پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
سلام ممنون از آقای بیگی واسه من یه پرداخت انجام دادن و به خوبی پرداخت شده.بدون هیچ دردسری و حتی سریع
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
روزبه جان (nasa_de) از اینکه اینقدر اذیتت میکنیم ،معذرت میخواهم.
یکی دیر از فاکتور های بنده را در کمترین زمان ممکن پرداخت کردند.
ایشون 100% قابل اطمینان هستند.
ممنونم ازتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sudo
روزبه جان (
nasa_de) از اینکه اینقدر اذیتت میکنیم ،معذرت میخواهم.
یکی دیر از فاکتور های بنده را در کمترین زمان ممکن پرداخت کردند.
ایشون 100% قابل اطمینان هستند.
ممنونم ازتون
سلام، من همیشه به شما دوستان افتخار کردم، ممنون که پیامک میفرستید و انگیزه میدید، این کار پر استرس هست، اما با لطف شما دوستان این استرس برطرف میشه.
باز هم متشکرم.
باز هم مزاحمشون شدیم ما برای پرداخت مثل همیشه، سریع و مطمئن!
دستشون درد نکنه 1000 $ دلار پرداخت در کمترین زمان پرداخت کردن به همه دوستان توصیه میشود با خیال راحت پرداختهاشون به ایشون واگزار کنند
با سلام،
هر دلار 1998 تومان.
ارادتمند / بیگی
سلام
من ویزا کارت های مجازی هدیه 5 دلاری جهت وریفای PayPal، می خوام
لطفا شرایط را ارسال کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amironline
سلام
من ویزا کارت های مجازی هدیه 5 دلاری جهت وریفای PayPal، می خوام
لطفا شرایط را ارسال کنید
سلام،
شرایط خاصی نیست، لطفا تماس بگیرید تا عرض کنم.
ارادتمند
پرداخت ها به شرکت دیتاسنتر هتزنر 15 ام و 30 ام هرماه با کمترین کارمزد ممکنه انجام خواهد شد.
یک حواله بانکی برایمان به مبلغ 1000 یورو ارسال کردند.
تایید می شوند.