پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
در صورتی که برای رم512 به هارد بیشتری(40گیگ)نیاز داشته باشیم چی؟میتونید تغییر بدید؟
سلام
هیچ مشکلی ندارد ، فقط هزینه هارد اضافه دریافت می شود.
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
سلام
هیچ مشکلی ندارد ، فقط هزینه هارد اضافه دریافت می شود.
برای افزایش هارد از سایت باید بهتون تیکت بدم؟قب از خرید تیکت بدم یا بعد از خرید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rapfather
برای افزایش هارد از سایت باید بهتون تیکت بدم؟قب از خرید تیکت بدم یا بعد از خرید؟
فاکتور خودتونو انتخاب کنید من قیمت رو ادیت کنم براتون
ازشون سرویس هلند بار رم 256 گرفتم از نظر سرعت پردازش و پهنا بسیار عالی هستش امکان ریموت پنل هم که باعث میشه دیگه مزاحم ایشون نشم
سرویس 256 رم با cpu که میدن واقعا سرتر است از سرور کانادایی که از یکی از دوستان گرفتم تازه اون 512 رم بود و کامل در هنگ بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
schakalz
ازشون سرویس هلند بار رم 256 گرفتم از نظر سرعت پردازش و پهنا بسیار عالی هستش امکان ریموت پنل هم که باعث میشه دیگه مزاحم ایشون نشم
سرویس 256 رم با cpu که میدن واقعا سرتر است از سرور کانادایی که از یکی از دوستان گرفتم تازه اون 512 رم بود و کامل در هنگ بود
انشالله که شما هم از مشتری های دائم ما باشید.
دوست عزیز در حال حاضر کدام سرور پینگ بهتری داره؟
سرور هلند از هر نظر بهتره برای هر کاری و کاملا تایید می شوند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tohid5180
دوست عزیز در حال حاضر کدام سرور پینگ بهتری داره؟
از هلند موجود دارم پینگش منسب هست
اگر خواستید آی پی تست در اختیارتون میزارم
فروش از آمریکا و هلند ادامه دارد ...
سرور آمریکا قبل از خرید استعلام بگیرید
سلام
خسته نباشید
من سرور 512 میکروتیک میخوام
ترجیحا فرانسه یا آلمان چون آمریکا و هلند دارم
سرعت پینگ و سرعت برای ایران عالی باشه
لطف کنید اگه دارید و یا پیشنهاداتتون + لینک خرید پخ بفرستید
چون احتمالا تاپیک رو دیگه نیام
با تشکر