پرداختم از پی لاینه
باید چی کار کنم که درست بشه ؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
پرداختم از پی لاینه
باید چی کار کنم که درست بشه ؟؟؟
بعد از پرداخت لینک میشه دوباره به صفحه فاکتور های من
و حتی ایمیل مبنی بر این که پرداخت شما با موفقیت انجام شد از سمت whmcs ارسال میشه ولی خود فاکتور پرداخت نشده می مونه باز و سفارش هم فعال نمیشه
پی لاین؟؟
کار نکردم.
ولی کال بک مشکل دارد یا تنظیماتتون...
من فاکتوری که پرداخت کردم مبلغش 141 تومان بوده
و متنی که برای ایمیل میشه اینه
مجموع: 141تومان
اعتبار: 0تومان
مجموع کل: 141تومان
مبلغ: 140تومان
شماره تراکنش : 1222263
مبلغ پرداخت شده : 140تومان
موجودی باقی مانده : 1تومان
وضعیت: پرداخت نشده
حالا نمی دونم چرا فاکتور هر چی باشه یه تومن کمترش پرداخت میشه و سر همین که میزنه موجودی باقی مانده 1 تومن باعث میشه فاکتور پرداخت نشده بمونه
نمی دوم چرا این جوری و چی کار میشه کرد ؟؟؟!!!!!!
سلام آموزش راست چین کردن قالب دیفالت هم بدید
قالب دیفالت راست چین شده آماده هست....
سلام
دوستان کسی میدونه چجوری میشه به غیر از محصول یک ماهه ، محصولات 3 ماهه، 6 ماهه یا یک ساله هم در whmcs ساخت که هزینه ی خرید یا تمدید هم 3 ماهه، 6 ماهه یا سالانه فاکتور بشه!
من سرویس یک ماهه ساختم هزینش هم ماهانه پرداخت میشه! الان مثلا 3 ماهه بخوام بسازم که هزینه 3 ماه رو داشته باشه باید چی کار کنم دقیقا؟
با سلام
عکس ضمیمه شد.
فایل پیوست 14235
One Time/Monthly : ماهانه/یکبار
Quarterly : سه ماه
Semi-Annually : شش ماه
Annually: سالانه
Biennially : دوساله
Triennially : سه ساله!!
نمونه هم هست
موفق باشید.
مچکرم دوست عزیز
مشکل حل شد
با سلام به تمامی دوستان گرامی در اول از همه از شرکت هاست 97 تشکر میکنم بابات این اموزش ولی در این آموزش یه اشکال کوچیک وجود داشت که من اینجا برطرف میکنم
اشکال در اینجا بود که دقسمت تنظیمات واحد پول اگر mysql_charset را از فایل کانفینگ حذف کنیم من دیده ام در بیشتر موارد بازم واحد پولی که به فارسی مینویسیم به صورت ؟؟؟؟؟؟ میباشد نیاید این فایل این کد را از قسمت فایل کانفینگ حذف کرد اگر دقت کنید این کد در فایل به صورت پیش فرض به صورت زیر است
mysql_charset = 'utf8'
که ما باید این کد رو به صورت زیر اصلاح کنیم
mysql_charset = 'utf-8
با این کار زمانی در قسمت تنظیمات واحد پول را به فارسی بنویسیم به صورت ؟؟؟ ظاهر نمی شود
سلام به همگی دوستان
من سیستم whmcs رو نصب کردم فقط زمانی که کاربر وارد میشه صفحه اول بهم ریخته هستش
دلیلش چی میتونه باشه
با سلام احتمالا از استایل قالبت هست قالب رو عوض کن درست میشه بازم ادرس سایتت رو بزار یه نگاهی کنم ببینم چجوری هست ولی همون قالب رو عوض کنی به احتمال 90 درصد درست میشه
قالب استاندارد استفاده کنید
از سایت زیر دانلود کنید
WHMCS - نالر
سلام من برای یکی از دوستانم WHMCS رو نصب کردم ولی موقعی که سفرش داده میشه ایجاد نمیکنه اکانت مربوط رو
تک تک مراحل هم انجام شده
ولی نمیدونم چرا اکانت رو نمیسازه اتصال به سرور هست و اکانت مربوط رو ساختم زمانی که برای ساخت میزنم این پیغام رو میده
Sorry, unable to use package PNEL 1. Verify that the package exists and that you have not exceeded your reseller restrictions.
همه امکانات نامحدود هست در ریسلر
با تشکر راهنمایی کنید
کسی نیست کمک کنه؟
دوست عزیز
پکیج عینا در کنترل پنل هاست ایجاد نشده
واقعا گند زدید به تایپیک!
اگر میشه پستای اسپم حتی همین پست خودمم که الان اسپمه پاک بشه و فقط آموزش ها بمونه :)
با سلام
اگر بخوام تو قسمت محصولات گزینه های ثبت دامین | انتقال دامین رو حذف کنم چی ؟
هر کاری کردم نشد
از طریق فایلهای قالب باید حذف کنید قسمتهایی که مربوط به cart می باشد
سلام
من نصب کردم وتمومه الان
فقط یه مشکل دارم
مدیریت من الان فارسیه اما آموزش شما انگلیسیه
فارسیش رو ندارید که کلمات انگلیسی توش فارسی باشه ؟
مواردی که صفره زده در Package چه عددی باید بزنیم تا نامحدود بشه ؟
سلام من 3 ماه پيش whmcs رو نصب كردم تا الان درست بود اما امروز سايت رو باز كردم با اين ارور مواجه شدم:
Critical Error
Could not connect to the database
لطفا راهنمايي كنيد
ران هاست |میزبان مطمئن وب سایت شما ، میزبانی وب ، هاست ، دومین ، سرور ، میزبانی وب ، هاست لینوکس ، هاست لینوکس مطمئن ، هاست لینوکس ارزان ، ها
بخش ناحيه كاربري
www.client.runhost.ir
مشکل توی دیتابیستون هست
یا دیتابیستون حذف شده و یا سرور مشکل داره و نمیزاره اسکریپت دیتابیستون رو کامل بخونه
خرید هاست
با سلام
جدیدترین و مطمئن ترین نسخهفارسی سازی شده سیستم whmcs رو از کجا میتونم دانلود کنم؟با تشکر
الان من همه کارهایی که گغته شده را انجام دادم ولی ( در مرد ساخت اتوماتیک اکانت هاست ) ولی بعد از پرداختت درست نمیشه :((
سلام
میشه به جای کشور ها استانها رو بزاریم و به جای استانها شهرستان های اون استان رو بزاریم
من گشتم فایلشو ندیدم
[QUOTE=هاست 97;425386]بخش ششم : اتصال سرور و ساخت محصولات در مدیریت whmcs
اتصال سرور برای تحویل آنلاین هاست
Access Hash (Instead of password for cPanel servers) : برای مقدار دهی به این قسمت وارد WHM خود بشوید و بر روی Setup Remote Access Key کلیک کنید.
در این صفحه میتوانید با کلیک بر روی Generate New Key کد جدید را دریافت کنید که طولانی هست و از ترکیب حروف و اعداد هست. این کد را کپی کنید و به مدیریت WHMCS باز گردید و در قسمت Access Hash کپی کنید.
تیک Secure هم اختیاری هست و الان بر روی Save Changes کلیک کنید تا تنظمات سرور اضافه شود.
الان وارد whm شوید و Logout را بزنید و به مدیریت WHMCS باز گردید و الان نام سرور خود را میبینید و جلوی آن یک دکمه هست با نام WHM که اگر تنظیمات صحیح اعمال شده باشد با کلیک بر روی آن بدون لوگین کردن وارد WHM میشوید.
با سلام
من در این گزینه مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید
کنترل پنلم lxadmin هست و این گزینه در کنترل پنلم نیست
Setup Remote Access Key
وقتی وارد کنترل پنل میشم در یک کادر این ارور رو میده
A connection error occurred. Please try again later.
آقا شما خودتون می تونید راه اندازی کنید >؟!
مشکلی نداره طبق همین آموزش برین تحویل آنی میده
عالی بود مرسی
با سلام من از direct admin استفاده میکنم forwarder کجاس؟ و من به چه صورت این تنظیمات رو انجام بدم؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید
آقا لطفا ی آموزش کامل در صفحه اول پی دی اف گذاشته شود خیلی پست ها سلوغ شده
www.servicenet.ir
خدمات تخصصی طراحی وب سایت
واقعا متاسفم که این پست اینجوری خراب شد و این سایت هم که مثل اینکه اصلا مدیر نداره بخواد رسیدگی کنه چه برسه به بررسی
متاسفم برای این ساید خیلی خوب داشت پیش میرفت حیف