اگر کلید رمز نگاریو گم کردیم باید چطور دوباره بدست بیاریم؟
من درگاه و فعال کردم ولی متاسفانه بعد از زدن دکمه پرداخت صفحه فقط رفرش میشه و هیچ اتفاقی نمی افته
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر کلید رمز نگاریو گم کردیم باید چطور دوباره بدست بیاریم؟
من درگاه و فعال کردم ولی متاسفانه بعد از زدن دکمه پرداخت صفحه فقط رفرش میشه و هیچ اتفاقی نمی افته
ماژولش رو هم از سایت اصلی دریافت کردید ؟ باید ماژولش رو دریافت کنید ماژول درگاهی که فعال کردید رو. بعد ماژول رو نصب کنید راهنمای نصبش هم درون ماژول ها هست.
اگه کلید رمز نگار رو گم کردید لطفا به راهنمای سایت موجود در مدیریت مراجعه کنید بخش سوالات متداول اونجا نحوه تغییر کلید رو نوشته
فقط کاربران عزیز این ماژول ها هم آزمایشی هستن ماژول های نهایی در نسخنه نهایی دوباره گزاشته می شن و باید برای نسخه نهایی ماژول هارو از اول دانلود کنید
سلام
تشکر از پاسخ کامل شما . چند نکته :
این قسمتها >>>نقل قول:
این امکان در حال حاضر وجود داره و اطلاعات محصول به موبایل و ایمیل کاربر ارسال می شه همچنین یک نسخه نیز به ایمیل مدیر سایت ارسال می شه به ایمیل خصوصی که میدید به اون ارسال می شه به صورت bcc که برای کاربر ایمیل شخصی شما نشون داده نشه ولی این امکان رو در نسخه نهایی یا اصلاهی می زاریم که این گزینه اختیاری باشه از توی مدیریت بشه تیکش زد
نقل قول:
مورد دیگر که در این قسمت بسیار مهم تر است : وقتی کاربر در پنل کاربری خود تیکت ایجاد می کند یک ایمیل به مدیر ارسال شود برای اطلاع رسانی و آگاه شدن از وجود تیکت جدید ( در حال حاضر ختما مدیر باید به پنل مراجعه کند تا متوجه تیکت شود ) همچنین بعد از اینکه به تیکت کاربر توسط مدیر پاسخی داده می شود ایمیل مربوطه مبنی بر پاسخ به تیکت برای کاربر ارسال شود ( در حال حاضر کاربر باید پنل خود را مکررا چک کند تا متوه شود آیا به تیکت پاسخی داده شده یا خیر؟)
نیز اگر در نسخه قرار داده شود بسیار عالی می شود ...نقل قول:
بعد از فعال سازی اکانت کاربر (کلیک بر روی لینک فعال سازی ارسال شده) مجددا ایمیل دیگری به کاربر ارسال شود با متن " ثبت نام شما تکمیل و ...."
-------------------------------
نقل قول:
2- در پنل کاربر اگر اصلاحاتی انجام شود بهتر است : در قسمت ثبت فیش کاربری ستون "وضعیت" قرار داده شود بدین صورت که وقتی کاربر فیش جدیدی را ثبت می کند وضعیت " در حال بررسی" قرار داده شود و وقتی ادمین در پنل مدیریت فیش را بررسی کرد گزینه ای برای تائید و عدم تائید داشته باشد که وقتی فیش تائید شد کاربر نیز وضعیت فیش ثبتی خود را در همان ستون اضافه شده مشاهده نماید (تائید/عدم تائید)
ستون وضعیت را بنده مشاهده نکردم در پنل کاربر . اگر این امکانات وجود داشته باشد باید پیدا کردن آنها احتمالا نیازمند زمان باشد . اگر فیلم آموزشی تهیه شود که بسیار عالی می شود ..نقل قول:
پاسخ : همه این امکانانی رو که گفتین وجود داره ولی متاسفانه برخی نمی تونند ازش استفاده کنند چون بلد نیستند در کدوم قسمت برای این مشکل هم چاره ای اندیشیده ایم می خاهیم یک فیلم آموزشی استفاده از پنل مدیریت رو برای دوستان بزاریم توی سایت که بعد از منتشر شدن نسخه نهایی این فیلم آموزشی هم گزاشته می شه
-------------------------
واقعا خسته نباشید . اسکریپت بسیار کامل و خوبی را ارائه کرده اید که اگر برخی امکانات آن نیز در نسخه نهایی تکمیل شود .100% از سایر اسکریپت ها حتی اسکریپت های غیر رایگان استقابل بیشتری خواهد داشت .. مورد تغییر برند را نیز اگر وقت کافی در اختیار داشته باشد و در زمان کمتری ارائه دهید به صورت فایل آپریگد و یا اصلاحیه واقعا موارد مصرف اسکریپت گسترده تر خواهد بود.
مجددا از پاسخگویی شما سپاسگزارم :53:
راستش من دست تنهام و نمی تونم همه این کار هارو تنهایی انجام بدم در فایل readme.doc در بخش امکاناتی که در ورژن های بعدی افزوده خواهد شد
هم گفتم علاقه مندان می توانند بخشی از امکانات زیر را قبل از منتشر شدن نسخه های بعدی طراحی و کد نویسی کنند و کد مربوطه را به برنامه نویس ارسال کنند. با این کار میتوانید در این پروژه شریک باشید و اسم خود را در لیست برنامه نویسان ام پی سی اضافه نماییند.
همچنین مبلغی هم به عنوان دست مزد یا پاداش تقدیم می شه
دقیقا منم این مشکل رو دارمنقل قول:
6- بنده درگاه ملت را فعال و اطلاعات ترمینال و ... را وارد کردم .اما در سایت بعد از کلیک بر روی دکمه پرداخت (خرید شارژ و افزودن موجودی در پنل کاربر ) هیچ اتفاقی رخ نمی دهد و به دروازه پرداخت منتقل نمی شود و حتی صفحه رفرش هم نمی شود لطفا در این زیمنه راهنمایی بفرمائید
میشه راهنمایی بکنید؟
دوستاني كه مشكل دارن هاست جديد استفاده كرديد؟
چون بايد ip رو به بانك ملت اعلام كنيد
جهت اطلاع
با دوست خوبمون آقای پاکزاد صحبت کردم و نمونه ستل دستی بانک ملت رو دیدن و قرار شد که ستل دستی بانک ملت درنسخه نهایی اضافه بشه
شخصا ازشون تشکر میکنم از این بابت
لینک دانلود نسخه آزمایشی 3.11.1 در 24 اردیبهشت 1391 و تا انتشار نسخه نهایی غیر فعال شدsharj.chargme.ir
نسخه نهایی با امکانات گسترده تر تا 20 خرداد 1391 (چند روز زودتر یا دیرتر) منتشر خواهد شد
در نسخه نهایی امکان فروش اکانت های مجازی دیگر نیز افزوده خواهد شد
مطلب در مورد ماژول ها :
این ماژول ها مخصوص ورژن 3.11.1 و بالاتر می باشد.
کاربران گرامی ماژول ها رو دوباره دریافت کنید.
ماژول ها در نسخه نهایی دوباره تغییر خواهند کرد و باید بار دیگر آنها را دریافت نمایید.
می توانید نظرات انتقادات و یا پیشنهادات خود را به ایمیل
mpc.sharr@gmail.com
و یا به شماره
10000925828250 ارسال نمایید
با سلام
اگه قسمت بتوني ايجاد كني كه بشه به صورت كلي تخفيف براي كاربران در نظر گرفت . 2 - كاربران را گروه بندي كرد و براي هر گروه تخفيف خاص يا ... در نظر گرفت .3 - به صورت انفرادي يك كاربر خاص رو بشه تخفيف خاص در نظر گرفت .
نكته ديگه : قسمت انتخاب بانك ها همه روشن بشه و بر اساس پيشفرض ها هر كسي هر بانكب رو انتخاب كرد خودكار به درگاه متناسب وصل بشه چون موقع خريد كاربرها وقني روي بانك ها ميرن نوشته غير فعال و عكس خاموشه . اينجوري مشتري مي پره . و حتي دو تا از مشتري هاي قديمي تر گفتن چرا بانك ها غير فعاله !
اگه امكان سيستم بازاريابي رو هم فعال كني واسش عالي ميشه .
سلام نسخه آزمایشی 2 تا چند روز دیگه روی سرور قرار می گیره یکم از مشکلات حل شده ولی نسخه نهایی 1 ماه دیگه آماده می شه
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
سلام حتما این امکانات بهش اضافه و اصلاح می شه
ببخشيد به خدا
فقط پيشنهاد ميدم
نسخه نهايي كه بياد حتما حداقل 20 تومن به زرين پالت واريز مي كنم .
چن خدا قوت داره كارت .
اگه بتوني امكاني ايجاد كني كه لينك دوني سايت باشه يا يه چيزي مثل ينك باكس كه وبلاگ ها عضو بشن توش بعد كد مثل باكس رو توي سايت قرار بدن توي باكس هم مثل باكس لينك ها قسمت بالا امكان انتخاب نوع شارژ و تعداد و ... باشه وقتي پرداخت رو مي زني خودكار بياد توي سايت اصلي
اينجوري چند نشون مي زني اگه مثلا با 500 تا سايت تبادل داشته باشي هم لينكت توي 500 تا سايت از طريق باكس ثبت شده هم هر كدوم از اون سايت ها يه مركز فروش مستقيم شدن
اين كار هم اولين در نوبه خودش ميشه و يقينا مي تونه سيستمت رو گسترش بده . بعد از هر فروش توي قسمت كاربري به كاربري كه باكس و قرار داده پورسانت بده .
من برنامه نويسيم اصلا خوب نيست وگرنه خيلي كارا ميشد انجام داد.
با فقط همين 1 كار :
1- يك لينك باكس داريم
2-يك سيستم فروش از طريق سايت ديگران
3-افزايش رتبه
4-افزايش بازديد و فروش
5-بازاريابي بيشتر كاربران چون هم لينك باكسه و لينك ها نمايش داده ميشه هم امكان فروش شارژ هست .
ماژول بانک پارسیان منتشر شد
sharj.chargme.ir
آقای پاکزاد لطفا در قسمت مدیرت کارتها در کنار شارژها گزینه ای جهت انتخاب گذاشته تا بشه چندین کارت شارژ را با هم انتخاب کرد.
مثلا بخواهیم حذف کنیم دونه دونه الان هست فیلد انتخاب باشه که بشه همه رو با هم یا چند تا رو با هم انتخاب و حذف کرد.
همینطور اضافه شدن این گزینه در قسمت صورتحساب
با تشکر
دلیل این که صفحه سفید میاد تو سایت اینه که ما کل اطلاعات هاستمون پاک شد بک آپ نداریم که بر گردونیم فعلا با هاست ایران تماس گرفتیم در حال پیگیری هستند که اطلاعات برگرده
راجع به سوال دوست عزیزمون p30speed
این گزینه ها رو اضافه می کنم اما اگه اطلاعاتمون برگرده چون الان از وقتی این اطلاعات پاک شدن ما کلی برنامه ریزیهامون ریخته به هم :109:
انشاالله بر میگرده
در ورژن جدید لطفا کارت شارژ ها به صورت رندوم به مشتری داده شود.
البته این برای فروش غیر از کارت شارژ تلفن می باشد
پ خ دادم خدمتتون
امدم يه خسته نباشيد بگم به دوستان عزيز و همچنين اقاي پاكزاد كه زحمات زيادي ميكشن.. اقاي پاكزاد مشكل كپچا هاي عضويت رو هم حل كرديد؟ متشكرم
سلام
من هیچ جوره نمیتونم به سایتتون دسترسی داشته باشم
ممنون میشم نسخه نهاییشو لینک دانلودشو واسم پیام خصوص کنید
سایتتون ارور 404 میده!!!
بابت زحماتتونم ممنونم!!!:67:
دلیل این که ارور 404 میده اینه که ما کل اطلاعات هاستمون پاک شد بک آپ نداریم که بر گردونیم فعلا با هاست ایران تماس گرفتیم در حال پیگیری هستند که اطلاعات برگرده
و راجع به لینک هم هنوز نسخه نهایی منتشر نشده تاپیک های قبلی رو بخونید متوجه می شید کی پخش می شه آما نسخه آزمایشی دو منتشر می شه تا چند وقت دیگه
دل زده شدین آقای باک زاد؟
با سلام
ببخشيد سايت حدودا كي دوباره باز ميشه
اگر ميشد ماژول ها رو يكجا آپلو مي كردين و لينك رو اينجا مي ذاشتين خيلي خوب ميشد
می تونه قالب اختصاصی داشته باشه
سلام نه امتحانات شروع شده وقت نمی کنم سایت رو بازسازی کنم 5 شنبه حتما سایت اصلی بالا میاد
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
پنجشنبه حتما بالا میاد
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
سلام قالب اختصاصی !؟ چی می تونه قالب اختصاصی داشته باشه منظورتون رو متوجه نشدم
آقای پاکزاد سلام
میگم میشه برای اسکریپت یک امکان افزودن محصولی جدید بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اسکریپت های مشابه این امکانو دارن ولی اسکریپت خوبی مثل mpc...........
این امکانو نداره!!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز کسی میدونه برای قسمت پیشوند فرم ها در تنظیمات چی باید وارد بشه ؟
خرید انجام میشه پول واریز میشه اما میگه که عملیات ناقص بود
لطفا کمک کنید !!!!!
با سلام
ip که از هاست گرفتم با ip صفحه تست فرق میکنه،کدومش درسته؟
بالاخره درگاه بانک ملت رو گرفتم شماره پایانه و یوزر و پسورد را وارد کردم ولی موقع پرداخت هیچ اتفاقی نمیفته آیا ip که به بانک اعلام کردم اشتباه یا علت دیگه ای داره
هنگام پرداخت با زرین پال هم این خطا رو میده
لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
Warning: include(zarinpal.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/teleshar/public_html/plugins/payment.php on line 208
Warning: include(zarinpal.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/teleshar/public_html/plugins/payment.php on line 208
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'zarinpal.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/teleshar/public_html/plugins/payment.php on line 208
البته در ورژن نهایی
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
دوست عزیز شما ماژول هارو باید دانلود کنید و نصب کنید این ارروری که داده می گه که فابل ماژول یافت نشده ماژول های هر بانک یا ... رو باید از سایت sharj.chargme.ir دانلود کنید و نصب کنید
راجع به آی پی هم آی پی که صفحه تست می ده دقیق تر است
آقای پاکزاد ممنون از زحماتی که میکشید.خیلی متشکرم.
من میخواهم بدانم که:
در ماژول پرداخت مستقیم پی لاین مشتری مستقیم به ملت وصل میشه و بعد از پرداخت کد شارژ نمایش داده میشه؟؟؟یا مثل زرین پال پس از پرداخت میره به سایت زرین پال و ما تایید میزنیم بعدش کد شارژ میاد؟؟؟
یکیم که من حتما یکی از حامیان سایت شما و این اسکریپت خواهم بود.
باز هم از زحمتتان نهایت تشکر را دارم.