ببخشید در حال حاضر بی نقض ترین درگاهتون برای کدوم بانک هست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید در حال حاضر بی نقض ترین درگاهتون برای کدوم بانک هست؟
من خیلی وقت هست دگاه درام ازشون کاملا رازی هستم (عضو اولین کار بران این سایت هستم :d) درسته مشکلاتی دشات اما همهشون به لطف خدا حل شده و فقط چند مشکل کوچک مونده که رفع بشه به زودی دیگه عالی میشه ...
گوش شیطون کر خیلی تسویه حسابشون سریع شده :d
سلام
بعد از چند مدت استفاده (بیش از 3 ماه) باید بگم هیچ مورد و مشکلی و هیچ ایرادی نداره و هیچگونه مشکلی تا به امروز نداشتییم باهاش ...
با تشکر از
پرداخت الکترونیک جهان پی
من که راضی هستم !!!
شب ساعت 12 درخواست میدم ساعت 12:30 یا 1 واریز میشه !!!
تو سایت هم مشکل خواصی ندارند
ببخشید منظور از پرداخت هوشمند و غیر هوشمند چی هست؟
و اینکه درگاه مستقیم یعنی بدون واسطه متصل میشه به درگاه بانک؟
سلام
درحالت هوشمند در صورتی که درگاه فعلی شما دچار اختلال شود سیستم به صورت اتومات درگاه را تغییر داده و به درگاهی با آپتایم بالا هدایت میکند.
درگاه مستقیم اختصاصی: با نام و لوگوی شما بوده که هیچ اثری از جهان پی وجود ندارد
درگاه اختصاصی عادی:از وب سایت شما مستقیم به بانک وصل می شود ولی اطلاعات جهان پی نیز نمایش داده خواهد شد
سلام.
من بیشتر از یک سال با پی لاین کار کردم، قبل از اون هم حدود یک سال از زرین پال استفاده کردم. یادمه وقتی اون زمان پی لاین رو دیدم بلافاصله به خاطر مزیت هایی که نسبت به زرین پال داشت از زرین پال به پی لاین رفتم، همین داستان دقیقا وقتی که جهان پی رو دیدم تکرار شد!
طی چند روز اخیر سعی کردم تمام جوانب رو در نظر بگیرم، ریز ترین جزئیات رو بررسی و تست کردم، واقعا کوچک ترین ایرادی ندیدم، هرچند بعضی جاها می تونه بهینه تر و بهتر عمل کنه، اما در حال حاضر هم هیچ مشکلی نداره.
تنها نکته ای که تا این لحظه می تونم بهش اشاره کنم، لینک زیر هست، لینکی که بعد از اتمام کار در درگاه بانک (پرداخت موفق یا ناموفق)، قبل از ارجاع به لینک Callback به کاربر نمایش داده می شه:
http://www.jahanpay.com/pay/callback/
صرف نظر از اینکه از نظر بصری یه مقدار به این صفحه کم لطفی شده، در این صفحه به کد زیر برخوردم:
به نظر می رسه برنامه نویس های جهان پی اصرار دارن که کاربر (مشتریِ ما) 12 ثانیه به این صفحه خیره شه!کد:setTimeout(function(){document.myform.submit()},12000);
3 راه کار وجود داره:
- بد: تغییری ایجاد نشه.
- خوب: جنبه های بصری این صفحه تقویت و Timeout از 12 ثانیه به مقداری کمتر از نصف کاهش داده بشه.
- بهتر: Timeout به طور کامل حذف و این صفحه به یک صفحه سفید که هیچ جلب توجهی نمی کنه تغییر داده شه.
در واقع با این کار به مشتری، که معمولا زمانی به این مرحله می رسه که پرداخت رو انجام داده اجازه می دید بدونه اینکه 12 ثانیه تایم از دست بده به کالا یا خدماتی که هزینش رو پرداخت کرده برسه.
خوب شد گفتید الان یادم اومد صفحه ابی کالبک خوبه اما لودش 12ثانیه که هست تا به سایت برگرده اگه اون صفحه ابی لودش 6ثانیه بشه خیلی بهتره سریع مشتری به سرویس مورد نظرش برسه این مورد هم انتقاد برای جهان پی انجام بشه خوبه.
بله دقیقا؛ هرچند به نظر من اون صفحه آبی هم اصلا مناسب نیست چون یه حالت فان داره، از یه رنگ بندی شاد (که مناسب صفحات مربوط به پرداخت نیست، نا سلامتی مشتری پول و وقتشو گذاشته، رنگ های ملایم تر که یه حس اطمینان رو القا کنن خیلی مناسب ترن) و یه فونت نه چندان جدی توش استفاده شده.
یه صفحه جدی تر، با یه متن مختصر و مفید مثل "در حال بازگشت به سایت پذیرنده، شکیبا باشید" و البته یه فونت مناسب...
با اینکه من هنوزم معتقدم اون صفحه باید به حاشیه بره، تغییر تایم از 12 به 6 و ... راضی شدن به حداقل هاست.
با سلام و تشکر از نکته بینی و ریز بینی شمانقل قول:
به نظر می رسه برنامه نویس های جهان پی اصرار دارن که کاربر (مشتریِ ما) 12 ثانیه به این صفحه خیره شه!
3 راه کار وجود داره:
- بد: تغییری ایجاد نشه.
- خوب: جنبه های بصری این صفحه تقویت و Timeout از 12 ثانیه به مقداری کمتر از نصف کاهش داده بشه.
- بهتر: Timeout به طور کامل حذف و این صفحه به یک صفحه سفید که هیچ جلب توجهی نمی کنه تغییر داده شه.
در واقع با این کار به مشتری، که معمولا زمانی به این مرحله می رسه که پرداخت رو انجام داده اجازه می دید بدونه اینکه 12 ثانیه تایم از دست بده به کالا یا خدماتی که هزینش رو پرداخت کرده برسه.
اگر دقت کنید صفحه کال بک یک صفحه ساده است با فونت ساده ، به دلیل اینکه لود این صفحه زمانبر نباشد .
همچنین مدت زمان تاخیر 12 ثانیه که بهش اشاره کردید دقیقا این مساله نیاز هست .
اگر دقت کرده باشید در هنگام پرداخت وجه در درگاه بانک ، بعد از پرداخت وجه به یک صفه ای میایید که نوشته بازگشت به وبسایت پذیرنده اما در ضمن اون در درگاهی مانند سامان خودکار ریدارکت هم انجام میشود . (در درگاه ملی انجام نمیشود اما بعد از مدت زمانی انجام میشود . در پاسارگاد 10 ثانیه تاخیر بعد خودکار انجام میشود)
همچنین یک مساله ای در کال بک هست اینکه در هر تراکنش فقط یکبار عملیات verify از وبسرویس بانک انجام میشود و بار بعدی خطا میدهد لذا ما باید با یک تاخیر کاری کنیم که کاربر یا بصورت خودکار از بانک هدایت شود یا خودش کلیک کند و برگشت بزند.
حال چگونه ؟
در صفحه کال بک یک تاخیر 12 ثانیه ایجاد کردیم که اگر کاربر روی برگشت به سایت کلیک کرد ، هر چه زودتر و سریعتر به صفحه کال بک که یک صفحه ساده هست برسد .
اگر ریدارکت بصورت 301 انجام بگیرید ممکن است فروشگاه کاربر صفحه برگشت خیلی حجیم باشد و مدت زمان زیادی تا لودش طول بکشد لذا اگر کاربر در هنگام پرداخت برگشت به سایت را بزنید تا لود آن صفحه فقط همان صفحه بانک را میبیند و باز تایم اوت بانک رخ میدهد و دوباره کاربر فرستاده میشود و مشکلی که عرض شد بوجود می آید.
امیدوارم دلیل این مساله تاخیر 12 ثانیه را متوجه شده باشید .
مورد بعدی در مورد رنگ بندی و فونتها هم ما تابع نظر مدیر هستیم و ایشون هم به نظرات کاربراشون اهمیت میدن .
توی تیکتی پیشنهاداتتون رو به ایشون برسونید .
خیلی ممنون از توضیحاتتون.
راستش من هم منکر نیاز به وجود یک صفحه Callback قبل از برگشت نهایی به سایت پذیرنده نیستم، منتهی در جواب تمام توضیحاتی که شما لطف کردید و از محدودیت های موجود نوشتید فقط می تونم بگم بنده دیدم که تو سیستم های مشابه این تایم به جای 12 ثانیه در حد 3 یا 4 ثانیه بوده، نیازی هم نمی بینم بخوام اسم ببرم چون فکر می کنم بهتر در جریان باشید، با این حال اگر صلاح می دونید بگید تا خدمتتون عرض کنم و یا حتی لینک بدم تا شخصا تست کنید.
هرچند می تونم با این موضوع کنار بیام که با توجه به نحوه پیاده سازی فعلی صفحه Callback، عمل کردن به هر شکل دیگه ای ممکن نیست، اما فکر نمی کنم انتظار زیادی باشه اگه حتی ازتون بخوام برای ارتقا کیفیت پیاده سازی رو طوری تغییر بدید که این محدودیت ها برداشته شه. با ذکر این نکته که نیازی به نوآوری خاصی هم نیست، چرا که سایت های همکار شما حداقل در این زمینه تا حدودی بهتر عمل کردن، یعنی درواقع برای شما هم جا برای بهتر بودن تو صفحه Callback وجود داره.
پاینده باشید
آقا رضا سلام
(رضا شیخله ) خوب هستین اگر میشه تلفن همراهتون را برای من بنویسین برای پروژه میخواستم مزاحمتون بشم
سلام مجددنقل قول:
خیلی ممنون از توضیحاتتون.
راستش من هم منکر نیاز به وجود یک صفحه Callback قبل از برگشت نهایی به سایت پذیرنده نیستم، منتهی در جواب تمام توضیحاتی که شما لطف کردید و از محدودیت های موجود نوشتید فقط می تونم بگم بنده دیدم که تو سیستم های مشابه این تایم به جای 12 ثانیه در حد 3 یا 4 ثانیه بوده، نیازی هم نمی بینم بخوام اسم ببرم چون فکر می کنم بهتر در جریان باشید، با این حال اگر صلاح می دونید بگید تا خدمتتون عرض کنم و یا حتی لینک بدم تا شخصا تست کنید.
هرچند می تونم با این موضوع کنار بیام که با توجه به نحوه پیاده سازی فعلی صفحه Callback، عمل کردن به هر شکل دیگه ای ممکن نیست، اما فکر نمی کنم انتظار زیادی باشه اگه حتی ازتون بخوام برای ارتقا کیفیت پیاده سازی رو طوری تغییر بدید که این محدودیت ها برداشته شه. با ذکر این نکته که نیازی به نوآوری خاصی هم نیست، چرا که سایت های همکار شما حداقل در این زمینه تا حدودی بهتر عمل کردن، یعنی درواقع برای شما هم جا برای بهتر بودن تو صفحه Callback وجود داره.
پاینده باشید
بهرحال هر سایتی سیاست کاری خودش رو داره .
مبنای ما برای 12 ثانیه هم ده ثانیه تاخیر بعضی از درگاهها بوده .
حال سعی میکنیم با آزمون و خطا ، یک تایم تاخیر مناسب ست کنیم .
همچنین انشاالله سایت جهان پی به زودی تغییراتی خواهد داشت و کلیه نظرات کاربران در مورد سیستم اعمال میشود.
با سلام و احترام؛
اطلاعات تاپیک به شرح زیر بروز شد:
اطلاعات ارسال شده مربوط به بازه زمانی 1392/01/30 الی 1393/01/24 می باشد
تعداد کاربران فعال و تایید شده سیستم :14.845
تعداد تراکنش های تکمیل شده:1.066.357
تعداد تیکت های ثبت شده:85.621
تعداد موارد ارسالی از فرم تماس با ما:*****
تعداد کاربران توقیف شده:18
تعداد کاربرانی که اخطار دریافت کردند:93
رتبه در ایران:410
یک خاطره: دیشب وقتی مدارک رو فرستادم منتظر تایید بودم گفتم مثل سیستم جی پل:):-sوقتی دو سه روز دیدم خبری نشد زنگ بزنم بگم یکی حساب رو تایید کنه:)
بعدیکبار ریفرش کردم و رفتم توی قسمت های مختلفش دیدم حساب تاییدشده!!!!!!!!!!!
خودم باور نکردم وباز یکی دوباره رفتم توی ایجاد درگاه دیدم نه بابا بله درسته تایید شده:)) اون موقع شب کی تایید کرد دمش گرم خدا بابا مامانشو واسش زنده نگه داره همیشه
فقط میخوام ایمیل کاربریمو تغییر بدم باید کدوم بخششش برم کسی هست راهنمایی کنه
تائید مدارک فقط و فقط توسط شخص مدیر انجام میشود .
:)
سیستم فو العاده عالی و پاسخگویی هست
کمال رضایت رو از این درگاه دارم
باسلام
من از پاسخگویی به تیتکت از طرف ایشان هیچ گونه رضایتی ندارم وچند روزه که با ادب واحترامی که برای مدیر سایت جهان پی دارم ولی ایشان پاسخی برای ایمیل وتیکت بنده قائل نشده وپاسخی نداده اند
مطمئن هستید؟
تیکت ها رو چک کردید.چون کمتر از ساعت پاسخ میدن
سلام
جناب
mahrsh3
هیچ تیکت منتظری در سیستم وجود ندارد و همه تیکت ها در کمتر از 2-3 ساعت پاسخ داده می شود توجه فرمایید پاسخ تیکت به شرطی ایمیل یا پیامک می شود که این موارد در سیستم فعال شده باشد
طبق بررسی بعمل آمده :شما یک ایمیل با مضمون همکاری ارسال کردید که باتوجه به شناختی که ازشما داشتیم نیازی به پاسخ به ایمیل یا درخواست شما نبوده است .
در ابتدای تاپیک عرض شده کاربران جهان پی شرکت کنند نه مدیران درگاه های واسط جناب Peikswitch
تمامی تیکت ها و همینجور ایدی انجمن رووو فوری پاسخگو بودن تا حالا به ما اشتباه می فرمایین احتمال صددرصد
چه خوب هست کسایی پیشنهاد دادن و بد گویی می کنن ایمیل ثبت نامی سیستم رو بزارن تا مدیران بهتر ببینم وضعیت شما
به چه نوعی بوده و هست
بعضی ها میخوان خراب کنند اما تیکت همانطور که گفتید زیره چند ساعت جهان پی پاسخ میده ایشون همانطور گفتید مدیر یک سایت دیگه هستند و فیک بودنشون مشخص هست . ( خیلی خوب میشه موقه ی ثبت نام تو این انجمن زیره 18سال راه ندند کارت ملی بگیرند. )
پلاگین فریر مخصوص درگاه اختصاصی سامان منتشر شد
لینک دانلود
* پلاگین پرداخت برای woocommerce مننشر شد (نسخه جدید)
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - پلاگینهای پرداخت
اقا این ماژول هاست بیل چی شد پس؟ :|
افزونه استعلام موجودی حساب جهان پی در داشبورد وردپرس -لینک دانلود
http://jahanpayment.ir/codes/wordpress.png / افزونه استعلام موجودی حساب جهان پی در داشبورد وردپرس / سید علی جعفری
دانلود پلاگین
شرمنده در صورتی که درگاه عادی داشته باشیم در صورتی که به هر دلیل مشکل پیش بیاد وجه برگشت نخوره به حساب از طرف شما باید پیگیر بود یا بانک؟
پلاگين درگاه جهان پي براي افزونه فروش فايل Easy Digital Downloads
http://img.ir/hVtc.png
پلاگین پرداخت جهان پي برای Easy Digital Download :(نسخه 2.5.8) جديد
توجه : قبل از انجام نصب اسکریپت، اطمینان حاصل کنید که تابع CURL برو روی هاست شما فعال است. برای اطمینان از نصب بودن این تابع از مدیر سرور خود سوال کنید.
پس از نصب کامل فزونه Easy digital download و پیکربندی آن به مسیر wp-content\plugins\ رفته و فایل Zip شده پلاگین را Extract نمایید. یک فولدر بنام jahanpay ایجاد می شود.
2- سپس وارد کنترل پنل مدیریت اسکریپت خود شوید و به بخش افزونه ها بروید ( آدرس /wp-admin/plugins.php ) و افزونه Jahanpay for EDD را فعال نمایید.
3- سپس به صفحه تنظيمات افزونه فروش فايل (Easy Digital Downloads) رفته و به تب gateway رجوع كنيد و درگاه Jahanpay را انتخاب نموده و درگاه پرداخت API Key خود را وارد نمایید.
4- پس از انجام مرحله 3 به صفحه اصلي تنظيمات افزونه فروش فايل (Easy Digital Downloads) رفته و در قسمت واحد هاي پولي ، ريال را انتخاب كنيد .
نكته اي برای توسعه دهندهها : توسعه دهندگان وردپرس میتوانند از تگ اکشن jp_cc_form_action برای نمایش پیام دلخواه در صفحه پرداخت استفاده کنند.
همين حالا می توانید از درگاه پرداخت جهان پي بر روی وب سایت خود استفاده نمایید.كليه مشكلات پلاگين رفع و بروز رساني شدآخرين بروز رساني : 93/01/28
براي دانلود كليك كنيد
باتوجه به درخواست های مکرر پذیرندگان عزیز,مجددا امکان سفارش درگاه پرداخت اختصاصی سامان با نام و لوگوی شخصی فراهم شد.
توضیحات این درگاه :
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - آفر ویژه - درگاه پرداخت اختصاصی با نام و لوگوی شما
سلام
عالی هست
بهترین
من از این درگاه برای فریر استفاده می کنم امّا در آدرس بازگشت عبارت jahanpaydirect مشاهده میشه
پیوست در تصویر
فایل پیوست 19862
خیلی عالیه ، چندین ماهه ازش استفاده می کنم
یکی از بهترین حسن هاش اینه که تایید درگاه آنیه