پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ameri
سلام دوستان
تونستید به جایی برسید؟
بله حل شد ولی اکانت بسته شد
حل شد؟
یعنی الان میشه دوباره با حساب های جدید تو فری لنسر شروع به کار کنیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
حل شد؟
یعنی الان میشه دوباره با حساب های جدید تو فری لنسر شروع به کار کنیم؟
در حال حاضر خیر . اکانت من هم بستن . اگه هی بهشون پیغام بدیم شاید باز کنن به زودی ایران رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverfire
در حال حاضر خیر . اکانت من هم بستن . اگه هی بهشون پیغام بدیم شاید باز کنن به زودی ایران رو
من همین چند هفته پیش پیام دادم، اینم جوابشون:
کد:
Thank you for contacting Freelancer.com Support.
We are sorry to inform you that Freelancer.com account is not available in your country. There is no definite time on when this limit will be removed.
We wish you the best luck on your other endeavors.
If you have any other concerns, please bookmark our Help Center (https://www.freelancer.com/support) and contact us via live chat from that page for immediate assistance. Just provide the ticket ID so we can follow the conversation from there.
---
Regards,
Crystal N.
Freelancer.com Support
نظر من اینکه بازار ایران براشون صود خوبی داره و به زودی دوباره با ایران کار میکنن
اگر کسی مشکلی با تایید شناسه خودش داشت من می تونم کمک کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
اگر کسی مشکلی با تایید شناسه خودش داشت من می تونم کمک کنم.
از یک کشور دیگه مدارک میدین؟
مدارک ساختگی هست؟
امکان وریفای سیم کارت (برای تأیید شناسه) از همون کشور موجود هست؟
آی پی؟
میشه کمی توضیح بدین... و البته هزینش...
سوالات دوستمون سوالات منم هست ممنون میشم مخصوصا هزینه رو شفاف بگین و آیا اگر اکانت پیش آمد مشکلی براش جوابگو هستید؟
دوستانی که فعالیت دارن اخیرا پول برداشت کردند ؟ من همیشه با ip کانادا وصل میشم به سایت و اکانتم هم وریفای شده با هویت کانادایی معتبر هستش ... چند درصد احتمال این هستش که قضیه رو بفهمن و اکانت من رو بلاک کنن ؟چون مثل اینکه کامپیوتری که باهاش کانکت میشیم رو هم چک میکنن... من اولین برداشتم رو زدم که با توجه به تاخیر برای اولین برداشت زده تاریخ 17 یا 18 مارس ... حالا نمیدونم قطعی هستش یا باز ممکنه مشکلی پیش بیاد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid67
دوستانی که فعالیت دارن اخیرا پول برداشت کردند ؟ من همیشه با ip کانادا وصل میشم به سایت و اکانتم هم وریفای شده با هویت کانادایی معتبر هستش ... چند درصد احتمال این هستش که قضیه رو بفهمن و اکانت من رو بلاک کنن ؟چون مثل اینکه کامپیوتری که باهاش کانکت میشیم رو هم چک میکنن... من اولین برداشتم رو زدم که با توجه به تاخیر برای اولین برداشت زده تاریخ 17 یا 18 مارس ... حالا نمیدونم قطعی هستش یا باز ممکنه مشکلی پیش بیاد ...
اگه آی پی اکی باشه، حساب پی پل اکی باشه، پروژه هایی که انجام میدی درست باشه و هیچ چیز مشکوکی نباشه، هیچ اشکالی پیش نمیاد. این که میگی کامپیوتری که باهاش کانکت میشی رو چک می کنن، فقط آی پی رو می تونن چک کنن و مرورگری که باهاش وصل میشی و یه سری چیزهای جزئی مثل رزولوشن سیستم... خود سیستم رو که نمی تونن چک کنن
- - - Updated - - -
مدارک از کجا آووردی؟ و آی پی؟ امکان این وجود داره که برای فرد دیگه ای هم تهیه کنی؟ چقدر هزینه داره؟