دوستان گلم اوکی شد
خواهشا اینجور مشکلارو تیکت بدید
زودتر رسیدگی میشه:71:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان گلم اوکی شد
خواهشا اینجور مشکلارو تیکت بدید
زودتر رسیدگی میشه:71:
ممنون / ولی به نظر من هنوز دیلی داره (مثال : ایجاد یک NewFolder : حدود 10 ثانیه - بدون نیم دادن )
بابت پست زن اینجا هم عذر میخوام / چون سایت برای من دیتر تر از اینجا لود میشه اینجا پست زدم .
تیکت در سایت باز شد .
فروش از دیتاسنتر انگلیس رد استیشن ادامه دارد
من ازتون سرور گرفتم
بیش از یک هفته هست که قطع شده
یاهو که جواب ندادین
توی سایت هم که اکانت رو پاک کردین
توی قسمت تماس هم پیغام گذاشتم جواب ندادین
1_ پستتون گزارش شد
2_یک ایمیل اطلاعیه از طرف ایمیل info@wirev ps.ir براتون فرستادم و در خواست مشخصات کردم جواب ندادید
3_اینجا جای انتقاد نیست
4_اکانت رو پاک کردم؟ خیر عزیزم چون اکانتتون رو 1 ماه آن نشدید توش دی اکتیو شده که اکتیو شد الان
5_از طریق سایت پیگیر باشید!
جناب گنجه
من میخوام یه سرور با رم 1 سفارش بدم ولی کد تخفیف رو قبول نمیکنه با توجه به اینکه من سه تا سرور دیگه از شما دارم میخوام ازتون تخفیف بگیرم
ممنون میشم رسیدگی کنید
آقای گنجه شما میگید از طریق سایت و تیکت پیگیر باشیم زودتر جواب میگیریم هنوز به ریپلای من جواب داده نشده ! :|
در حال حاضر حدود 4 ساعت میگذره .
بدون هیچ دلیلی هر چند ساعت سرعت وی پی اس من کند کند میشه . . .!
مثل الان برای مثال :
- گوگل کرون کلیک میشه .. اصلا باز نمیشه !
- فرآیند " کلیک راست " و " کلیک " بعضا انجام نمیشه ! و یا بعد از 15 ثانیه صبر و بیشتر
- فرآیند " رار کردن " . . .
این دلایل مربوط به سرعت و پینگ نت من نیست . . چون سرعت و پینگ تمامی سایت های ( البته به جز Wire Vps که یکم لود پایین داره .. ) بالا هست . .
و این کندی ممکنه برای ثانیه ای خوب بشه و فانکشن های کلیک من رو انجام بده به سرعت .
سرور من اختصاصی هست ؟
----------------
ایمیلی امروز ارسال کردید مبنی برا بهتر کردن پنل سایت ؟ ارسال آی پی ها و..
برای چه کاری هست ؟
--- ایمیلهاتون اسپم میشه
آقا این سرور ما چی شد؟
سایتتون هم بالا نمیاد 8-|
با سلام
۶ عدد سرور ازشون داشتیم که بد از جابجایی مشکل داشت سرورها و بد از ۱ هفته که راضی شدند پلو برگشت بعدند و قبول کردند که مشکل داره. اون ۱ هفتهای هم که سرورها با مشکل دست ما بود رو هم حساب کردند و هزینشو برگشت دادند یعنی نزدیک به ۵۰ت به من ضرر زدند. پشتیبانی تلفن رو که اصلا روش حساب نکنید . اولش خوبه ولی بد میرید توی بلک لیست و اشغال میخورید همیشه. در صورتی که روز اول دقیقا ما ۳۰ مین باهم صحبت میکردیم اما از بعد از خرید ............... در کّل من که تایید نمیکنم
میتونم بپرسم چرا پاسخ نمیدید علرغم حضورتون در 4 ساعت پیش ؟
آقا 3 روزه قراره این سرور و به ما بدید ! چی شد ؟
اتفاقی افتاده ؟
آقای گنجه خواهشن با مشتری هاتون رو راست باشین اگه مشکلی پیش اومده بدون هیچ نگرانی بیاین اینجا اعلام کنید، این راهی که جواب تیکت هارو نمیدین اصلا موثر نیست
موفق باشید
ایشون همیشه همینجور هستند.. هر موقع ساله باشه و بخواهید خرید کنید جواب میدند. بد از خرید اگه دلشون بخواد جواب میدند البته اگه تو بلک لیست نباشید
خوب شد ازشون نخریدم:-ss
با سلام
مشکل از سایت میزبان ماست
تا آخر ماه انتقال میدیم
به به جناب امیر فرهود مانی گل از اصفهان
خوب هستید انشاالله؟ با توضیحات زیر در خدمتتون هستیم.
عزیز جان شما برای ۵ تا سرور سر جمع ماهانه ۱۲۴.۱۲۵ تومن pay کرده بودید
سرور ۱ : ۲۹.۷۰۰ ـ ۱۸ روز استفاده
سرور ۲ : ۲۹.۷۰۰ ـ ۱۶ روز استفاده
سرور ۳ : ۲۹.۷۰۰ ـ ۱۵ روز استفاده
سرور ۴ : ۲۵.۰۰۰ ـ ۱۲ روز استفاده
سرور ۵ : ۳۵.۰۰۰ ـ ۳ روز استفاده
۶۴ روز استفاده مفید از تمامی سرور ها بدون احتساب ۳ روز قطعی ها برای انتقال
ما چقدر برگشت زیدم برای شما؟
۶۳.۶۰۰ تومان
این هم رسید بازگشت وجه
http://up.vbpro.ir/uploads/1371096975121.png
ظمنان دقت داشته باشید
۵ سرور داشتید نه ۶ سرور
جهت شفاف سازی عرض میکنم
ما دو سرور رد استیشن خریداری کردیم بدونه تخفیف
با هزینه ی گزاف. تمامی مشتری های رو انتقال دادیم رو یک سرور
و ایشون رو انتقال دادیم رو سرور دیگر.یعنی ایشون به صورت اختصاصی کلا رو یک سرور دیگه میزبانی میشدند
یعنی یکی از سرور های ما فقط دست ایشون بود .برای چی؟ برای اینکه ایشون برای مولتی کشی رید کال و ۱۰۰۰ نوع دیگر از این مسنجر ها استفاده میکنند حجم بالای از CPU باید استفاده کنند
این نکته ی یک
نکته ی دو
ایشون اصلا از ما درخواست عودت وجه نداشتند! چون کجا میتونستند سرور ۴ گیگ رم با این قدرت cpu ۲۹.۰۰۰ تومن همراه با تخفیف ماه اول یافت کنن بعد به عنوان ریسلری بخرن و ۴۰-۵۰ تومن بدن دست مشتری؟طی صحبت های که با مسول فنی شرکت داشتیم بنا بر این شد که وجه ایشون عودت داده بشه. که ایشون باز اصرار داشت که اینکار رو نکنید...
نکته سوم
پشتیبانی تلفن : پشتیبانی تلفن فقط در مواقعیه که شما بیاید داخل سایت تیکت بدید و جواب قانع کننده در یافت نکنید.نه اینکه صبح از خواب بلند شدید حوصله ی اینترنت نداشتید به بنده زنگ بزنید.شما اول باید تیکت بدید.۵ عدد سرور داشتید از من سر جمع ۴ تا تیکت باز نکردید. بله با این وجود pedar بنده هم بیاد از من سرور بگیره اینجور رفتار داشته باشه ۱۰۰٪ شک نکنید میره تو بلک لیست.
خب دوستان خودشون قضاوت کنند
سلام
چون ۲ عدد user support استخدام کردم که pasokhgu باشند به تیکت ها
متاسفانه این ۲-۳ روز که خارج از تهران بودم و بالا سرشون نبودم وظیفشون رو درست انجام ندادند
دیروز که برگشتم و وارد سایت شدم دیدم ۶۳ تیکت بی \اسخ مونده خستگی راه کلا به تنم موند
با سلام
۳ روز حامد جان؟
سر جمع ۴۸ ساعت affter your payment نگذشته!
که سرورتون دیروز ظهر هم تحویل شد
یعنی چیزی حدود ۲۷-۲۸ ساعت
حامد جان همه به ما حال دادن این دو روزه
شما که همیشه نسبت به ما لطف داشتی؟
بله جناب مانی
میرید تو بلک لیست چون:
۱ـ سایت support وجود داره
۲ـ ساعت ۲ صبح زنگ نمیزنن به کسی
۳ـخیر اینطور نیست چون دوستانی هستند که انقد با من تماس گرفتند که دیگه رابطمون دوستانه شد تا مشتری فروشنده! و افتخار میکنم به چنین مشتری هایی یعنی چنین دوست هایی
سلام
با عرض عزر خواهی پیشاپیش
مشتری که بخواد با دو سه نظر خوب و یا بد مشتری یک سرویس دهنده بشه
همان بهتر که از اول نشه!
در هر صورتی ما قادر به سرویس دهی به شما نیستیم
موفق باشید
یعنی واقعا دلخورم...
فعلا تا اطلاع ثانوی فروش سرویس جدید نداریم
تمامی سرور های موئد سر رسید خاموش شدند