پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina1375
با سلام خواهشا به این تیکت جواب بدید #154908 || abuse
کدام تیکت دوست عزیز؟!
لطفا هویت خودتون رو مشخص کنید !
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
با عرض پوزش پس پست اولتون رو ویرایش کنید و بنویسید که هر چی پول بدین آش میخورین اگه 20 تومن میدین انتظار زیادی هم از سرور نداشته باشین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina1375
با سلام خواهشا به این تیکت جواب بدید
#154908 || abuse
154908
سرور شما 6 بار ابیوز داشته !
حالا کسی ندونه میگه چرا به تیکت ایشون جواب داده نشده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina1375
با سلام خواهشا به این تیکت جواب بدید
#154908 || abuse
154908
قابل توجه دوستان
به خاطر ابیوزهای این آقا دیتاسنتر تصمیم داشت کل سرور رو برای 48 ساعت ساسپند کنه !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
سرور شما 6 بار ابیوز داشته !
حالا کسی ندونه میگه چرا به تیکت ایشون جواب داده نشده !
عزیز من که قبول کردم تقصیر من بوده قرار شد به من بکاپ بدید لینک تیکت هم هست همه میتونن برن بیبین
قرار شد امروز شما 30 دقیقه سرور منو باز کنید من از اطلاعاتم یه بک اپ بردارم
به صورت قانونی ایشون می تونن حتی دیگه جواب شما هم دیگه نده(دیگه چه برسه به بک آپ)
چون تخلف کردید اون هم به کرات...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
به صورت قانونی ایشون می تونن حتی دیگه جواب شما هم دیگه نده(دیگه چه برسه به بک آپ)
چون تخلف کردید اون هم به کرات...
ایشون لطف کردند که به من بکاپ میخوان بدن
ولی حالا که سرور منو مسدود کردن حرفی نیست
شاید ویروس تو هارد بوده ولی شما لاگ رو نگاه کنید بهتون میگه اون ساعتی که اون سایتها اتک خوردند کی ریموت شده به سرور
شما از اون ایپی شکایت کنید چون نه من نه دوستم که تنها کسایی هستیم که به سرور دسترسی داریم اونشب به سرور ریموت نشدیم
شرح Report را از سرویس دهنده بگیرید و بررسی کنید
اگر سرویستون شامل پشتیبانی نرم افزاری نبوده حفظ امنیت سیستم عامل به عهده خودتون بوده
بله منم قبول کردم تقصیر من بوده باید هارد رو بررسی میکردم
ایشون هم اگه لطف کنند به ما یه لاگ بدند ممنون میشم که قضیه مشخص بشه
خوب ببنید شما می فرمایید Ddos و Attack نکردید
سیستم عامل آلوده شده طبق فرمایش خودتون
باز شدن سرویس شما در هر زمان می تونه برای سرور یک تهدید باشه
البته اگر تنها اطلاعات براتون اهمیت دا
راه وجود داره که به اطلاعات مورد نظر شما رسید که این امر زمان بر خواهد بود
و با توجه به زحماتی که داره احتمال نمیدم سرویس دهنده شما به صورت رایگان اقدام به پشتیبانی نمایند
باتشکر