پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی 256مگابایت رم فقط 6900 تومان ماهیانه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
هیچ اطلاع رسانی به من نشده منم بی کار نیستم سایت شمارو هروز چک کنم ایمیل هم به من نیومده سرور منم انتقال داده نشده 1 هفته سرور قطع مسولیت قبول نمی کنید پشتیبانی افتضاح تون همه رو هم تهدید می کنید که کسی بیاد اینجا انتقاد کنه سرور قطع می کنید ...
وقتی 20 بار تیکت زدم جوابی نگرفتم معلومه میام اینجا انتقاد می کنم
نه بک آپی به من دادین نه سرور جایگزینی لطفا پاسخ گو باشید آقای نسبتا محترم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad_skiller
هیچ اطلاع رسانی به من نشده منم بی کار نیستم سایت شمارو هروز چک کنم ایمیل هم به من نیومده سرور منم انتقال داده نشده 1 هفته سرور قطع مسولیت قبول نمی کنید پشتیبانی افتضاح تون همه رو هم تهدید می کنید که کسی بیاد اینجا انتقاد کنه سرور قطع می کنید ...
وقتی 20 بار تیکت زدم جوابی نگرفتم معلومه میام اینجا انتقاد می کنم
نه بک آپی به من دادین نه سرور جایگزینی لطفا پاسخ گو باشید آقای نسبتا محترم
و خداوند دو چشم بینا داد! شرمنده آدرستون رو درست ننوشته بودید وگرنه نامه رسمی میفرستادیم خدمتتون!
سرور 3روز هست قطع شده و بک آپ تمامی کاربران موجود هست! شما تو 10 روز پیش که این اطلاعیه رو زدیم کجا بودید؟ تمامی تیکت های شما بررسی شده هیچ درخواست انتقال و بک آپ و هیچ اطلاعات لاگینی ارائه نشده که حتی بتونیم سرور با آی پی جدید رو بدیم! بی پایه و اساس حرف نزنید! یک دونه تیکت زدید که همواره پاسخ گرفتید نه 20 تا تیکت بی جواب ! اینجا بخش انتقادات و پیشنهادات داره همونجا تاپیک با مدرک بزنید نه اینجا که با دلیل و مدرک داریم صحبت میکنیم! تهدید هم نکردیم! فقط فرهنگ پست زدن در تاپیک و قوانین انجمن یاد آوری شد.
سلام ... حالا که الان هستید میشه سرور من 2 روزه تحویل داده نشده و بدید؟
...ممنون
نه به اون شروع طوفانیتون نه به این جواب ندادن تیکت ها توی 74 ساعت :39:
تیکت های فارسی ، دارای تیتر مناسب ، عدم اسپم کردن کاربر در تیکت ها سریعتر از باقی تیکت ها پاسخ داده میشود
سفارش ها نیز در روز مقرر در حال آماده سازی هست و یا تحویل داده شده
این عزیزمون آقای مسعودی بزرگوار تمامی وی پی اس هایی که ارائه میدن سرعت دانلود درش 50 MB/s بالاتر هست و کیفیت و سرعت بالای داره
همه ی عزیزانی که سرور س*اکس ارائه میدن به نظر من این بهترین سرور هست و کاملاً مورد اطمینان
کسایی تخریب کردن ایشون رو من خواستم بیام و بگم همش دروغه
:-*
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
و خداوند دو چشم بینا داد! شرمنده آدرستون رو درست ننوشته بودید وگرنه نامه رسمی میفرستادیم خدمتتون!
سرور 3روز هست قطع شده و بک آپ تمامی کاربران موجود هست! شما تو 10 روز پیش که این اطلاعیه رو زدیم کجا بودید؟ تمامی تیکت های شما بررسی شده هیچ درخواست انتقال و بک آپ و هیچ اطلاعات لاگینی ارائه نشده که حتی بتونیم سرور با آی پی جدید رو بدیم! بی پایه و اساس حرف نزنید! یک دونه تیکت زدید که همواره پاسخ گرفتید نه 20 تا تیکت بی جواب ! اینجا بخش انتقادات و پیشنهادات داره همونجا تاپیک با مدرک بزنید نه اینجا که با دلیل و مدرک داریم صحبت میکنیم! تهدید هم نکردیم! فقط فرهنگ پست زدن در تاپیک و قوانین انجمن یاد آوری شد.
عزیز من جای نمک ریختن مشکل کابرا حل کنید نمی خواد نامه بفرستین یه ایمیل یا sms میزدین که قطع شده در ضمن یه بار تیکت نزدم چندین بار بوده حتی شما نگفتین سرور قطع هست و برای سرور جدید اطلاعات باید بدم فقط گفتین صبور باشین الانم یا پول برگشت بزنید یا یه سرور با بک آپ بدین جای نمک ریختن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
تمامی تیکت های شما بررسی شده هیچ درخواست انتقال و بک آپ و هیچ اطلاعات لاگینی ارائه نشده که حتی بتونیم سرور با آی پی جدید رو بدیم!
این عکس هم جوابتون من چندین بار گفتم سرور مشکل داره اما یه بارم نگفتین اطلاعات لاگین یا ایپی بدین وقتی میگین صبور باشین یعنی مشکل پیدا کرده حل میشه منم علم غیب نداشتم سرور کلا قطع شده
http://img4up.com/up2/94406207089628430440.jpg
چندین تیکت هم قبلش زدم که پاک کردین این تیکت ها هم از اونایی که پاک نشده عکس گرفتم
http://img4up.com/up2/37065329462305606752.jpg
همینطوری که تو عکس دوم پیداست ایشون بعد چند روز قطعی با کمال پرویی یه لینک دادن که اطلاع داده سرور قطع بوده می خواستی زودتر در خواست بدی سرور عوض کنیم مشکل خودته !!!!
اقای مسعودی عزیز امکانش هست رسیدگی کنید به تیکت ها
من سرور ام انگار کلا خاموش شده روشن نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Roham
اقای مسعودی عزیز امکانش هست رسیدگی کنید به تیکت ها
من سرور ام انگار کلا خاموش شده روشن نمیشه
تیکت ها یک به یک رسیدگی میشه! شما تیکتت بیشتر از 2 ساعت شد که جواب داده نشد؟!
سرورتون رو خاموش کرده بودید! روشن کردیم . در ضمن من یادم نمیاد اینجا بخش پشتیبانی جوان سرور بوده باشه :-؟
سرور را چطور میشه خاموش کرد..!
شما که گفته بودید پنل نمیدید..!! بنده در ابتدا مشتری شما بودم اما با برخودتون مخصوصا اینهمه خواهش در مورد یه ریلود کردن یه سیستم عامل که میخواستید هزینه اضافه بگیرید در حالی که معمولا ماهی یه بار و یا سالی یه بار حق تعویض سیستم عامل هست..!!! ازتون نا امید شدم.
بنده برای شما متاسفم. همانطور هم که میدونید بنده از سرور شما هیچ استفاده ای نکردم و در حال نصب بعضی کانفیگها بودم که متاسفانه سرور پوکید و دیگه دستور yum هم کار نمیکرد که بتونم کاری بکنم و همش خطا میداد. درخواست دادم که آقایی کنید و سیستم عامل ریلود کنید که فاکتور برای من صادر کردید. (فکر کنم یک هفته بود که سرور را گرفتم ) بعد از اون صادر کردن فاکتور دیگه تیکت هم نزدم و از سرورتون هم هیچ استفاده ای نکردم..
میدونم که در جواب میگید که قیمتها را پایین آوردید و این سرویسها را برداشتید . اما بنده ازتون خواهش کردم..!!! حیف اون هم خواهش تمنا که برای شما انجام دادم.. من که اصلا از سرویس دهی شما راضی نبودم.
ایهمه مدت هم چیزی نگفتم تا تاپیکتون خراب نشه اما الان میبینم که تاپیک خود به خود به هم ریخته و آه من شما را گرفت.