پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
laser1
سلام
خسته نباشید
من سرور 512 میکروتیک میخوام
ترجیحا فرانسه یا آلمان چون آمریکا و هلند دارم
سرعت پینگ و سرعت برای ایران عالی باشه
لطف کنید اگه دارید و یا پیشنهاداتتون + لینک خرید پخ بفرستید
چون احتمالا تاپیک رو دیگه نیام
با تشکر
سلام
از آلمان می تونید از طریق سایت سفارش بدید تا تقدیم کنم
لاگین وی پی اس - سبد خرید
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
سلام
سرور مجازی هلند تهیه شد و خیلی سریع تحویل گرفتیم ...
پشتیبانی و کیفیت هم بسیار عالی
متشکر :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kalemati12
سلام
سرور مجازی هلند تهیه شد و خیلی سریع تحویل گرفتیم ...
پشتیبانی و کیفیت هم بسیار عالی
متشکر :53:
انشالله که راضی باشید از سرویستون .
هارد فعلی سرور ها چی هست ؟ سرور با هارد sas 15k موجود دارید ؟
سلام
سوالی داشتم
من بیشتر قصدم دانلود و آپلود فایل است برای کسب درآمد.حالا میشه راهنمایی بفرمایید چی خوبه
سرعت دانلود چقدره؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
هارد فعلی سرور ها چی هست ؟ سرور با هارد sas 15k موجود دارید ؟
هارد سرور sataII 720 RPM به همراه RAID می باشد
خیر هارد ساس ندارم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_12
سلام
سوالی داشتم
من بیشتر قصدم دانلود و آپلود فایل است برای کسب درآمد.حالا میشه راهنمایی بفرمایید چی خوبه
سرعت دانلود چقدره؟
ممنون
از هلند موجود دارم
سرعت دانلود را تا 10 مگابایت تضمین میدم هرچند بالای 30 مگابایت هست
از طریق سایت می تونید سفارش بدید (سرور مجازی هلند)
سلام
من از loginvps سرور مجازی خریداری کردم و الان مشکبی ندارم و 100% راضی هستم چون مشکلی داشتم که هیچکودوم از شرکت های قبلی نتونست رفعش کنه ولی loginvpsبه راحتی این مشکل رو بر طرف کرد و من ازشون ممنون هستم و امیدوارم همین طور به کار شون ادامه بدن
با تشکر
میکروتیک 128 یا 256 از هلند میخوام با ip انگلیس / دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tohid5180
میکروتیک 128 یا 256 از هلند میخوام با ip انگلیس / دارید؟
سلام
فعلا از هلند موجود دارم با رم 256 اگر لازم دارید. آی پی انگلیس خیر ندارم .
برای خرید می تونید از طریق سایت (سرور مجازی هلند ) را خریداری کنید و بعد از خرید یک تیکت بزنیذ به بخش پشتیبانی و سیستم عامل مورد نظرتونو بنویسید .