پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
فروش از هلند و آمریکا ادامه دارد .. . .
آمریکا (singlehop)
هلند (Spolika zoo)
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
قوانین بروز شد
دوستان حتما برای یک بار هم که شده قوانین را مطالعه فرمایید و سپس نسبت به خرید اقدام کنید.:53:
تمامی سرویها تحویل داده شد .
با سلام
هفته پیش من با از یه نفر از طریق یاهو مسنجر تماس گرفتم و قرار شد یه ساعته سرور تحویلم بده. خب من هم پولو براش واریز کردم. یه ساعت شد دو ساعت بعد شد یه روز! خلاصه تا 4 روز منو علاف کرد هی میگفت امروز نه فردا. بعد چهار روز گفتم یا پولمو پس بده یا سرور رو بده دیگه. اون هم گفتش پولتو پس میدم حالا سه روز طول کشید که یه کار نیم دیقه ای رو انجام بده!
حالا مونده بودم از کجا بگیرم در بین این همه ارائه دهنده سرویس. به هر حال از طریق همین تایپیک با loginvps اشنا شدم. دوستان تعریفشو خیلی کرده بودن. من هم خرید کردم که هم سروقت تحویل میده و هم پشتیبانیش عالیه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blue88
با سلام
هفته پیش من با از یه نفر از طریق یاهو مسنجر تماس گرفتم و قرار شد یه ساعته سرور تحویلم بده. خب من هم پولو براش واریز کردم. یه ساعت شد دو ساعت بعد شد یه روز! خلاصه تا 4 روز منو علاف کرد هی میگفت امروز نه فردا. بعد چهار روز گفتم یا پولمو پس بده یا سرور رو بده دیگه. اون هم گفتش پولتو پس میدم حالا سه روز طول کشید که یه کار نیم دیقه ای رو انجام بده!
حالا مونده بودم از کجا بگیرم در بین این همه ارائه دهنده سرویس. به هر حال از طریق همین تایپیک با loginvps اشنا شدم. دوستان تعریفشو خیلی کرده بودن. من هم خرید کردم که هم سروقت تحویل میده و هم پشتیبانیش عالیه.
شما قسمت Bold شده رو بخونید :d
تشکر از نظر خوبت انشالله که از سرویستون راضی باشید .
کارش خوبه ;)
هم سرعت و هم کیفیت
هم رفتار و برخوردش
تاییدش می کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danytop
کارش خوبه ;)
هم سرعت و هم کیفیت
هم رفتار و برخوردش
تاییدش می کنم
تشکر - :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onogh
موفق باشید...:53:
ما هم آرزی موفقیت داریم برای شما و تمام کاربران عزیز
تمامی سرویسها تحویل داده شد
موفق باشید