-
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
عجب، به همین راحتی بستند اکانت شما رو ؟!
برای من هنوز فعاله ولی لیمیته ... من حدود 20 روز پیش مدارک رو ارسال کردم ولی هنوز under review هست ...
ولی از روی قبض تلفن ثابت فارسی که فرستاده بودم آدرسم رو وریفای کردند، اون 2 تای دیگه هنوز خبری نیست. برای مدرک شناسایی هم پاسپورت رو فرستادم.
شاید چون من پروژه باز 2 تا دارم الان نبستند اکانتم رو و بعد از این ببندند...
-
همین الان رفتم یه آیدی ایرانی بسازم ببینم کلاً تحریم کردن یا مشکل دیگه ایه، قبل این که حتی کشور رو انتخاب کنم، وقتی آی پی رو چک کرد گفت :
We regret to inform you that this service is currently unavailable in your region.
یعنی دیگه کلاً ایران تحریم شد...
-
اکانت شما کامل بسته شده ؟
چیکار کردید مگه ، چیزی بهتون گفته بودن ؟
-
من اکانتمو با یه شماره تو مصر ورفای کردم ! امکانش هست برام مشکلی ایجاد بشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xplusboy
همین الان رفتم یه آیدی ایرانی بسازم ببینم کلاً تحریم کردن یا مشکل دیگه ایه، قبل این که حتی کشور رو انتخاب کنم، وقتی آی پی رو چک کرد گفت :
We regret to inform you that this service is currently unavailable in your region.
یعنی دیگه کلاً ایران تحریم شد...
چک کردم. برای آی پی من که چنین چیزی نگفت و صفحه ساین آپ رو آورد. با IP Address Lookup | What Is My IP ® هم چک کردم آی پی کرج هست. البته ممکنه دیتابیس آی پی هاشون ناقص باشه و بعضی رنج ها رو درست تشخیص نده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
allbert
من اکانتمو با یه شماره تو مصر ورفای کردم ! امکانش هست برام مشکلی ایجاد بشه ؟
امکانش که بله هست، چون فقط به ایرانی ها نیست که گیر میدن.
اینها همش حدسه و واقعا کسی درست نمی دونه چه کنترل هائی می کنن (چه خودکار و چه دستی). اما با اینحال احتیاط ضرری نداره. اگر میخواین احتیاط کنین این موارد هست:
۱. شماره با نشانی بخونه
۲. از نشانی یک قبض لاتین داشته باشین (یا بسازین)
۳. آی پی استفاده از فری لنسر با کشور و خیلی بدبینانه با آی اس پی که توی اون منطقه سرویس داره بخونه
۴. کار خلاف مقررات ازتون سر نزنه (دادن آدرس ایمیل توی پی ام به صاحب پروژه قبل از گرفتن پروژه، واریز به حساب دیگه بدون پروژه، ...)
۵. کلا نزارین مبلغ توی حساب فری لنسرتون مقدارش بالا بره
-
من هم همین تست رو کردم ، بله برای ایران دیگه اجازه عضویت هم نمیده . ولی یکی از دوستان دیروز پرسیده گفته ته مشکلی نداریم با ایران .
نمی دونم والا میخوان چیکار کنن
-
اگه کسی شماره تلفن و یا ادرس تو ملبرن از فریلسنر داره بده که میخوام به صورت جدی تر پیگیری کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverfire
اگه کسی شماره تلفن و یا ادرس تو ملبرن از فریلسنر داره بده که میخوام به صورت جدی تر پیگیری کنم
اینا ملبورن نیستن . آدرسشون New South Wales هست و فک می کنم باید حضوری رفت یقشون رو گرفت . چون تلفنی نذاشتن تو سایت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverfire
والا یلوپیجیز استرالیا که این رو میده:
Freelance Technologies
Bayswater WA 6053
تلفن: 0433 519 564
لینک:
Yellow Pages® | "Freelancer Technology Pty" in All States, Australia
اسم و شماره ثبت شرکت رو پائین صفحه های سایت روبروی کپی رایت زده:
Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
توی صفحه کانتکت آس هم آدرس این رو زده:
Address
Freelancer.com
Suite 52, Jones Bay Wharf
26-32 Pirrama Rd
Pyrmont, New South Wales
Australia 2009
ACN 134 845 748
لینک:
Contact Us Freelancer.com
-
از هویز سایت شماره تلفن رو پیدا کردم ، قبلا هم تو خود سایت بود برداشتن احتمالا برای اینکه ملت هی زنگ نزنن
Administrative Contact:
Freelancer Australia Pty Limited
Customer Service ()
+61.292793305
Fax: +61.292793305
Suite 501
35 Lime Street
Sydney, NSW 2000
AU
Technical Contact:
Freelancer Technology Pty Limited
Matt Barrie ()
+61.292793305
Fax: +61.292793305
Suite 501
35 Lime Street
Sydney, NSW 2000
AU
پیگری میل که به هیچ جا نرسید اول تلفنی ، حضوری چون ملبورن نیستن سخت میشه ولی یه کاریش میکنم
-
ممنون ، پیگیری میکنم ، اگه بقیه هم به پرسن که ایا با ایران مشکل پیدا کرده و باید چیکار کرد و یا با قانون باهاشون حرف زد که طبق فلان قانون تحریم نیستیم خوب می شود
-
کسی آشنائی چیزی اینجا نداره؟
اتاق بازرگانی ایران و استرالیا: تماس با ما
فکر میکنین میتونن کمکی بکنن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-f
امکانش که بله هست، چون فقط به ایرانی ها نیست که گیر میدن.
اینها همش حدسه و واقعا کسی درست نمی دونه چه کنترل هائی می کنن (چه خودکار و چه دستی). اما با اینحال احتیاط ضرری نداره. اگر میخواین احتیاط کنین این موارد هست:
۱. شماره با نشانی بخونه
۲. از نشانی یک قبض لاتین داشته باشین (یا بسازین)
۳. آی پی استفاده از فری لنسر با کشور و خیلی بدبینانه با آی اس پی که توی اون منطقه سرویس داره بخونه
۴. کار خلاف مقررات ازتون سر نزنه (دادن آدرس ایمیل توی پی ام به صاحب پروژه قبل از گرفتن پروژه، واریز به حساب دیگه بدون پروژه، ...)
۵. کلا نزارین مبلغ توی حساب فری لنسرتون مقدارش بالا بره
با تشکر از پاسخ شما
خوشبختانه نمیزارم مبلغ بره بالا ! حالا برای تست یه درخواست ویدرو میدم ببینم من ور هم لیمیت میکنن یا خیر
-
چیزی که مشخصه اینه که هنوز در حال بررسی قوانین در مورد ایران و ایرانیان و تطبیقش با قوانین استرالیا هستند (استرالیا از قوانین تحریم سازمان ملل تبعیت میکنه) چون حتی من هم که اکانتم برای یک کشور دیگه بود و با ip ایران نمیرفتم هم مدارکمو تایید نمیکنن بخاطر پاسپورت ایرانی در صورتی که ایرانی خارج از ایران تحریم نیست.
کلی هم با ساپورت بحث کردم به هیچ جا نرسید فقط باید منتظر باشیم ببینیم چه میکنن ، اونا الان بهتر از خود ما خبر دارن که چه اتفاقی افتاده.
-
-
منم دیگه خسته شدم از این وضع. چون کاری هم نمی تونیم بکنیم تا تصمیم بگیرن بهتره صبر کنیم تا معلوم شه می خوان چیکار کنن و الکی وقتمون رو تلف نکنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-f
اتاق بازرگانی ایران و استرالیا:
تماس با ما
ظاهراً کسی اطلاعی نداره، چرا خودتون این موضوع رو پیگیری نمی کنید؟ مثلاً یه نامه ای چیزی .... نمی دونم شاید کارساز باشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
ظاهراً کسی اطلاعی نداره، چرا خودتون این موضوع رو پیگیری نمی کنید؟ مثلاً یه نامه ای چیزی .... نمی دونم شاید کارساز باشه...
به شماره شون زنگ زدم (از صبح دو سه بار) جواب نمی دن. شاید امروز کسی نیست جواب بده. باز هم سعی میکنم باهاشون ارتباط برقرار کنم. سوال کردن ضرری نداره. هر نتیجهای گرفتم خبرش رو میدم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-f
به شماره شون زنگ زدم (از صبح دو سه بار) جواب نمی دن. شاید امروز کسی نیست جواب بده. باز هم سعی میکنم باهاشون ارتباط برقرار کنم. سوال کردن ضرری نداره. هر نتیجهای گرفتم خبرش رو میدم.
نمیشه با یه اسم مستعار از کشور های خارجی عضو شد ؟
به نظر من باید این مثله رو دور زد وقتی ایران تحریم شده تماس هم بگیرید مشکلی حل نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
centralhop
نمیشه با یه اسم مستعار از کشور های خارجی عضو شد ؟
به نظر من باید این مثله رو دور زد وقتی ایران تحریم شده تماس هم بگیرید مشکلی حل نمیشه
نه نیازی به عضو شدن بعنوان خارجی نیست. اینا ایرانی هستن. از زیر مجموعه های وزارت بازرگانی هستن. البته اساسنامه خودشون رو دارن. حدودا ۱۴-۱۵ سال پیش توی یک شرکت مشغول بودم که عضو اتاق بود و یک بار به نمایندگی از شرکت توی یک جلسه معارفه یک هیئت از شرکتهای نیوزیلندی شرکت کردم.
راستش عضو شدن به فکرم نرسیده بود. اما اگر وزنی داشته باشن و بتونن توی این قبیل موارد کمک کنن بد هم نیست عضو بشیم. هزینه عضویتشون البته یک کم گرونه (سالی ۳۰۰ هزار تومن) اما خب این میشه کمتر از ۱۰۰ دلار.
در هر حال، اول باید دید کاری از دستشون بر میاد یا نه. اگر به نتیجه ای رسیدم خبرش رو میدم.
-
یه احتمالی ، اکانت های ایرانی هارو کلا به بندن پول کارفرما هم پس بدن
اگر اینطوری بشه اعملا من یازده میلیون ضرر می کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverfire
یه احتمالی ، اکانت های ایرانی هارو کلا به بندن پول کارفرما هم پس بدن
اگر اینطوری بشه اعملا من یازده میلیون ضرر می کنم
چجوری به این نتیجه رسیدین؟! حتی حساب بانکی کسایی که خودشون تحریم میشن (مثل روسای بعضی سازمان ها) فقط بلوکه میشه. نه اینکه پول رو بدن به کسه دیگه! من که تا حالا نشنیدم پول کسی رو به خاطر تحریم مصادره کنن یا هرچی!
این پولهایی که ما تو فریلنسر داریم مال ماست! بعید می دونم که بگن دادیمش به یه نفر دیگه! بدترین حالتش اینه که پول رو دست خودشون نگه دارن و بگن تا وقتی تحریم هستین نمی تونیم بهتون بدیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.sabouri
چجوری به این نتیجه رسیدین؟! حتی حساب بانکی کسایی که خودشون تحریم میشن (مثل روسای بعضی سازمان ها) فقط بلوکه میشه. نه اینکه پول رو بدن به کسه دیگه! من که تا حالا نشنیدم پول کسی رو به خاطر تحریم مصادره کنن یا هرچی!
این پولهایی که ما تو فریلنسر داریم مال ماست! بعید می دونم که بگن دادیمش به یه نفر دیگه! بدترین حالتش اینه که پول رو دست خودشون نگه دارن و بگن تا وقتی تحریم هستین نمی تونیم بهتون بدیم.
اگر اکانت ها کاملا بسته بشه و کلا امکان کار کردن ایرانی نباشه ، پروژه های نصف نیمه که نصف پولش رو گرفتیم به عنوان مثال برای اینکه کافرما ضرر نکنه پر گردونن به کارفرما ، یه چنین احتمالی هم هست اگه بخوان اصلا با ایرانی ها کار نکن
-
دوستان بنده خوشبین هستم .
می دونم این شرایط سخته اما حل میشه .
فریلنسر خدای باگ هستش . به نظر من که درست میشه .
تنها یه کم حوصله باید به خرج داد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onlymaj
دوستان بنده خوشبین هستم .
می دونم این شرایط سخته اما حل میشه .
فریلنسر خدای باگ هستش . به نظر من که درست میشه .
تنها یه کم حوصله باید به خرج داد
آقا چه باگی؟ اینکارا همگی با اطلاع کامل توسط مسولانش در حال انجامه فقط باید صبر کرد دید که برای کاربرای فعلی چیکار میکنن ، کاربر جدیدیم که دیگه از کشور های تحریم شده قبول نمیکنن.
پ.ن: اینا ظاهرا تصمیم گرفتن خودشون رو با بازار آمریکا تطبیق بدن چون دولت استرالیا و سازمان ملل چنین تحریم هایی وضع نکرده ، کلا چند وقته دارن تغییرات خاصی تو وبسایت و سیستمشون میدن.
اینم اطلاعات کامل:
http://www.dfat.gov.au/un/unsc_sanct...trictions.html
تنها قسمت مرتبط:
نقل قول:
Regulation 7 then prohibits the provision of certain financial services in relation to a transaction where a party to the transaction is an individual who is physically present in Iran or a corporation incorporated in Iran; and the value of the money or property involved in the transaction is $20,000 or more.
دقت کنید تمام این محدودیت ها داخل خاک کشور رو هدف گرفته یعنی حتی یک فرد غیر ایرانی هم اگر اینجا ساکن باشه تمام محدودیت ها شامل اون فرد هم میشه اما برعکس اگر یک فرد ایرانی خارج از ایران باشه از نظر قانونی محدودیتی شاملش نمیشه مگر در موارد خیلی خاص.
-
خب بنده نظرم این هست که اگر بخوان کلا بلاک کنند ، نیازی به این قایم باشک بازی ها ندارند . خیلی راحت می تونند بگن که شما رو بلاک کردیم چون تحریم هستید . کاری که خیلی از شرکتهای بزرگ هم انجام دادند .
-
Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onlymaj
خب بنده نظرم این هست که اگر بخوان کلا بلاک کنند ، نیازی به این قایم باشک بازی ها ندارند . خیلی راحت می تونند بگن که شما رو بلاک کردیم چون تحریم هستید . کاری که خیلی از شرکتهای بزرگ هم انجام دادند .
چون هنوز در حال تصمیم گیری هستند تا بعد رسما اعلام کنن.
بهترین حالتش اینه که میگن متاسفانه ما دیگه نمیتونیم با شما کار کنیم و پولای داخل اکانتو براتون ارسال میکنیم بعدش هم اکانتو میبندیم.
-
پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tehranshahr
چون هنوز در حال تصمیم گیری هستند تا بعد رسما اعلام کنن.
بهترین حالتش اینه که میگن متاسفانه ما دیگه نمیتونیم با شما کار کنیم و پولای داخل اکانتو براتون ارسال میکنیم بعدش هم اکانتو میبندیم.
خب می دونید چرا اینو میگم ؟ چون اکانت بنده هنوز بازه !!!
خیلی عجیب و جالبه !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onlymaj
خیلی عجیب و جالبه !!
زمان برداشت لیمیت میکنن ، بعضیها رو هم لیمیت نمیکنن اما درخواست برداشت رو کنسل میکنن.
مشکل دقیقا همونیه که ساپورت گفته و در پست اول این تاپیک موجوده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tehranshahr
زمان برداشت لیمیت میکنن ، بعضیها رو هم لیمیت نمیکنن اما درخواست برداشت رو کنسل میکنن.
مشکل دقیقا همونیه که ساپورت گفته و در پست اول این تاپیک موجوده.
هفته پیش که درست بود . این هفته امتحان نکردم ببینم چطور میشه ؟
باید بررسی کنم . خبر میدم به دوستان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tehranshahr
آقا چه باگی؟ اینکارا همگی با اطلاع کامل توسط مسولانش در حال انجامه فقط باید صبر کرد دید که برای کاربرای فعلی چیکار میکنن ، کاربر جدیدیم که دیگه از کشور های تحریم شده قبول نمیکنن.
پ.ن: اینا ظاهرا تصمیم گرفتن خودشون رو با بازار آمریکا تطبیق بدن چون دولت استرالیا و سازمان ملل چنین تحریم هایی وضع نکرده ، کلا چند وقته دارن تغییرات خاصی تو وبسایت و سیستمشون میدن.
اینم اطلاعات کامل:
Restrictions on Financial Transactions involving Iran
تنها قسمت مرتبط:
دقت کنید تمام این محدودیت ها داخل خاک کشور رو هدف گرفته یعنی حتی یک فرد غیر ایرانی هم اگر اینجا ساکن باشه تمام محدودیت ها شامل اون فرد هم میشه اما برعکس اگر یک فرد ایرانی خارج از ایران باشه از نظر قانونی محدودیتی شاملش نمیشه مگر در موارد خیلی خاص.
این ماله بیشتر از یک سال پیش هست و نمیشه گفت الان میخوان عملی کنن و گفته بالایی بیست هزار دلار رو شامل میشه
-
چیزی که مسلم هست ، هی ایران محدود و محدود تر میشه و تحریم های سنگین تری براش وارد میشه ، تو مایه کره شمالی و یا سوریه
به نظر من مثل پی پال باید کامل با حویت کاملا غیر ایرانی وارد شد و بدون درد سر فعالیت کرد .
ولی خوب مراحل تائید خیلی سخت هستش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverfire
این ماله بیشتر از یک سال پیش هست و نمیشه گفت الان میخوان عملی کنن و گفته بالایی بیست هزار دلار رو شامل میشه
چیزی که الان دارن عملی میکنن ظاهرا همسویی با تحریم های آمریکا هست نه استرالیا و چیزی که مشخصه اینه که هنوز قوانین جدیدشون نهایی نشده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverfire
چیزی که مسلم هست ، هی ایران محدود و محدود تر میشه و تحریم های سنگین تری براش وارد میشه ، تو مایه کره شمالی و یا سوریه
به نظر من مثل پی پال باید کامل با حویت کاملا غیر ایرانی وارد شد و بدون درد سر فعالیت کرد .
ولی خوب مراحل تائید خیلی سخت هستش
هرچقدر هم که تحریما شدیدتر بشه اینا نمیتونن تمام اشخاص ایرانی رو تحریم کنن چون شامل حال تمام ایرانی های خارج از کشور هم میشه بجاش اشخاص مورد نظر رو تک تک به لیست اضافه میکنن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tehranshahr
چیزی که الان دارن عملی میکنن ظاهرا همسویی با تحریم های آمریکا هست نه استرالیا و چیزی که مشخصه اینه که هنوز قوانین جدیدشون نهایی نشده.
هرچقدر هم که تحریما شدیدتر بشه اینا نمیتونن تمام اشخاص ایرانی رو تحریم کنن چون شامل حال تمام ایرانی های خارج از کشور هم میشه بجاش اشخاص مورد نظر رو تک تک به لیست اضافه میکنن.
من که ریسک نمی کنم ، میخوام اگه بشه از طریق دادن پروژه به یه پروفایل خارج از ایران سالم پولی که تو حساب رو منتقل کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onlymaj
خیلی عجیب و جالبه !!
جالبه! پولی تو حسابتون هست؟ با آی پی ایران وارد میشید؟ میشه هروقت یک widthraw انجام دادید و عمل کرد به ما خبر بدهید؟!
خوشبینانه ترین حالت اینه که طبق قوانین تحریم آمریکا ایران رو تحریم کردند و تمام حسابها بلوکه شده. تمام Mileston ها با Dispute بازگشت داده میشه ولی مابقی پولهامون تو حساب مبمونه و به کسی بازپرداخت نمیشه تا موقعی که تحریم ها برداشته بشه. (شاید این جمعه بیاید ... شاید)
زمانی که از من مدارک میخواستند یه سوال کردم که آیا شما با کاربرای ایرانی مشکل دارید که در جواب گفتند که ایران فری لنسر رو ***** کرده و فلان و فلان و شما نمیتوانید پول بگیرید ولی میتوانید کار کنید. صحبتی از تحریم نکرد ... من که حدود 4000 دلار از دست دادم
دوستان اگه از تهرون یا آمریکا کاری میشه کرد بگین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-f
اتاق بازرگانی ایران و استرالیا:
تماس با ما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid-f
بالاخره شماره رو جواب دادن. خانومی که جواب داد گفت مسئول اتاق رفته مسافرت، آخر خرداد تماس بگیرید.
هــــی! یه روز قیف نیست، یه روز قیر نیست ...
-
اگر کسی کاری ازش بربیاد من حاضرم هزینه هم بدم تا اکانتم از لیمیت در بیاد ، و مشکلم حل بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverfire
اگر کسی کاری ازش بربیاد من حاضرم هزینه هم بدم تا اکانتم از لیمیت در بیاد ، و مشکلم حل بشه
من خارج از ایران هستم، کاری از دستم برات بر میاد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverfire
من هم همینطور. باید سعی کنیم یک وکیل توی خود استرالیا بگیریم. بعضی شرکت ها و وکیل ها به صورت تضمینی کار میکنن، یعنی فقط در صورت موفقیت در دعوا هزینه میگیرن.