-
پاسخ : امگاهاست - سرور مجازی با پورت 10Gbps فقط ۱۰ هزار تومان
سلام
بالاخره مشکل raid controller حل شد اما به وسیله ما نه دیتاسنتر
بعد از اینکه به دیتاسنتردر مورد مشکل گفتیم سرور رو از دسترس خارج کردند و تست کردند آخرش هم به ما گفتند که هیچ مشکلی وجود نداره و اگر می خواید دقیقتر بررسی بشه باید سرور رو ۲۴ ساعت از دسترس خارج کنیم!
این اتفاق و کیفیت پایین سرور ما رو مجبور کرد که به فکر خرید سرور جدید و انتقال یوزرها باشیم.
امروز آخرین تلاش خودم رو برای بررسی سرور انجام دادم و بالاخره مشکل مشخص شد!
همونطوری که از قبل هم پیش بینی کرده بودم مشکل از write policy رید کنترلر بود. رید کنترلر از write through به جای write back استفاده می کرد که توی عکس زیر هم مشخصه:
این اشتباه توی تنظیمات به وسیله دیتاسنتر به هیچ وجه قابل قبول نیست! من به تکنیسین دیتاسنتر به عنوان یه شخص متخصص اعتماد کردم. قرار نیست بعد از دریافت سرور تنظیمات سخت افزار سرور رو بررسی کنم.
این موضوع واقعا من و یوزرهام رو اذیت کرد.
از آلماهاست به عنوان پارتنر رسمی این دیتاسنتر درخواست می کنم این موضوع رو به اطلاع دیتاسنتر برسونند و ازشون بخوان که جبران خسارت کنند.
این کار از دیتاسنتری مثل RedStation واقعا بعیده. همه کاربرها که حرفه ای نیستند. هر کسی بود الان باید خسارت سنگینی رو متحمل می شد.
با تشکر
-
باسلام
جوابی که دیتاسنتر بعد از پایان تست به ما اعلام کردند!
نقل قول:
Hi Mostafa,
The test has now completed.
I checked the RAID card and the array is optimal - all disks online and synced. Also, no SMART errors have been detected. All of the drives are identical, so there is no mis-match in hardware/firmware.
The diagnostics test did not find any problems with any of the hardware. Everything seems to have passed ok.
If you wish us to perform a thorough check of the disk surfaces please let us know when you wish us to do this. As I stated earlier in this ticket, it will take a great many hours to perform this test. I would expect the test to take at least 24 hours to run.
Just let us know how you wish to proceed.
The server is online again now and booted into VMware
به قسمتهایی که Bold شده اند توجه کنید! این تنظیمات RAID میباشد که هرشخص یا گروهی بنا به نیازشون تنظیم میکنند! پس این مشکل نه به ما و نه به دیتاسنتر ارتباطی ندارد. دیتاسنتر طبق خواسته شما سرور رو تست سخت افزاری کرده و مشکل سخت افزاری پیدا نکرده است.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
باسلام
[/LEFT]
به قسمتهایی که Bold شده اند توجه کنید! این تنظیمات RAID میباشد که هرشخص یا گروهی بنا به نیازشون تنظیم میکنند! پس این مشکل نه به ما و نه به دیتاسنتر ارتباطی ندارد. دیتاسنتر طبق خواسته شما سرور رو تست سخت افزاری کرده و مشکل سخت افزاری پیدا نکرده است.
موفق باشید
پس این جواب یعنی اینکه خود آقای اسکندری باید این تنظیمات رو انجام میدادند و مقصر ایشون هستند ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ostadomid
پس این جواب یعنی اینکه خود آقای اسکندری باید این تنظیمات رو انجام میدادند و مقصر ایشون هستند ؟!
این تنظیمات raid میباشد که هرشخص یا گروهی بنا به نیازشون تنظیم میکنند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
باسلام
[/LEFT]
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ostadomid
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
این تنظیمات raid میباشد که هرشخص یا گروهی بنا به نیازشون تنظیم میکنند!
لطفا این بحث رو ادامه ندید
آلماهاست نه تنها مقصر نیست بلکه واقعا کمک کردند که جا داره ازشون تشکر کنم.
مهم اینه که مشکل حل شده
خوشحال می شم کاربران محترم سرویس های خودشون رو تست بفرمایند و نظرشون رو اعلام کنند
با تشکر
-
داداش یکی هم سوالمارو جواب بده.
این سرور شما قابلیت اکانتینگ دارد؟؟؟واسه وی پی
الان سرور مشکلش حل شده؟؟؟
سرور رو از لحظه درخواست چقدر طول میشکه تحویل بدید
-
منم دیروز خریدم ، پس کی تحویل میدید ؟
-
الان سایتشون که باز نمیشه !
گوشیشون هم خاموش کردند !
یاهو آیدیشون هم آفلاینه !
این وضعیت پشتیبانیه خواستم دوستان بدونند !
-
سلام دوستان
کسی از آقای اسکندری خبر نداره؟:-o
-
چه جالب این برج تصمیم داشتیم وی پی اس از ایشون خریداری کنم با توجه به صحبت هایی که کردند واقعا پشیمون شدم واسه S.o.c.k.s می خواستم که همه کیفیت بره بالا هم کسی نتونه نگاه چپ بهش بندازه ( دی.. داس ) ولی ایشون میگه هر وی پی اس رو تقریبا به 200 مگ رسوندن پهنای باندشو و 10 گیگ رو به افراد خاص میدن چون ممکنه سو استفاده بشه که این نگرانی رو با مدیریت بر روی پورت ها می تونستن برطرف کنن در کل سر در نیاوردم. با توجه به این تغییرات فکر کنم پورت 1 بگیرم بهتر باشه ولی در کل از پاسخگوییشون در اون زمان راضی بودم
-
سلام
متاسفانه با وجود کیفیت خوب سرورها ، پشتیبانی خیلی ضعیف هستش
الانم که سایت بالا نمیاد
من درخواست پشتیبانی دارن ولی نمیدوتم چیکار باید بکنم ...
-
سلام به همه دوستان من هم 2تا vps ازشون دارم الان 2 روزه کلا down شده بعد سایتشون هم بالا نمیاد . گوشی موبایل هم خاموش . نمیدونم دیگه باید چیکار کنم . دوستا اگه کسی ازشون خبری داشت یا با آقای اسکندری حرفی زدن اطلاع بدن ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nightman
سرویس ایشون مشکل کم بودن سرعت هارد و سی پی یو بسیار پایین داره که به دلیل فروش بیش از حد توان سرور هست
سلام.هرچند شاید به من ربطی نداشته باشه اما این کار واقعا درست نیست شما توی تاپیک فروش امگاهاست انتقاد میکنی . بخش انتقاد جدا هست و شما اگر انتقادی داری میتونی توی بخش انتقاد ها از هر کسی و یا هر چیزی خواستی انتقاد کنی
و نکته آخر اینکه شما الان این حرف رو زدی،اگرم توی بخش انتقاد ها ایننو منتقل کردی حتما مدارکتو بزار چون اینطوری اسپم بحساب میاد .
کارت درست نبود
--------------------------------------
یا علی مدد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Afsarie
سلام.هرچند شاید به من ربطی نداشته باشه اما این کار واقعا درست نیست شما توی تاپیک فروش امگاهاست انتقاد میکنی . بخش انتقاد جدا هست و شما اگر انتقادی داری میتونی توی بخش انتقاد ها از هر کسی و یا هر چیزی خواستی انتقاد کنی
و نکته آخر اینکه شما الان این حرف رو زدی،اگرم توی بخش انتقاد ها ایننو منتقل کردی حتما مدارکتو بزار چون اینطوری اسپم بحساب میاد .
کارت درست نبود
--------------------------------------
یا علی مدد
ایشون از همه ایراد میگیرن.اسپم زدن تنها کارشون در این انجمن هست.شما جدی نگیر ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedonline
سلام
متاسفانه با وجود کیفیت خوب سرورها ، پشتیبانی خیلی ضعیف هستش
الانم که سایت بالا نمیاد
من درخواست پشتیبانی دارن ولی نمیدوتم چیکار باید بکنم ...
چند ساعتی سایتشون بالا نمی اومد اما الان فعال هست. این چند هفته چند سرورشون به مشکل برخورد کرد که باعث شد پشتیبانی ضعیف بشه. البته کار خود من هم گیر کرده ولی با توجه به اینکه قبلا پشتیبانی خوبی داشتند گفتم به این مورد اشاره ای داشته باشم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salem
سلام به همه دوستان من هم 2تا vps ازشون دارم الان 2 روزه کلا down شده بعد سایتشون هم بالا نمیاد . گوشی موبایل هم خاموش . نمیدونم دیگه باید چیکار کنم . دوستا اگه کسی ازشون خبری داشت یا با آقای اسکندری حرفی زدن اطلاع بدن ممنون میشم
خبر من در حد همونی که بالا نوشتم بود :) ولی سرویسها قطع نیستند. شاید بعضی سرورهاشون قطع باشند.
-
قیمت ها که فضایی شدند ...
بنده 20 ت ماهیانه واسه سرورم که از ایشون گرفتم میدادم الان شده 40 ت تازه بنده 30% تخفیف دائمی دارم
بقیه که 20 ت میدادن الان 50 ت باید بدن ؟
-
البته من فکر می کنم اشتباهی در صورتحساب ها هست که هنوز فرصت نکردند درستش کنند.مثلا فاکتور زیر رو ببینید
هزینه ها رو دلاری کردند حالا معلوم نیست بعد از اینکه این همه روی قیمت های پایین مانور دادند و مشری جمع کردن منظور از این حرکت چی بوده !
-
فکر نمیکنم فاکتورها صحیح باشند. من یک بار سوال کردم گفتند اصلاح میشه.
به هر حال حتما باید از اطلاعات کپی داشته باشیم که ناگهان از دست نروند
-
متاسفانه من 12 روزی هست تیکت کردم که وقت نکردند برسی کنند.من هم 2 تا سرویس دارم تخفیف دائمی بودم ماهیانه 21تومان با قیمت جدیدی که قرار کرفته نمیدونم واقعا توان دوستان میرسه واسه تمدید یا خیر
واقعا کیفیت سرویس ها عالی هست و اپتایم بالایی داره اما متاسفانه همونطوری که دوستان گفتند پشتیبانی خیلی ضعیف خیلی ضعیف.
دوست عزیز شما کیفیت خوب سرویس رو دارید فاکتور مهم بعدی پشتیبانی خوب هست که این 2 در کنار هم عامل موفقیت هست که متاسفانه این مورد خیلی ضعیف هستید
امیدوارم که این مورد رو برطف کنند و به زودی تکلیف کاربرایی که تخفیف دائمی داشتند هم مشخص کنند که ببیند با قیمت جدید مقدور هست واسه تمدید یا خیر تکلیف خودشون رو بدوندد
-
به نظرم بهتره جناب اسکندری مدتی امکان ثبت سفارش رو ببندند در سایت و به پشتیبانی کاربران فعلی بپردازند
-
چون در چند جا از سیستم تعریف کرده بودم لازم دیدم چند توضیح اضافه کنم.
غیر از این چند هفته که نمی دونم به چه دلیل مشکلاتی در سرویس دهیشون پیش اومد من راضی بودم از سرویسهاشون
در حال حاضر هم اگر مستقل نگاه کنیم سرویسها خوب هستند و نسبت به اکثر سرویسهایی که من میشناسم سبک و سریع هستند
متاسفانه طی این چند هفته قطعی زیاد بود و رسیدگی به مشکلات خیلی ضعیف بود. هرچند برخورد به مشکل قابل درک هست، اما به هر حال گسترش فعالیتها نیاز به هزینه های زمانی و نیروی فعال و ... داره، نمیتونم بگم در اینجا بوده یا نه ولی از دید مشتری اگر نگاه کنم، ضعیف بوده.
دومین متاسفانه موضوع مالی هست که ناگهان هزینه ها حدود دو برابر افزایش داشته. اینکه هزینه ها دلاری باشند حتی اگر از دید من قابل قبول باشه (چون میشه فهمید به هر حال مجبورند به این شکل خرج کنند)، اما دو نکته اینجا باقی میمونه:
یکی تعهد تخفیف دائم برای برخی سرویسها که کلا حذف شده
دوم اینکه دلار به قیمت دلخواه محاسبه بشه، بعنوان مثال من میتونم به صورت دلاری پرداخت کنم طوری که دلار برای من حدود 370 تومان زیر قیمت محاسباتی این مجموعه باشه که برای این اوضاع به هرحال رقم قابل ملاحظه ای هست
به هر شکل من از سرویس دهی در دوره ای که مشتری سرویس بودم تشکر می کنم ولی این مسائل هم در کنار یک سرویس خوب باید مورد توجه قرار بگیرند
آرزوی موفقیت برای شما
-
با سلام خدمت کاربران گرامی
جواب اکثر سوالات شما توی تاپیک زیر داده شده:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/59908/
اما مواردی که در مورد این تاپیک لازم می دونم عرض کنم:
۱- متاسفانه کاربران این فروم نسبت به نوشته های خودشون احساس مسئولیت ندارند. یه موقع می گفتید سرعت کمه و ... که بالاخره بررسی کردیم و مشکل رو حل کردیم. حداقل انتظار ما از شما اینه که بیاین اینجا و نظرتون رو در مورد سرعت دوباره اعلام کنید که بهتر شده یا نه. خیلی عذر می خوام اما رفتار برخی از دوستان مثل نوزادی می مونه که تا گشنه اش می شه گریه می کنه و وقتی شیر خورد می خوابه! ارایه فیک بک مثبت ما رو دلگرم می کنه واسه ارایه خدمات بهتر
۲- شما توی این تاپیک در مورد سایت و قطعی سرورها صحبت کردید. اما لازمه اینجا عرض کنم خدمتتون که توی این مدت سرور انگلیس حتی به مدت چند ثانیه هم قطع نبوده و مواردی که شما اشاره کردید مربوط به سرورهای کانادا و فرانسه بوده. باز هم می گم نسبت به نوشته های خودتون مسئولیت پذیر باشید!
۳- دوستان در مورد حذف تخفیف ها صحبت کردند اما خوشحال می شدم قبل از این یه حساب کتاب می کردند تا موضوع روشن می شد.
توی این تاپیک سرور با یک گیگ رم قیمت اصلیش ۳۰ تومن زده شده. قیمت اون موقع دلار ۱۷۰۰ بود. یعنی این سرور اون موقع ۱۸ دلار بود. الان قیمت این سرور رو توی سایت ۱۴ دلار زدیم. یعنی به همه ۲۲ درصد تخفیف دادیم!!!
واسه کسانی که پیش فروش کرده بودند اون موقع ۳۰ درصد تخفیف دادیم. بعد از تغییر قیمت ها تخفیف رو به ۲۰ درصد کاهش دادیم. یعنی سرور بالا رو با قیمت ۱۱.۲ دلار می دیم به این افراد. اگر دقیق حساب کنیم به کسانی که پیش فروش کردند ۳۸ درصد تخفیف دادیم نسبت به قیمت اولیه.
کم لطفی بزرگی هست که بدون حساب و کتاب بیایم و صرفا گول درصدها رو بخوریم. خدا رو شکر همه دوستان سواد ابتدایی دارند که این موارد رو حساب کنند!
-
آقا اینجوری نمیشه قیمتای شما لحضه به لحضه با نرخ دلار داره میره بالا
چند روز پیش فاکتور من 50 تومن بود امروز که خواستم پرداخت کنم شده 62 تومن
من قبلا بابت 2 تا سرور سطح پایین کلا 32 تومن میدادم 2 روز پیش شد 52 تومن امروز شد 62 تومن
اینکار اصلا جالب نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starpars
آقا اینجوری نمیشه قیمتای شما لحضه به لحضه با نرخ دلار داره میره بالا
چند روز پیش فاکتور من 50 تومن بود امروز که خواستم پرداخت کنم شده 62 تومن
من قبلا بابت 2 تا سرور سطح پایین کلا 32 تومن میدادم 2 روز پیش شد 52 تومن امروز شد 62 تومن
اینکار اصلا جالب نیست
ببخشید تو موضوعی دخالت می کنم که مسئولش نیستم ، ولی شما تصور بفرمایید بنده خدایی که قراره به دیتاسنتر پرداخت کنه ، فاکتورش دو هفته بعد باشه، بعد چطور می تونه هزینه رو از جیب بزاره!؟
شما 100 % دارید فقط اندازه ی سهم خودتون 10 تومن ضرر کنید ، ولی ایشون اگر فقط 100 تا کاربر داشته باشن باید 1 میلیون ضرر کنند و این اصلا منطقی نیست که یکی هم سرویس ارائه بده و هم پشتیبانی کنه و هم ضرر ببینه.
شما امروز یک موبایل قیمت کن و بگو پول همرام نیست ، هفته دیگه همون رو بخواید بخرید همون قیمته !؟
بگذریم از اینکه موبایل می تونه خرید قبلی باشه..
-
کسی خبر داره چرا سرور اومگا هاست باز قطع هستند... خودشون که نه با اس ام اس جواب میدند.. و نه با زنگ.... افتضاح ترین سرور در این چند مدت .. نزدیک به 3 ماه هستش .. که گندش در اومده... در طول یک ماه.. صد در صد باید قطعی داشته باشه.. امکان نداره
-
متاسفانه 2 تا سرور دارم از ایشون که سایتشون بالا نمیاد اعلام خرابی صورت بگیره که سرور هاشون دستمون هم به هیچ جا بند نیست پاسخ گو باشند حد اقل تکلیفمون رو بدونیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad.
متاسفانه 2 تا سرور دارم از ایشون که سایتشون بالا نمیاد اعلام خرابی صورت بگیره که سرور هاشون دستمون هم به هیچ جا بند نیست پاسخ گو باشند حد اقل تکلیفمون رو بدونیم
دیتاسنتری که ایشون و ما باهاشون کار میکردیم چند ساعتی است داون شده دوست عزیز
کمی تامل فرمایید برطرف میشود جای نگرانی نیست
-
خوب دوست عزیز خوب حد اقل میتونند اطلاع رسانی کنند نه سایت بالا میاد نه موبایل و چیزی پاسخ میدند مشتری باید چی کار کنه با این شرایط؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad.
خوب دوست عزیز خوب حد اقل میتونند اطلاع رسانی کنند نه سایت بالا میاد نه موبایل و چیزی پاسخ میدند مشتری باید چی کار کنه با این شرایط؟
دوست عزیز بنده امگا هاست نیستم . فقط به عنوان یک همکار چون از شرایط ایشون مطلع بودم در اینجا اعلام کردم تا برای کاربرانشون مشکلی پیش نیاید
-
بنده هم عرض نکردم شما امگاه هاست یا اسم جدید هاست پولیس هستید فقط عرض کردم که بهتره این کار صورت میگرفت.حد اقل کار ممکمن این هست که با ارسال به ایمیل های ثبت شده خریدارنش در سایت صورت میگرفت.فکر نمیکنم توقع زیادی بوده باشه.
-
سلام
از یک ساعت بعد از قطعی توی یاهو آنلاین شدم تا جواب دوستان رو بدم.
مشکل از شبکه دیتاسنتر هست و دوستان در تلاشند تا به زودی رفع بشه
محض اطلاع آی دی بنده کنار آواتارم موجوده
-
دریا وی پی اس | سرورمجازي|VPS|VDS|سرور مجازي با منابع اختصاصي
فروش سرور مجازي-هاست دانلود-هاست لينوکس
بهترين کيفيت-ارزانترين قيمت-بدون قطعي-پشتيباني کامل
براي ديدن مشخصات کامل و عضويت به سايت برويد
نمونه قيمت
رم 256>>>>>20.000 تومان
رم 512>>>>>25.000 تومان
رم 1>>>>>30.000 تومان
رم 2>>>>>40.000 تومان
رم 4>>>>>70.000 تومان
رم 8>>>>>95.000 تومان
آيدي>>>>>darya_vps
دريا وي پي اس ميزباني مطمئن براي شما
-
سلام،
شبکه دیتاسنتر ما به دلیل قطعی بیرونی به مدت 2 ساعت 10 دقیقه قطع بوده و الان transport و شبکه restore شدند.
در صورتیکه جهت دسترسی به سرویس با دشواری مواجه هستید لطفا تیکت باز کنید. اطمینان داشته باشید که پاسخ داده خواهد شد.
دوستانی که شماره تلفن های ما رو دارند از ساعت 6 صبح به وقت غرب آمریکا با پرسنل ما در دیتاسنتر و چه در محل قطعی در سطح شهر مونترال در تماس بودند.
-
والا بنده هرچی تیکت میدم و پیام شخصی دادم و تماس هم گرفتم هنوز برنداشتن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahram-divar
والا بنده هرچی تیکت میدم و پیام شخصی دادم و تماس هم گرفتم هنوز برنداشتن
سلام،
لطفا در آدرس زیر عضو بشید و با قسمت فروش یا پشتیبانی تماس حاصل کنید:
Hostpolis Networks