-
پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fausjus
عزیز عکسی از ایمیلی که شما ارسال کردین رو برای این دوستان بفرستین که جواب داده نشده.
نازنین چند بار در یاهـو پیام گذاشتم پشت پیام . اما دریغ از جواب .. شما یعنی تو یاهو نبودی جواب بدی ؟؟!!
اومدی هم ندیدی ؟؟!!
-
پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DownloadCenter
نازنین چند بار در یاهـو پیام گذاشتم پشت پیام . اما دریغ از جواب .. شما یعنی تو یاهو نبودی جواب بدی ؟؟!!
اومدی هم ندیدی ؟؟!!
کچا ما نوشتیم که هز پیغامی در یاهو داده میشه باید جواب داده بشه. شما می خوای کارتون سریع انجام بشه باید میل بزنین . حالا احتمال داره ما نباشیم و برگشتنی دیده باشیم که سوال شما مربوط به پشتیبانی نمیشه .که جواب داده نشده. لطفا با ادامه صحبتهاتون اقدام به spam در پست نکنین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Golden-star
هنوزم میشه سفارش داد ؟
چقدر طول میکشه تایید شه؟
بله میشه سفارش داد.
10 دقیقه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
تبريک ! حساب کاربری شما با موفقيت ایجاد شد!
هم اکنون می توانيد با ما از تجربه خريد آنلاين لذت ببريد.
اگر شما هر گونه سوالی در مورد عملکرد اين فروشگاه داريد به صاحب فروشگاه ایمیل بفرستيد.
اگر تا يک ساعت ديگر ايميل تاييد حساب شما به ايميل شما نيامد با ما تماس بگيريد.
تماس با ما.
ایمیل یاهو است و در ناحیه کاربری هم موجوده
نیازی به تایید حساب نیست. می تونین خرید کنین
-
برا مستر کارت چجوره؟
من اگه یه مستر کارت بخوام که یکی بتونه برام به اصطلاح خودمون کارت به کارت کنه امکانش هست؟چجوری؟
اگه جا پست اینجا نیست شرمنده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
daniad
برا مستر کارت چجوره؟
من اگه یه مستر کارت بخوام که یکی بتونه برام به اصطلاح خودمون کارت به کارت کنه امکانش هست؟چجوری؟
اگه جا پست اینجا نیست شرمنده
لطفا سوالات مربوط به مسترکارت رو در اینجا سوال نفرمائید با پشتیبانی تماس بگیرید
-
درود
در حال حاضر وضعیت ثبت دامنه به چه شکل هست ؟؟
به صورت آنی ثبت میشه و قابل استفاده هست ؟؟
dns های مورد نظر را می شود جایگزین کرد ؟؟
لطفا توضیحات تکمیلی را ارائه دهید.
ممنون
-
خیر در هر شرایط ما باید دامنه و وضعیت پرداخت رو بررسی کنیم . دامنه ها دارای پنل می باشد و می تونین dns ها رو تغییر بدین
-
داخل سایت نوشتید موجود نیست من پرداخت کنم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bartar-host.ir
داخل سایت نوشتید موجود نیست من پرداخت کنم ؟
موجود هست می تونین سفارش بدین مشکلی نداره
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kohanfilm
این که قیمتش 11500 خورده
قیمت ها به دلیل افزایش قیمت دلار و سایت ثبت کننده دامین یک دلار افزایش داده قیمت ها رو
-
اگه کسی با قابلیت تمدید و انتقال خواست اینجا هست:
http://as-team.ir/pic/img/k6pqyhlxk67cuuz5qth.jpg
-
ثبت دامنه ها آنی انجام میشه یا مثل بعضی از شرکت آ
که 5 روز بعد میان جواب آدم و تازه میدن
بعد میبینی دامنه رو یکی دیگه ثبت کرده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kohanfilm
ثبت دامنه ها آنی انجام میشه یا مثل بعضی از شرکت آ
که 5 روز بعد میان جواب آدم و تازه میدن
بعد میبینی دامنه رو یکی دیگه ثبت کرده
bale shoma dorost migin
-
سلام
دوست عزیز بنده پیام های زیادی در یاهو مسنجر برای شما ارسال کردم
ممنون می شوم رسیدگی نمائید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ext
سلام
دوست عزیز بنده پیام های زیادی در یاهو مسنجر برای شما ارسال کردم
ممنون می شوم رسیدگی نمائید.
لطفا ایمیل بزنین. ممکنه یاهو مسنجر پیغام ها به صورت آفلاین پاک بشه . ایمیل بزنین سریعتر جواب داده بشه
-
اوایل که این تاپیک رو ایجاد کردین ازتون دامنه گرفتم و مشکل داشت دیگه قید شما رو زدم اما چند وقت بعد در یاهو بهم پیام دادین شما چرا از ما دامین نمیگیرین منم گفتم دامنه های شما مشکل داره و بعد چند وقت غیر فعال میشه
و شما گفتی خیر مشکلی نیست
حالام ما ازتون دامنه به شرط یک سال رو خریدیم 5 روز پیش در یاهو پیام دادم آقا این دامنه ما از بین رفته شما گفتی پشتیبانی سایت مربوطه دو روز دیگه جواب میدن باید صبر کنید ببینم مشکل از کجاست!
حالام امروز تو یاهو پیام دادم آقا این دامنه ما چه شد ! اونوقت برگشتین میگین کدوم دامنه !
اگه مشکل حل نمیشه یک دامنه دیگه بهم بدین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
اوایل که این تاپیک رو ایجاد کردین ازتون دامنه گرفتم و مشکل داشت دیگه قید شما رو زدم اما چند وقت بعد در یاهو بهم پیام دادین شما چرا از ما دامین نمیگیرین منم گفتم دامنه های شما مشکل داره و بعد چند وقت غیر فعال میشه
و شما گفتی خیر مشکلی نیست
حالام ما ازتون دامنه به شرط یک سال رو خریدیم 5 روز پیش در یاهو پیام دادم آقا این دامنه ما از بین رفته شما گفتی پشتیبانی سایت مربوطه دو روز دیگه جواب میدن باید صبر کنید ببینم مشکل از کجاست!
حالام امروز تو یاهو پیام دادم آقا این دامنه ما چه شد ! اونوقت برگشتین میگین کدوم دامنه !
اگه مشکل حل نمیشه یک دامنه دیگه بهم بدین.
به پشتیبانی میل بزنین . یاهو متاسفانه به دلیل زیاد بودن تعداد نفرات عملا قابل پشتیبانی کامل نیست
-
ایمیل زدم جوابی ندادین!!
در یاهو که والا خودتون همش میزنین به اون راه هر بار پی ام میدم میگم دامین ما چی شد باید داستان از اول تعریف کنم تا بفهمین کدوم دامنه رو میگم
خودتون میدونید دامنه غیر فعال شده دقیقا 7 روز پیش گفتین باید به پشتیبانی اون سایت ایمیل بزنم تا جواب بدن
حالا امروزم که اول گفتین دامنه مشکلی نداره یعد گفتی باید ببینم مشکل از کجاست
بعدشم که آخرین بار الان بود گفتی باید به پشتیبانی اون سایت ایمیل بزنم شما ما رو چی فرض کردی؟
این آقا از امروز صبح ما رو دست انداخته و تا ایدی مارو میبینه آف میکنه
در یاهو خدمت شما عرض کردم من بابت اون یازده پانصدی که بهتون دادم راضی نیستم و حرومه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
ایمیل زدم جوابی ندادین!!
در یاهو که والا خودتون همش میزنین به اون راه هر بار پی ام میدم میگم دامین ما چی شد باید داستان از اول تعریف کنم تا بفهمین کدوم دامنه رو میگم
خودتون میدونید دامنه غیر فعال شده دقیقا 7 روز پیش گفتین باید به پشتیبانی اون سایت ایمیل بزنم تا جواب بدن
حالا امروزم که اول گفتین دامنه مشکلی نداره یعد گفتی باید ببینم مشکل از کجاست
بعدشم که آخرین بار الان بود گفتی باید به پشتیبانی اون سایت ایمیل بزنم شما ما رو چی فرض کردی؟
این آقا از امروز صبح ما رو دست انداخته و تا ایدی مارو میبینه آف میکنه
در یاهو خدمت شما عرض کردم من بابت اون یازده پانصدی که بهتون دادم راضی نیستم و حرومه.
قرار نیست هر کسی بگه راضی نیستم پول بدیم بهشون. دامنه شما مشکلی نداره .
Whois Lookup Script
شما اول بهتر هست درک کنین که با پشتیبانی درست صحبت کنین بعد .حق با شما هست ما حروم خور هستیم و حق با شما هست .
-
این whois سایت شما باید هم این شکلی باشه ولی مردم انقدرم که فکر میکنید ساده نیستند گول این سایت شما رو بخورند
شما از سایت های معتبر whois بگیر اون وقت میفهمی این دامنه فعال هست یا نه در ضمن 12 تومن ارزش این حرفا رو نداره خودتون رو خسته نکنید بنده گفتم حرومتون باشه.
intoDNS: checks DNS and mail servers health
DNS Lookup | Nameserver Lookup - Who.is - Who.is
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
بله شما راست میگین سایت ما ساختگی می باشد .
gHodRat2Music169.com WHOIS, DNS, & Domain Info - DomainTools
Creation Date: 2014-04-29T00:00:00Z
Registrar Registration Expiration Date: 2015-04-29T00:00:00Z
- - - Updated - - -
اینم از سایت خودتون
http://who.is/whois/ghodrat2music169.com
-
ظاهرا اینجا راحت تر میشه به شما فهموند که مشکل کجاست
شما میگی اون دامنه مشکلی نداره ok قبول
پس چرا سایت رو بالا نمیاره؟
آها شما گفتی مشکل از دی ان اس ما هست!
خوب اگه از دی ان اس باشه پس هیچ کدوم از دامنه های ما نباید سایت رو بالا بیاره
پس برای این که خیال شما از بابت دی ان اس راحت شه به این آدرس سایت توجه کنید
intoDNS: ghodrat2music170.com - check DNS server and mail server health
این آدرس از همون دی ان اسی که در دامنه ای که از شما خریداری شده استفاده شده
اما اون دامنه شما سایت رو بالا نمیاره حتی دی ان اس هم غیر قابل تغییر است یادتون میاد خودتون هم نتونستید دی ان اس رو تغییر بدین!
اما دامنه خودمون به راحتی سایت رو بالا میاره با همون دی ان اس
حالا میخوام بدونم دیگه میگید مشکل از کجاست؟
آقا یکلام میگفتی به این سایت Website Design and Hosting | Domains | Website Builder | NetworkSolutions.com هیچ اعتباری نیست
این که یک نفر رو بخوای بپیچونید کار زشتیه بخدا ارزششو نداره.
-
والا ایشون تاحالا برای ما نزدیک 10-12 تا دامنه خریده همشم کار میکنه و سالمه نزدیک سر سالشم داره میرسه فقط با ای پی ایران وارد پنل نشدم همین بدونه مشکل سایتا بالاست!
-
hostfire شما ما رو ببخش که دامنه ما مشکل داره و دامنه های شما سالم هستند
در ضمن از این تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f23/115090/ خرید کردم با قیمت کمتر و راضی هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
شما حتما از ایشون بخرین فقط بعد از 1 ماه دوباره برنگردین پیش ما . مشکل دامنه شما هم به این دلیل می باشد که ایمیلتون بنا به آخرین اطلاعیه ای که دادیم تایید نشده و به همین دلیل icann مستقیم دامنه شما رو به حالت تعلیق درآورده .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
والا ایشون تاحالا برای ما نزدیک 10-12 تا دامنه خریده همشم کار میکنه و سالمه نزدیک سر سالشم داره میرسه فقط با ای پی ایران وارد پنل نشدم همین بدونه مشکل سایتا بالاست!
دوست عزیز با تشکر از حمایت شما . ما از سال پیش تاکنون 4800 عدد دامنه ثبت کردیم و کسایی که به قوانین احترام و رعایت کنن مشکلی پیش نمیاد براشون . نه کسایی که مثل ایشون که دامنه ***** شده رو می خوان که تمدید کنن با نام جدید ایمیل رو تایید نمی کنن یا با آی پی ایرانی وارد پنل میشن تا مشکلی برای دامنه پیش بیاد و بیان بگن که مشکل از طرف ما هست و وقت ما و همه دوستان رو هدر بدن و در آخر پست تبلیغاتی بدن و باعث spam کردن پست کنن
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
دوست عزیز با تشکر از حمایت شما . ما از سال پیش تاکنون 4800 عدد دامنه ثبت کردیم و کسایی که به قوانین احترام و رعایت کنن مشکلی پیش نمیاد براشون . نه کسایی که مثل ایشون که دامنه ***** شده رو می خوان که تمدید کنن با نام جدید ایمیل رو تایید نمی کنن یا با آی پی ایرانی وارد پنل میشن تا مشکلی برای دامنه پیش بیاد و بیان بگن که مشکل از طرف ما هست و وقت ما و همه دوستان رو هدر بدن و در آخر پست تبلیغاتی بدن و باعث spam کردن پست کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
در ضمن دوست عزیز ما هم بلدیم دامنه رو بگیم قابل تمدید بعد از 1 سال بگیم تمدیدش 6 برابر ثبت می باشد . بعد از یک سال این پست رو بخونین
البته طبق مطالبی که ایشون در پست جواب دادن دامنه ها دارای پنل resello می باشد .
رسلو که هندی می باشد دارای قیمت زیر می باشد
https://www.resello.com/what-you-sell/domains
کمترین قیمتی که میده برای com قیمت 8.19 دلار می باشد در حالی که ایشون میدن 18 تومان یعنی دلاری 2000 تومان . انشالله دامنه شما پر نکشه به دلیل دلار هکی و دلار ***ی . موفق باشین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
سلام یک دامنه سفارش داده بود
واریز به حساب :: انجام شد
چقدر طول میکشه ؟ پنل رو چجوری بهم میرسونید ؟
در کوتاهترین زمان ثبت و تحویل داده میشود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
ایمیلی نیومده واسه من
-------------
ادیت : دامنه ثبت شد با تشکر فقط یک مساله ای ! الان واسه هر دامین ۱ پنل میدین ؟ نمیشه همه داخل یک پنل باشن ؟
ایمیل یاهو به دلیل مشکلاتی که داره ارسال نمیشه لطفا از gmail یا سرویس دهنده های دیگر استفاده کنین
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojiz
api داره برای whmcs یا سیستم سایت خودمون؟
؟
api به زودی داده خواهد شد
-
با سلام. خسته نباشید.
منم یه دامنه سفارش دادم امروز. کی ایشالا تحویل داده میشه؟
- - - Updated - - -
دوستان خواهشا یه کم سریع تر باشین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aram1376
با سلام. خسته نباشید.
منم یه دامنه سفارش دادم امروز. کی ایشالا تحویل داده میشه؟
- - - Updated - - -
دوستان خواهشا یه کم سریع تر باشین
دوست عزیز دامنه هایی که سفارش داده میشه در یک ساعت ثبت و ایمیل می شود . لطفا از تاریخچه سفارشات اطلاعات پنا دامنه رو بردارید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WAREZZ
غیرقابل تمدید یعنی تمدید نمیشه کردش بعد از مثلا 1 سال ؟
به چه درد میخوره پس ؟
بله سال دوم هزینه تمدید بالایی دارند به همین خاطر بهتر است برای 1 سال استفاده گردد . مناسب سایتهای موزیک و ف ی ل ت ر شکن و فیلم و غیره و یا دامنه های وبلاگ ها یا کاربرد های دیگر می باشد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Domain474
جناب
یک ساله بگیرم دامنه رو بعد از یک سال دیگه نمیشه تمدید کرد؟
یعنی اون وقت این داستان ؟
دامنه بعد ار 1 سال بعد از تاریخ انقضا آزاد میشه