-
پاسخ : پیشنهاد مفید برای فروشنگان (در مورد ارزان فروشی بعضی همکاران)
نقل قول:
دوستان کسانی که قیمت پایین میدن سود کمتر میگیرن ولی فروش بیشتر دارن
پس شما هم کمی راضی تر باشین هیچ مشکلی پیش نمیاد8-|
این مشکل شما نیست مشکل همه هست که مدتی سود های بی حساب و کتاب میزدین به جیب خیلی خوب بود
اما الان که میبینین فروشتون 1/5 شده به فکر این جور چیز ها افتادین8-|
دم همه ارزون فروش ها قورمه سبزی:53::71:
به نظر من تنها راه حل همین نماد اعتماد الکترونیکی هست که دارن میدن، تقریبا اصولیه و در کنارش وزارت خونه هم باید قسمتی رو برای معرفی شرکت های هاستینگ معتبر بزاره تا ملت ازشون خرید کنن، سایت افرادی هم که با حالت دلالی مانند کار میکنن (در زمینه هاستینگ) ***** کنه
همین سایتهای دلال مانند نه مالیات میدن و نه پس فردا به جایی پاسخگو هستند قیمتهاشونم که نصفه همه جاست در نهایتم یه شماره تلفن ایرانسل تو سایت زدن همینها حق شرکت هایی که مالیت میدن و اصولی دارن کار میکنن رو دارن ضایع میکنن...
-
باید هاستینگ ها تایید بشن! هر بچه ای الآن از مامان باباش قهر میکنه یه هاستینگ میاد میزنه یه سرور میاد میخره بعدشم هاستینگ و قیمت پایین و بقیه چیز هایی که گفتید!
تو فکر یه تاییدیه واسه هاستینگ ها هستیم و در دست طراحی هست توسط تیم امنیتی ما! دوستانی که تمایل به همکاری دارند پیام خصوصی بدند یا با پاسخگوی یاهو من تماس بگیرند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
باید هاستینگ ها تایید بشن! هر بچه ای الآن از مامان باباش قهر میکنه یه هاستینگ میاد میزنه یه سرور میاد میخره بعدشم هاستینگ و قیمت پایین و بقیه چیز هایی که گفتید!
تو فکر یه تاییدیه واسه هاستینگ ها هستیم و در دست طراحی هست توسط تیم امنیتی ما! دوستانی که تمایل به همکاری دارند پیام خصوصی بدند یا با پاسخگوی یاهو من تماس بگیرند!
ببخشید میتونم اسم تیم شما رو سوال کنم؟
همچنین خود شما با 20 تا نوشته اقدام به فروش سرویس میکنید که خلاف قوانین هست
حرف شما هم خیلی توهین آمیز به جونای تازه وارد بود!
دوست عزیز به جای تیم زدن برید کمی درس اخلاق بگیرید
من خودم سنم کم نیست تازه وارد هم نیستم اقدام به فروش هم نمیکنم.
حرمت این انجمن و تاپیک رو حفظ کنید دوست عزیز
اگر هم میگویید که از کاربران قدیمی هستید، پس چرا تایخ عضویت شما برای امساله؟ (مولتی اکانت)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
ببخشید میتونم اسم تیم شما رو سوال کنم؟
همچنین خود شما با 20 تا نوشته اقدام به فروش سرویس میکنید که خلاف قوانین هست
حرف شما هم خیلی توهین آمیز به جونای تازه وارد بود!
دوست عزیز به جای تیم زدن برید کمی درس اخلاق بگیرید
من خودم سنم کم نیست تازه وارد هم نیستم اقدام به فروش هم نمیکنم.
حرمت این انجمن و تاپیک رو حفظ کنید دوست عزیز
اگر هم میگویید که از کاربران قدیمی هستید، پس چرا تایخ عضویت شما برای امساله؟ (مولتی اکانت)
عزیز چرا جبهه میگیری؟!!!!!!!
مگه هرکسی کار وب میکنه باید بیاد تو wht ؟؟؟؟؟؟؟
مگه معتبر ترین انجمن و کلا سند و مدرت wht ؟؟؟؟؟؟؟
نه عزیز من نه خودم 50سال سن دارم که بگم خیلی کار کردم و حرفه ای هستم نه این که ادعایی دارم! انگار شمایی که داری ادعا میکنی و هی مولتی اکانت مولتی اکانت میکنی!
نمیدونم چرا شما که اینجوری میگی سنت بالاست داری کار میکنی این نظر رو داری! من واسه خود مشتری ها میگم وگرنه من که مشتریم رو دارم پولم رو هم در میارم! خدا رو شکر وضعمون هم اونقدا بد نیست که بخوایم سرویس درجه 1 رو بذاریم اینجوری واسه فروش!
دوست عزیز از پاسخگو یاهو استفاده کنید تا بهتون بگم چیه تیم ما!!
با 20 تا پست تیم میزنید! متاسفم واسه این انجمن که شما فقط به تعداد پست نگاه میکنید!
ما کارمون کاملا خصوصی و برای جاهای خاص بود تا 2 ماه پیش ولی خب به دلایلی که اینجا جاش نیست من همرو بنویسم دست به فروش در محیط عمومی هم زدیم!
من اونایی که باهاشون کار میکنم جوون هستن ولی جوون داریم تا جوون!
درس اخلاق بگیرم؟! لطفا یه ذره به خوندنتون توجه کنید! میفهمید که کاملا اشتباه متوجه شدید!
-
بعد یه سوال فنی چرا ای دی یاهو شما : scarlet1376
و اکانتتون alireza.076
شما که متولد 1376 نیستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! ;))
فک میکنم دلیل جبهه گیری و ناراحت شدنتون رو متوجه شدم! :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
بعد یه سوال فنی چرا ای دی یاهو شما :
scarlet1376
و اکانتتون
alireza.076
شما که متولد 1376 نیستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! ;))
فک میکنم دلیل جبهه گیری و ناراحت شدنتون رو متوجه شدم! :)
خیر دوست عزیز. اولا این تاریخ فوت برادرم هست، ولی شما بهتر نبود قبل از قرار دادن این پست کمی به تاریخ فکر میکردید که چجوری یه 15 ساله بتونه هاستینگ داشته باشه؟!!! حتی 15 ساله نمیتونه حساب بانکی داشته باشه چه برسه به هاستینگ
دوما شما اصلا پست من رودرست مطالعه کردید؟
همچنین خود شما با 20 تا نوشته اقدام به فروش سرویس میکنید که خلاف قوانین هست:
پاسخ شما:
با 20 تا پست تیم میزنید! متاسفم واسه این انجمن که شما فقط به تعداد پست نگاه میکنید!
همچنین در پاسخ به:
انگار شمایی که داری ادعا میکنی و هی مولتی اکانت مولتی اکانت میکنی!
باید سوال کنم که آیا من از خودم هیچ حرفی زدم؟!!
*من واسه خود مشتری ها میگم*
با خورد کردن دیگران و بالا بردن خودتان؟!
*فک میکنم دلیل جبهه گیری و ناراحت شدنتون رو متوجه شدم*
اگه خوب مطالعه کنید گفتم من اقدام به فروش سرویس نمیکنم
همچنین منظور من از مولتی اکانت بودن اینه که شما قبلا اکانت داشتید که بن شده و دوباره یه اکانت دیگه درست کردید که تاریخش جدید خورده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
خیر دوست عزیز. اولا این تاریخ فوت برادرم هست، ولی شما بهتر نبود قبل از قرار دادن این پست کمی به تاریخ فکر میکردید که چجوری یه 15 ساله بتونه هاستینگ داشته باشه؟!!! حتی 15 ساله نمیتونه حساب بانکی داشته باشه چه برسه به هاستینگ
دوما شما اصلا پست من رودرست مطالعه کردید؟
همچنین خود شما با 20 تا نوشته اقدام به فروش سرویس میکنید که خلاف قوانین هست:
پاسخ شما:
همچنین در پاسخ به:
انگار شمایی که داری ادعا میکنی و هی مولتی اکانت مولتی اکانت میکنی!
باید سوال کنم که آیا من از خودم هیچ حرفی زدم؟!!
*من واسه خود مشتری ها میگم*
با خورد کردن دیگران و بالا بردن خودتان؟!
*فک میکنم دلیل جبهه گیری و ناراحت شدنتون رو متوجه شدم*
اگه خوب مطالعه کنید گفتم من اقدام به فروش سرویس نمیکنم
همچنین منظور من از مولتی اکانت بودن اینه که شما قبلا اکانت داشتید که بن شده و دوباره یه اکانت دیگه درست کردید که تاریخش جدید خورده
من با پست شما کاملا موافق بودم فقط جهت اطلاعتون 15 ساله ها هم وارد این بازار شدن! دیدم که میگم!
مولتی اکانت هم بله!
فکر میکنم بد برداشت کردید یا میشه گفت لحن من بد بوده!
منظور من از هاستینگ های اونجوری هم همین 15 ساله 14 ساله ها بود عزیز!
میخواید معرفی کنم؟!
درمورد مطالعه بشینم 20 صفحه مطالعه کنم؟؟؟! پست اصلی خودتون رو فقط خوندم و جواب دادم!
-
بابا این بحث ها رو ولش
در مورد نماد اعتماد ملی هم بنده اقدام کردم بابا اینها خیلی گیر بودن
سند خونه ما از اون سند قدیمیها هست به این شرکت نماد اعتماد ملی دادم هرچقدر هم توضیح دادم قبول نکردند . تکیف کسی که اجاره میشینه و کارش اینه دیگه عمرا میتونه از این مثلا نماد اعتماد تهییه کنه
من برای پرداخت آنلاین برای سایتم کپی همون سند رو فرستادم بانک گیر نداد اینها واسه یه لوگو گیر میدن (گفتم لوگو چون حرف گوش نمی دن و حرف کاربر رو نمی فهمند)
-
این لوگو را از کجا میشه گرفت ادرس سایتش چیه؟
-
خوب الان فکر نکنم کسی جواب گرفته باشه از این تاپیک اگه دقت کرده باشید متوجه می شید که :
1- بیشترین پست مربوط به استارتر تاپیک و 4 نفر از بقیه دوستان هستند که فقط نظر می دادند
(این نشون می ده که فقط حداکثر تعداد 10 نفر علاقه دارند که این کار عملی بشه اونم توی حرف نه در عمل)
2-این تاپیک تکراری و محل خوبی واسه افزایش پست
(این نشون می ده که افراد کم کار و بی تجربه اومدن اینجا تا به 100 پست برسند و افر بدند و این تاپیک نوعی کمک هست نه جلوگیری بهتون قول می دم همین افرادی که اینجا دارند از استارتر حمایت می کنند (البته بعضی شون نه همه) خودشون فردا یه تاپیک می زنند که حداقل قیمت رو داره )
3-افراد زیادی هم گفتند که در این مورد بحث های زیادی شده
( این نشون می ده که به جایی نرسیدیم با این بحث ها . شاید سرور استار رو بشناسید ایشون این طرح رو مطرح کردند و همه به سر ایشون زدند و ...... که در اخر هم نتیجه گرفته نشد)
ببینید دوستان بنده مددیان هستم 26 ساله اهل تبریز در دانشگاه صنعتی شریف فیزیک کوانتوم خوندم و موفق شدم مدرک دکتری رو بگیریم و در حال حاضر هم واسه PHD می خونم و الان هم در تبریز سکونت دارم (این ها رو گفتم به خاطر اینکه منو بشناسید حتی می تونید سوابق تحصیلی رو استعلام بکنید و برای نشون دادن خودم و .... و پز دادن نیست و علت اینکه بنده به فروش سرور و گرایش به کامپیوتر دارم به دلیل اینه که علاقه شخصی هست و بنده بسیار علاقه شدیدی به کامپیوتر و سرور و کلا وب دارم )
دوستان چند باری هم در این باره بحث شده و بسیاری از دوستان هم گفتند
اول اینکه کسانی که سرور رو ارزون می فروشند شاید برای ماه اول هست و برای ماه های بعدی شاید از شما هم گرون تر بدند نمونه واقعی همین هایپر سرور
دوم اینکه سیاست کاری و اقتصادی ارزی و ..... هر کسی یا شرکتی به خود شرکت بستگی داره و به هیچ کس مربوط نیست
سوم اینکه درسته به خود بنده با توجه به این که نسبتا ارزون می فروشم ولی کسان دیگه ای هم هستند که نصف قیمت های بنده می فروشند و به بنده ضرر می رسونند ولی به من و شما ربطی نداره که شخص فروشنده می خواید سرور خیرات بکنه یا سرور 256 رو 1 میلیون بفروشه هر کسی سیاست کاری و مالی خودش رو داره و براش محترمه . و یادتون باشه کسی زنده می مونه که با محیط سازگای داشته باشه پس اگر کسی معترض هست می تونه فروش سرور رو کنار بزاره
چهارم اینکه این واقعیت هست بسیاری از بچه های این دور و زمونه بسیار با کامپیوتر مشغول هستند و این هم به من و شما ربطی نداره که یکی از همین بچه ها اوقات فراغتش رو واسه ایجاد سرور می گذرونه و یا واسه بازی گیم من وقتی خودم مشکلی داشته باشم شاید از یه کسی بپرسم که 17 ساله هست اما تونسته مشکل منو حل بکنه و این برای من کافیه
پنجم اینکه این که شما می گید دارید اطلاع رسانی می کنید مثلا اقای شایان عسگرپور مدیر سایت VPSfars سرور ها رو ارزون ولی با کیفیت می فروشه و فکر کنم همه با ایشون اشنایی دارند ایا این دلیل می شه که به کار برا اطلاع رسانی کنیم که مثلا سرور های ارزون کیفیت بدی دارند??? تقریبا توی تاپیک ایشون بجز یکی دو نفر راضی هستند و این دلیل نمی شه که هر کی ارزون بفروشه کیفیت سرور هاش پایینه و به همه بگیم که سرور ارزون بی کیفیت هستند
اما نظر بنده و نتیجه گیری : به نظر بنده همون بهتره که ارزون فروش ها به کار خودشون ادامه بدند چه سرور با کیفیتی تحویل بدند چه بی کیفیت و چه با پشتیبانی خوب و چه با پشتیبانی بد
بگذارید مشتری های فرد مورد نظر در مورد این فرد اظهار نظر بکنند نه ما که از دور داریم تماشا می کنیم اگر مشتری های ناراضی بیشتر باشند طبیعتا خرید سرور از فرد مورد کاسته و به صفر خواهد رسید
یه چیز دیگه : اینکه نگران ارزون فروشی نباشید با این وضع ارز و ..... حتی ارزون فروش ها هم قیمت خودشون رو بالا می برند و اگر نه که به ضرر خودشون هست که برای 2-3 تومن پول ناقابل هم وجهه ی کاری خودشون رو خراب می کنند و کلی هم ضرر می زنند
حالا باز هم تصمیم با شماست اگه دوست دارید بازم به بحث ادامه بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
این لوگو را از کجا میشه گرفت ادرس سایتش چیه؟
نماد اعتماد الكترونيكي فروشگاه هاي اينترنتي
سلام مارو هم برسون :d
-
در پاسخ به آقاب مددیان باید بگم که حرف های ایشون درست هست
همچنین من نیازی به پست در این انجمن ندارم. همینجوریم که میبینید 300 تا پست تا به حال ارسال کردم اما اقدام به فروش سرویس نمیکنم و نکردم
اما پاسخ آقای مددیان:
به این پست توجه کنید
سلام یه سرور با رم 1 گیگ میخوام و سیپیو اختصاصی بالا 2000
پورت 1 گیگ اختصاصی و همچنین پایداری و پشتیبانی نرم افزاری
تا 6 هزار تومن ماهیانه
تورو خدا نیاید پست بدید با 6 نمیدندا ،میدندا .یا قیمت بیشتر 6 بدیدند .ممنون میشم فارسی تون خوب باشه و به این خط توجه نماییند.;;)
ارزون فروشی همین همکاران باعث میشه که مشتری بیاد همچنین پست های ارائه کنه! و میشه گفت روش زیاد میشه.
البته کار ندارم که این طرف داره چه پستی میده اما بعد این طرف میره یه سرویس میگیره و بعد بی کیفیت سرویس رو که میبینه میگه پس برم یه سرور با قیمت بالاتر بگیرم و میاد از دیگر همکاران درخواست سرویس باکیفیت میکنه اما وقتی که یه بار کوچیک ترین مشکلی که پیش بیاد که البته طبیعی هست، به طرف ناسزایی میگه که دیگه ...
شما میاید جواب این آقا رو میدید؟
بعدشم نمیخوام از هیچ فروشنده ای انتقاد کنم اما شما بهتره که فقط در سایت آقا عسگر پور عضو شوید و ایمیل های که از طرف سایت ایشون بدست شما میاد رو مطالعه کنید بعد بگید با کیفیته یا بی کیفیت
اما برید در سایت abnoos.org ثبت نام کنید که صاحب این سایت آقای ایزدی هستند و بعد متوجه کیفیت سرور میشوید
من کارم به سرور های مجازی خیلی مربوطه، همچنین در این انجمن در حال حاظر اقدام به فروش سرور مجازی نمیکنم و از خیلی شرکت ها سرویس تهیه کردم و کیفیت آنها رو آزمایش کردم. مثل خود آقای عسگر پور یا ایزدی یا سایت لاگین وی پی اس و،دیتا ارقام و ....
تجربه ی من هم در این زمینه کم نیست
-
والا من سرور امریکا کم اوردم از اقای عسگرپور خرید کردم و دادم به مشتری
مشتری می گفت من چند تا دیگه می خوام به قدری سرعت بالا داشت و اصلا قطعی نداشت
ولی در مورد ایمیل هاش بنده بجز المان که اونم مشکل همه ما ها هست چیز دیگه ای دریافت نمی کنم
حالا به نظر بنده باید بی خیالی طی بکنید گفتم نیازی به کار های اضافه نیست
اون هایی که ارزون و با کیفیت می فروشند اون ها باقی می مونند ولی اون هایی که ارزون و بی کیفیت می فروشند از بین می رند
اجازه بدید تا ببینم مشتری مداری افراد مورد نظر چطوریه و مشتری ها در مورد افراد چی فکر می کنند
-
-
به خدا با بالا اوردن تاپیک هیچی نمی شه
-
اقا میشه تاپیک رو هرس کنین؟
-
دوستان خواهشا اسپم نکنید
ممنون
-
-
22 صفحه تاپیک شد و جایی نرسیدین
اقایون عزیز دوستان عزیز ای کسانی که سرور میفروشین
جون هرکی که دوست دارین به کارتون احترام بزارین
ما حدود یک هفته ای است قیمتارو استاندارد کردیم رم 512 رو از 15 به 20 و رم 1 رو از 25 به 35 بردیم
بازم رم 1 جا داره ولی واقعا به خاطر این وضع بازار نمیشه بیشترش کرد
من یک چیزی این وسط نمیفهمم ماشالا اینجا که همه مخ اقتصادی دارند
یکی جواب منو بده :
قیمت پایین بدی: مشتری بیشتر پیدا میکنی -مجبوری سرور رو پر پر کنی -پشتیبانی تک تک باید بهشون بدی- اخرشم یک سود کمی میکنی که واقعا صرف نداره شما فک کن اصلا 10 تا سرور پر کنی
قیمت درست و متوسط : مشتری کمتر-مجبور نیستی سرور رو بترکونی-پشتیبانی به دلیل تعداد کمتر اسون تره-سود خوب باتوجه به کار- جمعا دو سه تا سرورم پر میکنی از لحاظ کیفیت ملت میشناسنت
تجربه نشون داده : مشتری که به دنبال قیمت پایین هست 98 درصدشون وقتی قیمت حتی 2-3 تومن ببری بالا میره جای دیگه
خداوکیلی کدوم بهتره ؟؟؟؟؟
راستی عیدتونم مبارک
(;
-
منم دیگه بی خیال شدم.اینجا فقط شده برای افزایش پست برای کسانی که می خواهند فروش سرویس انجام دهند. همون حق با دوستمون آقای مددیان هست که گفتند طرف دوست داره مفتاد تومن بده به ملت به ما چه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
این روز ها رقابت بین بعضی فروشنده ها سر قیمت شده به جای کیفیت. بعضی ها سعی میکنند انقدر قیمت رو پایین بیاورند تا مشتری با سود 2 تومن داشته باشند! ولی کیفیت و پشتیبانی 0 اما این مشتری از همجا بی خبر میره یه سرویس میگیره 5 تومن و بعد ...
بار قبل یه تایپک زدم که به انجمن یه پیشنهادی داده بودم اما انجمن قبول نکرد و گفت:
مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
خوب پس اگه مسئولیت خرید و فروش انجام شده در سایت به عهده ما است یه نظری به فروشنده ها دارم
یه تایپک بزنید
و توش نکاتی که در مورد استاندارد بودن سرور هست را نوشته تا مشتریان عزیز کمی از سرویس ها اطلاع پیدا کنند
مثلا بگید آقا سرویس رم 256 مگابایت با 15 گیگ هارد از فلان دیتا سنتر ها قیمت استاندارد 15 تومنه، زیر این قیمت سرویس دارای کیفیت مناسبی نیست
با کمی توضیح
این ها رو یک نفر ننویسه. کم کم دوستان در یک تایپک دیگه نظر بدهند و اگر دوستان موافقت کردن به آن تایپکی که مشتری قرار هست سر بزنه بنویسند. در این حالت میشه گفت تا 50% باعث آگاهی مشتری ها میشه،
و یه نظر خوب دیگه اینه هر فروشنده ای که با این تایپکی که من دارم در موردش میگم موافقت میکنه، جهت حمایت از این تایپک و بالا بردن سطح آگاهی مشتری که باعث سود بیشتر خود نیز میشد، لینک تایپک را در پست فروش خود وارد نماید تا مشتری در هنگام خرید اول به آن پست مراجعه نماید و سپس خرید خود را انجام دهد
دوستان اگه همراهی کنید برای شما 100% سود دارد. سپاس
اتفاقا چنین افرادی که دنبال سرویس 5000 هزار تومانی هستن باید گیر اون دسته از افرادی بیوفتن که از هاستینگ چیزی نمیدونن ( نمیخوام بگم من واردم ) و پشتیبانی زیر 0 دارن!
امروز یه تاپیک دیدم زده بود فروش هاست اشتراکی با 1000 تومان!
این یعنی چی؟
یا سرور آشغاله یا پشتیبانی نداره یا طرف میخواد کاسبی بقیه رو خراب کنه که خودش 4 تا مشتری پیدا کنه
حتی اگه 10.000 تاپیک دیگه ایجاد بشه در مورد این موضوع بحث بشه بازم هستن افرادی که دنبال سرویس ارزون هستن
این تاپیک به جایی نمیرسه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
منم دیگه بی خیال شدم.اینجا فقط شده برای افزایش پست برای کسانی که می خواهند فروش سرویس انجام دهند. همون حق با دوستمون آقای مددیان هست که گفتند طرف دوست داره مفتاد تومن بده به ملت به ما چه
واقعا از خود شما بعید بود اینکار
سرویس مجازی با کیفیت برای وب سایت با قیمت پایین ..رم 1 گیگ - سیپیو +3000 -هارد 100 گیگ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_an
دوست عزیز من ماه اول رو به ایشون داده ام
شما به این قسمت مراجعه کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/57230/#post528871
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
صفحه 1-12 رو بخونید متوجه میشید که خودتون به حدود 5 نفر یا شاید هم بیشتر
به کسایی که فقط ماه اول تخفیف می دادند گیر داده بودی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
صفحه 1-12 رو بخونید متوجه میشید که خودتون به حدود 5 نفر یا شاید هم بیشتر
به کسایی که فقط ماه اول تخفیف می دادند گیر داده بودی
دوست عزیز با مدرک حرف بزنید
بعدشم
اگه من در 20 صفحه اول مخالفت کردم. از 20 صفحه بعد حمایت کردم و نظرم عوض شده
بعدشم لطفا همه ی اسپم هایتان را در یک تاپیک بدهید تا برای دوستان مزاحمت نشود
ممنون
-
شما هم حرف های اسپمی تون رو توی یک تاپیک بزنید تا من هم حرف های حقیقی ام رو توی یه تاپیک بزنم
اهان صفحه 22 رو من می زدم up ????
شما هنوز دروغ هاتون رو یادتون نیست ؟
نیاز مبرمی به دفترچه دروغگویان دارید
-
دوستان دیگه این بحث رو ادامه ندین مشکل حل نمیشه با یه جمع ...
-
شما که زحمت میکشید بی زحمت یه فکری هم واسه قیمت گذاری طلا و ارز بکنید هر روز بالا پایین نشه....!!!!!:71:
یکی دوست داره ارزون بفروشه حالا به هر دلیل.یکی هم دوست داره ارزون بخره بازم به هر دلیل.شما اگه کیفیت سرویست اینقدر بالاست نگران چی هستی؟مشتری خودش میاد !!!!!
در ضمن هر کی قیمتش بالاست الزاما کیفیت بالایی نداره و برعکس.شاید یکی واسه جلب مشتری ضرر هم بده.همه مثل هم نیستن مثل بعضیا هنوز شروع نکرده درآمد میلیونی و میلیاردی بخوان....!!!!!!!!!!
-
فکر میکنم مشکل ما عدم آگاهی خریدار هامون هست
طرف میاد سرور میده رم 1 اما 512 بیشتر نمیشه ازش استفاده کرد ! خوب مگه ***ی شاخ و دم داره ؟! یا حتما باید از دیوار مردم برین بالا ؟!
اینم اسمش ***یه دیگه ! وقتی هیچ نظارتی نیست همین میشه !
حالا چاره چیه ؟!
به نظرم یه تاپیک باز کنیم هزکی با چنین مواردی برخورد کرد مثلا دید طرف کمتر از اون چیزی که منابع خریده میتونه استفاده کنه یا اینکه داره oversell میکنه بیایم اونجا اعلام کنیم
چندتا هم تاپیک باز کنیم و خریدار ها رو قبل از ورود به بخش فروش هدایت کنیم اونجا ( این کار رو انجمن باید انجام بده ) و اونجا بهشون توضیح بدیم که بابا این سروری که دارن تو پاچت میکنن 256 مگابایت هم رم نداره چه برسه به 1 گیگ !
اونوقت حالا اگه میخواد زیر قیمت بفروشه باید منابع اختصاصی بده ! که ضرر میکنه ! اگه میخواد ضرر کنه بسم اله !
تنها فکری که به ذهنم میرسه همینه !
هر کی هر پیشنهادی داره همینجا بگه
-
وقتی استارتر همین تاپیک رم 2 گیگابایت رو میده 13 تومن... چه توقعی دارین =;
-
واقعا که چه آدم های دو رویی پیدا می شه !!!!
از فردا معلوم نیست با همین دو رو بودن پول مردم خورده بشه!
-
ارزش نداره به خاطر .... بن بشید :60:
-
خب بازم به نتیجه نرسیدیم تو این تاپیک انگار؟؟؟
چرا اصلا با هم همکاری نمیکنین آخه مثلا شما همکارین آخه...بابا سر هر چیز کوچیکی دعوا میکنین
-
یادش بخیر..... لایسنس cpanel می خریدیم 35000 هزار تومان! الان میخریم 85000 تومان! ولی هنوز افزایش قیمت در هاست ها جرات نکردیم بدیم.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_an
خب بازم به نتیجه نرسیدیم تو این تاپیک انگار؟؟؟
چرا اصلا با هم همکاری نمیکنین آخه مثلا شما همکارین آخه...بابا سر هر چیز کوچیکی دعوا میکنین
مطمعنی همکاریم؟ من خودم به شخصه پول رو به همکار ترجیح میدم.. شما رو نمیدونم.. :71:
-
من دیگه موندم که شما رو چجوری ب فهمونم که تخفیف ماه اول ارزان فروشی نیست
جالب اینه که نظر خوده شما ها بود
این هم مختصری از نظر های کسانی که گفتند در یک پست
http://www.webhostingtalk.ir/f118/54...tml#post500741
این هم متن:
3: فروشندگانی که تخفیفات یک ماهه یا 3 ماهه ارائه میدهند، مسئله ی بالا برای آنها صدق نمیکند
پست نیز بدون ویرایش میباشد
دلیل تخفیف بنده خرید 20% تخفیف بوده که آقای کوهی ارائه میدادند اما مشکلی که پیش امد اقای پارسیان به من لطف کردند و یه سرور به من دادند من هم به این دلیل فقط ماه اول رو تخفیف دادم و از ماه دوم قیمت دقیقا همانی میباشد که در پست بالا اشاره نمودم
من موندوم خود شما ها گفتید که ماه اول تخفیف شامل ارزان فروشی نیست و خود بنده حرف شما رو در پست وارد نمودم
شما یه پست به بنده نشون بدید که من گفته باشم تخفیف ماه اول شامل ارزان فروشی است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
ممنون از نظر مفید شما، اما هر مشکلی یه راه حلی دارد
یه نظر دیگر:
وقتی که میگوییم رم 256 از 15 تومن به بالا خوبه اما حد آخرش هم 25 تومن باشه که در این حالت بعضی از فروشندگان سو استفاده نکنند.
اگر مشتری به سرویس یکسان بر خورد، سرویسی را انتخاب می کند که کیفیت بیشتر و مشتریان آن رضایت بیشتری دارند
البته نمیتوان گفت که سرویس ها یکسان هستند، بلگه کیفیت پشتیبانی هم تاثیر زیادی دارد!
---------------------------------------------------------------------------------
دوستان خواهشا حتما نظر بدید. ممنونم
ببخشیدا
شمایی که این قدر خوشگل بلدی حرف بزنی
این همه ادعاتونم میشه ایا سرویس خوب در برابر پول خوبی که میخواید تحویل میدین ؟
شما از جمله کسانی هستید که ارزان فروشی کردین در انجمن بار ها تاپیک های شما را دیدم تاپیک های شکایتی شما هم موجود
به نظر من به جای این صحبت ها اول واقعا کیفیت سرویس ها رو بالا ببرید بعد از امثال منه مشتری انتظار پول خوب دادن رو داشته باشید
این که نمیشه
منه مصرف کننده دلم به چیه اون سرورا خوش باشه ؟
بارها شده تو همین انجمن خرید کردم به والله 2زار ارزش نداشت سرویسا
هم هاست هم سرور مجازی بارها خرید کردم
مطمئن باشید خیلیا مثل من دلشون از امثال شما خونه
به هر حال منظورم دوستانی که سالم و قوی کار میکنند نبود سوء تفاهمی پیش نیاد
موفق باشی دوست عزیز
-
تاپیک زیر خاکی هستا !
آپ نشه بهتره بحث همونطور که پیش بینی میشد نتجه ای نداشت