اقایون امروز کسی سرور تحویل گرفته ؟ لطفا یک ریپلای بدین تا ببینیم وضعیت تحویل ها چطوره ، اگرم امار دقیقی د ارید اعلام کنید تا ببینیم امروز چند تا سرور تحویل دادند
نمایش نسخه قابل چاپ
اقایون امروز کسی سرور تحویل گرفته ؟ لطفا یک ریپلای بدین تا ببینیم وضعیت تحویل ها چطوره ، اگرم امار دقیقی د ارید اعلام کنید تا ببینیم امروز چند تا سرور تحویل دادند
من كه سرور رو فروختم و بجاش از رد استيشن گرفتم
سرور سفارشی کیمسوفی برای بار دوم و یک هفته بعد از هر پرداخت از سمت ovh کنسل شد !
مشکل دیگه ای که وجود داره و در فروم ovh هم دیدم ، خیلی ها مثل خودم یک هفته قبل از منقضی شدن سرور قبلیشون سرور جدید گرفتن و به دلیل تاخییر در تحویل مجبور شدن سرور قبلی رو تمدید کنن و دو یا سه روز بعد سرور جدید رو گرفتن و قبلی رو کنسل کردن ، ظاهراً ovh بر خلاف گذشته این مورد رو ریفاند نمیکنه !
24 روزه منتظریم کسی اطلاعی داره که این هفته جدید سرور تحویل میدند یا نه ؟ کلا همه کارامون معلق شده....
منتظر باشید باید تا آخر هفته فکر می کنم تحویل بدن یه سرور مارو دیشب بعد 25 روز تحویل دادن.
تا حالادليل تاخير را توضيح نداده اند ؟
دوستان سرور های ovh زیاد به صرفه نیست از لحاظ زمانی
بنده یک سرور سفارش دادم بعد از 15 روز تحویل دادند
بعد آی پی سفارش دادن بعد از 5 روز آی پی هارو تحویل دادند !
سلام
ما امروز 2 سرور رو تحویل گرفتیم و هفته گذشته هم سرورهای سفارش داده شده از کلاس mg , eg تقریبا 7 سرور 48 ساعته تحویل داده شد
چند دقیقه پیش یکی از چندین سفارش سرور های 1 آگوست تحویل دادند.
به تیکت های من خیلی سریع پاسخ می دن !
ازشون پرسیدم کی می دید، درجا گفتن به محض آماده شدن :دی !!!
گفتم زمان تخمینی ندارید؟! گفتن 2 تا 10 روز حدودا ولی تضمینی نمی کنیم...
سرور مارو هم امروز تحویل دادند
امروز یک سرور ز لوکیشن آمریکا تهیه کردیم ، یک ساعته تحویل دادند .
قبل از خرید تماس گرفتم گفتند لوکیشن فرانسه حداکثر 10 روز لوکیشن آمریکا حداکثر 72 ساعت .
دوستان اخیراً کسی سرور کیمسوفی تهیه کرده ؟ من در ماه گذشته 2 بار پرداخت کردم که هر بار بعد یک هفته برگشت خورده !
در ضمن جدیداً OVH هیچ وجهی پس نمیده یعنی مثل گذشته refund نداره. من قبلاً سرور رو به دلیل ارتقاء پس داده بودم و ریفوند هم کردن اما این دفعه بهونه میارن و میگن وجه پرداخت شده پس داده نمیشه . البته مجبور شدم سرور رو تمدید کنم چون سرور جدید با تاخییر بسیار تحویل داده شد.
دوستان Dc گفته که سرور رو با پورت 100 امروز تحویل میدیم، 10 روز دیگه پورت رو به یک ارتقا میدیم.
میشه بگید سرعت دی ال تو پورت 100 او وی اچ چنده ؟
تو رد استیشن که 60 هست.
سلام
18 روز گزشت تحویل ندادن=((
یک مورد عجیب که برخورد کردیم و متوجه شدیم هم اینکه که سرور های که دارای اکانت کاربری حرفه ای هستند تحویل نمی دهند سرور های که دارای کاربری حرفه ای نیستند تحویل می شوند!!
2 سرور که بدون کاربری حرفه بودند و 10 روز بعد از سرورهای که دارای کاربری حرفه ای هستند سفارش داده شده تحویل دادند ولی هنوز سرور های با کاربری حرفه ای که مطمئن هستند کلی آی پی نیاز هست تحویل نمی دهند.
دیتاسنتر به هر کسی دوست داشته باشه سرور میده هر کسی دوست نداشته باشه نمیدهد .
میگه روی شماره سفارش اوکی میکنیم ولی اینطور نیست .
در حال حاضر 16 روز هست 2 سروری که با هم سفارش داده بودیم هیچ کدام را ندادند و ای.پی هم بعد 5 روز با تیکت و دردسر تحویل دادن .
سرور ما رو 20 روز طول دادن ولی ip رو 20 دقیقه ایی تحویل دادن
یه مساله دیگه هم مهمه....
شاید به اروپاییها زودتر بده....؟
مال مارو هم بعد از 20 روز دادن و هنوز از آی پی خبری نیست
با سلام،
سرویس های 32 گیگی که تحویل نمیدند جوابشونم اینه !! :Dear costumer,
We apologize for the delay in response.
Your order is being prepared. After verifying your information your order contains no error.
I want to say that our teams are doing their best to shorten your waiting.
An email will be sent when the availability of your server.
I do not have time to provision your servers, but an email will be sent when the availability of your server.
In addition we will catch up delivery this weekend and running next week some datacenter.
Cordially,
Kévin.D
روتو برم بعد از 1 ماه
حرف از نظم میزنه :دی
که خودش از بی نظم اونورتره
سالی 1 بار گند میزنه او وی اچ اونم الانه!!!
5 تا سرور 32 تحویل نداده
خجالتم نمیکشه :دی
پ.ن: جون بکن
بعد از گذشت 20 روز دقیقا همین جوابو ب ما هم دادن
Unfortunately we are currently experiencing a backlog in our orders. We hope to have these orders filled a soon as possible. This is why you have not yet received your server.
Thank you for your patience.
We apologize for the delay and any inconvenience caused.
If you have any further queries, please do not hesitate to contact me.
Bes Regards,
Jenny
OVH.ie Support Team
1معذرت خواهی ساده کردن و گفتن صبور باشید
خیلی ظلمه
من هم سرور های جدید ۶۴ گیگ رم رو ۹روزه تحویل گرفتم و ایپی های سرور رو ۱۰روزه یعنی ۱۰روز سرور بدون استفاده مانده بود!
یک مورد جالب در مورد شبکه دیتاسنتر هست اون هم اینه که مثلا این ایپی هارو هم استفاده میکنه
ایپی ها مثال هست
192.168.1.0
192.168.1.255
این ایپی اصولا نباید استفاده بشه :71:
سلام.
دوستان عزیز یک موضوع کامل روشن کنم بابت آی پی ها.
آی پی چیزی نیست که دیر تحویل شود یا قرار باشد تولید شود یا موجود نباشد منتظر سخت افزارش باشند!
از هر کشوری درخواست کنید هر رنجی به شما تحویل داده می شود خیلی سریع در حد کمتر از 30 دقیقه و بعد از چند ماه لوکیشن تغییر می کند.
پس اصلا به این فکر نکنید که دیتاسنتر ای پی نداده چند روز!!!
نه کسی زیر سوال می برم نه از دیتاسنتر دفاع می کنم.
ولی خوب درست نیست بعضی ها ساده ... همه چیز تاخییر دیتاسنتر ندونند.
دوست عزیز دروغ ندارم بهتون بگم
سریعترین زمان تحویل ایپی ها برای ما ۲۴ ساعت بوده
سریع ترین تایم تحویل سرور ۱ساعت بوده
این اخرین بار خرید تاخیر بسیار زیادی داشت سرور ۹روز ایپی ۱۰روز!!!!
کسی چنین حرفه زد ؟
هر کسی تجربه ای دارد به هر صورت.
یکی دیر پرداخت دشون تایید میشه یکی همیشه روی تایید دستی میره.
یکی نه تایید اتوماتیک 30 ثانیه.
کمترین زمان تحویل ای پی 3 دقیقه.
کمترین زمان تحویل سرور 15 دقیقه که این 15 دقیقه هم نصب سیستم عامل بوده :)
انشالله درست میشه به همه سریع سرور میدن این تابیک هم جمع بشه.
موفق و پیروز باشید
21 روز گدشت و هنوز تحویل ندادن!!!!
دوستان این پورت 200 گارانتی کردن چقدر سرعت ؟ جدیدا فکر کنم بیشتر از همون 200 نمی ده .
لوکیشن کانادا در تحویل سفارشات و پشتیبانی بهتر عمل میکنه و کسانی که عجله داشتند یا دارند بهتر هست از این لوکیشن تهیه می کردند
در مورد تاخیر ایپی باید بگم که سرور ما سفارش دادیم توی سفارش یه استباهی شده بود مدل یکه انتخاب شده بود قبول کردن که هزینش برگشت بزنند و یک مدل دیگه سفارش دادیم حدود 15روز زمان برد تحیول دادن
ول یایپی به محض پرداخت فاکترو کمتر زا 5 مین تحیول دادن ایها را اینکه دوستان بعضیها مشکل دارن دو با تاخیر دارن تحیول میگرند احتمالا از سمت واسطها هستش وقتی اکانت ویرفای نشه حداقل 1 هفته زمان میبره و اینکه مثلا واسطه به طرف الکی میگه پرداخت شده در صورتی که هنوز پرداحخت نکرده بعد قضیه تایید اکانت هم مزید برعلت میشه و اینطوری میشه که ایپیها را بقول بعضیها 10 روزه تحیول میده دیتا سنتر که اصلا همچین چیزی نیست
سلام
تاخیر در تحویل سرور ها که سر جاشونه - اما تاخیر در تحویل آی پی بستگی به پرداخت ها داره که از چه متدی استفاده بشه!
چون تایید پرداخت ها در این دیتا سنتر به شکل دسته بندی شده انجام میشه! و سخت گیری هاش در حد پی پاله!
بهترین راه کردیت کردن هست که البته خود همین مورد رو هم به زور تایید می کنند! و در صورت پرداخت بار اول حتما مدارک خواسته میشه!
پس از 28 روز
mSP را دادند :دی
24 روز شد تحویل ندادن :(