پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
گره کار دست آقای بیگی هست.
با وجود این که من باهاشون با خنده صحبت کردم و اصلا خیالم نبود که من چه فشاری روم هست به من گفتن که خواله بعدی رو اصلا از شما قبول نمیکنم!
این حل بشه بعد من و شما در مورد بعدی صحبت میکنیم.
دوستان من شرمندم دست خوده من هم زیر سنگ این info حواله هست که به دیتاسنتر ارائه بدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
شما اگر هزینه سرور رو پرداخت میکردین و حواله من برای 5شنبه آماده میشد و ارسال میکردم این مشکل به هیچ وجه پیش نمیامد.
که من مجبور نشم برم از کسی با 1000 منت قرض کنم و همچنان قسم امام هشتم بخورین که ندارم.
کاش شما سفارش ازشون قبول نمیکردید که نه برای خودتون ، نه اعتبارتون ، نه آینده کاریتون کوچترین مشکلی پیش بیاد ؛
وقتی ندارن پرداخت کنن چرا باید سرور اختصاصی بگیرن!!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
با وجود این که من باهاشون با خنده صحبت کردم و اصلا خیالم نبود که من چه فشاری روم هست به من گفتن که خواله بعدی رو اصلا از شما قبول نمیکنم!
دوستان من شرمندم دست خوده من هم زیر سنگ این info حواله هست که به دیتاسنتر ارائه بدم.
اقای موسوی عزیز تل که جواب نمیدید و یاهو هم که نیستید. مجبور شدم اینجا بگم گفتید رسیدید خونه کارتون رو انجاممیدم هنوز انجام ندادید؟
تو این شبای عزیز سرورای ما رو هم بی نصیب نذارید
محتاجیم به دعا
آقای موسوی کجایی پس ؟ نه تلفن نه آیدی سایتتونم که بالا نمیاد ؟ بابا من موندم و یه سرور با کلی یوزر که راه به راه به من زنگ می زنن وجدانا این انصافه ؟
همه دعا کنین تو این شب ها تا سرور درست بشه ما که قطع امید کردیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
سلام
یعنی در واقع الان هیچ info به دیتاسنتر نفرستایدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان این موضوع حداقل 2-3 روز طول میکشه تا بررسی شود بعد هم شنبه یک شنبه هست بعدش هم تازه دیتا سنتر 2 شنبه شاید اوکی کنه.ایشون هم که جواب نمیدن به جه امیدی نشستیم اخه !!!
الان فقط ما موندیم با کلی مشتری !
نقل قول:
نقل قول نوشته اصلی توسط ERfan.Taleghani نمایش پست ها
واقعیت : سرور امروز دیگه روشن نمیشه. چون بخش مالی وجود نداره. بالا برید پایین بیاید بخش پشتیبانی اونم توی کشور سخت گیری به نام آلمان قانون رو زیر پاش نمیذاره و تو کار بخش فروش دخالت نمی کنه. فردا ساعت 10.30 به وقت ایران اینا میان تازه 8 صبحشون هست . دیگه تا ظهرش یا انجام بشه یا بره برا روز بعد. باید با واسطه این کار انجام بشه. شرکت ها یا شخصیت هایی که سرور دارن ازشون و حرفشون تایید شدست پیش هتزنر باید بیان پا در میونی کنند به نظر من که متاسفانه فروشنده های ما دشمن جونی هم دیگه هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
شما اگر هزینه سرور رو پرداخت میکردین و حواله من برای 5شنبه آماده میشد و ارسال میکردم این مشکل به هیچ وجه پیش نمیامد.
که من مجبور نشم برم از کسی با 1000 منت قرض کنم و همچنان قسم امام هشتم بخورین که ندارم.
عزیز یعنی واقعا شما بخطار این 1 نفر کل پرداختت نگر داشتی و این همه مشکل برای خودت و دیگریوزرهاتون بوجود اوردین واقعا این حرفتون عجیبه
در هر صورت انشالله که زودتر این مشکلتون حل بشه
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
یعنی در واقع الان هیچ info به دیتاسنتر نفرستایدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا الان هرچی بوده آقای بیگی ارسال کردن.من هم به ایشون گفتم چشم.
اما میخوام خودم بدم که همچنان منتظرم که بدن.افطار هم گذشت