پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
آخه این سروریکه من می خوام توش ران کنم تو vps با رم 128 هم تست شده و جواب می ده . خودم شخصا تست کردم . منتها می خوام چند تا سرور ران کنم توش (مصرف پهنای باندشم کمه)
اکثر کاربر های این گیم هم از اروپا هستن . برای همین لوکیشنش تو اروپا باشه بهتره
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian_mafia
آخه این سروریکه من می خوام توش ران کنم تو vps با رم 128 هم تست شده و جواب می ده . خودم شخصا تست کردم . منتها می خوام چند تا سرور ران کنم توش (مصرف پهنای باندشم کمه)
اکثر کاربر های این گیم هم از اروپا هستن . برای همین لوکیشنش تو اروپا باشه بهتره
تیکت بدید تو سایت با هم بررسی کنیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
only-only
بکاپتون رو دادن ؟
بله
آقا عرض کنم خدمت شما که ( آقای حاشیه :71: )
من الان 6 ماهه از ایشون 1 ویپی اس گرفتم .
تا این لحظه 1 ثانیه هم خاموش نشده .
هر وقت تو یاهو پی ام دادم جواب داده . هر وقت تیکت زدم جواب داده .
لطفا حاشیه درست نکن تو تاپیک . شماره تلفن داره ، ازش بگیر زنگ بزن ، اصلا بهش فحش بده ، به کسی ربطی نداره .
حالا ببینم چرا از بین این همه کاربر فقط شما مشکل داری؟ نه جان من یه جوابی بده که همه قانع بشنا!!!
لطفا هم دیگه بحث رو تموم کنید . خوب نیست . هر چقدر این آقا (سرور پردازان) کوتاه میاد شما(آقای حاشیه) کش میدی .
آرزوی موفقیت برای همه. :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamjj
آقا عرض کنم خدمت شما که ( آقای حاشیه :71: )
من الان 6 ماهه از ایشون 1 ویپی اس گرفتم .
تا این لحظه 1 ثانیه هم خاموش نشده .
هر وقت تو یاهو پی ام دادم جواب داده . هر وقت تیکت زدم جواب داده .
لطفا حاشیه درست نکن تو تاپیک . شماره تلفن داره ، ازش بگیر زنگ بزن ، اصلا بهش فحش بده ، به کسی ربطی نداره .
حالا ببینم چرا از بین این همه کاربر فقط شما مشکل داری؟ نه جان من یه جوابی بده که همه قانع بشنا!!!
لطفا هم دیگه بحث رو تموم کنید . خوب نیست . هر چقدر این آقا (سرور پردازان) کوتاه میاد شما(آقای حاشیه) کش میدی .
آرزوی موفقیت برای همه. :53:
یک روز یکی از سرورهای ما (همین سرور آخریه) 4 ساعت به خاطر ابیوزهای مکرر کاربرا توسط دیتاسنتر Down شد .
آبرو و حیثیت ما رو بردن . همین تاپیک رو 20 صفحه آوردن جلو ، الان موجوده همه میتونن ببینن .
اونوقت شما انتظار داری در حالت عادی هم ول نکنن ما رو؟
جدیدا یک سری با هویت مجهول هم میان یه چیزی مینویسن و میرن !
خلاصه خیلی جالب شده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
خواستم کلا جواب ندم اما
واقعا شرم آوره :)
جوابی هم ندارید که بدید
سروری رو که مشتری اصلا نتونسته استفاده کنه بعد از یک هفته با زور جواب دادید و 10 تومن هم واسه هیچی کم کردید
گفتم که 10 تومن پولی نیست که بخوام واسش بحث کنم ولی راضی نیستم
آقا اینجا مدیر نداره؟
رسیدگی کنید دیگه .
آدم اعصابش خورد میشه این تاپیکارو میبینه.
اینجا یه جوری شده که هر کی از راه میرسه به تاپیک همکارش حمله میکنه . به خدا با اینکارا ما ایرانیا به جایی نمیرسیم .
:53::53::53:
دوست عزیز من الان 4 ماه هست از ایشون سرور دارم 2 تا تا الان هیچ مشکلی نداشتم نه با خودشون و نه با سرورها
شما هم حتما با سرور کشتی میگیری که این همه مشکل داری .....
سلام دوستان وضعیت اسمارت وی پی اس چطوره ؟
هنوز فروش دارند ؟