پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
مدیران لطفا آقای موسوی رو از بن در بیارن تا ایشون بتونن مارو در جریان آخرین اخبار قرار بدن
ایشون اگر کاری هم انجام ندن باز هم حضورشون باعث آرامش تاپیک میشه و بعضی از دوستان عصبی به جون هم نمیافتند
ممنون
من از مدیران محترم یه در خواستی دارم اونم اینه که واقعا بشینن برای مدت زمان این بن ها یه زمانی تعریف کنند :) آخه چجوری 1هفته آقای موسوی باید برای type فینگیلیش بن شه بد Spamer ها هم 1 هفته بن شن ؟؟؟؟
منون می شم رسیدگی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reeza
مدیران لطفا آقای موسوی رو از بن در بیارن تا ایشون بتونن مارو در جریان آخرین اخبار قرار بدن
ایشون اگر کاری هم انجام ندن باز هم حضورشون باعث آرامش تاپیک میشه و بعضی از دوستان عصبی به جون هم نمیافتند
ممنون
مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
از سایت ایشون پیگیری کنید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadreza1372
من از مدیران محترم یه در خواستی دارم اونم اینه که واقعا بشینن برای مدت زمان این بن ها یه زمانی تعریف کنند :) آخه چجوری 1هفته آقای موسوی باید برای type فینگیلیش بن شه بد Spamer ها هم 1 هفته بن شن ؟؟؟؟
منون می شم رسیدگی کنید
مدت زمان تعریف شده! ایشون یک هفته اخراج هستند! چون قوانین رو میدونسنتد و اجرا نکردند! :) چون از افردا قدیمی انجمن انتظار بیشتری میرود! چون spammer از اسمش مشخص هست اسپمر
ایشون فعلا unban شدند تا مشکلشون حل بشه بعد از حل شدن مشکل تا یک هفته ban هستند
موفق باشید
من اگه تخلف کردم عذر میخوام چون با موبایل بودم و نمیشد که فارسی تایپ کنم.
در کل من امر شمارو قبول دارم.
در مورد سرور ها هم من منتظرم هستم که آقای بیگی به من مشخصات حواله بده که به دیتاسنتر جهت پرداخت ارائه بدم.ظهر گفت نزدیک افطار این مورد رو برای من ارسال مینکنن
جناب موسوی dc جواب دادن ؟؟؟ چی گفتن ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
متاسفانه سایت هم داون هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
کدوم سایت؟ خدا رحمتش کنه اون سایت هم مثل سایت قابل دسترسی نیست:-s
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
مدت زمان تعریف شده! ایشون یک هفته اخراج هستند! چون قوانین رو میدونسنتد و اجرا نکردند! :) چون از افردا قدیمی انجمن انتظار بیشتری میرود! چون spammer از اسمش مشخص هست اسپمر
چقدر قانون مدار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
من اگه تخلف کردم عذر میخوام چون با موبایل بودم و نمیشد که فارسی تایپ کنم.
در کل من امر شمارو قبول دارم.
در مورد سرور ها هم من منتظرم هستم که آقای بیگی به من مشخصات حواله بده که به دیتاسنتر جهت پرداخت ارائه بدم.ظهر گفت نزدیک افطار این مورد رو برای من ارسال مینکنن
آقای موسوی امکان باز شدن سرور تا امشب هست یا باید فردا پیگیر شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
واقعیت : سرور امروز دیگه روشن نمیشه. چون بخش مالی وجود نداره. بالا برید پایین بیاید بخش پشتیبانی اونم توی کشور سخت گیری به نام آلمان قانون رو زیر پاش نمیذاره و تو کار بخش فروش دخالت نمی کنه. فردا ساعت 10.30 به وقت ایران اینا میان تازه 8 صبحشون هست . دیگه تا ظهرش یا انجام بشه یا بره برا روز بعد. باید با واسطه این کار انجام بشه. شرکت ها یا شخصیت هایی که سرور دارن ازشون و حرفشون تایید شدست پیش هتزنر باید بیان پا در میونی کنند به نظر من که متاسفانه فروشنده های ما دشمن جونی هم دیگه هستند
شما اگر هزینه سرور رو پرداخت میکردین و حواله من برای 5شنبه آماده میشد و ارسال میکردم این مشکل به هیچ وجه پیش نمیامد.
که من مجبور نشم برم از کسی با 1000 منت قرض کنم و همچنان قسم امام هشتم بخورین که ندارم.