-
پاسخ : پیشنهاد شما در مورد 40 میلیون تومان سرمایه
سلام عزیز،
از اوایل تابستان بورس نوسانات و رشد خوبی داشته. روی برخی از سهام ها در بازه 6 ماه 130% سود داشتیم و در بازه های زمانی 3 تا 6 ماه هم 30 تا 60 بوده...که البته نیاز به اطلاعات و مهارت خاص خودش داره که با ضریب اطمینان بالا و ریسک پایین سود مناسبی به دست بیارید.
مورد دیگه که در خرید سهام باید مد نظر داشت، خرید سهام هایی هست که با توجه به رشد شرکت افزایش سرمایه میخوره و سهامداران فعلی در اولویت با قیمت پایه 100 هستند (که البته تا 6 ماه مجاز به فروش اون سهم نیستند) اما بعد از 6 ماه فیدبک خوبی داره.
مورد آخر شرکت هایی با رشد خوب هست که سود سالانه مناسبی هم اختصاص میدن که با ترکیب گزینه اول میشه بازدهی رو بالا برد.
موفق باشید.
-
از استارتر عزیز یک سوال داشتم
بعد از گذشت حدودا 3 ماه هیچ کاری یعنی انجام ندادن؟
و در این مدت هیچ پولی به پول قبلی اضافه نشد که بچه ها با فکر باز تر !! بخوان نظر بدن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
سلام عزیز،
از اوایل تابستان بورس نوسانات و رشد خوبی داشته. روی برخی از سهام ها در بازه 6 ماه 130% سود داشتیم و در بازه های زمانی 3 تا 6 ماه هم 30 تا 60 بوده...که البته نیاز به اطلاعات و مهارت خاص خودش داره که با ضریب اطمینان بالا و ریسک پایین سود مناسبی به دست بیارید.
مورد دیگه که در خرید سهام باید مد نظر داشت، خرید سهام هایی هست که با توجه به رشد شرکت افزایش سرمایه میخوره و سهامداران فعلی در اولویت با قیمت پایه 100 هستند (که البته تا 6 ماه مجاز به فروش اون سهم نیستند) اما بعد از 6 ماه فیدبک خوبی داره.
مورد آخر شرکت هایی با رشد خوب هست که سود سالانه مناسبی هم اختصاص میدن که با ترکیب گزینه اول میشه بازدهی رو بالا برد.
موفق باشید.
حرف دوست خوبمون کاملا در این مورد تایید میشه
به خصوص طی مزاکراتی که انجام شده و مقداری هم بازار آروم شده
و حباب مسکن هم شکسته و مردم دیگه رو مسکن سرمایه نمیزارن
بورس خیلی بهتر شده الان
سهم شرکت های ماشین سازی حدود 60 درصد بالا رفته
خیلی خوبه
اگر کمی مطالعه در مورد بورس کنید و توش سرمایه بزارید خیلی خوبه الان تو این وضیعت بازار
فراموش نکنید که اگر پول در بورس باشه باعث اشتغال و پیشرفت مملکت میشه ولی اگه تو بانک باشه تا سود بگیرید باعث رواج ربا در مملکت و افزایش وام های 27 28 درصد در کشور میشه
موفق باشید
-
7 شهر عشق را عطار گشت
ما هنوز اندر خم یک(این) کوچه ایم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
خوشحال میشم اطلاعات کاملتری قرار بدید
سهام شرکت توسعه بین المللی صنعت گردشگری پدیده شاندیز که به زودی وارد بورس میشه و قیمتش بالا میره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
از استارتر عزیز یک سوال داشتم
بعد از گذشت حدودا 3 ماه هیچ کاری یعنی انجام ندادن؟
و در این مدت هیچ پولی به پول قبلی اضافه نشد که بچه ها با فکر باز تر !! بخوان نظر بدن؟
درود خیر هنهوز تصمیمیم نگرفتیم و پول فوق در بانک هتستش و الان حدود 45 میلیون میباشد
ایده های دوستان بسیار گرانبها و خواندنی هستم
بسیار تشکر میکنم که تمامی دوستان در این تاپیک شرکت دارند
مطمئنا این سوال بسیار از شما عزیزان هستش
-
یک وبسایت بزنید با این سرمایه میتونید برین جز 50 تا سایت برتر ایران :d
هاستینگ خیلی خوب نیاز به دفتر داره و منشی که خرجش فکر کنم بیشتر از اون پول شما باشه!
دو چیز تو ایران ضرر نمیکنه : 1- خوراکی 2- پوشاک زنانه
-
آقا بیا و ۵ میلیونشو بده به ما :دی ما یکم کم آوردیم راه بیفتیم تا شما تصمیم بگیری :دی
با هم راه میایم :دی
-
سلام
به نظرم منم بهتره وارد بورس بشید
خیلی از سایتهای آموزشی در این زمینه وجود داره البته بهتره کل سرمایه رو یکجا وارد نکنید مثلا ابتدا با 5 میلیون در چند سهم وارد بشید
ساینها و انجمن هایی معتبری هم هستند که سهام معرفی و تحلیل میکنند
همه چیزم آنلاین هست نیاز نیست جایی برید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooldar
سلام
به نظرم منم بهتره وارد بورس بشید
خیلی از سایتهای آموزشی در این زمینه وجود داره البته بهتره کل سرمایه رو یکجا وارد نکنید مثلا ابتدا با 5 میلیون در چند سهم وارد بشید
ساینها و انجمن هایی معتبری هم هستند که سهام معرفی و تحلیل میکنند
همه چیزم آنلاین هست نیاز نیست جایی برید
موفق باشید
username شما در انجمن بیشتر چشم منو گرفت تا پیشنهادتون ;)
تشکر دوست گرامی
-
درود
اینم آخر و عاقبت ورمی کمپوست
ایسنا - اموال شرکت ورمی کمپوست توقیف شد
بیش از 50 میلیارد تومان توقیف اموال و تمامی عوامل هم تخت تعقیب...
عجب بازار پر رونقی هم بوده...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
این خبر جدیدی نیستش و کلی کار ها انجام شده و روند کار الحمدالله به شدت رو به بهبودی هست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redpayam
این خبر جدیدی نیستش و کلی کار ها انجام شده و روند کار الحمدالله به شدت رو به بهبودی هست .
درود
خبر 2 روز گذشته منتشر شده است و جدید هستش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
خبر 2 روز گذشته منتشر شده است و جدید هستش
بله تاریخ خبر رو دیدم.
ولی به جز این اخبار ,خبر های دیگه ای هم هست که رسانه ای نشده .
مثلا همین 2 روز پیش در اخبار 20:30 این خبر رو اعلام کردند,که مال 25روز پیش بود:) و خود شرکت ورمی کمپوست نیز از طریق مراجع قانونی پیگیری این موضوع هست و قصد شکایت از شبکه را دارد .
ارادت
-
داداش سفره خونه بزن کلی سود داره
-
-
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز
تمام پست هارو خوندم
و از نظر بنده هیچکدوم از نظر هایی که دوستان دارند با پول شما نمیشه انجام داد که توش حسابی سود باشه
به طور مثال هر کسی می تونه یه سرور فروش خوب باشه منتهی اول باید 2 3 تا کلود سرور بگیره برا وی پی اس سلینگ حتی تو خود ایران که فقط 70 میل به بالا سروراش در میاد بعدش هزینه کلو هست و اینا به طور مثال با پهنای باند نا محدود ارایه بده حداقل ماهیانه 3 میل هزینه دیتا سنتر میشه بعدشم پول
آیپی ها هست برای ماه اولم مجبور یارو یه 5 6 میل هزینه کنه برای تبلیغات تو سایت های گنده ولی خوب در آمد شم وجدانن توپه
شما با 140 میل سرمایه و هزینه تو ماه اول می تونید همون ماه حداقل 40 الی 80 میل دربیارید
که شامل حال شما نمیشه چرا که سرمایتون کمه
یا همون فلافلی
فلافلی الان کار فلافلی دیگه از وی پی اس فروشی هم بد تر شده
چرا که قدیمیا جا منو شما رو کاملا گرفتن و شما برید بهترین جا و با بهترین کیفیت هم بزنید باز هم کلی زمان می بره تا فقط خرج روزمره رو در بیارید
یا ماشین فروشی
شما اگه بخواید ماشین فروشی راه بندازیر باید 1 الی 2 میلیارد سرمایه داشته باشید زیره این حد فایده نداره بر میگرده به پراید و پژو که 200 300 تومان هر ماشین سود کنی نه بیشتر
پس باید زیاد خرج کنی که زیادم سود کنی ( می گن تو نت پول پول میاره )
شرکت های سرمایه گذاریم اصلا طرفشون نرو که فایدهنداره
در رابطه با وارداتم چند تا راهکار هست که می تونم بهت بگم و الان فروشش تو ایران از اون چیزی کهتوذهنمونه خیلی بیشتره
ذر هر صورت این بحث رو بزاریم بعدا تو چتی چیزی
در رابطه با فست فود هم کلا قضیش بر میگرده به همون فلافلی
سرمایه گذاری تو بازی که جناب آقای سجادیه گفتن خیلی زیبا هست
منتهی یه چیزی و واقعا من موندم چرا نگفتن و حالا من می گم الان تو ایران چیزی که کمه شبکه اجتماعی (به صورت برنامه ) بازی هست که دیگه از کوچیکو بزرگ ما همه جا شاهد هستیم که دارن کانترو کال آفو این حرفا رو آنلاین بازی می کنن به خصوص ورلد آف وارکرافت و وار 3
الان شما ببینید ما کلا 2 تا مرجع گیم تو ایران داریم یکی استیم و گارنا استیم که کلا سرور ایرانش 1 دونس کلی پلیر ها لگ می شن
به هر حال می مونه گارنا که تو هر ثانیه داره 30 دلار فروش می کنه از فروش آیتم و اینا که خودش خیلی شما یه مرجع گیم از ایران که الان بیشتر پلیر ها از ایرانن شروع کنید و تک به تک گسترش بدید مطمین هستم که سود بالایی داره
به هر حال خیلی کارهای دیگری هم هست که باید تو چت یا مکان دیگه مطرح بشه
-
اخه چهل تومان هم شد پول نه یه لحظه فک کن چهل تومان پوله مرد حسابی .به نظر من برو تو پارک با خودت کبریت ببر همشو تا صبح بسوزون تا یخ نزنی مثل دخترک کبریت فروش :">
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3aish
اخه چهل تومان هم شد پول نه یه لحظه فک کن چهل تومان پوله مرد حسابی .به نظر من برو تو پارک با خودت کبریت ببر همشو تا صبح بسوزون تا یخ نزنی مثل دخترک کبریت فروش :">
عذرخواهی میکنیم که باب میل شما نبود و برای شما پولی نیست
ما فقز بیچاره ها بضاعتمون همین هستش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3aish
چی میگی برادر ؟ حال شما خوبه ؟ با 40 میلیون خیلی کارا میشه کرد ، حالا شما نمیتونی باهاش کار کنی یه چیز دیگست
بنده از 20 تومن سرمایم ماهی 2 تومن درآمد دارم با 40 تومن هم خیلی کارای دیگه میتونم بکنم ، لاقل کمک نمیکنی به تاپیک بنده خدا، نا امیدش هم نکن
-
نه من قصد شوخی داشتم .اخه توی ایران هیچی سود نداره .توی هرکاری یکی هست که میخواد جیبتو بزنه .از خودت و مغزتو وسرمایت استفاده میکنن آخرش هم یه چیزی بدهکار میشی .من خودم توی چهارسال یه قرون هم در نیاوردم این قدر به پست آدم های کلک باز افتادم که نگو.پیشنهاد من اینه که بری یه خونه بخری ترجیحا خونه های دربو داغون بعد با دوسه تومان تمیز کنی بفروشی کلی سود داره که نگو البته باید خداهم باتو باشه
-
6-7 صفحه از این تاپیک رو خوندم چون خودم در موقعیت مشابهی هستم و این چند وقته زیاد فکر و مطالعه کردم در این زمینه ....
دوستانی که برای خرید زمین پیشنهاد دادند با این مبلغ فقط در شهرستان میشه به خرید پرداخت اون هم نه زمین مرغوب و کلا میزان سرمایه استانداردی باری وارد شدن به این وادی نیست
سپرده گذاری در موسسه های اعتباری که تا 27% هم سود میدن میتونه گزینه متعادلی باشه که در صورت سرمایه گذاری به شکل بلند مدت ( قرارداد یکساله ) به ازای 40 تومن ماهیانه 900 ت سود تعلق میگیره
به طور کل به عنوان کسی که 11-12 سال از عمر خودش رو در بازار خرید و فروش گذرونده توصیه میکنم که به دنبال خدمات باشید از خرید و فروش هیچوقت سود قابل توجهی در نمیاد
حالا این خدمات شامل خیلی چیزها میشه
از نظر من مناسبترین گزینه بورس اوراق بهادار هست با یک سرمایه گذاری نسبتا مطمئن و دست به عصا در کنار اون از گردش پولی بهره ببرید
ساده ترین راه حل برای پولدار شدن که چند سال پیش یکی از آشنایان دنبالش بود و من بهش میخندیدم وام گرفتن هست اگر بیشتر توضیح خواستید خصوصی در خدمتتون هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GEO
6-7 صفحه از این تاپیک رو خوندم چون خودم در موقعیت مشابهی هستم و این چند وقته زیاد فکر و مطالعه کردم در این زمینه ....
دوستانی که برای خرید زمین پیشنهاد دادند با این مبلغ فقط در شهرستان میشه به خرید پرداخت اون هم نه زمین مرغوب و کلا میزان سرمایه استانداردی باری وارد شدن به این وادی نیست
سپرده گذاری در موسسه های اعتباری که تا 27% هم سود میدن میتونه گزینه متعادلی باشه که در صورت سرمایه گذاری به شکل بلند مدت ( قرارداد یکساله ) به ازای 40 تومن ماهیانه 900 ت سود تعلق میگیره
به طور کل به عنوان کسی که 11-12 سال از عمر خودش رو در بازار خرید و فروش گذرونده توصیه میکنم که به دنبال خدمات باشید از خرید و فروش هیچوقت سود قابل توجهی در نمیاد
حالا این خدمات شامل خیلی چیزها میشه
از نظر من مناسبترین گزینه بورس اوراق بهادار هست با یک سرمایه گذاری نسبتا مطمئن و دست به عصا در کنار اون از گردش پولی بهره ببرید
ساده ترین راه حل برای پولدار شدن که چند سال پیش یکی از آشنایان دنبالش بود و من بهش میخندیدم وام گرفتن هست اگر بیشتر توضیح خواستید خصوصی در خدمتتون هستم
ممنون از توضیحات شما
-
کار من لبنیات هست ( کارشناسی صنایع غذایی دارم )
شهرک صنعتی گلپایگان اصفهان مرکز لبنیات هست
در صورت تمایل میکنم سرمایه تون تو شهر خودت به کار گیرم چون از اصفهان خامه حیوانی میگیریم من تبریز هستم کار تخصصی ما خامه هست چون خامه های تولید شده تو اذربایجان شرقی به اندازی مصرف استان نیست مجبور هستیم از استان دیگر که قیمت پایین دارن خریداری کنیم
همیشه اصل پولت ثابت هست و ضرر تو این کار نیست به طور مثل
شیر خراب بشه میشه کشک
کشک خراب بشه میشه قرت
خامه خراب بشه میشه کره
کره خراب بشه روغن حیوانی
چیزی تو لبنیات خراب شدنی نیست پس همیشه اصل پول هست
تو ایران به جز صنایع غذایی چیزی نمیتونه پیشرفت کنه یا سود خالص داشته باشه
-
همچنان منتظر ایده های شما دوستان بزرگوار هستیم
-
اجازه هست خارج از بحث نت باشه؟
شما یه کار بکن ، دو تا تانکر نفتکش (آره تانکر) بخر، هر کدوم حدود 20م.ت هستش، میشه دوتا
هر کدوم ماهی 1 م.ت اجاره میره (البته تو غرب کشور، جاهای دیگه رو اطلاع ندارم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maadsoft
شما یه کار بکن ، دو تا تانکر نفتکش (آره
تانکر) بخر، هر کدوم حدود 20م.ت هستش، میشه دوتا
درود
خواهش میکنم اصلا هم خارج از بحث نبود به هرحال پیشنهاد بود
اما اینطور کارها مربوط به مناطق خاصی از کشور هستش دوست عزیز و ریسک زیادی دارد و اکثر محاسبات فقط روی کاغذ صحیح در میاد
به هرحال ممنون بابت نظرتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maadsoft
شما یه کار بکن ، دو تا تانکر نفتکش (آره
تانکر) بخر، هر کدوم حدود 20م.ت هستش، میشه دوتا
تفتکش با تانکر یا فقط تانکر؟
میدونید الآن هزینه نفت کش چند صد میلیون است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
منظورشون فقط تانکر هست ، برای مقاصد ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
این تانکر رو میگم: http://img1.tebyan.net/Big/1389/11/3...9252135128.jpg
(البته فقط تانکرش ها، خود کشنده اش نه ! )
-
انتخابات مجلس نزدیک است !
هزینه کنید در بیاید بارتون رو بستید و تا 7 نسل پس از شما در رفاه خواهند بود !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود بر شما دوستان و همکاران بزرگوار
حدودا 40 میلیون تومان سرمایه آزاد موجود داریم.
دنبال راهی برای بهترین بهره وری و بازدهی از این سرمایه هستم دلم نمیخواد صرفا گوشه بانک بخوابه برای ماهی 500 تومان...
خوشحال میشم از ایده ها و راهکارهای شما برای بهره وری از این مقدار سرمایه بهره مند بشم
با وضعیت فعلی چه راهی را پیشنهاد میدید
چه در زمینه هاستیک و سرور چه متفرقه
منتظر ایده هال گرانبهای شما هستیم
:43:
[align=justify]به نظر من سرمایه گذاری در نیروگاه تولید پراکنده DG فعلا خیلی پر بازده و قطعا بهتر از سود سپرده و تقریبا تضمینی هست چون قرارداد خرید تضمینی برق با وزارت نیرو داره. من تو یزد سهام شرکت تک نیرو رو دارم که مالک نیروگاه گازی شهید زنبق و در حال احداث یک نیروگاه chp هست . مدیران شرکت با سابقه های صنعت برق استان هستند و سهامش پارسال 55درصد سود داده چون نیروگاه رو خیلی ارزون ازدولت خریدن. امسال هم نه اونقدر ولی به امید خدا سود خوبی میده خیلی ها که اوایل سهام رو خریدن الان با پول فروشش دارن خونه دار میشن یا میسازن (از جمله خودم). دیگه تو یزد مجوز ساخت نیروگاه DG رو نمیدن چون همه سرمایه دارا تو این زمینه سرمایه گذاری کردن و ظرفیت یزد دیگه تکمیله خودتون میتونید تحقیق کنید
[/align]اگه کسی مایل بود با من تماس بگیره.
-
دوستان این موضوع مربوط ب دو سال پیشه
فکر میکند جای بحث داره ؟
-
سرمایه گذاری همیشه جای بحث داره
-
سلام دوست عزیز
با 40 میلیون میتونید وارد کار هاستینگ به صورت حرفه ای بشید ؛ از جمله برید سرور بخرید در ایران کولو کنید سود سالانه سرور ایران بالای 100 درصد هست
برای مثال من برای کولو یک سرور دارم 250 میدم و اون سرور 5 میلیون برام در اومد با مشخصات زیر :
64 گیگ رم
4 ترابایت اس اس دی
2 سی پی یو زئون
و ....
با این مشخصات دیتاسنتر میده ماهی 1.5 میلیون تومان ولی من دارم میدم 750 به کاربرام که ماهی 500 سوده با این وضع و سالی 6 میلیون سود داره که میشه 120 درصد
اگر مشتریش رو داشته باشید بهترین کار اینه و توصیه میکنم
با تشکر انشاالله موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
وقتی مدیرای اینجا فلاقل باز باشن وای بحال کاربران... ;) تاپیکو منحرف نکن جوون
جدا از شوخی مطمئنم این سوال و مشاوره سوال خیلی از دوستانی هستش که سرمایه ای دارند و دنبال بهترین حالت بهره وری هستند
امیدواریم با هم فکری و نظرات همه عزیزان بزرگوار و استفاده از ایده های خوب به نتیجه خوبی برسیم
:53:
عزیز با نظرش موافقم ، فست فودی خیلی درآمدش بالاست ،دو غدای الکی از رو خودت اسم مینویسی سرو میکنی ببین چطوری روزی میلیونی درآمد داری
اینم بگم اگر میخوای برسی به اون بالا بالاها ، من بچه خوزستانم ، زمین کشاورزی زیاد داریم ، کشت نمیکنیم همه هم بهترین گل هرچی بکاری سبز میشه توی جلگه خوزستان زندگی میکنم دزفول ، هر هکتار کم کم 200 میلیون پولشه ولی چون زیادن نمیکاریم فقط 10 هکتارو پدر بنده میکارن ، پیر مرده دیگه میخواد چیکار کنه
بیا اجازه کن یا با خودم شریک شو زمین از من ، پول از تو ی 30 هکتار چغندر قند بکاریم ، هر هکتار کم کم 100 تن میده ، هر کیلو هم پارسال 270 تومن بوده خودت حساب کن ببین بعد 8 ماه جقدر میمونه برات ولی باید مرد کار باشید و مواظبشون باشی ، اینم بگم شرکت باهات قرار داد میبنده و اینکه ضرر کنی وجود نداره ، چون اینجا شرکت قند هست و نیاز شدید داره به چغندر قند.
راستش من از کشاورزی خوشم نمیاد وگرنه میکردم26 سالمون شده هنوز پشت سیستم نشستیم ، سرور بازی کانفیگ میکنیم ، خدایا شکرت