-
پاسخ : آفر ویژه ـ«سرویس پر سرعت»ـ ، پورت 1 گیگابیت داپلکس همراه با هارد raid10 از هلند و آمریکا
اسکرین از پنل ریبوت که بصورت رایگان در اختیار شما قرار خواهد گرفت .
-
پاسخ : آفر ویژه ـ«سرویس پر سرعت»ـ ، پورت 1 گیگابیت داپلکس همراه با هارد raid10 از هلند و آمریکا
فحاشی پیگرد قانونی داره اگه میتونید پیگیری کنید 3 ماه با بالا حبس داره
-
سلام
من لاگین وی پی اس رو اصلا خدا شاهد هست نمیشناسم...اما این پست:
خیلی زشت و زننده هست این کار
این مدل آدمها کسانی هستند که می بینند یه نفر کاره خوب انجام میده و فروش داره
از حسادت میان اینطوری پست میزنن و دشمنی میکنن
اینطوری میخوان تخریب کنن
این کارها کهنه شده
کار بسیار کثیفی هست و این حرکت منسوخ هست و نکنید این کارها رو
با تشکر
پست گزارش شد
-
سلام
یکی که این حرفهارو میزنه مطمئنن به خودش نسبت داره از یک کاربر تازه وارد و نادان بیشتر انتظار نمیره .
خلاصه دوستانی که میخواهد که مخالف عمل این فرد هستند کافی است پست گزارش تخلف را بزنند تا شاید مدیران زودتر رسیدگی کنند .
من خودم پگیر از طریق پلیس فتا هستم ، پس لطفا کسی راجب این مسئله در تاپیک فروش دیگر حرفی نزند
به حمد الله فروش بهتر میشه هرقت کسانی از حسودی و غرض ورزی چنین کارهایی انجام میدهند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
سلام
یکی که این حرفهارو میزنه مطمئنن به خودش نسبت داره از یک کاربر تازه وارد و نادان بیشتر انتظار نمیره .
خلاصه دوستانی که میخواهد که مخالف عمل این فرد هستند کافی است پست گزارش تخلف را بزنند تا شاید مدیران زودتر رسیدگی کنند .
من خودم پگیر از طریق پلیس فتا هستم ، پس لطفا کسی راجب این مسئله در تاپیک فروش دیگر حرفی نزند
به حمد الله فروش بهتر میشه هرقت کسانی از حسودی و غرض ورزی چنین کارهایی انجام میدهند .
آقا سرور اختصاصی از لیزوب میتونید واسمون تهیه کنید؟
مثل اینکه کلا 16 تا آی پی بیشتر نمیدند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
laser1
آقا سرور اختصاصی از لیزوب میتونید واسمون تهیه کنید؟
مثل اینکه کلا 16 تا آی پی بیشتر نمیدند
بله می توانم تهیه کنم با آی پی بیشتر ما سرویس هارو بصورت کلو شده داریم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
بله می توانم تهیه کنم با آی پی بیشتر ما سرویس هارو بصورت کلو شده داریم .
من یکی از این 100ترا هارو میخوام
100 TB Traffic Servers – LeaseWeb
مساله ای که هست مثلا 4تا هارد 1 ترا که اضافه میکنم ، نیازه که یه ssd هم کنار این ها اضافه کنم برای نصب سیستم عامل یا مجازی ساز
امکانش هست؟ 4 تا هارد بیشتر جا نداره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
laser1
من یکی از این 100ترا هارو میخوام
100 TB Traffic Servers – LeaseWeb
مساله ای که هست مثلا 4تا هارد 1 ترا که اضافه میکنم ، نیازه که یه ssd هم کنار این ها اضافه کنم برای نصب سیستم عامل یا مجازی ساز
امکانش هست؟ 4 تا هارد بیشتر جا نداره؟
امکانپذیر هست ، تقریبا 20 یورو اضافه تر هزینه بابت 128 گیگابایت هارد ssd اضافه خواهد شد .
-
فروش همچنان ادامه دارد .. .
برای خرید می توانید با ای دی یاهو: loginvps در تماس باشید.
-
-
فروش سرویس همچنان ادامه دارد ...
می توانید با ما در تماس باشید
مشخصات تماس و اطلاعات بیشتر در امضاء موجود است .
-
موجودی از سه لوکیشن زیر می باشد :
هلند -- سفارش
آمریکا -- سفارش
آلمان -- سفارش
-
دوستان در نظر داشته باشید فقط سرویسهای سرویسهای هلند دارای رید 10 می باشند .
نقل قول:
با این سرویسها دیگر نگرانی بابت از دست دادن اطلاعات نخواهید داشت
-
تمامی سفارشات همراه با کانفیگ های درخواستی تحویل داده شد . :69:
بعد از خرید کافیه تیکت باز کنید به پشتیبانی و سرویس و کانفیگ مورد نظر خودتونو بنویسید تا کمتر از 20 دقیقه سرویس خود را تحویل بگیرید :110:
-
صحت عملکرد ایشون رو بنده کاملا تایید می کنم.
امیدارم که در اینده هم موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hsnnouri
صحت عملکرد ایشون رو بنده کاملا تایید می کنم.
امیدارم که در اینده هم موفق باشید
انشالله که از سرورتون راضی باشید .
دوستان بعد از خرید یک تیکت به پشتیبانی باز کنید و کانفیگ و سیستم عامل مورد نظر خودتونو برای ما ارسال کنید تا سرویس شما در اسرا وقت تحویل داده شود.
-
مشخصات فنی سرور:
Dedicated Server Details
=============================
هاسول - Intel Xeon E3 1245 v3
- 32GB DDR3-DIMM RAM
- 4x 2TB WD7200 RPM with RAID 10
- Gigabit Uplink
- Entry-level SLA
- Free Hardware replacement
- 24/7 ON-SITE Engineers
دوستان برای ثبت سفارش
لاگین وی پی اس - سبد خرید
به این لینک مراجعه فرماییند
:53::53::53:
-
فروش همچنان ادامه دارد ...
یاهو: loginvps
پیامک : 3000222365
شماره تماس: 09365631304
ایمیل: info@loginvps.com
-
-
فروش همچنان ادامه دارد
اطلاعات بیشتر در امضا موجود است .
-
سلام
در مورد سرور هلند -
RAM: 2G - CPU: 3 Core - هارد 35 - Bandwidth ماهانه : 50 گیگ
چقدرمی شه؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.rashidan
سلام
در مورد سرور هلند -
RAM: 2G - CPU: 3 Core - هارد 35 - Bandwidth ماهانه : 50 گیگ
چقدرمی شه؟
ممنون
سلام
ترافیک بصورت نامحدود می باشد
سرور شما همراه با 35 گیگ هارد ماهیانه 60 هزار تومان
3 کور سی پی یو هم تعلق میگیرد .
(rar - unrar و کلا فشرده سازی و کانورت بخاطر حفظ کیفیت سرویسها روی سرور مجاز نمی باشد)
-
با سلام
بنده مدیر وبسایت دانلود فیلم هستم و بازدید روزانه ام هم 15000-20000 هست و وبسایتم هم فیل-تر نمی شود چون فعالیتش مجاز هست
من الان دارم از سرور فرانسه با رم 2 گیگ و سی پی یو 2000mhz one core استفاده میکنم و سرعت سایت به شدت کم شده و سی پی یو 100 درصد استفاده میشود و سایت هم وردپرس هست
من از سرور هم به عنوان هاست دانلود و هم پربازدید استفاده میکنم و سایتم هم VIP هست بودجه ام هم ماهیانه 60 تومن هست
آیا سروری پرسرعتی با بودجه ی داده شده دارید فضای مورد استفاده در ابتدا هم 50 گیگ هست هر وقت لازم داشتم ارتقا میدم
من این سرورتون رو انتخاب کردم (سرور مجازی فرانسه - FR-2048)
آیا شما پیشنهاد بهتری برای بنده دارید ؟؟؟ و آیا این سرور جواب گوی سایت ما هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
با سلام
بنده مدیر وبسایت دانلود فیلم هستم و بازدید روزانه ام هم 15000-20000 هست و وبسایتم هم فیل-تر نمی شود چون فعالیتش مجاز هست
من الان دارم از سرور فرانسه با رم 2 گیگ و سی پی یو 2000mhz one core استفاده میکنم و سرعت سایت به شدت کم شده و سی پی یو 100 درصد استفاده میشود و سایت هم وردپرس هست
من از سرور هم به عنوان هاست دانلود و هم پربازدید استفاده میکنم و سایتم هم VIP هست بودجه ام هم ماهیانه 60 تومن هست
آیا سروری پرسرعتی با بودجه ی داده شده دارید فضای مورد استفاده در ابتدا هم 50 گیگ هست هر وقت لازم داشتم ارتقا میدم
من این سرورتون رو انتخاب کردم (سرور مجازی فرانسه - FR-2048)
آیا شما پیشنهاد بهتری برای بنده دارید ؟؟؟ و آیا این سرور جواب گوی سایت ما هست
سلام
در حال حاضر از فرانسه موجود ندارم
بهترین انتخاب برای شما سرویس هلند میباشد هم سرور با کپی رایت مشکلی ندارد و هم اینکه دارای raid10 می باشد که سرعت شما را چند برابر می کند و احساس کندی نمی کنید و همچنین دیگر نگرانی بابت از دست رفتن اطلاعات بخاطر خرابی هارد نخواهید داشت .
شما آفر های هلند را از این لینک می توانید ببینید. لاگین وی پی اس - سبد خرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
سلام
در حال حاضر از فرانسه موجود ندارم
بهترین انتخاب برای شما سرویس هلند میباشد هم سرور با کپی رایت مشکلی ندارد و هم اینکه دارای raid10 می باشد که سرعت شما را چند برابر می کند و احساس کندی نمی کنید و همچنین دیگر نگرانی بابت از دست رفتن اطلاعات بخاطر خرابی هارد نخواهید داشت .
شما آفر های هلند را از این لینک می توانید ببینید. لاگین وی پی اس - سبد خرید
ممنون به خاطر پاسختون
خب به نظرتون این سرویس با رم 1 گیگ چطوره ؟ چون هزینه 2 گیگش خیلی زیاده برای الان نمیتونیم پرداخت کنیم
به نظرتون رم 1 گیگ و سی پی یوی دو هسته ای توان باز شدن سریع وبسایت رو داره با دانلود سرعت بالا ؟
ویندوزمم میخوام 2003 باشه برای کمترمصرف کردن از منابع
آیا این سرویس برای بنده مناسب هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
ممنون به خاطر پاسختون
خب به نظرتون این سرویس با رم 1 گیگ چطوره ؟ چون هزینه 2 گیگش خیلی زیاده برای الان نمیتونیم پرداخت کنیم
به نظرتون رم 1 گیگ و سی پی یوی دو هسته ای توان باز شدن سریع وبسایت رو داره با دانلود سرعت بالا ؟
ویندوزمم میخوام 2003 باشه برای کمترمصرف کردن از منابع
آیا این سرویس برای بنده مناسب هست ؟
هارد چقدر نیاز دارید ؟
-
40-50 گیگ بعدا ارتقا میدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
40-50 گیگ بعدا ارتقا میدم
NL-1024
CPU:Intel Xeon E3-1245 v3 - 800Mhz - 2 core
RAM1024
HDD40 GB
Bandwidth UNLIMITED
Reboot/Shutdown panel
هزینه این سرویس ماهیانه 45 هزار تومان می باشد
و با توجه به نیاز شما الان بهترین آفری هست که می توانم ارائه کنم .
-
هلند -- سفارش
آمریکا -- سفارش
آلمان -- سفارش
-
تمامی سرویس ها قابلیت ارتقاء را دارند و در هر تایمی شما بخواهید مقدور می باشد.
-
-
تمامی سفارشات همراه با کانفیگ های درخواستی تحویل داده شد . :69:
بعد از خرید کافیه تیکت باز کنید به پشتیبانی و سرویس و کانفیگ مورد نظر خودتونو بنویسید تا کمتر از 20 دقیقه سرویس خود را تحویل بگیرید :110:
برای خرید می توانید با اطلاعات در امضا با ما در تماس باشید .
میکروتیک | فروش سرور مجازی هلند ، آلمان ، آمریکا
-
با سلام...
اگه امکانش هست آی پی بهترین سرورتون واسه تست پینگ بدید..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman4343
با سلام...
اگه امکانش هست آی پی بهترین سرورتون واسه تست پینگ بدید..
فرستاده شد.
پیام خصوصی را چک کنید.
-
«آفر پرسرعت هلند»
فروش آفر ویژه هلند همچنان ادامه دارد .
-
-
هلند -- سفارش
آمریکا -- سفارش
آلمان -- سفارش
-
بعد از خرید حتما یک تیکت به بخش پشتیبانی باز کنید و سیستم عامل و کانفیگ مورد نظر خودتونو برای ما ارسال فرمایید
کانفیگ اولیه بصورت رایگان انجام میشود .
-
مشخصات سرور
روی این سرویسها از Raid 10 استفاده شده
-
تمامی سفارشات تا به این لحظه تحویل داده شد . همراه با کانفیگ :67: