پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yanj
داداش ما شكايتونو كرديم الانم اينجا اينا رو مطرح كرديم تا بچه هاي ديگه خوب شما رو بشناسن
اینجا بیشتر دارند با شخصیت شما اشنا میشند
منتظر مدرک هاتون هستم
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
آقای شایان
۶ روزه که سرور امریکا به دستتون رسیده و هنوز سیستم عامل من رو نصب نکردید
۶ روز منتظر بودن برای یه کار ۲۰ دقیقه ای !!!؟
چرا اینقدر طول میدید ؟
وی پی اس فارس - مشاهده درخواست
هر دفعه هم تو تیکت جدید دوباره و دوباره میپرسید چه سیستم عاملی میخواید مگه تیکت های قبلی رو نیمخونید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamsecret
چرا شما برای یک مشکل 3تا تیکت باز میکنید؟!!
لطفا تیکت هاتون رو ببندید و یک تیکت باز کنید تا من مشکلتون رو حل کنم
این چند روز تاخیر هم اضافه میکنم تا راضی باشید
نقل قول:
چرا شما برای یک مشکل 3تا تیکت باز میکنید؟!!
لطفا تیکت هاتون رو ببندید و یک تیکت باز کنید تا من مشکلتون رو حل کنم
این چند روز تاخیر هم اضافه میکنم تا راضی باشید
تیکت هارو هم بستم
قول دادید که امشب تحویل میدید
حالا ببینیم سر قولتون میمونید یا نه
دفعه قبل که با تماس تلفنی که داشتم گفتید حتما شب تحویل میدید ولی سر قولتون نموندید !
آقای شایان من یک سوالی از شما دارم:
من این تیکت رو 4 روز کامل پیش باز کردم. (مشاهده درخواست #359541) یعنی الان وارد روز 5 شدیم. تا امشب ازتون باید سرویس بگیرم ولی 4 روزه سرویسم قطع هست. یعنی
1- اندازه 4.5 روز سرویسم زودتر تموم شده
2- و تمام اطلاعاتم از بین رفته
و قصد اینکه دوباره از شما سرویس بگیرم رو ندارم پس نیازی به اعتبار تو اکانتم ندارم. چرا قبول نمی کنید پول منو (حتی اندازه همین 4.5 روز) پس بدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamsecret
تیکت هارو هم بستم
قول دادید که امشب تحویل میدید
حالا ببینیم سر قولتون میمونید یا نه
دفعه قبل که با تماس تلفنی که داشتم گفتید حتما شب تحویل میدید ولی سر قولتون نموندید !
اسمتون هم برای من پیغام خصوصی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahs
آقای شایان من یک سوالی از شما دارم:
من این تیکت رو 4 روز کامل پیش باز کردم. (مشاهده درخواست #359541) یعنی الان وارد روز 5 شدیم. تا امشب ازتون باید سرویس بگیرم ولی 4 روزه سرویسم قطع هست. یعنی
1- اندازه 4.5 روز سرویسم زودتر تموم شده
2- و تمام اطلاعاتم از بین رفته
و قصد اینکه دوباره از شما سرویس بگیرم رو ندارم پس نیازی به اعتبار تو اکانتم ندارم. چرا قبول نمی کنید پول منو (حتی اندازه همین 4.5 روز) پس بدید؟
سلام
سرویس شما امروز یا دیروز تموم شده بود
3روز زودتر از زمانی که به سررسید برسه و فکر کنم ماهی 18 هزارتومان شارژ سرورتون بوده
یعنی روزی 600 تومن اوکی تکت بدید با کم کردن کارمزد بانکی براتون هزینه رو میریزم حسابتون 500-1800
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
اسمتون هم برای من پیغام خصوصی کنید
پیغام دادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
سرویس شما امروز یا دیروز تموم شده بود
3روز زودتر از زمانی که به سررسید برسه و فکر کنم ماهی 18 هزارتومان شارژ سرورتون بوده
یعنی روزی 600 تومن اوکی تکت بدید با کم کردن کارمزد بانکی براتون هزینه رو میریزم حسابتون 500-1800
اولا جوابی در مورد اطلاعات از دست رفته ندادید
ثانیا تاریخ سر رسید من امروز بوده یعنی ساعت 12 امشب یعنی دقیقا 4.5 روز زودتر سرورم قطع شده.
ثالثا بهتون تیکت کردم هر چقدر میشه به کارتم واریز کنید. فقط بگید چه بانکی بین سامان و صادرات و ملت و پاسارگاد و ملی بهتون بدم که کارمزد بهتون نخوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahs
اولا جوابی در مورد اطلاعات از دست رفته ندادید
ثانیا تاریخ سر رسید من امروز بوده یعنی ساعت 12 امشب یعنی دقیقا 4.5 روز زودتر سرورم قطع شده.
ثالثا بهتون تیکت کردم هر چقدر میشه به کارتم واریز کنید. فقط بگید چه بانکی بین سامان و صادرات و ملت و پاسارگاد و ملی بهتون بدم که کارمزد بهتون نخوره
اطلاعاتی پاک نشده
هنوزم دارم به دیتاسنتر ایمیل میدم تا سرور من رو روشن کنند
تیکت کنید به ازای هر روز قطع بودید 600 تومن برگشت میدم
بعد از برگشت وجه شما اطلاعاتی بهتون داده نمیشه
موفق باشید