پاسخ : سرور مجازی آلمان - رم 512 فقط 7000 تومان ( Hetzner )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
شما غیر از افرهای که توی سایت گذاشتید افر دیگه ای ارائه میدید ؟
چه آفری مد نظر شما هست؟
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
empratoor
این پاسخ ها حتما پاک میشه واسه همین اینجا مینویسم دوست عزیز دلیلی هم نمی بینم برای حاشیه سازی و انتقاد با انتقاد مشکلات این 2 روز ما حل شدنی نیست.
من اصلا صحبتی برای اینکه چرا سرور دون شده نداشتم که این توضیحات رو میدید هرچند تشکر می کنم بابت بیان جزئیات.
حرف من بند آخر بود.
موفق باشید
اگر قرار بود پاک بشه این تاپیک 60 صفحه نمیشد!
اگر من هم دلیل درست رو میدونستم همون لحظه میگفتم
از کسایی که که سرور میگیریم جواب درست حسابی نمیدادند! من هم نمیدونستم دلیل چی هست تا بخوام جواب بدم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
چه آفری مد نظر شما هست؟
!
یه سرور با مشخصات زیر
200 گیگ هارد
1 گیگ رم
پهنای باند بالای 700 گیگ
واسه سرور سایت فیلم میخوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
یه سرور با مشخصات زیر
200 گیگ هارد
1 گیگ رم
پهنای باند بالای 700 گیگ
واسه سرور سایت فیلم میخوام
با 700 گیگ ترافیک ماهانه 25000 تومان میتونم بدم بهتون
با سلام
آفر 1 گیگ غیر فعال ؟
سلام
آقا تیکت شماره 284511 همچنان منتظر حوابم
ممنون می شم جواب بدی کارم گیره
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
سلام
ای پی سرور منو عوض کردی
از
176.9.185.81
به
176.9.193.65
تا دیشب داشت کار می کرد
ارامروز سرور قطع شد الان هم سرور بالا می یاد ولی نمی تونم بهش لاگی کنم
ایراد یوزر و پسورد می ده
جریان چیه
فقط سریع
ممنون می شم
همون تیک توی سایت خودتون ممنون می شم زودتر کار منو راه بندازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SatSat
سلام
آقا تیکت شماره 284511 همچنان منتظر حوابم
ممنون می شم جواب بدی کارم گیره
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
سلام
ای پی سرور منو عوض کردی
از
176.9.185.81
به
176.9.193.65
تا دیشب داشت کار می کرد
ارامروز سرور قطع شد الان هم سرور بالا می یاد ولی نمی تونم بهش لاگی کنم
ایراد یوزر و پسورد می ده
جریان چیه
فقط سریع
ممنون می شم
همون تیک توی سایت خودتون ممنون می شم زودتر کار منو راه بندازی
خوبه والا
داداش اینجا روزنامه ای چیزیه؟ هرکی هر مشکلی میخوره میاد اینجا گزارش میده!
از این به بعد دوستانی که مشلاتشون رو توی تاپیک ذکر میکنند 48 ساعت دیرتر به مشکل اونها رسیدگی میشه
اگر جوابی توی سایت نمیدیم یعنی داریم روی مشکل شما کار میکنیم
اقا شایان همینطور که میدونید من مشتری چندین ماهه شما هستم و تا بحال بخاطر قیمت کیفیت و اخلاق خوبتون بوده که دوست نداشتم جای دیگه ای برم.
منتهی بعنوان یه برادر و یه مشتری وفادار عرض میکنم قبول دارید که با اینکه اکثر مشتریها از طریق همین تاپیکها جذب میشن اخیرا دارید یکمی تند با یوزرهاتون برخورد میکنید؟
احترام متقابل شرط هر رابطه تجاری پایداریه. چه بسا با دیدن اخلاق تند فروشنده مشتری جنس خیلی ارزونتر رو هم عطاش رو به لقاش ترجیح میده.
همیشه همه نوع مشتری داریم تند خو- پرخاشجو - آرام - متین این هنر ماست که با اتخاذ رفتار درست همه نوع مشتری رو داشته باشیم و حفظ کنیم.
اینکه میفرمایید بخاطر یه تیکت پاسخ نداده اینجا یه نفر پست بزنه و شما 48 ساعت محرومش کنید شائبه اقدام تنبیهی رو ایجاد میکنه و بنظر من اظهار نظر درستی نیست. چون مشتریان شما هم ممکنه مشتریان دیگه یا بازدید کنندگان سایت و کارهای عقب افتاده ای داشته باشند.
ممنون
سلام دوست عزیز می خواستم بدونم با این مشخصات سرور مجازی ویندوز ارزون داری که آپ تایمش بالا باشه؟؟
هارد : 100 گیگ
رم : 1 گیگ
پورت : 100mbps share
پهنا : 100 گیگ ماهیانه
بهم پیام بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blacktiger
اقا شایان همینطور که میدونید من مشتری چندین ماهه شما هستم و تا بحال بخاطر قیمت کیفیت و اخلاق خوبتون بوده که دوست نداشتم جای دیگه ای برم.
منتهی بعنوان یه برادر و یه مشتری وفادار عرض میکنم قبول دارید که با اینکه اکثر مشتریها از طریق همین تاپیکها جذب میشن اخیرا دارید یکمی تند با یوزرهاتون برخورد میکنید؟
احترام متقابل شرط هر رابطه تجاری پایداریه. چه بسا با دیدن اخلاق تند فروشنده مشتری جنس خیلی ارزونتر رو هم عطاش رو به لقاش ترجیح میده.
همیشه همه نوع مشتری داریم تند خو- پرخاشجو - آرام - متین این هنر ماست که با اتخاذ رفتار درست همه نوع مشتری رو داشته باشیم و حفظ کنیم.
اینکه میفرمایید بخاطر یه تیکت پاسخ نداده اینجا یه نفر پست بزنه و شما 48 ساعت محرومش کنید شائبه اقدام تنبیهی رو ایجاد میکنه و بنظر من اظهار نظر درستی نیست. چون مشتریان شما هم ممکنه مشتریان دیگه یا بازدید کنندگان سایت و کارهای عقب افتاده ای داشته باشند.
ممنون
دوست عزیز
وقتی مشتری کاری کنه که فروشنده کلافه بشه بیشتر از این هم نباید انتظار داشت!
شما فرهنگ درست پشتیبانیو یاد بگیرید همه چی درست میشه
بنده سایت برای دکور راه ننداختم سایتم برای پشتیبانی هست
و الکی هم ماهی 30000 تومان پول لایسنس whmcs نمیدم شما فرهنگ درست پشتیبانی رو یاد بگیرید تا فروشنده هم شاکی نشه!
به هرحال از این به بعد هرکی توی تاپیک های فروش پست برای پشتیبانی بده بنده 48 ساعت دیرتر مشکل رو حل میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blacktiger
ممنون
من انچه شر بلاغ است با تو میگویم تو خواه پند گیر و خواه ملال!