پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
یکی از دوستان گفت هر ارزونی بی دلیل نیست منم اشتباهی فکر کردم که واقعا کیفیت داره
رم که 100% معلومه شیره از این که همش بی دلیل میره رو 3 گیگ
پورت که حداقل 30 مگ که چه عرض کنم 200 300 کیلوبایت سرعت دانلود داره اونم با نوسان (حتی یه دفعه سرور 80 کیلوبایت سرعت دانلود داشت:102:)
این آخر هم که یه بار ریست کردم دیگه کلا وصل نمیشد به سرور!!!!
از دیروز هم تیکت زدم برای برگشت وجه که طبق گفته خودشون تا یک هفته برگشت وجه در صورت نارضایتی دارن ولی هنوز جوابی ارسال نشده برای من
جناب سرور پردازان بنده کار دارم میخوام برم از جای دیگه سرور بگیرم لطفا بیا کار ما رو راه بنداز پول ما رو بده
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
کاملا تایید میشه بیش از اندازه استاندارد فروختن
البته تقصیر خودمونه که تا چیز ارزون دیدیم میریم می خریم
قیمتهای سرورهای این دیتا سنتر رو ببینید و قیمت ارز رو هم حساب کنید
کاملا مشخصه
من که بدنبال جایی دیگه واسه خریدم
منم به دنبال جای دیگه هستم
متاسفانه جای که مطمعن باشم پیدا نکردم
متاسفانه جاي پشتيباني كاربرا دارن با kerio 8.0.0 Build 551 ور ميرن !
يه سرويس دارم از نظر سرعت از اون همكار ديگشون كه تو انجمن تو كار اورسل هست ..Penol.. كمتره
اما حد اقل تا الان خوبيش اين بوده كه فعلا دان نشُده !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
only-only
توی این انجمن فکر نکنم بشه فروشندهی درستی پیدا کرد. پول کم بدی یا زیاد آخرش همین وضعه. حداقل وقتی پول نمیدی کمتر دلت میسوزه.
بالای 40 تا سرویس از افراد مختلف داشتم و هیچ کدوم هم وضعیت مناسبی نداشتند
دوستانی که دارن اعتراض میکنن به وضعیت پشتیبانی ، امروز بررسی میکنم سرویس هاشونو . اگه به خاطر kerio زده باشن سرور رو خراب کرده باشن کلا سرویسشون رو حذف میکنیم .
از دیروزه 100 تا سرور تعمیر کردیم سر این موضوع ، طلبکار هم هستن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashomid
بالای 40 تا سرویس از افراد مختلف داشتم و هیچ کدوم هم وضعیت مناسبی نداشتند
یعنی بازم من پشیمون میشم بعد از خرید 8-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
دوستانی که دارن اعتراض میکنن به وضعیت پشتیبانی ، امروز بررسی میکنم سرویس هاشونو . اگه به خاطر kerio زده باشن سرور رو خراب کرده باشن کلا سرویسشون رو حذف میکنیم .
از دیروزه 100 تا سرور تعمیر کردیم سر این موضوع ، طلبکار هم هستن .
برادر مصطفی منم دیروز تیکت گذاشتم اما پاسخی ندادید. کپی کردن یک فایل 700 مگی حدود 20-30 دقیقه زمان میبره. میانگیم سرعت آپلود هم حدود 300 کیلو بایته.
قابل توجه دوستانی که میخوان از آقای موسوی خرید کنن
تو این انجمن بهتر از ایشون پیدا نمیکنید از همه نظر هم تأیید میشن حتی کیفیت سرویس ها
در رابطه با تیکت هم من دیروز دیدم که پنل تحت وب هم دارن خیلی از مشکلاتو با همین پنل میشه حل کرد پس الکی تیکت نزنین !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.K.H.A.
متاسفانه جاي پشتيباني كاربرا دارن با kerio 8.0.0 Build 551 ور ميرن !
يه سرويس دارم از نظر سرعت از اون همكار ديگشون كه تو انجمن تو كار اورسل هست ..Penol.. كمتره
اما حد اقل تا الان خوبيش اين بوده كه فعلا دان نشُده !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
only-only
سلام.ولی خداییش سرویسشون خوبه.پورت 10 گیگ پهنای نامحدود رم 4 گیگ دادن 30 هزار تومن.حالا کمی سرویسشون سرعتش بعضی وقت ها پایین میاد ولی خوب نباید خیلی توقع داشت با این قیمت!