آقای مسعودی بنده می خوام 512 سفارش بدم ولی پیغام میده :
اوه, مشکلی پیش آمد... :39:
از کجا 512 سفارش بدم
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای مسعودی بنده می خوام 512 سفارش بدم ولی پیغام میده :
اوه, مشکلی پیش آمد... :39:
از کجا 512 سفارش بدم
512 فقط از انگلیس الان دارم!
عزیز بنده یه وی پی اس با آی پی کانادا رو پریشب سفارش دادم، دیشب فرمودید سرویس آماده میشه و هنوز خبری نیست!
سرویس مال من نیست و برای یکی از دوستان هست، خواهش میکنم تکلیف رو روشن بفرمائید.
اینو نمیتونستید تیکت کنید؟ تو تاپیک عمومی که تکلیف کسی روشن نمیشه عزیزم!
ما یه بد شانسی آوردیم روی سرور کانادا و انگلستان که سرورهامون توسط dhl داره با تاخیر میرسه! دست من هم نیست ! مطمئن باشید رسیدن سرور بیش از اینکه شما رو خوشحال کنه منو خوشحال میکنه! سرورمو که خالی نگه نمیدارم باید پرش کنم پس دلیلی بر تاخیر از سمت ما نیست!
این مشکلات اخیر سرورهای هتزنر همکاران باعث شد ظرف این 72 ساعت اخیر به طور اجیبی سرورهای ما غارت بشه و کلیه سرورهای ما پر شد که سرورهای جدیدی سفارش دادیم و منتظر سرور جدیدمون هستیم!
آقای مسعودی عزیز، همین موضوع رو در تیکت هم فرمودید ولی من رو حرف دیروز شما حساب کردم؛ پس امروز باید سرویسم آماده میشد. دو بار دیگه هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد! من هم باید به کسی که واسش سفارش دادم پاسخ بدم؛ لااقل بگم 24 ساعت دیگه یا 48 ساعت دیگه...
الان تایمی دستتون نیست که کی میرسه؟
سرور مجازی تهیه شده ولی درخواست 100 مگ هاست فرستاده نشده :d امکان فرستادن درخواست بعد از 13 فروردین وجود داره ؟
ویرایش شد..
چند ساعته سرور مجازی من قطع شده به ساپورت ایمیل زدم هیچ کاری انجام نشده. آیا امروز تعطیله؟
اگر وضعیت تیکت های خود را مشاهده نمایید در حال بررسی بوده یعنی ساپورت در حال کار هست و آنلاین هست! اگر با بنده هم تماس میگرفتید متوجه آنلاین بودن بدون وقفه ما میشدید!
به دلیل ترافیک بالای سرورها و انتقال آنها به سرور جدید پاسخگویی با تاخیر انجام میشده! امروز جوان سرور 22 ساعت تقریبا میشه گفت بدون وقفه آنلاین هست و بیشترین و پر ترافیک ترین روز خود را سپری نمود.البته میانگین کلی پاسخگویی امروز 3 ساعت بود.