پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
فایل من 16 kb بصورت تکست هست حالا نمیدونم ایشون چیکار میکنند
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
خـــــوب پس کار دشواری نیست
انشالله همین امروز بهتون بک آپ تحویل داده خواهد شد
باسپاس
ممنون لطف کردید ولی خواهشا لاگ رو هم بررسی کنید که موضوع معلوم بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GEO
من با هاستینگهای زیادی کار کردم
از کسی که سرور آلمان رو دوبرابر قیمت واقعی داره میفروشه گرفته ، تا بچه ای که 2 تومن پول از باباش گرفته و با یک دامنه شده شرکت هاستینگ و حتی با شرکتی که کلی اسم و رسم داره و 100 مگ رو داره به قیمت 10 گیگ عرف میده
یک سرور هم یک ماه هست از ایشون گرفتم ، نمیگم عالی بوده ، هیچ مشکلی نبوده و .... اما خداییش بخوام قضاوت کنم ایشون منصف و منطقی هستند هر زمان با دلیل فنی باهاشون صحبت کردم تا جایی که ممکن بود کمک کردند و همکاری داشتند برای رضایت من
به عنوان مثال همین امشب بعد از کلی بالا پایین کردن چند وقته و تغییرات در کانفیگ که ایشون و همکارشون زحمتش رو کشیدند مشخص شد که مشکل از ip هست و ایشون بی معطلی خودشون پیشنهاد دادند که سرور خام جدید برای رفع مشکل بهم بدند
من از حسن رفتار و صداقت کاریشون اینجا نهایت تشکر رو دارم چون با هاستینگهای دیگه کار کردم و درک میکنم که چطور یوزر رو به دلایل مختلف میپیچونند و حتی زیر بار مشکلشون نمیرند تفاوت ایشون با بقیه رو درک میکنم
من از تاریخ این پست منتظر تحویل سرور از طرف ایشون بودم تا اینکه چند روز پیش محقق شده
پینگ نافص ، ترافیک و کانفیگ داغون به شکلی که از هاست تراکر پینگ برای سرور ارسال میشد کل سرور فریز میشد ، عدم ارسال ایمیل
که با مستنداتی که اراده دادم خود ایشون قبول کردند که آی پی سرور و کانفیگش مشکل داره
برای کانفیگ هم 30 تومن هزینه دریافت کرده بودند و خودشون گفتند که بر میگردونن ، برنگردوندن که هیچ سرور هم تحویل ندادند و چند روز جلوتر از موعد سرویس من ساسپند شد و مجبور شدم بخاطر دوون نشدن سایت در ایام تعطیل دوباره پرداخت داشته باشم
حالا میفرمایند چون هزینه کانفیگ رو به فرد دیگری دادند نمیتونن بیشتر از نصف رو برگشت بدهند !!! خوب به من چه ربطی داره کسی که کانفیگ کرده رو شما انتخاب کردید
گفتند سرور جدید میدن اما کانفیگ نمیکنند (درضورتیکه کانفیگ رایگان روی پکیچشون هست )
سرور رو تحویل دادن و سری اول چون لایسنس دایرکت روی آی پی دیگری بوده دایرکت ناقص نصب شد و ایشون مجدد او اس نصب کردند برای من
سری دوم برای نصب دایرکت این مشکلات رو داشتم مشکل در نصب دایرکت آدمین روی سرور مجازی
که ایشون به تیکتها یا جواب ندادند یا خیلی دیر تا اینکه گفتم "اگر دسترسی بدید خودم او اس رو نصب کنم "
که با راهنمایی دوستان و پاک کردن و زدن یکسری فایلها به شکل دستی بالاخره دایرکت نصب شد و در حال کانفیگ دایرکت و انتقال فول بکاپ بوده که ..... یهو همه چیز رفت توی کما
ایشون بدون هماهنگی vps رو حذف کردند و یک دسترسی به گفته خودشون vmware برای من ارسال شد که من آشنایی باهاش ندارم
حالا هم قبول نمیکنند مسئولیت کار خودشون رو و میگن یا خودت او اس نصب کن ، یا انتقال بده ( لایسنس دایرکتم روی این آی پی هست و تا یکماه آینده امکان تغییر نداره )
این هم عین جواب تیکت آخر ایشون
نقل قول:
با سلام
اذیتی در کار نیست .
شما حاضر نیستید 15 تومان برای 1 ماه لایسنس پرداخت کنید از شر کیفیت سرویس های ما و پشتیبانی ما خلاص بشید؟
حالا دوستان قضاوت کنند شاید حقی از ایشون بر گردن من باشه که خودم نمیدونم و رضایتشون رو به عمل بیارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GEO
من از تاریخ این پست منتظر تحویل سرور از طرف ایشون بودم تا اینکه چند روز پیش محقق شده
پینگ نافص ، ترافیک و کانفیگ داغون به شکلی که از هاست تراکر پینگ برای سرور ارسال میشد کل سرور فریز میشد ، عدم ارسال ایمیل
که با مستنداتی که اراده دادم خود ایشون قبول کردند که آی پی سرور و کانفیگش مشکل داره
برای کانفیگ هم 30 تومن هزینه دریافت کرده بودند و خودشون گفتند که بر میگردونن ، برنگردوندن که هیچ سرور هم تحویل ندادند و چند روز جلوتر از موعد سرویس من ساسپند شد و مجبور شدم بخاطر دوون نشدن سایت در ایام تعطیل دوباره پرداخت داشته باشم
حالا میفرمایند چون هزینه کانفیگ رو به فرد دیگری دادند نمیتونن بیشتر از نصف رو برگشت بدهند !!! خوب به من چه ربطی داره کسی که کانفیگ کرده رو شما انتخاب کردید
گفتند سرور جدید میدن اما کانفیگ نمیکنند (درضورتیکه کانفیگ رایگان روی پکیچشون هست )
سرور رو تحویل دادن و سری اول چون لایسنس دایرکت روی آی پی دیگری بوده دایرکت ناقص نصب شد و ایشون مجدد او اس نصب کردند برای من
سری دوم برای نصب دایرکت این مشکلات رو داشتم
مشکل در نصب دایرکت آدمین روی سرور مجازی
که ایشون به تیکتها یا جواب ندادند یا خیلی دیر تا اینکه گفتم "اگر دسترسی بدید خودم او اس رو نصب کنم "
که با راهنمایی دوستان و پاک کردن و زدن یکسری فایلها به شکل دستی بالاخره دایرکت نصب شد و در حال کانفیگ دایرکت و انتقال فول بکاپ بوده که ..... یهو همه چیز رفت توی کما
ایشون بدون هماهنگی vps رو حذف کردند و یک دسترسی به گفته خودشون vmware برای من ارسال شد که من آشنایی باهاش ندارم
حالا هم قبول نمیکنند مسئولیت کار خودشون رو و میگن یا خودت او اس نصب کن ، یا انتقال بده ( لایسنس دایرکتم روی این آی پی هست و تا یکماه آینده امکان تغییر نداره )
حالا دوستان قضاوت کنند شاید حقی از ایشون بر گردن من باشه که خودم نمیدونم و رضایتشون رو به عمل بیارم
پیشنهاد میکنم کل تیکت ها رو یکجا تهیه کنید و بزارید ، هرچند که برای بنده اهمیتی نداره و کاری که درست هست رو انجام میدم :)
این هم که گفتم کل تیکت ها رو بزارید برای اینکه کسانی که میخونن گمراه نشن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GEO
سری دوم برای نصب دایرکت این مشکلات رو داشتم
مشکل در نصب دایرکت آدمین روی سرور مجازی
بنده همکارشون هستم
وب سایت: آسمان ارتباط شرق - ارائه دهنده سرویس های حرفه ای میزبانی وب
ازشون جهت تست هم سرویس گرفته بودم و کیفیت در حد مطلوبی بود
واقـــــعا اگر اینجوری هست که شما می گید لطفا اجازه بدید منم هم تست کنم(چون اصلا قابل باور نیست)
منظورم کلیه با تمام دوستانی که این همه گلایه می کنن.....(یک نفر که از سرویسش راضی نیست لطفا به بنده مراجعه کنه)
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
پیشنهاد میکنم کل تیکت ها رو یکجا تهیه کنید و بزارید ، هرچند که برای بنده اهمیتی نداره و کاری که درست هست رو انجام میدم :)
این هم که گفتم کل تیکت ها رو بزارید برای اینکه کسانی که میخونن گمراه نشن .
بله ، باید هم براتون اهمیتی نداشته باشه
چیزی که گفتم منافاتی با تیکتهای رد و بدل شده داشته ؟
من 1 ماه با سرور شما با اون همه مشکلات صبر نکردم که شما سرور جدید تحویل بدید و اخر ماه بجای تحویل سرور ساسپند شدم ؟
چه گمراهیی ؟
حداقل از اون پست اول که نقل قول کردم هر انسان عاقلی بخونه متوجه میشه که آدم بی انصافی نیستم و گرنه همه اینها که اومدند و سرور گرفتند و بخاطر 10-20 پینگ بالا و پایین تاپیک فروش شما رو به زمین و آسمون دوختند و عودت هزینه دادید که صداشون بخوابه ، من هم انگار باید همچین رویه ای رو از روز اول پیش میگرفتم
حالا هم در تیکت آخر به ایشون گفتم که 5 تومن هزینه او اس رو کسر کنند و نصب بشه اینها ارزشی نداره من روز اول گفتم همه چیز به کنار مرد و مردونه خودت کار خودت رو تایید میکنی ؟ جواب چی دادید ؟
بنده همه جوره با شما راه اومدم . این هم بخشی از تیکت های آخر :
شما که حاضر نیستید کل تیکت ها رو بزارید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
بنده همکارشون هستم
وب سایت:
آسمان ارتباط شرق - ارائه دهنده سرویس های حرفه ای میزبانی وب
ازشون جهت تست هم سرویس گرفته بودم و کیفیت در حد مطلوبی بود
واقـــــعا اگر اینجوری هست که شما می گید لطفا اجازه بدید منم هم تست کنم(چون اصلا قابل باور نیست)
منظورم کلیه با تمام دوستانی که این همه گلایه می کنن.....(یک نفر که از سرویسش راضی نیست لطفا به بنده مراجعه کنه)
ممنون
من قصد خراب کردن ایشون رو ندارم
این پست رو زدم که دوستانی که در این سایت هستند و میخونند و اکثرا هم کارشون هاستینگه قضاوت کنند و شاید مشکل از منه و دینی گردنم باشه که از گردن خودم رها کنم و لااقل شب که سرم رو روی بالش میگذارم حق کسی برعهدم نباشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GEO
من قصد خراب کردن ایشون رو ندارم
این پست رو زدم که دوستانی که در این سایت هستند و میخونند و اکثرا هم کارشون هاستینگه قضاوت کنند و شاید مشکل از منه و دینی گردنم باشه که از گردن خودم رها کنم و لااقل شب که سرم رو روی بالش میگذارم حق کسی برعهدم نباشه
خیر کاربر گرامی
بهتون اطمینان خاطر می دم اگر مشکلی باشه آقا مصطفی پیگیری خواهند کرد
شایسته تر بود همون زمان که مشکل داشتید با جدیت بیشتری اقدام می کردید
در حال حاضر که سرویس شما در دسترس نیست امکان قضاوت وجود نداره
چنانچه مصلحت می بینید مشکل خودتون و از طریق تیکت دنبال فرمایید
چون مشکلتون 100% حل خواهد شد(برگشت وجه توافق شده)
باتشکر