-
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
داداش اگه یاهو هستی بیا
اگه نه من یک مشکلی دارم
صفحه مثلا 4 یا هر صفحه میرم همون ایمیل های صفحه یک میاره
یک اررور هم بالای صفحه هست
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sharjir/public_html/pay/admincp/export.php:1) in /home/sharjir/public_html/pay/include/prepare.php on line 12
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p_s_f
داداش اگه یاهو هستی بیا
اگه نه من یک مشکلی دارم
صفحه مثلا 4 یا هر صفحه میرم همون ایمیل های صفحه یک میاره
یک اررور هم بالای صفحه هست
Warning: session_start() [
function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sharjir/public_html/pay/admincp/export.php:1) in
/home/sharjir/public_html/pay/include/prepare.php on line
12
صفحه بندی دکوره////همه رو کلا توی یه صفحه بهتون نمایش میده/ارور هم رویعضی از هاستا میده که اگر وقت کردم چک میکنم ببینم مشکل کد چیه
-
کسی میدونه این اسکریپت چه پیش نیاز هایی رو نیاز داره روی سرویس php ? روی سرور مجازی با کنترل پنل کلوکسو نصب کردم صفحه سفید بالا میاد
-
سلام
"ماژول خرید مستقیم" چی هست و چکار می کنه ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbnusServer.Com
سلام
"ماژول خرید مستقیم" چی هست و چکار می کنه ؟!
برای مستقیم کردن خرید///کسایی که صفحه html دارن و چند تا محصول معرفی کردن وقتی روی محصول کلیک کنند مستقیم ایمیل رو میگیره و به دروازه پرداخت میره و دیگه نمیخاد دوباره محصوب رو انتخاب کنی
نمونه برا پ خ کردم
-
قالب اسکریپتvirtual freer
قالب اسکریپت فروشگاه شارژ
-
دوستان این ارورها بالا و پائین اسکریپت به دلیل چیست؟
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_ead5a305d00a2705cae3d98c632abc42, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php on line 12
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php:12) in /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php on line 1
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladsadsad
دوستان این ارورها بالا و پائین اسکریپت به دلیل چیست؟
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_ead5a305d00a2705cae3d98c632abc42, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php on line 12
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php:12) in /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php on line 1
اگر از دایرکت ادمین استفاده میکنید حتما از پرمیشن هاست///که چند تاش باید تغییر کنه//توی همین تاپیک بگردین توضیح دادم اگر دایرمت ادمین باشه/
-
-
آیا کسی خرید به مبلغ دخواه را داره و چندتا پلاگین دیگری که در خود freer هستش؟
-
با سلام
دوستان میشه ظاهر کلی اسکریپت و تغییر داد؟ مثلا بک گراند
-
سلام بله میشه تغییر داد. می تونم با هزینه برات تغییر بدم. ولی جلوه های jQuery و Ajax که بعضی سایتها گذاشتند انجام نمیدم هزینش هم براتون صرف نمیکنه! ولی بک گراند و ظاهر بدون آجاکس میتونم براتون هر چی خواستید تغییر بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasserm
با سلام
دوستان میشه ظاهر کلی اسکریپت و تغییر داد؟ مثلا بک گراند
سلام میشه تغییر داد ولی باید با css و html آشنا باشی
مثلا اگه بخوای بک گراند تغییر بدی باید بری اینجا
کد HTML:
statics/css/style.css
به قسمت body بعد هم background میتونی رنگشو تغییر بدی یا اینکه عکس بزاری مثل این کد
کد HTML:
background: #000000 url(../image/mkh.png) repeat;
-
با سلام من نصب کردم وارد قسمت مدیریت میشه مشکلی نداره
ولی وارد صفحه اول فروشگاه میشم این خطاها رو میده اینم آدرس سایت
کد:
Warning: rename(/tmp/wrtIT4Sc5,/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php) [function.rename]: Permission denied in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 48
Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 50
Warning: include(/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434
Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimyasoft
با سلام من نصب کردم وارد قسمت مدیریت میشه مشکلی نداره
ولی وارد صفحه اول فروشگاه میشم این خطاها رو میده
اینم آدرس سایت
کد:
Warning: rename(/tmp/wrtIT4Sc5,/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php) [function.rename]: Permission denied in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 48
Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 50
Warning: include(/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434
Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.index.tpl.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434
مشکل عدیده دایرت ادمین هست/
پرمیشن پوشه template_c رو 777 بزارین
همچننی این فایل در مسیر l/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php
اگر با این درست شد اگر نشد بگین چون چند جای دیگه هم باید تغییر بدین
عه
-
درست نشد صفحه سفید میاره
کد:
http://www.sharj.shadikade.ir/
-
دوستان من محصول تعریف کردم اما تو قسمت فروشاه نمی تونم انتخابش کنم مشکل از چیه ؟
و اینکه محصولی رو که می خوام بفروشم باید تو قسمت کارت ها تعریف کنم ؟ کد داده بشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobin66
دوستان من محصول تعریف کردم اما تو قسمت فروشاه نمی تونم انتخابش کنم مشکل از چیه ؟
و اینکه محصولی رو که می خوام بفروشم باید تو قسمت کارت ها تعریف کنم ؟ کد داده بشه ؟
جواب اول:شما باید بعد از تعریف محصول در قسمت کارت ها کارد ر.و تعریف کنید
دوم: بله /مثلا توی دسته زدی ایرانسل توی محصول میزنی هزار تومانی و توی کارت سریال شارز و کد شارز رو میزنی///
-
با سلام و عرض خسته نباشید به تمامی دوستان و مدیران می خواستم یک فروشگاه کارت شارژ راه اندازی کنم لطف اموزش نصب راه اندازی اسکریپت برایم ارسال کنید با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company
با سلام و عرض خسته نباشید به تمامی دوستان و مدیران می خواستم یک فروشگاه کارت شارژ راه اندازی کنم لطف اموزش نصب راه اندازی اسکریپت برایم ارسال کنید با تشکر
فروش به وسیله این اسکریپ جهت کارت شارز سودی نداره/چون باید کد ها رو از قبل بخرید و در سیستم وارد کنید/از سیستم های آماده که اراده میشه استفاده می کنید نمونش Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
-
سلام پسورد ادمین سایتم را فراموش کردم چه کنم؟
فروشگاه رسمی گارنا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed7157
کاش قبلش یه سرچ میزدین//اینم برا بار دهم
برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید
827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b
وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده در اسکریپت
یا
وارد دیتابیس شوید در کنترل پنل هاست خود و سپس دیتابیس مربوط به فریر را قسمت config را edit بزنید روبروی config_admin_username بوزر شماست و روبروی config_admin_password این را کپی کنید e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e پسورد شما به 123456 تغییر می کند پس از ورود به قسمت مدیریت پسورد را تغییر دهید.
-
اقا ممنون ایشالا جبران میکنیم
rate
-
دوستان چطوری باید چندتا درگاه رو به صورت دلخواه اول یا دوم میزاشتیم ؟ لینکشو پیدا نمیکنم :(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
دوستان چطوری باید چندتا درگاه رو به صورت دلخواه اول یا دوم میزاشتیم ؟ لینکشو پیدا نمیکنم :(
همه رو غیر فعال کن بعد به دلخواه دونه به دونه فعال کن
-
نمیشه عزیز کردم
باید ی جا رو ادیت کنم ک یادم نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
نمیشه عزیز کردم
باید ی جا رو ادیت کنم ک یادم نیست
باید به پوشه template بروید و فایل index.php رو ویرایش کنید و بین دو تگ select اسم درگاه ها رو ینویسید/کدش رو یادم نیست/توی همین تاپیکه سرچ کنید پیدا میشه
-
با سلام
دوستان ،من میخوام فرر و پاک کنم و دوباره نصب کنم ،ولی با این کار تمامی کارتها و دسته ها و محصولات هم پاک میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید که فایل های کارت و دسته و محصول کجا ذخیره شده تا اون هارو کپی کنم و وقتی فرر و دوباره نصب کردم در قسمت مربوط جایگزین کنم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jumpnew
با سلام
دوستان ،من میخوام فرر و پاک کنم و دوباره نصب کنم ،ولی با این کار تمامی کارتها و دسته ها و محصولات هم پاک میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید که فایل های کارت و دسته و محصول کجا ذخیره شده تا اون هارو کپی کنم و وقتی فرر و دوباره نصب کردم در قسمت مربوط جایگزین کنم
کاری نداره/از دیتابیست یه بک آپ بگیر بعد دوباره برگردون
-
سلام دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید.
در freer در قسمت کارت ها بر روی کارت جدید که میزنیم سه تا فیلد مو جود است هر کدام باید به چه صورت پر شود.؟ بعد آیا نیاز هست با بانک قرارداد بست و از آنها درگاه پرداخت آنلاین گرفت. ممنون
-
در مورد سوال اول: فیلد ها باید پر شوند وگرنه نشان داده نمیشود حالا بستگی به محصلوی که ارائه میدید باید پر کنید. مثل رمز شارژ، شماره سریال کارت شارژ و...
این اسکریپت برای خرید آنلاین طراحی شده پس باید با یک درگاه آنلاین قرارداد ببندی وگرنه چگونه میخوای فروش کنی؟
-
سلام
من از این اسکریپت استفاده میکنم و از دروازه پرداخت شاپرک
www.shaparak24.ir
بعد وقتی یه نفر خرید میکنه خرید انجام میشه ، پول هم از شخص کم میشه ولی بعدش کال بک نمیشه به سایت و ارور not found میده!
Not Found
The requested URL /callback.php?gateway=Shaparak was not found on this server.
این ارور
مشکل از کجاس؟
آدرس سایت هم اینه :
www.bartarinweb.com/buy
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
matin_tatu
سلام
من از این اسکریپت استفاده میکنم و از دروازه پرداخت شاپرک
www.shaparak24.ir
بعد وقتی یه نفر خرید میکنه خرید انجام میشه ، پول هم از شخص کم میشه ولی بعدش کال بک نمیشه به سایت و ارور not found میده!
Not Found
The requested URL /callback.php?gateway=Shaparak was not found on this server.
این ارور
مشکل از کجاس؟
آدرس سایت هم اینه :
www.bartarinweb.com/buy
مشکل از فایل کانفیگ هست . فایل کانفیگ رو باز کنید و آدرس فروشگاه و همچنین url فروشگاهتون رو وارد کنید + / آخرش
-
سلام
آغا من به یه مشکلی برخوردم
اینجور که اگه من برا یه محصول، یه کارت بزارم.طرف میاد میاد اون محصول رو انتخاب میکنه تو قسمت صفحه پرداخت هم میره، بدون اینکه پرداخت بکنه دکمه بازگشت رو میزنه، به صفحه " پرداخت انجام نشد " هم میاد، اما اون کارتی که خریده با اینکه تو کنترل پنل زده قابل فروش ، ولی تو صفحه خرید دیگه نشونش نمیده
باید بیام دستی اون کارت رو پاک کنم دوباره اطلاعاتش رو وارد کنم.کسی به اینجور مشکلی بر خورده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mandasan
سلام
آغا من به یه مشکلی برخوردم
اینجور که اگه من برا یه محصول، یه کارت بزارم.طرف میاد میاد اون محصول رو انتخاب میکنه تو قسمت صفحه پرداخت هم میره، بدون اینکه پرداخت بکنه دکمه بازگشت رو میزنه، به صفحه " پرداخت انجام نشد " هم میاد، اما اون کارتی که خریده با اینکه تو کنترل پنل زده قابل فروش ، ولی تو صفحه خرید دیگه نشونش نمیده
باید بیام دستی اون کارت رو پاک کنم دوباره اطلاعاتش رو وارد کنم.کسی به اینجور مشکلی بر خورده ؟
دوست عزیز این مورد چند ده بار بررسی شده و مشکلی نیست///وقتی کسی برا خرید میره سیستم یه کارت رو براش بیست دقیقه رزرو میکنه و داخل کارتها دیگه نشون نمید/بعد از بیست دقیقه دوباره اگر اون طرف موفق به خرید نشد دوباره اونو برمیگردونه/نمیخاد که شما برید و دستی دوباره وارد کنید/این قانون سیستم هست و باید باشه
-
با سلام
لطفا یکی از همکارا راهنمایی کنند که چطور میشه لیست ایمیل هایخریداران رو از دیتابیس جمع آوری کرد؟
لذا پلاگینی مطمئن ارائه دهید ..... ( 100٪ هزینه هم جبران خواهد شد بابت زحمت نوشتن پلاگین )
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar20
با سلام
لطفا یکی از همکارا راهنمایی کنند که چطور میشه لیست ایمیل هایخریداران رو از دیتابیس جمع آوری کرد؟
لذا پلاگینی مطمئن ارائه دهید ..... ( 100٪ هزینه هم جبران خواهد شد بابت زحمت نوشتن پلاگین )
با تشکر
دوست عزیز قبلا بنده گذاشتم///دو صفحه قبلم هست/ولی بازم میزام بفرمایید بدون هزینه
http://www.webhostingtalk.ir/f42/343...tml#post623399
-
دوستان این ارور بعد از برگشت از سایت بانک برای چی هست؟
404 Not Found
The resource requested could not be found on this server!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
ضمن تشکراز شما
با انجتم این کارهایی که غرمودین همه چیز اوکی شد و اطلاعات خروجی هم ایجاد شد
اما متاسفانه هیچ ایمیلی نیست .
مشگل کجاست ؟