-
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moradii
به من میگی گدا ؟؟!!
فقط میتونم بگم براتون متاسفم این سایت به این خوبی فروشندگانی که چنین برخوردی با مشتریان میکنند رو بررسی نمیکنه
شما شخصیت خیلیایی که دارند نون حلال در میارن رو در این سایت زیر سوال میبرید فقط میتونم بگم متاسفم و به توهینت هیچ جواب جزء خجالت کشیدن از شامل شما ندارم
سپردمت به خاک
عزیز بنده نه اسپمر هستم نه تازه وارد
بنده سرورم 24 ساعت زمان برد تحویلش چندین کانفیگ احتیاج داشتم که برام انجام دادن
که اکثر شرکت ها زیر 10 تومن نمی گرفتن برا کانفیگ حتی کسایی که 1 سال بیشتره میشناسمشون
در مورد مسئله شما هم دخالتی نمی کنم ولی رفتار شما در تاپیک صحیح نبود ای کاش باهاشون تماس می گرفتید یا در یاهو پیام می دادید
با این حال من سرورم رو تحویل گرفتم کیفیت خوبه و راضی ام فعلا :x
با تشکر
-
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid1920
باتشکر
من سرور رو دریافت کردم در حال تست هستم
این شالله راضی باشید دوست عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
عزیز بنده نه اسپمر هستم نه تازه وارد
بنده سرورم 24 ساعت زمان برد تحویلش چندین کانفیگ احتیاج داشتم که برام انجام دادن
که اکثر شرکت ها زیر 10 تومن نمی گرفتن برا کانفیگ حتی کسایی که 1 سال بیشتره میشناسمشون
در مورد مسئله شما هم دخالتی نمی کنم ولی رفتار شما در تاپیک صحیح نبود ای کاش باهاشون تماس می گرفتید یا در یاهو پیام می دادید
با این حال من سرورم رو تحویل گرفتم کیفیت خوبه و راضی ام فعلا :x
با تشکر
بله حالا جالبه با اینکه وجه هم برگشت دادیم باز دارن و....!
ممنون از نظر لطف شما دوست عزیز
-
سلام
من الان 2 ماهه که مشتری ایشون هستم نظرم اینه :
سرورها = 20
اخلاق و مشتری مداری = 20
قیمت ها = 20
ممنون از شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadxxx
سلام
من الان 2 ماهه که مشتری ایشون هستم نظرم اینه :
سرورها = 20
اخلاق و مشتری مداری = 20
قیمت ها = 20
ممنون از شما
مرسی دوست عزیز لطف دارید به بنده
این شالله پایداری ادامه داشته باشه
-
چند عدد سرور از کانادا موجود هست.برای سفارش میتونید سفارش بدید دوستان
-
فقط کانادا موجوده؟
شنیدم پینگ کانادا وضعیت خوبی نداره،درسته؟
-
198.20.174.131
پینگ بگیرید !
بله فعلا کانادا موحوده تا چند روز دیگه هم انگلستان خالی میشه
-
سلام..
آفر که دادين رم 4
بدرد هاستينگ ميخوره???
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boy_evil
سلام..
آفر که دادين رم 4
بدرد هاستينگ ميخوره???
بستگی داره چقدر منابع مصرف شما باشه !
بازدید و مقدار سایت ها که روی این سرور قراره قرار بگیره چقدره مصرف خودتون رو بسنجید سفارش بدید بله همه پلن ها مناسب هستند.
-
راستش ميترسم بگيرم!!!
از يه آقايي گرفتم سرعت نداشت اصلا...
شما سرعت و کيفيت آپ تايم تضمين ميکنيد??
10سايت پربازديد
10سايت دانلود و آپلود
50تا معمولي.
چه افري جواب گو هست که با کيفيت بالا ج بده?درضمن تضمين باشه
-
دوست عزیز ابرو و اعتمادمون از سر راه نیوردیم که ساده بره !!
تو یاهو هم عرض کردم سرور اختصاصی بگیرید بهتره این افر فکر نکنم روی سرور مجازی جواب بده این منابع رو
بازم هر طور خودتون میدونید من فقط سرر رو میدیم و تضمین هایی که روی افر شده همون قدر منابع و ... در اختیار شما میزاریم.دیگه بستگی به شما داره هر پلنی بخواید در خدمتیم
موفق باشید :x:53:
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
جالب اینجاس که از 10 ساعت قبل وی پی اس ها را می بندین و بعدش اطلاعیه می زنید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
جالب اینجاس که از 10 ساعت قبل وی پی اس ها را می بندین و بعدش اطلاعیه می زنید !
عزیز 20 دقیقه هست شروع کردیم .!!!
این 24 ساعت هم اضاف میشه به زمان تاریخ سرورتان +خدماتی رایگان به خاطر این قعطی که بهتون تیکت میشه !1 ماه 1 مین داون نبوده !اینم با اطلاعیه قبلی خدمت شما هم گفته بویدم !!
-
با سلام.عزیز تورنت برای سرور های انگلیس مجازه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
با سلام.عزیز تورنت برای سرور های انگلیس مجازه؟
سلام .به صورت شخصی و تا زمانی که ابیوز نیاد از سمت دیتا سنتر مشکلی نداره
روی انگلیستان زیاد گیر نمیدن.
-
سرور دوم هم چند روزی میشه ازشون خریداری شده کیفیت عالی
پشتیبانی هم عالی
-
سلام آقا این offer ویژتون که الان روش می زنم که میگه 35 تومن !!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobile4persian
سلام آقا این offer ویژتون که الان روش می زنم که میگه 35 تومن !!!!!
سلام اون ها برداشته شده
پلن های معمولی سایت رو میتونید سفارش بدید
سبد خرید - پرشیا سرور | سرور مجازی | سرور مجازی ارزان | سرور مجازی ویندوز | سرور مجازی لینوکس | سرور مجازی میکروتیک |سرور|هاستینگ|هاست|سرور ای
-
هارد ساس رید 10 هست؟ یا ساتا معمولی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eMo
هارد ساس رید 10 هست؟ یا ساتا معمولی؟
پارتیشن اول رو اس اس دی میدیم خدمتتون.هارد دوم ساتا معمولی
-
1 فایل پیوست
تقریبا 80 % سرور انگلیس پر هست و در حال حاضر 60 مگاببایت دانلود در حالت نرمال میده !
فایل پیوست 14133
-
لطفا قبل از موجودیت سرور حتما تماس بگیرید چون سرور ها تمامی تقریبا پر هستند شاید 1 2 ای پی خالی باشه !
-
Re: فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
با عرض سلام و خسته نباشید.
ببخشید من میخواستم یک سرور 1024 تهیه کنم که تاپیک شما رو دیدم فقط یک چند مورد سوال برایم پیش اومده که اگر اوکی باشه همین فردا پس فردا یکی ازتون میخرم :
1.شما فقط از انگلیس و آمریکا سرور میدید؟
2.سرعت دانلود و مخصوصا اپلود را در چه حد تضمین میکنید؟ یعنی الان سرور بگیرم ، سرعتش با تست speedtest.net چقدر خواهد بود؟
3.پشتیبانی فقط از تیکت هست؟
4.مورد آخرم پنل vsphere ارایه میدید؟
خیلی میبخشید زیاد شد گفتم همینجا بپرسم که تاپیکتون هم بالا بمونه.چون دل خوشی از سرور خریدن ندارم:D
با سپاس فراوان
-
پاسخ : Re: فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
با عرض سلام و خسته نباشید.
ببخشید من میخواستم یک سرور 1024 تهیه کنم که تاپیک شما رو دیدم فقط یک چند مورد سوال برایم پیش اومده که اگر اوکی باشه همین فردا پس فردا یکی ازتون میخرم :
1.شما فقط از انگلیس و آمریکا سرور میدید؟
2.سرعت دانلود و مخصوصا اپلود را در چه حد تضمین میکنید؟ یعنی الان سرور بگیرم ، سرعتش با تست speedtest.net چقدر خواهد بود؟
3.پشتیبانی فقط از تیکت هست؟
4.مورد آخرم پنل vsphere ارایه میدید؟
خیلی میبخشید زیاد شد گفتم همینجا بپرسم که تاپیکتون هم بالا بمونه.چون دل خوشی از سرور خریدن ندارم:D
با سپاس فراوان
قبل از خرید بگید بگم کدوم موجوده
کانادا -امریکا-انگلیس-المان
هرکدوم لوکیشن فرق داره برای انلود اپلود کانادا یا انگلیس پیشنها من هست .
پشتیبانی تیکت-ایدی یاهو موارد ضروری تماس 9 صبح الی 12 شب یا اس ام اس بدید خارح از این زمان رسیدگی میشه
در صورت درخواست بله میدیمتون
خواهش میکنم موفق باشید
:53:
-
سلام
بنده از آقای زارعی دو تا سرور روی دوتا لوکیشن گرفتم
هر دو بدون مشکل ران هستن
تا حالا سرعت کم نیاوردم و یوزرهام هم اعتراضی نداشتن
البته واسه هر کاری باید بالا سر سرور تون باشید
پشتیبانی هم عالی هست و تلفنی هم خوب جواب میدن
به هر حال تجربه خوبیه!!!:67:
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ShopCard
سرویس دهی 2 روز اول خوبه بعد بشین 24 ساعت تیکت بده برای ریستارت کردن سرورت تا جواب بدن.
بعد سرعت هم که چه عرض کنم، وی پی اس لاکپشتی.
10 روز کار کرد که 3 روزش تیکت دادن بود مفید 5 روز ، 2مگ رم خریدیم ازشون، 20 روز مانده هم نوشه جانشون! نخواستیم.
** تجربه بشه از جاهای معتبر خرید کنیم.
بله!
بالا تایید میکنید اینجا انتقاد !!
وقتی روی وی پی اس فریز نصب میکنید و پ ر و ک س ی فایر !!!!!توقع دارید سرور بالا بیاد؟حتما خوب بوده سرور بالا تایید کردید اینجا ...
مشکل از خودتون بوده نه من .موفق باشید
-
با تورنت اختصاصی ( ترکر اختصاصی - فایلها هم اختصاصی ) مشکلی دارید ؟
آیا امکان راه اندازی سرویس خبرنامه روی وی پی اس های شما وجود داره ؟ ( منظورم ارسال اسپم نیست )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
با تورنت اختصاصی ( ترکر اختصاصی - فایلها هم اختصاصی ) مشکلی دارید ؟
آیا امکان راه اندازی سرویس خبرنامه روی وی پی اس های شما وجود داره ؟ ( منظورم ارسال اسپم نیست )
تا حدامکان کم و خصوصی مشکلی نیست.
در صورتی که زیاد نباشه به منظور اسپم شناخته نشه و ابیوز نیاد به عنوان اسپم این هم موردی نداره.
سرور ها فول هستند قبل از خرید اطلاع دهید از طریق تیکت تایید شد فاکتور میکنیم پرداخت کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
تا حدامکان کم و خصوصی مشکلی نیست.
در صورتی که زیاد نباشه به منظور اسپم شناخته نشه و ابیوز نیاد به عنوان اسپم این هم موردی نداره.
سرور ها فول هستند قبل از خرید اطلاع دهید از طریق تیکت تایید شد فاکتور میکنیم پرداخت کنید.
بیشتر برای افزایش rate استفاده میشه . فایلها هم بعد از دانلود پاک میشن ( بعد از سید شدن )
این هم حداکثر 18 هزار مشترک هستند که ممکنه هر 7 روز یا 10 روز یک ایمیل براشون ارسال بشه .
اگر سرورتون پر هست که هیچی از یه جا دیگه میگیرم .
عذرخواهی بابت این که وقت شما رو گرفتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
بیشتر برای افزایش rate استفاده میشه . فایلها هم بعد از دانلود پاک میشن ( بعد از سید شدن )
این هم حداکثر 18 هزار مشترک هستند که ممکنه هر 7 روز یا 10 روز یک ایمیل براشون ارسال بشه .
اگر سرورتون پر هست که هیچی از یه جا دیگه میگیرم .
عذرخواهی بابت این که وقت شما رو گرفتم
اگر تا 48 ساعت دیگه تهیه نکردید میتونم بدمتون
نهایت 48 ساعت دیگه تحویلتون هست
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ShopCard
والا من شما تایید نکردم. اگر چیزی هم بوده اونم شما اسرار کردید ( توی یاهو پی ام ها هستند.)
* فریز روی وی پی اس نصب می کنند که با هر بار ریست ویندوز به حالت قبلی برگرده ! بعد فریز بر روی درایو c بوده، که از ویندوز محافظت میکنه ! نیازی هم به انتی ویروس نیست .
* در ضمن من فریزر بر روی کلیه وی پی اس هام نصب می کنم. هیچ مشکلی پیش نیومده!
* 20 روز مونده نوش جانتون 30ت نه منو فقیر میکنه نا شما ثروت مند.
بجاش یاد گرفتم از جایی خرید کنم که پانل ریست داره ( : دی )
اگه خواستم خرید کنم اول برم ببینم معتبره یا نه!
تهدید نکنه که " حالا اگر ویندوز 0 کردم هاردتو پاک کردم می فهمی ..." (اشاره به یاهو! اگه روشن نبود براتون عکس آپلود کنم)
شما اومدی خدمت کنی، حق هم با مشتریه ! مشتری بهتون بدهکار نیست، که تیکت میده 24 ساعت بعدش جواب بدید و بگید درست میشه دوباره 24 ساعت نگهش داری و آخرش به دلیل نصب فریز...
*مشتریهاتون براتون باقی بمونه! این پست هم برای اونایی هست که تجربه خرید وی پی اس ندارند! حداقل یکی دیگه پولش خورده نشه.
دیروز تا حالا 6 تا سفارش از همین وب هاستینگ تالک اومده به خاطر همین لطفی که شما کردید پست رو اپ کردید !
مردم حق انتخاب دارند
1 نظر به این همه نظر مثبت !
بله وقتی ****** فایر نصب میکنید و فریز هم هست وقتی با استارت ویندوز ران میشه توقع نداشته باشید ویندوز باال بیاد
شما هم نمیخواستید مشکلتون حل بشه
چون نیازی نداری به سرور
وگرنه تیکت میکردی ویندوز عوض میشد.
که دیگه اومدید اینجا لطف کردید نظرتون دادید .ممنون
موفق باشید
-
سلام
دوست عزیز من دیروز غروب ساعت 18 از سایت شما یه سرور مجازی ویندوز - plan 1024 mb خرید کردم طبق گفته ی خودتون در یاهو بین 1 تا 24 ساعت باید به من تحویلش میدادید اما چند ساعت از موعد مقرر گذشته و من تغییری تو قسمت کاربری خودم نمیبینم !!!
لطفا پیگیری کنید ..
-
ساعت 12 تماس گرفتم قرار شد نیم ساعته بیان سرور ما را ریست کنند الان 2 ساعت میگذره و دیگه تلفن هم جواب نمی دن طبق معمول فردا ساعت 9 صبح تشریف میارن سرور را ریست می کنند!
و ما باید تا 9 صبح سرورمون خراب باشه و از دسترس خارج باشه!
یک ماه سرویس = یک ماه تجربه
-
جناب آقای زارعی ممنون میشم لطف کنید و مبلغ واریزی بنده رو بابت سرور مجازی ویندوز - plan 1024 mb به حسابم عودت بدید .
شماره حساب و سایر مشخصات رو براتون تو یاهو ارسال کردم .
-
ساعت 11 صبح شد هنوز نیومدن سرور ما را ریستارت کنند حدود 12 ساعت سرور من خارج از دسترس هست هنوز! بار اولشون هم نیست!
طبق فرموده خودشون جمعه ها هم روزکاری نیست و تعطیل هستند کار نمی کنند آقا!
هنوز سرور ما را ریستارت نکردند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babak125
سلام
بنده از آقای زارعی دو تا سرور روی دوتا لوکیشن گرفتم
هر دو بدون مشکل ران هستن
تا حالا سرعت کم نیاوردم و یوزرهام هم اعتراضی نداشتن
البته واسه هر کاری باید بالا سر سرور تون باشید
پشتیبانی هم عالی هست و تلفنی هم خوب جواب میدن
به هر حال تجربه خوبیه!!!:67:
15 ساعته گذشته هنوز مشکل ما را حل نکردم
این پشتیبانی از نظر شما عالی هست واقعا؟ یا تعریف محض است!
-
سلام
شاید سوالم جاش اینجا نباشه ولی مجبورم همینجا بپرسم چون واقعا قیمت هاتون نسبت به همه بالاتره !
با سرور رم 1 گیگ لینوکس و IBSng سرویس https به نظرتون تا چند نفر آنلاین این سرور جواب میده و اصلا کم نمیاره ؟
مرسی