پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.ahmad
سلام خدمت تمام دوستان
یه اسکرین شات از سرعت دانلود سروری که از اقای بهلولی گرفتم رو برای شما میذارم
پشتیبانی و کیفیت سرور های اقای بهلولی تضمین میشه من 1سال میشه با اقای بهلولی کار میکنم که همیشه بهترین بودن
تشکر mr.ahmad
البته سرور من الان پر هست باز هم این سرعتی هست که به شما میده
دوستان قبل از خرید یک استعلام بگیرید سرور ها پر و خالی میشه :53:
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahnazari
سپاس فراوان از آقا حمید گل بخاطر کیفیت بالای سرورشون و تو نیم ساعت هم تحویل دادن
انشالله که جزو مشتری های دائمی ما باشید
درود .
سرور مجازی رم 4 / پورت 1 / چند ؟ میزان سی پی یویی که برای این پلان در نظر میگیرید هم بگید .
و بگید از هر کشوری بخواهیم میتونید فراهم سازید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
safinoor
درود .
سرور مجازی رم 4 / پورت 1 / چند ؟ میزان سی پی یویی که برای این پلان در نظر میگیرید هم بگید .
و بگید از هر کشوری بخواهیم میتونید فراهم سازید ؟
سلام
در حال حاضر فقط تا پلن 2 گیگابایت رم موجود دارم و آفر بیشتر ندارم :53:
با سلام
سرعت سرور اقای بهلولی عالی
همین جا از ایشان کمال تشکر رو دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahram-divar
سرور دارید که به عنوان هاست دانلود استفاده کرد ؟؟
سرور دارم بتونید دانلود آپلود کنید اگه منظورتون هاست دانلود هست خیر ندارم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid.patris
با سلام
سرعت سرور اقای بهلولی عالی
همین جا از ایشان کمال تشکر رو دارم
تکشر از شما - انشالله که راضی باشید
1 فایل پیوست
تا پایان امروز تمامی سفارش ها تحویل داده می شود فعلا فقط از هلند موجود می باشد .