پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian0568
سلام
من از loginvps سرور مجازی خریداری کردم و الان مشکبی ندارم و 100% راضی هستم چون مشکلی داشتم که هیچکودوم از شرکت های قبلی نتونست رفعش کنه ولی loginvpsبه راحتی این مشکل رو بر طرف کرد و من ازشون ممنون هستم و امیدوارم همین طور به کار شون ادامه بدن
با تشکر
انشالله که راضی باشید از سرویستون .
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
سلام
پلن آمریکا با رم یک گیگ رو میشه بفرستین؟
من شش تا سرور از ایشون گرفتم و راضی هستم . کارشون خوبه
یه سرور دیگه usa512 win خریدم اگه میشه زود تر تحویل بدید بعد از ظهر هم تیکت کردم.
پاینده باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
god_western
سلام
پلن آمریکا با رم یک گیگ رو میشه بفرستین؟
سلام
بله موجود دارم از بهترین دیتا سنتر آمریکا با هارد ساتا 720 rpm - و آپتایم 100 %
شما میتونید از طریق سایت سفارش رو ثبت کنید و سرویس را با کانفیگ کامل تحویل بگیرید (کانفیگ اولیه رایگان هست)
فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
سلام
ایپی تست از هلند لطف میکنید؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cacodemon
سلام
ایپی تست از هلند لطف میکنید؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلام
پیام خصوصی شد خدمتتون .
فروش همچنان از هلند و آمریکا ادامه دارد .. .
یه سرویس هلند از ایشون خریداری شد
از ادب و سرعت عمل هر چی بگم کم گفتم
خیلی عالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OFFBAZ
یه سرویس هلند از ایشون خریداری شد
از ادب و سرعت عمل هر چی بگم کم گفتم
خیلی عالی
اشنالله که همیشه راضی باشید از کیفیت و خدمات.
برای خرید می توانید با آی دی یاهو loginvps در تماس باشید