترس
در حال حاضر این سفارش خارج از دسترس می باشد و سفارش های ارسال شده برای این آیتم تا هنگامی که این سرویس در دسترس قرار بگیرید به حالت معلق در می آیند، برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kjwr38iu39t
با سلام و وقت بخیر
میخواستم ببینم هارد های ssd رو کی به فروش میذارین؟
سلام دوسته من
شما سفارش شده صادق هستید
اعلام میکنم بهتون
.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mozilla
Vps 1024 چرا نمیشه سفارش داد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
halfblod
بله من هم همین مشکل را دارم
دیگر پلن هایی که می خواهم انتخاب کنم هم اررور می دهد.
خارج از دسترس
در حال حاضر این سفارش خارج از دسترس می باشد و سفارش های ارسال شده برای این آیتم تا هنگامی که این سرویس در دسترس قرار بگیرید به حالت معلق در می آیند، برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
سلام
ظرفیت سرور تکمیل شده
سرور جدید رو بعداز ظهر تحویل میدن و سفارش رو دوباره باز میکنم همین جا اعلام میکنم
موفق باشید
سلام سرور جدید بهتون تحویل دادن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mozilla
سلام سرور جدید بهتون تحویل دادن؟
والا هنوز نه
چون 2 شنبه اول هفته ی آمریکاست سرشون شلوغه
یه مشتری هم اینویس پی کرده من دارم شرمندش میشم
1 عدد سرور سر قولی که داده بودم به کاربر تحویل داده شد
البته ای پی سرور خودم بود :)
منتظرم سرور جدید رو دی سی تحویل بده
شب بخیر
بله دوستان 1 سرور به من تحویل داده شد و از خوش قولی این بزرگوار صمیمانه سپاس گذارم
با تشکر
با عرض سلام
دوستان سرور جدید تحویل گرفته شد
سفارشات باز شد میتونید سفارشات خود را ثبت کنید
تمامی کانفیگ های نرم افزاری به صورت رایگان برای مشتری انجام می شود