-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladkiaei
من احساس می کنم رم سرور ۲ گیگابایت نیست هر چند در ظاهر اینو نشون میده. برای مثال من در حال اکسترکت یک فایل ۳۰۰ مگابایتی بودم و اینقدر که کند بود و خیلی آروم پیش می رفت، حدود ۴۰ دقیقه طول کشید و در همین حین میزان مصرف رم رو هم رصد می کردم که از ۲۵۶ بالاتر نمی رفت! لطفاً توضیح بدید. من و بقیه دوستان، سرور رو با مشخصاتی که دادید خریدیم و این درست نیست که نتونیم از ظرفیت واقعی سرور استفاده کنیم.
الان میاد میگه هارد سرور مشکل پیدا کرده :دی
من هم گرفتم 2 هفته اول خوب بود بعد دقیقا مشکل شما رو داشتم...
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
بنده یک عدد سرور رم 2 از سرویس های انگلیس ایشون دارم و بسیار هم راضی هستم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrdad
بنده یک عدد سرور رم 2 از سرویس های انگلیس ایشون دارم و بسیار هم راضی هستم ...
فعلاً که مشکل من از سرور فرانسه هست. در عمل رم سرور من ۲۵۶ هست و به صورت اسمی، رم ۲ گیگ خریدیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladkiaei
من احساس می کنم رم سرور ۲ گیگابایت نیست هر چند در ظاهر اینو نشون میده. برای مثال من در حال اکسترکت یک فایل ۳۰۰ مگابایتی بودم و اینقدر که کند بود و خیلی آروم پیش می رفت، حدود ۴۰ دقیقه طول کشید و در همین حین میزان مصرف رم رو هم رصد می کردم که از ۲۵۶ بالاتر نمی رفت! لطفاً توضیح بدید. من و بقیه دوستان، سرور رو با مشخصاتی که دادید خریدیم و این درست نیست که نتونیم از ظرفیت واقعی سرور استفاده کنیم.
سلام
سرور اصلیمون بیش از ۷ گیگ رم خالی داره
تیکت بدید شاید اشتباهی پیش اومده باشه تا براتون درست کنم
-
همونطور که قبلا هم گفتم تا چند روز مشکل ساپورت هست
بزودی مشکل برطرف میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hack2hacker
سرعت فشرده سازی و اکسترکت اول به هارد ربط و بعدش سی پی یو و زیاد ربطی به رم نداره
و شما روی انگلیس بودید ایشون روی فرانسه
موفق باشید
-
من از فرانسه. انگلیس . آمریکا از ایشون سرویس دارم و کاملا راضی هستم
در برخی ساعت ها یکم سرعت کم هستش ولی مدت زیادی طول نمیکشه و درست میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hack2hacker
+1
درضمن ایشون نزدیک به موقع پرداخت و تمدید سرور که میشه شیر فلکه رو تا حدی که خریدید باز میکنه
پول رو که پرداخت کردید آش همون آش قبلی میشه..منکه دارم فایلهام رو به سرور دیگری منتقل میکنم
مدیران محترم اگر صلاح بدونند حاضرم حتی اطلاعات سرور رو در اختیار بگذارم تا ادعا ثابت بشه
گرچه همین الانم دنبال حاج امیر هستم که عینا خودش ببینه و پست ملت رو حذف نکنند
این فیدبک فروش این آقاست
شما با حذف پست مردم به اورسل ایشون کمک چشمگیری میکنید
این شائبه برانگیزه
یاحق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nihash
+1
درضمن ایشون نزدیک به موقع پرداخت و تمدید سرور که میشه شیر فلکه رو تا حدی که خریدید باز میکنه
پول رو که پرداخت کردید آش همون آش قبلی میشه..منکه دارم فایلهام رو به سرور دیگری منتقل میکنم
مدیران محترم اگر صلاح بدونند حاضرم حتی اطلاعات سرور رو در اختیار بگذارم تا ادعا ثابت بشه
گرچه همین الانم دنبال حاج امیر هستم که عینا خودش ببینه و پست ملت رو حذف نکنند
این فیدبک فروش این آقاست
شما با حذف پست مردم به اورسل ایشون کمک چشمگیری میکنید
این شائبه برانگیزه
یاحق
شما ظاهرا خیلی دلتون پره....
بهشون اطلاع دادید سرعت کمه؟
هیچ کاری واستون انجام ندادن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
شما ظاهرا خیلی دلتون پره....
بهشون اطلاع دادید سرعت کمه؟
هیچ کاری واستون انجام ندادن؟
دوست عزیز ضرری که ایشون به من زده بیشتر از این حرفهاست
سرور داون شده..تیکت زدم..میگه الان درست میکنم ول میکنه 15 ساعت بعد اومد سرور رو راه انداخت
12 ساعت هم طول داده بود به اولی جواب بده این شد 27 ساعت
تو 4تا سایت ریتینگم سقوط کرد..پشت سرش هم درآمدم
مدرک دارم میتونم ثابت کنم
اینا هیچی وقتی کل سرور شلوغ میشه..تو سرور خودم راست کلیک میکنم 5 دقیقه ی بعد پنجرش باز میشه
تیکت دادم
براشون نوشتم..مگه شما آفر ندادی که منابع اختصاصی(من با این شرط خریدم)پس چرا فعالیت دیگران رو سرور من تاثیر داره؟
جواب=سربالا(ما شما رو روی یک حدی لیمیت کردیم)
در صورتی که هنوز من کارم رو حتی تو سرور شروع نکرده بودم
بنظرم ایشون منابع رو اشتراکی گذاشته..پیش خودش گفته مینویسیم رم 2 گیگ حالا کیه 2 گیگ واقعا مصرف کنه؟
بله شاید من 20 ساعت اصلا مصرفی نداشته باشم ولی اون4 ساعت 2 گیگ هم کمه..وای بحالم اگر این آقا روی مقدار کمتری سرور منو لیمیت کرده باشه
که قطعا هم همینطوره
اینا باید اینجا باشه تا ملت ببینند
من با ایشون دشمنی ندارم..خداوکیلی حرفهایی که زدم عین حقیقته
پست منو نگاه کنید...پستی که از ایشون خرید کردم ببینید مال چند ماه پیش هست..تا الان با تیکت مراعات ایشون رو کردم
بهشون اخطار دادم..که دیگه مشکل ما از تیکت گذشته و به تیکت تنها اکتفا نخواهم کرد(هر انسانی یک محدوده طاقتی داره)
خدا وکیلی خیلی صبر کردم..گفتم شاید ببینه مشتری دایم هستیم یک کم مراعات کنه... ولی افسوس!!
یاحق
-
مشکل از هارد سرور می تونه باشه که خیلی شلوغه حتما
چون منابع اشتراکی هم باشه اینقدر سرویس کند نمیشه که شما می فرمایید....
سرورشون شلوغ شده احتمالا
-
سلام خدمت دوستان
پست های دوستان گزارش داده شده
هر انتقادی دارید توی بخش انتقادات تاپیک باز کنید
ما چیزی که فروختیم رو تضمین میکنیم و ۱درصد از اون کمتر به مشتری داده نمیشه
بعضی از مشتری ها با اینکه قبلش گفتیم سرور ۱گیگاهرتز سی پی یو داره انتظار دارند بیشتر بهشون ریسپاند بده! ( مخصوصا برای رید کال )
در کل فقط توی بخش انتقادات میتونم جواب گوی شما باشم
شما تاپیک انتقاد بزتید خودم لینکش رو توی صفحه همین اول تاپیک میزارم
موفق باشید
-
آقا من 7 روز پیش یه سرویس سفارش دادم، هنوز به من تحویل ندادن! گفتن 24 تا 48 ساعت بعد، گفتم عیده سرشون شلوغه! ولی الآن دیدن جواب همه رو تو انجمن میدن ولی سرویس تحویل نمیدن خیلی بهم برخورد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
konkoori84
آقا من 7 روز پیش یه سرویس سفارش دادم، هنوز به من تحویل ندادن! گفتن 24 تا 48 ساعت بعد، گفتم عیده سرشون شلوغه! ولی الآن دیدن جواب همه رو تو انجمن میدن ولی سرویس تحویل نمیدن خیلی بهم برخورد
توی صفحه های قبلی هم گفتم بهتون تیکت باز کنید تا توی الویت بزارمتون
بار کنید تا بهتون سرویس رو تخویل بدم
موفق باشید
-
تیکت زدم، شکایتی هم نکردم، فقط درد دل بود! همین!
سرویستون رو قبلا داشتم و واقعا خوب بوده!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
konkoori84
تیکت زدم، شکایتی هم نکردم، فقط درد دل بود! همین!
سرویستون رو قبلا داشتم و واقعا خوب بوده!
خواهش میکنم منم بی احترامی بهتون نکردم دوست عزیز
این تعطیلات همکار بنده هم نیست مسافرت هست و خودم هم مسافرت هستم کمی این مشکلات پیش اومده
تا ۴۸ ساعت اینده همه چی به وضعیت نرمال بر میگرده
ممنون بابت همه چی
-
درود
آقا من نظرات همه کابران رو خوندم چندتا سوال برام پیش اومد
مجازی ساز سرور چیه؟
آیا cpu هم بطور اختصاصی ارائه میشه یا شر هست؟
نقل قول:
بعضی از مشتری ها با اینکه قبلش گفتیم سرور ۱گیگاهرتز سی پی یو داره انتظار دارند بیشتر بهشون ریسپاند بده!
این 1گیگ برای هر یوزر هست یا کل سرور؟ اگه اختصاصی هست بفرمایید برای چه میزان رم چقدر cpu اختصاص داده میشه؟
من دو تا vps با رم 4گیگ میخوام و کیفیت برای مهمه و هارد زیادی نمیخوام از کدوم کشور بگیرم بهتره؟ و آیا موجود دارید؟ آیا انتقال هم میدید یا خودم باید انتقال بدم؟
ممنون میشم جواب بدید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi66
درود
آقا من نظرات همه کابران رو خوندم چندتا سوال برام پیش اومد
مجازی ساز سرور چیه؟
آیا cpu هم بطور اختصاصی ارائه میشه یا شر هست؟
این 1گیگ برای هر یوزر هست یا کل سرور؟ اگه اختصاصی هست بفرمایید برای چه میزان رم چقدر cpu اختصاص داده میشه؟
من دو تا vps با رم 4گیگ میخوام و کیفیت برای مهمه و هارد زیادی نمیخوام از کدوم کشور بگیرم بهتره؟ و آیا موجود دارید؟ آیا انتقال هم میدید یا خودم باید انتقال بدم؟
ممنون میشم جواب بدید
با تشکر
سلام
مجازی ساز وی ام ویر نسخه ۵.۱ هست
۱گیگاهرتز سی پی یو اختصاصی به هر کاربر داده میشه
برای هر وی پی اس هست بیشتر از ۱گیگاهرتز نمیتونید سی پی یو مصرف کنید
برای همه سرویس ها چه رم ۱گیگ گه ۴گیگ ۱گیگاهرتز سی پی یو داره
با هارد ۶۰ گیگ موجود دارم
با توجه به اینکه کاربران انتقاد دارند من بهتون ۱۰ روز تضمین بازگشت وجه میدم مشکلی بود کامل پولتون برگشت میخوره
موفق باشید
-
سپاس بابت پاسخ دهی شما
امکان ثبت سفارش در سایت نبود
من تحت نام Mahdi HZ در سایتتون تیکت ارسال کردم
لطفا فاکتور صادر نمایید تا سریعا انتقال را انجام دهیم
-
من دوتا میخوام آمریکا و انگلیس رم 512
-
مشکل سرعت سرور من برطرف شده. ولی سر پینگش مشکل دارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elmizina
من دوتا میخوام آمریکا و انگلیس رم 512
سلام
تیکت کنید در صورت موجود بودن برطرف میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladkiaei
مشکل سرعت سرور من برطرف شده. ولی سر پینگش مشکل دارم.
۹۰ درصد مشکلات پینگ از مخابرات هست
-
با سلام یک سرور دیگر از شما خریدارم فقط میخوایم غیر امریکا باشه چون امریکا خریدیم ازتون و راضی هستیم
چیزی موجود هست؟ زمان تحویل ؟ کانفنیگشو اوکی می کنین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostarya
با سلام یک سرور دیگر از شما خریدارم فقط میخوایم غیر امریکا باشه چون امریکا خریدیم ازتون و راضی هستیم
چیزی موجود هست؟ زمان تحویل ؟ کانفنیگشو اوکی می کنین؟
سلام
فردا موجودی هارو توی سایت ابدیت میکنم و میتونید انتخاب و خرید کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
فردا موجودی هارو توی سایت ابدیت میکنم و میتونید انتخاب و خرید کنید
ممنون پس فردا یک سرور دیگه از شما میخریم فقط سعی کنین زمان تحویل رو اوکی کنین که سریع تر بدین ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostarya
ممنون پس فردا یک سرور دیگه از شما میخریم فقط سعی کنین زمان تحویل رو اوکی کنین که سریع تر بدین ;)
چشم از فردا پشتیبانی بهتر میشه
-
ما می خواستیم سفارش بدیم، مثه اینکه سایتتون خرابه ، باز نمی شه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
askariweb
ما می خواستیم سفارش بدیم، مثه اینکه سایتتون خرابه ، باز نمی شه
سلام
سایت مشکلی نداره
-
من از سه روز پیش سرویس 1 گیگ انگلیس سفارش دادم هنوز خبری نیست!
کی تحویل می دید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARID88
من از سه روز پیش سرویس 1 گیگ انگلیس سفارش دادم هنوز خبری نیست!
کی تحویل می دید؟
سلام
اولا سرویس رم ۱گیگ انگلیس اصلا فروش ندارم!!!
دوما از سایت پیگیر باشید اگر سفارشی دادید
-
آقا شایان مشکل ایمیل این سرور Redstation رو حل کن ، 1 هفتس مشتریا شاکین اصن نمیشه ایمیل فرستاد اینجوری پیش بره باید وی پی اس و عوض کنم
-
سلام
سرور 500 گیگ با رم 4 گیگ هم داری؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hrh
آقا شایان مشکل ایمیل این سرور Redstation رو حل کن ، 1 هفتس مشتریا شاکین اصن نمیشه ایمیل فرستاد اینجوری پیش بره باید وی پی اس و عوض کنم
سلام
اینجا ساپورت نیست دوست عزیز
از پشتیبانی سایت پیگیر باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
سرور 500 گیگ با رم 4 گیگ هم داری؟
سلام
ماهانه ۶۰ هزارتومان موجود دارم
-
سلام
سرور حدود ماهی 40 تومن چی تو چنته داری؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
سرور حدود ماهی 40 تومن چی تو چنته داری؟
با رم ۲گیگ و هارد ۴۰۰ گیگ میتونم ماهانه ۴۰ بدم
-
روی انگلیس با هارد دو ترابایت رم دو گیگ چند می تونید بدید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
روی انگلیس با هارد دو ترابایت رم دو گیگ چند می تونید بدید ؟
سلام
۲ترابایت روی یک هارد موجود ندارم
یکی از سرور های انگلیسم ۱۴ تا هارد داره روی اون میتونم به صورت ۱۰ تا هارد ۲۰۰ گیگ بدم
با رم ۲گیگ ماهانه ۱۴۰ هزارتومان
-
سلام
شرمنده که هی همش مزاحم میشم
میگم میشه روی این رم 2 گیگ ویندوز 2008 نصب کرد؟
قطعی و این چیزا نداره؟