پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
این آقای عبید کلا عادت داره هر سری اسمشو تغیر میده باور نکنین
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
آقایون *** نمیخوایین پول مردومو پس بدین حروم خوری عادت بعضی از آقایون شده
برادرانی که فرمودن افت کیفیت وجود داره به دلیل کمبود هارد بود که هارد هم آماده شده و سازماندهی کاربر آغاز شده
منم هر کمی از دست بر بیاد انجام میدم ولی با هیچ کدوم از شما دوستای خوب آشنایی ندارم و از جزیات سرور تک تک شمای بی خبرم
اما مشکل افت کیفیت الان به راحتی حل میشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
امیدوارم هر چه زودتر خوب بشن، اما دلیل بر این نمی شه که سرورها خاموش بشه ! -:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
سلام سالاران گرامی من احسان علوی هستم مدتی در خدمت شما هستم البته از قبل هم در واحد پشتیبانی فعالیت میکردم
الان هر عزیزی که مشکل داشته باشه به راحتی حل میشه چون موضعیت سرور کامل رو به راه شده و از اون بابت دیگه مشکلی نداره
آقای عبید برای مدتی نیستن ولی واحد فنی به شکل خودش با پرجاست و من هم سعی میکنم برای پشتیبانی به انجمن سر بزنم
سلام، جناب علوی شما برای پشتیبانی باید به تیکت ها رسیدگی کنید و در کنارش سر زدن به انجمن ;-)
اقا این سرور خاموش شده !
2 روز قبل از این که اینطوری بشه اصلا کیفیتش بد شده بود طوری که اصلا نمیشد باهاش کار کرد
الان هم که قطع شده به طور کل
لطفا مشکل رو حل کنید
با تشکر
192.208.181.77
سلام.ببخشید الان دو روزه من نمیتونم وصل بشم به سرور انتقال به طور کامل انجام شده دیگه؟ قاعدتا سرور باید بالا بیاد دیگه؟ البته سرویس یه ماهه گرفته بودم از کلون سرور که تو 23 این ماه میلادی تموم میشد و نیاز به تمدید داشت ولی طبق اعلام آقای عبید در همین تاپیک کسانی که 4 تومن رو پرداخت کردند نیاز به تمدید ندارند یعنی الان دیگه نیازی به تمدید دوباره نیست و سرور بالا میاد دیگه یا نه؟ با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
اقا این سرور خاموش شده !
2 روز قبل از این که اینطوری بشه اصلا کیفیتش بد شده بود طوری که اصلا نمیشد باهاش کار کرد
الان هم که قطع شده به طور کل
لطفا مشکل رو حل کنید
با تشکر
192.208.181.77
من سرور مجازی شما هم روشن کردم فقط الان بررسی کنید اگر مشکل کیفیت داشت به من اطلاع بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tondar85
سلام.ببخشید الان دو روزه من نمیتونم وصل بشم به سرور انتقال به طور کامل انجام شده دیگه؟ قاعدتا سرور باید بالا بیاد دیگه؟ البته سرویس یه ماهه گرفته بودم از کلون سرور که تو 23 این ماه میلادی تموم میشد و نیاز به تمدید داشت ولی طبق اعلام آقای عبید در همین تاپیک کسانی که 4 تومن رو پرداخت کردند نیاز به تمدید ندارند یعنی الان دیگه نیازی به تمدید دوباره نیست و سرور بالا میاد دیگه یا نه؟ با تشکر
سلام هیچ کس نباید چیزی پرداخت کنه - الان دیگه فقط برای خدمات و دریافت کنید
آقایون عزیز
من دنبال یک کاربر هستم اسمشون لوکس موزیک هست اگر کسی اطلاعاتی داره از این آقا در اختیار من قرار بده
سرور این بنده خدا هم آماده شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
7moon
امیدوارم هر چه زودتر خوب بشن، اما دلیل بر این نمی شه که سرورها خاموش بشه ! -:)
سلام، جناب علوی شما برای پشتیبانی باید به تیکت ها رسیدگی کنید و در کنارش سر زدن به انجمن ;-)
چشم
شما سرور مجازی داشتید که منتقل شده؟