پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی 256مگابایت رم فقط 6900 تومان ماهیانه ...
با سلام
متاسفانه بنده کسالتی داشتم که البته همچنان برطرف نشده! فعلا از کلینیک دارم کارهاتون رو انجام میدم!بابت تاخیر عذر میخوام
برای قطعی سرورهای سوئیس که قبلا اطلاع رسانی شده بود و هیچ حرفی قابل پذیرش نیست! هر کس میخواست منتقل بشه اطلاعات انتقال را باید میداد طبق اطلاع رسانی های گذشته که مسلما منتقل شدند! و هر کسی هم که اطلاعات انتقال را نداد که مسئولیت با خودش هست و ما هیچ مسئولیتی نداریم! این موضوع اطلاع رسانی شده بود.
یکی از عواملی که باعث دیرپاسخ دادن همکارم شد! اسپم کردن در تیکت های ما بود که بیش از 230 تیکت ارسال شد که نیمی از اون ها فحش و ... بود که حتما ترتیب اثر خواهیم داد! از اس ام اس هایی که ما رو مورد عنایت فرهنگ و ادب خود قرار دادند نیز کمال تشکر را دارم!
قطعی سرورها هم بدلیل دیداس سنگین یکی از کاربران بود که باعث دان شدن یکی از سرورهای انگلیس شده بود.
فعلا سیستم تیکتینگ بدلیل اسپم کاربران و ساماندهی به تیکت ها بسته شد.
موفق باشید.
امیدوارم کسالتتون هر چه زودتر برطرف بشه
ممنون از توضیح جامع و کاملتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
با سلام
متاسفانه بنده کسالتی داشتم که البته همچنان برطرف نشده! فعلا از کلینیک دارم کارهاتون رو انجام میدم!بابت تاخیر عذر میخوام
برای قطعی سرورهای سوئیس که قبلا اطلاع رسانی شده بود و هیچ حرفی قابل پذیرش نیست! هر کس میخواست منتقل بشه اطلاعات انتقال را باید میداد طبق اطلاع رسانی های گذشته که مسلما منتقل شدند! و هر کسی هم که اطلاعات انتقال را نداد که مسئولیت با خودش هست و ما هیچ مسئولیتی نداریم! این موضوع اطلاع رسانی شده بود.
یکی از عواملی که باعث دیرپاسخ دادن همکارم شد! اسپم کردن در تیکت های ما بود که بیش از 230 تیکت ارسال شد که نیمی از اون ها فحش و ... بود که حتما ترتیب اثر خواهیم داد! از اس ام اس هایی که ما رو مورد عنایت فرهنگ و ادب خود قرار دادند نیز کمال تشکر را دارم!
قطعی سرورها هم بدلیل دیداس سنگین یکی از کاربران بود که باعث دان شدن یکی از سرورهای انگلیس شده بود.
فعلا سیستم تیکتینگ بدلیل اسپم کاربران و ساماندهی به تیکت ها بسته شد.
موفق باشید.
انشالله هرچه زودتر کسالتتون رفع بشه
چون تیکتا بسته اس یک سوال بپرسم اینجا
الان سروری که منتقل کردین فرانسه 3 روزه قطعه ip اشتباه بود مثل اینکه و هیچگونه دسترسی نداشتم میخواستم بدونم کی حل میشه؟
محض اطلاع آقایون ! اینجا سیستم پشتیبانی نیست و تاپیک فروش هست! یک بار دیگر اینجا من پست در مورد دان شدن و... ببینم کل سرورها اون فرد ترمینیت بدون بک آپ و بازگشت پول میدم!
فعلا سوالی جواب داده نمیشه تا یکی دو ساعت دیگه که بخش پشتیبانی باز بشه!و تمامی امور از طریق سیستم پشتیبانی پاسخ داده میشه
آقای مسعودی عزیز، لطفا Pm رو چک بفرمائید، راهی برای تماس با شما ندارم.
مرسی
من نمیخوام بحث کش بدم اما سرور من روی سویس و هیچ اطلاع رسانی به من نشد که قراره قطع بشه نه ایمیل نه تیکت ...
آقای مسعودی قیمت دلار پایین اومده . قیمت های شما عوض نمیشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad_skiller
من نمیخوام بحث کش بدم اما سرور من روی سویس و هیچ اطلاع رسانی به من نشد که قراره قطع بشه نه ایمیل نه تیکت ...
اطلاع رسانی به طور کامل انجام شده: 1- در همین وب سایت چند پست قبل http://www.webhostingtalk.ir/f15/349...tml#post415997
2- Javan Server | جوان سرور - اطلاعیه ها
3- به همه کاربران نیز ایمیل شد. بخش ایمیل های من رو میتونید مشاهده کنید
بهانه ای مثل برای من نیومده یا اطلاع رسانی نشده قابل قبول نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
آقای مسعودی قیمت دلار پایین اومده . قیمت های شما عوض نمیشه؟
قیمت ظاهری پایین اومده ، هیچ صرافی حواله نمیزنه