پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی 256مگابایت رم فقط 6900 تومان ماهیانه ...
نقل قول:
شما که گفته بودید پنل نمیدید..!! بنده در ابتدا مشتری شما بودم اما با برخودتون مخصوصا اینهمه خواهش در مورد یه ریلود کردن یه سیستم عامل که میخواستید هزینه اضافه بگیرید در حالی که معمولا ماهی یه بار و یا سالی یه بار حق تعویض سیستم عامل هست..!!! ازتون نا امید شدم.
هر شخص یا گروه یا شرکتی قوانین خاص خودش رو داره
خیلی هستند که وقتی که میزارن براشون ارزش نداره یا اهمیتی نداره ولی خیلی های دیگه هم در عوض این وقت هزینه مطالبه میکنند که بسیار کار درستی انجام میدن.
به قوانین استفاده رجوع کنید اونجا خواهید دید که چه گفتن و چه نگفتند.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdifx
سرور را چطور میشه خاموش کرد..!
شما که گفته بودید پنل نمیدید..!! بنده در ابتدا مشتری شما بودم اما با برخودتون مخصوصا اینهمه خواهش در مورد یه ریلود کردن یه سیستم عامل که میخواستید هزینه اضافه بگیرید در حالی که معمولا ماهی یه بار و یا سالی یه بار حق تعویض سیستم عامل هست..!!! ازتون نا امید شدم.
بنده برای شما متاسفم. همانطور هم که میدونید بنده از سرور شما هیچ استفاده ای نکردم و در حال نصب بعضی کانفیگها بودم که متاسفانه سرور پوکید و دیگه دستور yum هم کار نمیکرد که بتونم کاری بکنم و همش خطا میداد. درخواست دادم که آقایی کنید و سیستم عامل ریلود کنید که فاکتور برای من صادر کردید. (فکر کنم یک هفته بود که سرور را گرفتم ) بعد از اون صادر کردن فاکتور دیگه تیکت هم نزدم و از سرورتون هم هیچ استفاده ای نکردم..
میدونم که در جواب میگید که قیمتها را پایین آوردید و این سرویسها را برداشتید . اما بنده ازتون خواهش کردم..!!! حیف اون هم خواهش تمنا که برای شما انجام دادم.. من که اصلا از سرویس دهی شما راضی نبودم.
ایهمه مدت هم چیزی نگفتم تا تاپیکتون خراب نشه اما الان میبینم که تاپیک خود به خود به هم ریخته و آه من شما را گرفت.
خیلی واضح نوشتیم برای کاربران! هزینه های تعویض سیستم عامل از روی قیمت پلن ها حذف شده! ما برای وقتی که میزاریم باید هزینه بگیریم! همیشه فی سبیل الله نیست! اگر اینطوری باشه که ما واسه همه آقایی کنیم فری بزنیم ، قیمت هم پایین بدیم! ساپورت هم بدیم! سود هم نگیریم ، غلام حلقه به گوش شما باشیم ، دیگه چی نیاز دارید؟؟ اگر چیزی مونده بگید اونم بدیم خیالتون راحت بشه!
نشستید کل سیستم عامل رو به هم ریختید بعد انتظار دارید بیایم واستون رایگان تعویض سیستم عامل کنیم؟! روی چه حسابی ؟!
10 الی 20 تومن هزینه سرویس میدید خیلی عذر میخوام از جمع، خر حمال استخدام نکردید که اینطور انتظار دارید!روی چه حسابی باید سیستم عامل کاربری رایگان تعویض بشه؟! باید از امثال این دست کاربران ماهیانه 50 هزارتومان هزینه سرویس بگیریم اونوقت صبح تا شب تعویض سیستم عامل بکنیم! این حق ما هست که هزینه زمان خودمون رو از کاربر بگیریم زیرا کاربر هزینه بابت این زمان نپرداخته است.در مورد خاموش شدن سرور اگر در مورد پست قبلی هست که محض اطلاع شما سرور ایشون ویندوز بوده و ربطی به پنل نداره! خیلی خوشحال هستم که کاربری مثل شما در حال حاضر در بین کاربر هام ندارم زیرا ارزش نداره آدم برای این دست کاربران وقتشو تلف کنه!
حداقل قیمت رو اضافه کنید و ساپورت بدید
نه اینکه vps داون شه تیکت بزنیم بعد از 3 روز جواب بدید .
رفیق شما سرور موجود ندارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamylo
رفیق شما سرور موجود ندارید؟
بله با تاخیر 24 ساعته میتونیم تحویل بدیم ، با بخش فروش مکاتبه نمایید
رم 1 گیگ شما cpu چند هسته ای داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Gunner
رم 1 گیگ شما cpu چند هسته ای داره؟
2هسته در محموع 1 گیگاهرتز محدودیت پردازش
من که راضییم کارمو همیشه انجام دادن
رم 1 گیگ 4 هسته چند میدین؟
من الان برای سفارش به سایتتون مراجعه کردم ولی 1 مورد هم سرور مجازی با 512 mb رم پیدا نکردم .
اگر این سرویس رو دارید بفرمایید تا واریز و اطلاع بدم
محل اصلا مهم نیست