پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
مدارک واقعی هستند - خیر امکانش نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid67
دوستانی که فعالیت دارن اخیرا پول برداشت کردند ؟ من همیشه با ip کانادا وصل میشم به سایت و اکانتم هم وریفای شده با هویت کانادایی معتبر هستش ... چند درصد احتمال این هستش که قضیه رو بفهمن و اکانت من رو بلاک کنن ؟چون مثل اینکه کامپیوتری که باهاش کانکت میشیم رو هم چک میکنن... من اولین برداشتم رو زدم که با توجه به تاخیر برای اولین برداشت زده تاریخ 17 یا 18 مارس ... حالا نمیدونم قطعی هستش یا باز ممکنه مشکلی پیش بیاد ...
سلام
بهتره یه سرور مجازی روی اون مرورگر نصب کنی و از طریق اون بری.. اگه تا الان همینطوری رفتی احتمالا لو رفتی
دوستان توی این پروسه وریفای وقتی که اخر bank statement میخواد احیانا زنگ نمیزنه بانک استعلام بگیره که ایا ما شخص واقعی هستیم یا نه ؟
دوستان به نظرتون سایت liuxnet.com مورد اعتماد هست؟ برای خرید سیم کارت مالزی؟
دوستان من وقتی میخوام با پی پال فریلنسر رو وریفای کنیم میگه باید credit card وارد کنی ...(حساب پی پال منم با یه حساب بانکی وریفای شده)
قضیه چیه؟
قبلاً که credit card نمیخواست، فقط پی پل بود، یعنی چند تا آپشن داشت، یکی از آپشن هاش پی پل بود.
شما چطوری عضو شدی؟ مدارک از کجا آووردی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
قبلاً که credit card نمیخواست، فقط پی پل بود، یعنی چند تا آپشن داشت، یکی از آپشن هاش پی پل بود.
شما چطوری عضو شدی؟ مدارک از کجا آووردی؟
من همون پی پال رو انتخاب کردم. بعدش میره تو یه صفجه پی پال اونجا کردیت کارت میخواد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ider
من همون پی پال رو انتخاب کردم. بعدش میره تو یه صفجه پی پال اونجا کردیت کارت میخواد!
شاید اجباری نباشه، نگاه کنین skip و اینجور چیزا داره یا نه...
پس چقدر بد شد، من تازه میخواستم یه حساب جدید باز کنم...
درود دوستان من...
من مثل مرد میگم سایت هایی که همیشه ایران تحریم کرده اصلا فعالیت نکنید...
چرا آنقدر مجبورید فعالیت کنید که همش پول در اونجا گیر کنه...
اگه این سایت بره آمریکا ثبت بشه و تغییر مکان بده برای همیشه ایران رو تحریم می کنه مثل تم فارست که اصلیت استرالیا هستش...
دست بردارید که برای خودتون دردسر درست می کنید...
این گونه سایت های فری لنسر توی اینترنت زیاده که پیدا کنید که حداقل حساب های وبمانی و پرفکت مانی و اوکپی و بیت کوین قبول کنه که بتونید بدون مشکل کشور ایران برداشت کنید....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
درود دوستان من...
من مثل مرد میگم سایت هایی که همیشه ایران تحریم کرده اصلا فعالیت نکنید...
چرا آنقدر مجبورید فعالیت کنید که همش پول در اونجا گیر کنه...
اگه این سایت بره آمریکا ثبت بشه و تغییر مکان بده برای همیشه ایران رو تحریم می کنه مثل تم فارست که اصلیت استرالیا هستش...
دست بردارید که برای خودتون دردسر درست می کنید...
این گونه سایت های فری لنسر توی اینترنت زیاده که پیدا کنید که حداقل حساب های وبمانی و پرفکت مانی و اوکپی و بیت کوین قبول کنه که بتونید بدون مشکل کشور ایران برداشت کنید....
وقتی ما از کشور دیگه ای ثبت نام می کنیم، دیگه چه نگرانی داریم برای اینکه سایت بره کجا ثبت بشه، هر جا باشه، باشه! ما که ایران نیستیم
در ثانی، هیچ کدوم از سایت های فری لنسر دیگه (که شما میگین تو اینترنت زیاده) به اندازه ی فری لنسر پروژه توش نیست به علاوه خیلیای دیگه هم مثل elance و odesk هم آمریکایی هستن و ایران رو قبول ندارن. سایت های ایرانی هم که افتضاح هست... کسی که روزی حدود 200 تومن تو فری لنسر درامدش بوده، دیگه حاضر نمیشه بره تو این سایتای الکی کار کنه...