پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
من هم راضي هستم :)
سرور رو خيلي زود تحويل ميدن الباه با تنظيمات خوب و کيفيت خوب
اميدوارم هميشه سرويسهاشون پايدار بمونه :)
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
thisisatest
من هم راضي هستم :)
سرور رو خيلي زود تحويل ميدن الباه با تنظيمات خوب و کيفيت خوب
اميدوارم هميشه سرويسهاشون پايدار بمونه :)
موفق باشی دوست گرامی.
خیلی خوبن خیلی خوبن پشیمون نمیشین یک بار ازشون خرید کنین مشتری ثابتشون میشین
کارشون عالی
ممنونم ازتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooriavps
خیلی خوبن خیلی خوبن پشیمون نمیشین یک بار ازشون خرید کنین مشتری ثابتشون میشین
کارشون عالی
ممنونم ازتون
تشکر - انشالله که این همکاری تداوم داشته باشه :53:
فروش همچنان ادامه دارد .. .
من یک سرور دیگه گرفتم ازشون راضی هستم خیلی خوب هستن
واقعا پشتیبانی کیفیت 20 ممنونم اول از پشتیبانی و کیفیت عالی .
با این ماه 5 ماه شد دارم کار میکنم باهاشون خیلی چیزها هم که بلد نبودم راهنماییم کردن .
تعداد سرور ها هم بیشتر میکنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooriavps
من یک سرور دیگه گرفتم ازشون راضی هستم خیلی خوب هستن
واقعا پشتیبانی کیفیت 20 ممنونم اول از پشتیبانی و کیفیت عالی .
با این ماه 5 ماه شد دارم کار میکنم باهاشون خیلی چیزها هم که بلد نبودم راهنماییم کردن .
تعداد سرور ها هم بیشتر میکنم .
انشالله که همیشه راضی بمونید :53: کیفیت و پشتیبانی مهمترین ملاکهای ما برای سرویس دهی می باشد
فروش از singlehop آمریکا , هلند .. همچنان ادامه دارد .. .
برای خرید می توانید با آی دی یاهو loginvps در تماس باشید
فروش همچنان ادامه دارد .. .