پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
جناب Gamexland
قدیمی بودن یوزر بی استفاده شما دلیلی بر این نیست که شما مولتی یوزر شرکت مذکور نباشید با این حال
1- هر شرکت قوانینی دارد و در وب سایت به صورت کامل درج شده است تخطی از این قوانین به منزله برخورد قانونی ضابط یا مقام قضایی با کاربران آن خواهد بود
2- شخص شما یا هر شخص دیگری می تواند گزارشات خود را به مرکز تماس یا بخش پشتیبانی ارسال نماید
3 - طبق پست های قبلی که بنده دسیسه های شرکت سامان سیستم را به صورت کامل برملا کردم اینار نیز به روش دیگری وارد شده است با این حال از همین جا به تمامی مدیران این شرکت اعلام می دارم روشی که در پیش گرفتید کاملا اشتباه است و مطمئن باشند جواب آن را بزودی خواهیم داد :)
4-ضعف مدیران فروم طی 48 ساعت به صورت کامل مشخص شده است و گویا اینجا به مکانی برای بچه بازی شرکت مذکور تبدیل شده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
جناب Gamexland
قدیمی بودن یوزر بی استفاده شما دلیلی بر این نیست که شما مولتی یوزر شرکت مذکور نباشید با این حال
1- هر شرکت قوانینی دارد و در وب سایت به صورت کامل درج شده است تخطی از این قوانین به منزله برخورد قانونی ضابط یا مقام قضایی با کاربران آن خواهد بود
2- شخص شما یا هر شخص دیگری می تواند گزارشات خود را به مرکز تماس یا بخش پشتیبانی ارسال نماید
3 - طبق پست های قبلی که بنده دسیسه های شرکت سامان سیستم را به صورت کامل برملا کردم اینار نیز به روش دیگری وارد شده است با این حال از همین جا به تمامی مدیران این شرکت اعلام می دارم روشی که در پیش گرفتید کاملا اشتباه است و مطمئن باشند جواب آن را بزودی خواهیم داد :)
4-ضعف مدیران فروم طی 48 ساعت به صورت کامل مشخص شده است و گویا اینجا به مکانی برای بچه بازی شرکت مذکور تبدیل شده است
آقای بزرگ
آقایی که بچه بازی درنمياری
لطفا برای انحراف افکار اقدام نکنيد و جواب سوال کاربر رو بديد.
اگر سامان سيستم از شما سوال کرد شما بيا جواب سامان سيستم رو بديد.
اگر کس ديگه ای سوال کرد جواب سوالش رو بديد.
چرا بحث رو عوض ميکنيد ؟ دسيسه سامان سيستم يا دسيسه شما در کمرنگ کردن امکانات زرين کارت (تسويه آنی و بدون کارمزد) رو مديران بايد پيگيری کنن.
فعلا که شده محل بچه بازی شما و دوستان شما که به جای جواب دادن به سوال مردم، بيخود سر وصدا ميکنيد.
- - - Updated - - -
مديران اگر قوی برخورد کرده بودن از ابتدا اجازه نميدادن به شما و اطرافيان شما که تو اين تاپيک بر عليه ديگران جو سازی کنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
با سلام
اطلاعات وارد شده پیش فرض بوده و با همون اطلاعات درگاه شما فعال می باشد
لطفا درگاه خود را تست کنید احتمال دارد از سمت شرکت پرداخت الکترونیک سامان غیر فعال شده باشد .
باسلام مجدد
اگر غیر فعال شده باشد راه حل چیست؟
هزینه ای در بر دارد ؟
لطفا توضیح دهید
باتشکر فراوان
خیلی جالب هست تا حرف از ایدی فیک میشه Gamexland
اقای samansystems یک دقیقه بعد پیداش میشه در همان لحظه و در همان تاپیک خوب اگر ایدی شما نیست چرا تو پادگان جهان پی میاید؟؟؟
دفاع میکنید پست میزنید ؟؟؟ با این کارها رقابت با 27000-28000 کاربر نمیتونید کنید چون خیلی قوی تر از اون چیزی که فکر میکنید هست
شما چرا 24 ساعت 14ساعت در اینجا هستید ؟؟؟ خجالت نمیکشید افت نداره واسه شرکت مورد نظر شما ؟؟؟ والا نمیدونم چی بگم انشالاه مدیران هوشمندانه نسبت به کارهای شما یک فکر اساسی کنند با تشکر .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
باسلام مجدد
اگر غیر فعال شده باشد راه حل چیست؟
هزینه ای در بر دارد ؟
لطفا توضیح دهید
باتشکر فراوان
سلام
فکر نکنم غیر فعال شده باشد با این میتوانیم مجدد فعال کنیم لطفا بررسی و به بنده اطلاع دهید
ببخشید دیگه تاپیک جهان پی شده مکانی برای بچه بازی شرکت سامان سیستم :)
جناب سامان سیستم عزیز
بنده پاسخ ایشون و شما را کامل دادم و اینم خدمت شما :)
اوج نادانى اين است كه آدمى به نادانى خود ببالد . (امام على عليهالسلام )
ایرانی جماعت میفرمایند: تا خون در رگ ماست خامنه ای رهبر ماست ..
ما هم میگوییم : تا خون در رگ ماست جهان پی بهترین درگاه ماست :)
( به ... چشم حسود البته :) )
جالب شده این تاپیک
این یوزر دقیقا توی تموم تاپیک های درگاه ها پست داده به جز زرین پال :)) و جالب تر اینه که مطمئن هستش که درگاه های فوق به وی پ ان فروش ها درگاه میدن و و مطمئن هست که زرین پال نمیده احتمالا برای همون به اونا گیر نداده :))
- - - Updated - - -
خدا پدر و مادر جیمیل رو بیامرزه که با یک دات توی ایمیل باعث شده هر کی با یه ایمیل بتونه این همه ثبت نام از سال های گذشته داشته باشه !
آقا چند تا دیگه ایدی داری بده من ازت میخرم خخخخخخخخخ منظورم همون تسویه انی هستش که طرف 3 ساعت درخواست داده نریختید خخخخخخخخخ
آقاي
سامان سيستم عجب رويي داري شما من جاي شما اگه همچين سوتي اي داده بودم مي رفتم تو انجمن پيدام نميشد چه برسه به اينكه دوباره بيام...كنم مولتي يوزر گرامي8-}
جهان پی براتون یک پیام خصوصی فرستادم و یه موردی رو توضیح دادم ...
------------
چیزی تا سال نو نمونده امید وارم همه عزیزان سال خوبی داشته باشند ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
جهان پی براتون یک پیام خصوصی فرستادم و یه موردی رو توضیح دادم ...
------------
چیزی تا سال نو نمونده امید وارم همه عزیزان سال خوبی داشته باشند ...
ممنون بررسی و پاسخ دادم
وبازم تاسف برای شرکت سامان سیستم و مدیران آن :)