-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
همچنان در خدت دوستان میباشیم
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
-
تعدادی محدود آفر 256 اضافه شد
موفق باشید
-
عزیز
فقط هر چند ساعت تیکت هاتون رو جواب میدید
و به مشکلات کسایی که ازتون سرویس دارن رسیدگی میکنید
:-|:-|:-|:-|:-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahandash
عزیز
فقط هر چند ساعت تیکت هاتون رو جواب میدید
و به مشکلات کسایی که ازتون سرویس دارن رسیدگی میکنید
:-|:-|:-|:-|:-|
با عرض پوزش
تعدادی از تیکت ها رسیدگی نشده بود، امروز رسیدگی شد
موفق باشید
-
همچنان در خدمت دوستان میباشیم
-
تعداد محدودی از آفر های تاپیک باقی مانده است
-
لطفا قبل از خرید قوانین را مطالعه فرمایید
-
من از اینها یه سرور خریدم بعد از یک روز اون هم با 20 گیگ به من 10 گیگ دادن گفتن رمزو می خواهیم واسه افزایش هارد اما رمز عبور به هیچ وجهی وارد نمیشه رسیدگی هم نمیکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahram5452
من از اینها یه سرور خریدم بعد از یک روز اون هم با 20 گیگ به من 10 گیگ دادن گفتن رمزو می خواهیم واسه افزایش هارد اما رمز عبور به هیچ وجهی وارد نمیشه رسیدگی هم نمیکنن
دوست عزیز به شما گفتم رمز عبور سرویس خود را بدهید تا هارد جدید را داخل سرویس شما قرار دهم ، رمزی که شما دادید اشتباه میباشد و وارد نمیشود، 3 بار داخل تیکت این جمله را من برای شما تکرار کردم، یعنی فهمیدن این جمله انقدر مشکله؟!!!
-
فهمیدنش سخت نیست اما بعد از یک روز فورا رمز عوض بشه این چه دلیلی داره من یک ساله سرور اجاره میگیرم بعد از یک هفته هم رمز رو عوض کردم چرا خود به خودی رمزو عوض نشد فقط این بار توی سرور شما باید اینجوری شه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
دوست عزیز به شما گفتم رمز عبور سرویس خود را بدهید تا هارد جدید را داخل سرویس شما قرار دهم ، رمزی که شما دادید اشتباه میباشد و وارد نمیشود، 3 بار داخل تیکت این جمله را من برای شما تکرار کردم، یعنی فهمیدن این جمله انقدر مشکله؟!!!
شما از فهمیدن حرف نزن پول ملتو پس بده!
-
سرور 13 تومنی کانادا هنوز دارید یا نه ؟؟!؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masternet
سرور 13 تومنی کانادا هنوز دارید یا نه ؟؟!؟
بله موجود میباشد
موفق باشید، بدرود
-
آی پی سرور رو میشه بدید لطفا ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masternet
آی پی سرور رو میشه بدید لطفا ؟
داخل سایت لطفا تیکت بزنید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
آقای پور مهدوی بیا جواب تیکت رو بده وگرنه از طریق قانونی حل میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahram5452
پاسخ به تیکت تا 6 ساعت کاری میباشد، شما وقتی که هیچ کدام از قوانین داخل سایت را مطالعه نکردید به ما مربوط میشود؟
براتون خلاصه میکنم چند تا قانون رو انقدر اسپم نکنید:
1- زمانی که مشتری تغییرات لازم جهت حفط امنیت (تغییر پسور و... ) انجام دهد ما در هیچ صورتی امکان ورود به سرویس کاربر را نداریم
قانون نوشته شده داخل سایت:
2- استفادهی نادرست کاربر از سرویس به شرکت یسنا وی پی اس ارتباط ندارد زیرا تنها سرویس را تحویل میدهیم و به حریم خصوصی اطلاعات کاربر تجاوز نداریم و حتی در بعضی از زمان ها ارائه اطلاعات امکان پذیر نمیباشد زیرا سرویس هایی مثل سرور مجازی یا سرور اختصاصی در صورت تغییر رمز عبور سورس کاری از دست تیم ما خارج میباشد به همین دلیل ما هیچ سورسی را نمتوانیم در اختیار اشخاص قرار دهیم چرا که رمز عبور سرویس تغییر داده شده میباشد و به هیچ عنوان امکان ورود به سرور وجود ندارد.
شما رمز عبور سرویس خود را تغیر ندادید و از رمز عبور پیش فرض استفاده نمودید که باعث پایین آمده امنیت سرویس شما میباشد، یا رمز عبور خود را به دست شخص دیگر داده اید یا هزار تا دلیل دیگر، که هیچ کدام به ما ارتباطی ندارد و برای ما تنها راه تغییر سیستم عامل میباشد زیرا که وقت کافی برای تغییر پسورد را نداریم و سرویس تحویل داده شده به ششما به صورت unmanaged میباشد
قانون داخل سایت:
3- نصب و کانفیگ تمام برنامه ها درون سرور بر عهده مشتری می باشد و ما سرویس را Unmanaged تحویل مشتری خواهیم داد و در صورت درخواست مشتری برای نصب یا کانفیگ ، کارشناسان ما صرفا جهت همکاری با کاربر بوده و هیچ گونه مسئولیتی برای در قبال کار انجام شده نخواهیم داشت.
6- بعد از تحویل سرور کاربر باید امنیت سرور خود را تامین نماید و پیشنهاد میدهیم پورتهایی نظیر پورت Spam و پورتهای غیر کاربردی را Disable کنید و همچنین هارد شما باید عاری از هرگونه ویروس و بد افزار باشد ، در صورت مشاهده و دریافت اخطار از Data Center با کاربر به شدت برخورد خواهد شد.
14- در صورتی که از ما خرید کردید یعنی همه قوانین را قبول نموده اید.
با این حال هر روز بنده داخل تاپیک فروش اعلام میکنم حتما قبل از خرید قوانین را مطالعه نمایید اما ...
-
اقای پور مهدوی من نهایتش یک روز از شما خرید کردم رمز و پس رو به هیچکی ندادم خواستم سی سی *** رو نصب کنم که نشد تیکت زدم شما گفتید که ساپرت نمیکنیم این به جای خودش اخه خداوکیلی من تجربه ی یک سال سرور دارم یک سال سایت موزیک دارم الانم دو تا سرور دارم اما هیچ کدوم خود به خودی رمز تغییر نداده شد شما میتونید پس رو ریست کنید اگه پول کم دادم بگید زیاد میکنم براتون...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahram5452
اقای پور مهدوی من نهایتش یک روز از شما خرید کردم رمز و پس رو به هیچکی ندادم خواستم سی سی *** رو نصب کنم که نشد تیکت زدم شما گفتید که ساپرت نمیکنیم این به جای خودش اخه خداوکیلی من تجربه ی یک سال سرور دارم یک سال سایت موزیک دارم الانم دو تا سرور دارم اما هیچ کدوم خود به خودی رمز تغییر نداده شد شما میتونید پس رو ریست کنید اگه پول کم دادم بگید زیاد میکنم براتون...
دوست عزیز، به شما داخل تیکت نیز عرض کردم، سرویس به صورت unamanaged میباشد
همین آلان به شما قوانین را نشان دادم باز شما دارید حرف خودتون رو میزنید
3
- نصب و کانفیگ تمام برنامه ها درون سرور بر عهده مشتری می باشد و ما سرویس را Unmanaged تحویل مشتری خواهیم داد و در صورت درخواست مشتری برای نصب یا کانفیگ ، کارشناسان ما صرفا جهت همکاری با کاربر بوده و هیچ گونه مسئولیتی برای در قبال کار انجام شده نخواهیم داشت.
از این پس به پست های شما داخ این تاپیک پاسخ نخواهم داد، در صورتی که مشکلی بود یا از همان مراحل قانونی خودتان استفاده نمایید یا در بخش انتقادات انجمن پست بزنید
در رابطه با رمز عبور نیز عرض کردم باز هم عرض میکنم تنها راه ممکن برای ما تغییر سیستم عامل میباشد و وقت ریست پسور را نداریم
ننمیدونم چرا باید یک حرف رو براتون 10 بار تکرار کنم!!!
-
باشه شما وقت ندارید برای ریست پسورد 12 هزار تومن دادم حرومتون باشه امیدوارم هیچ کسی نیاد از شما سرور بگیره به خدا 12 تومن دادم 100 تومن دیگه روش میندازم درگاه پارس پال و به فتا هم شکایت میکنم اینجا هم پیگیر میشم
-
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahram5452
والا دو سه هفته پیش با چند تا از دوستان یه تاپیک تو بخش انتقادات زدیم با مدارک و ... و منتظر تایید موندیم ولی انگار نه انگار!
به مدیران وب هاستینگ تاک هم پی ام خصوصی دادیم ولی خبری نشد!
دیگه نمیدونم موقع اینسرت شدن تو دیتابیس سرما خورده یا خدایی ناکرده ... !
تاپیک قبلی ایشون : فروس سرور مجازی رم 512 ماهیانه 7500 تومان
ولی واقعا واسه همچین آدمایی که بازار هاستینگ رو خراب می کنن و باعث میشن آدم نتونه به هیشکی اعتماد کنه!
بنده هم همچنان پیگیر قضیه هستم امیدوارم نتیجه بگیرم!
آقای پور مهدوی یه پیغام خصوصی هم بهتون دادم که واستون کافی هست موفق باشید...
-
سلام آقای پور مهدی تایید می شه هم اخلاقش و تعهد نسب به کار
من قبلا ازشون سرور کانادا داشتم و راضی بودم و چون پهنای باند کانادا محدود بود سرور تغییر دادم
من ازشون راضی هستم لطفا دوست عزیز قبل از خرید قوانین بخون و مردم تهمت نزن
بازم تشکر از اقای پور مهدی بابت پشتیبانی خوبش در این چند وقت به ما
فارس
-
منم کاملا مشکل دارم سروز ازشون گرفتم 4 تا یوزر نمیتونه تحمل کنه قطعی پی در پی و اینکه اول فکر میکردم سرعتش خوبه اما دیم نخیر سرعتشم هم افتضاح هست
اما به شخصیت ایشون توهین نمیکنم منتظر هستم تا مشکلات حل کنه 25 هزار تومان پول کمی نیست که من دادم درست کنین مشکل ما رو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadsss
منم کاملا مشکل دارم سروز ازشون گرفتم 4 تا یوزر نمیتونه تحمل کنه قطعی پی در پی و اینکه اول فکر میکردم سرعتش خوبه اما دیم نخیر سرعتشم هم افتضاح هست
اما به شخصیت ایشون توهین نمیکنم منتظر هستم تا مشکلات حل کنه 25 هزار تومان پول کمی نیست که من دادم درست کنین مشکل ما رو
سلام
دوست عزیز اگه اینجوری هست حق با شماست
حالا یک توصیه هیچ وقت گول رم نخور تو وی پی اس 2-4 گیگ
برای کار من و شما سی پی یو خیلی مهمه اول پردازش
موفق باشی
-
از نظر سرور کانادا که ازشون دارم سرویس خوبیه هر مشکلی داشته باشه ( فرضا ) قطعی نداشته شکر خدا فقط پشتیبانی شون یکم ضعیفه هر موقع یاهو پی ام دادم نبودند که مجبور شدم خودم انجام بدم کارو از نظر سرویس با این قیمت بسیار خوبه
امیدوارم یکم رو پشتیبانی کار کنند تشکر از جناب پور مهدی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
schakalz
از نظر سرور کانادا که ازشون دارم سرویس خوبیه هر مشکلی داشته باشه ( فرضا ) قطعی نداشته شکر خدا فقط پشتیبانی شون یکم ضعیفه هر موقع یاهو پی ام دادم نبودند که مجبور شدم خودم انجام بدم کارو از نظر سرویس با این قیمت بسیار خوبه
امیدوارم یکم رو پشتیبانی کار کنند تشکر از جناب
پور مهدی
برای سرویهای ftp با حجم ۱ ترابایت خوب جواب میده سرویس دهیشون؟ اگه خوب باشه باهاش کار کنیم
-
ftp چیزه معمولیه عزیز
با خودشون مشورت کنید در مورد سرویس هاشون بهتره بنده نظرم رو فقط گفتم اگر میتونستم در این مورد نظر بدم خوشحال میشدم
وی پی اس رو برای میزبانی وب نگرفتم عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadsss
بنده هم همین مشکل رو دارم مطمئنا با 30 هزار تومان انتخاب های خیلی بهتری نسبت به سروری که سرعت دانلود 600 کیلوبایت بر ثانیه داره و بعد از هر کلیک باید 5 دقیقه منتظر عکس العمل بمونی وجود داشت!
بیشتر ساعات روز هم که کلا با ریموت کانکت نمیشه.
-
بخدا با 24 تومان الا چند ماهه سرویس دارم 512 شرف داره به این سرویس ابکی
دوست عزیز یا وضعیت سرویس ما رو یهبود بده یا تکلیف ما رو روشن کن
بچه لاهیجانی ما هم دانشگامون لاهیجانه داش نزار دلخوری پیش بیاد از رشت تا لاهیجان راهی نیست
محض اطلاع
-
خیلی با ادب جواب میدن اما اگر جواب بدن راستش من پشیمون شدم
از ایشون یه ۴ گیگ دارم که یه حال اساسی به من دادن خیلی حال کردم اما یه دفعه امروز خورد تو ذوقم
-
درود
همانطور که تعدادی از کاربران امروز فرمودند شاهده کاهش شدید سرعت در سرور کانادا بودیم، بنده نیز برای سفر کاری به تهران آمده بودم تا تعدادی قطعات سرویس خریداری نمایم برای کولو سرویس در دیتاسنتر ایران
آلان ساعت 4 صبح میباشد که بنده 1 ساعت حدودا رسیده ام و مشکل تمامی کاربران حل شده است
طبق تیکتی که از طرف دیتاسنتر کانادا (synaptica) به دست بنده رسید، یکی از کاربران درحال اتک به کل نتورک بودند که:
re-mail-ck 1835 50 UDP Default 1.14 GB
100%
طبق گفته ها در 5 دقیقه 1.14GB UDP packet به بیرون آمده
چون بنده نبودم تا پیگیری نمایم ایشون پورت سرویس را لایمت نمودند تا بنده رسیدگی نمایم به همین دلیل کاربران بر روی این سرور به مشکل بر خوردند
دوستانی که ناراضی میباشند میتوانند داخل سایت تیکت بزنند تا خسارت برای آنها اعمال شود
همچنین در ابطه با دوستنی که فرمودند پشتیبانی مسنجر یا تیکت ضعیف میباشد:
من باره ها در این تاپیک تکرار میکنم حتما قبل از خرید قوانین را مطالعه نمایید و مشکل دوستان عدم خواندن قوانین داخل سایت میباشد
بارها تکرار کردم، در مسنجر به مشکلات رسیدگی نمیباشد (پشتیبانی میتوان گفت به هیچ عنوان در مسنجر انجام نمیشود)
همچنین در روز های تعطیل به دلیل نداشتن نیروی کاری کمی با تاخیری به تیکت ها رسیدگی میشود، در غیر اینصورت در ساعت های کاری:
13- پشتیبانی تیکت از ساعت 12 ظهر تا 12 شب در روز های کاری میباشد و در ساعات 2 صبح، 4 صبح و 10 صبح معمولا نیز به بعضی تیکت ها پاسخ داده میشود.
میتوانند از پشتیبانی ما به خوبی استفاده نمایند
روز خوبی را برای شما آرزو میکنم، بدرود
-
تعداد محدودی سرویس باقی مانده است
-
حالا گفتن میخوان خسارت ها رو جبران کنن که خودش جای خوشحالی داره تشکر میکنیم اگه زودتر انجام بدن
و تیکتها رو جواب بدن
بازم ممنون
-
با سلام
یک سرویس جدید از سایت خریداری شد
دیشب تیکت کردم ولی هنوز ارسال نکردید
ممنون میشم پیگیری نمایید .
با سپاس از شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadsss
حالا گفتن میخوان خسارت ها رو جبران کنن که خودش جای خوشحالی داره تشکر میکنیم اگه زودتر انجام بدن
و تیکتها رو جواب بدن
بازم ممنون
تیکتی مشاهده نشد که بیشتر از 2 ساعت بدون پاسخ باشد، لطفا تیکت خود را به روز رسانی نمایید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmlg
با سلام
یک سرویس جدید از سایت خریداری شد
دیشب تیکت کردم ولی هنوز ارسال نکردید
ممنون میشم پیگیری نمایید .
با سپاس از شما
پیگیری شد
موفق باشید
-
تیکت زدم عجله دارم باید برم ممنون میشم الان ج بدین
-