شاید تو فکر این هستند که چجوری با فتوشاپ طراحی کنند!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز این موضوع مشخص هست بنده هم میدونم که هیچ سرویس دهنده ای همچین مبلغی کسی رو جریمه نمیکنه
اما هم شما و هم من و بقیه حرفه ای ها و با تجربه های انجمن میدونیم این حرف کودکانه و کاملا دروغ هست چرا ؟
چون بارها گفتن ایمیل بزنید ovh بک آپ بگیرید . سرویس دهنده های دو زاری هم بک آپ نمیدن تا کاربر حداقل برای اطلاعات هم شده پای میز مذاکره بیاد ایشون میگن ovh بک آپ میده پس جریمه ای در کار نیست .
عمده این دلایل رو همون اول گفتم حرص و طمع هستند کسانی که مثل بنز پست میدن که شاید یه میتینگی اینجا بزارن و به عنوان عضو دائم و گردن کلفت برن اونجا باد بندازن تو قبقبشون و مورد تکریم و احترام قرار بگیرند .
موضوع رو کش نمیدم مشخص هست ایشون چرا به این حال و روز افتادند
چه تاریخی به شما گفت؟
همین چند روز پیش (6-7) روز پیش باهاش صحبت کردیم! الان که دیگه جواب نمیده کلا!
ما یه 4 سالی میشه ازش سرویس میگرفتیم ، بعید میدونم تو کار کلاه برداری باشه ! یا یه گندی زده نمیتونه جمعش کنه یا....
این اواخر هم هزینه یکساله یه سرور مجازی رو دادیم بهش و دیگه خبری نشد از تحویل دادنش.....
واقعا خیلی وقته همش تاپیک را دنبال میکنم در این تاپیک یه کم مانده بیان بگن خوبید ؟ شام چی خوردید ؟ و ...
-یک نفر اومده امروز گفته آقا پول ما رو بده دارم شکایت نامه تنظیم میکنم
-فرداش اومده میگه آقا پول ما رو نمیدی شکایت میکنم ازت.
-پس فرداش اومده باز گفته آقا پول ما چی شد پس ، بارها میل دادیم شکایت نامه تنظیم کردم.
-باز اومده میگه آقا پول همه رو دادید پول ما رو ندادید فردا شکایت میکنم کیا میان شکایت کنیم؟
(از بس تابلو گفتم فکر کنم فهمیدید چه کسایی رو میگم)
خودتون خندتون نمیگیره ؟
اگر بلد نیستید چه طور شکایت کنید :
کسایی که تهران هستند بفرمایند خیابان شریعتی نبش کوچه فرهاد دادگاه جرایم رایانه ای کمتر از یک ماه هم کارشون راه میفته فتا چیه آخه فتا از این دادگاه ها دستور میگیره.
اینم راهش تا الان هم همه گفتن شکایت کسی که میخواد شکایت بکنه بره بکنه نمیکنه هم خب نکنه ولی هی نگه.
دیگه الان به طرف میگیم ازت شکایت میکنیم هر هر میخنده آبروی شکایت کردنم بردید شده بلف امروزی.
ولی یه کم به این مسئله فکر کنید قبلا ها بچه ها میگفتن پاک کنم رو بده به خانوم معلم میگما الان میگن پول ما رو بده شکایت میکنما(چه بچه ، چه آدم بزرگش هیچ کدام کاری نکردند).
یه کم تند صحبت کردم sorry دیگه والله تاپیک رو تا الان مدیر انجمن نبسته ایول داره (واقعا صبر ایوب داره مدیر انجمن).
باور کنید مبین پارسیان کسی نیست که با این تهدید ها یا بهتر بگم بلف ها بترسه بدتر فقط اینجا با گفتن شکایت دو تا مورد پیش میاد :
1. افرادی که میبینن همش بلف میزنید میخندن.
2. مبین پارسیان هم ممکنه به لج بندازید و چون کاری هم نمیکنید بیشتر اذیت میشید خودتون.
ارادت مند - سجادیه
یا حق
سلام به همگی
من هم سرویس داشتم از ایشون
وی پی اس که پرید دیتای داخل که به باد رفت - خدا رو شکر بک آپ داشتم حدود 150 گیگ.
روز قبلش که فرا نتورک به باد بره من از هاست بک آپ گرفتم
از جیبم ضرر مشتری رو دادم.براشون هاست و وی پی اس تهیه کردم.
-
این دومین پست تو این تاپیک بود.
آقا پارسان گل دفعه بعد با ddos جواب خواهم داد با تیم بیش از 100 نفر از تمام جهان.
مطمئن باش اسمتم عوض کنی باز هم می فهمم.
همین و بس.
تمسخر نکنید این یکی
راه چاه نشون ندید همه عاقل و بالغ هستند می دونند چیکار کنند بنده های خدا یکم درک احساس دارند نمیخوان دچار مشکل کنند کسی و منتظر و ایمانشون به خدا هست تا ببیند مشکل چی میشه لازم به اظهار نظر شما نبود این دو
شما مشکلات خودت جل کن این سوم
از قسمت تیکت در سایت فرانتورک اقدام کنید منتظر جواب باشید
اونایی که میخوان برن شکایت کنن برن
دوستانی که از ماهی گلالود..... لطفا خ..ه
کاملا درسته .... فردا به ادرس گفته شده میرم برای تشکیل پرونده و....
پارسیان دوست شماست؟فامیله؟ سر پیازید؟ته پیازید؟وسط پیازید؟
از چی دفاع میکنید؟پارسیان نزدیک 1 ماه با دورغ همه رو گول زده ...یه جریمه بود...کو مدرک پرداختیش؟واسه ایشون مشکل پیش نیومده که ما صبر کنیم یا کمک کنیم.سر دیتا سنتر رو کلاه گذاشتن!به ما مربوط نیست.
این همه ملت رو بد بخت کرده کلی ضرر زده بعد شما امدی دفاع میکنی؟
فردا یک پرونده شکایت دیگه به بقیه اضافه میشه....حالا اگر امدن مشکل رو حل کردن ما پس میگیریم....اگر هم نشد که دیگه روحش شاد یادش گرامی !
کسی تمسخر نکرد جو ندید.نقل قول:
تمسخر نکنید این یکی
راه چاه همین افراد بالغ گفتند از اول.نقل قول:
راه چاه نشون ندید همه عاقل و بالغ هستند می دونند چیکار کنند بنده های خدا یکم درک احساس دارند نمیخوان دچار مشکل کنند کسی و منتظر و ایمانشون به خدا هست تا ببیند مشکل چی میشه
شما کسی نیستید تعیین کنید چه کسی نظر بده چه کسی نده.نقل قول:
لازم به اظهار نظر شما نبود این دو
کسی مشکل نداره و از ایشون ما سرویس نداشتیم خودمان مستقیم تهیه میکنیم و فروشنده هستیم.(برای تبلیغ نبود برای پاسخ شما بود)نقل قول:
شما مشکلات خودت جل کن این سوم
همین افراد بالغ اقدام کردند قبلا نیازی به یاد آوری شما نیست.نقل قول:
از قسمت تیکت در سایت فرانتورک اقدام کنید منتظر جواب باشید
به قول خودتون راه چاه نشون ندید. ...نقل قول:
اونایی که میخوان برن شکایت کنن برن
باز هم به قول خودتون کسی نظر شما رو نخواست.نقل قول:
دوستانی که از ماهی گلالود..... لطفا خ..ه
کلا مشکوک هستید شما :) اکانت دوم مبین پارسیان نیست که احتمالا ؟
در ضمن مبین پارسیان از همکاران بنده و دوست بنده هم هستند و تا حالا با ایشون هیچ صحبت تندی نداشتم که بخوام کینه گیری کنم و حرفی بر علیه ایشون بزنم
ارادت مند سجادیه
یا حق
بنده سرور داشتم از ایشنون تو اون عکس که گذاشتید ایمیل پاسخ داده نشده بنده هم بوده
اما انصاف دارم
به مشتریمم خسارت دادم سرور جایگذین کردم مشکل رو با مشکل درست نمیکننم این رو یادم دادن
هر طور میخواید فکر کنید