-
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
بچه نیگا:
با سلام خدمت شما کاربر عزیز بنده سپهر ممیز عادل ، مدیر وب سایت جی پال هستم به اطلاع شما میرسونم ، جدای از هک شدن و مشکل دار بودن پنل کاربری و مدیریت ، سیستم های فروش هم مشکل دارند خریدار به راحتی می تواند ، هر یک از کالا های شما را با قیمت 1000 ریال دریافت کند لطفا\" همین حالا ، فروش خود را بر روی این درگاه غیر فعال نموده ، تا بیشتر از این ضرر نکنید این مسئله را جدی بگیرید و تا زمانی که برطرف نشده ، از این سیستم استفاده نکنید با تشکر / سپهر ممیز عادل
دوباره ایمیل داد به کاربرهای اون آقا واقعا .......
مدیران سریعتر با این کاربر برخورد کنن
-
واقعا" برای همه تون متاسفم ،
چون یک سری از این باگ ها و اطلاعات رو خود کاربران شتاب به بنده دادند و اعلام کردند که ریپورت هم دادن
شارژ 20000 ریالی همراه اول ، خریداری شده از فروش اینترنتی محصولات مجازی و کارت شارژ
پرداخت مبلغ 2000 ريال به شماره خريد 856376222 و شماره مرجع انجام شد
-
شما واسه خودت متاسف باش میتونستین باهاشون صحبت کنین برای رفع باگ هزینه بگیرین نه اینکه....
-
2 عدد شارژ خریداری شده با مبلغ جمعا" 40000 ریال ، با هماهنگی با فروشنده های ذکر شده ، تصویه گردید.
-
یکی به صورت کارت به کارت واریز شد :
https://ibank.bankpasargad.com/images/Bank/Logo48.png |
رسید انتقال وجه کارت به کارت از طریق اینترنت بانک |
عملیات انتقال وجه کارت به کارت به شرح ذیل از طریق اینترنت بانک پاسارگاد با موفقیت ثبت شد |
کارت مبدا : |
************۸۹۸۶ |
کارت مقصد : |
************۱۲۴۱ |
مبلغ انتقال : |
۱۹,۸۰۰ ریال |
تاریخ انتقال : |
یک شنبه ۸ مرداد ماه سال ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۳۸:۴۲ |
شماره پیگیری : |
۲۶۸۴۱۱ |
شماره ارجاع : |
۸۵۵۰۷۷۵۸ |
-
فروشگاه دیگری هم ، با محاسبه و واریز ما بین التفاوت کارت شارژ ، هزینه را دریافت نمود :
https://ibank.bankpasargad.com/images/Bank/Logo48.png |
رسید انتقال وجه کارت به کارت از طریق اینترنت بانک |
عملیات انتقال وجه کارت به کارت به شرح ذیل از طریق اینترنت بانک پاسارگاد با موفقیت ثبت شد |
کارت مبدا : |
************۸۹۸۶ |
کارت مقصد : |
************۸۶۰۴ |
مبلغ انتقال : |
۱۷,۸۲۰ ریال |
تاریخ انتقال : |
یک شنبه ۸ مرداد ماه سال ۱۳۹۱ ساعت ۲۱:۰۰:۲۴ |
شماره پیگیری : |
۳۹۳۴۵۷ |
شماره ارجاع : |
۸۵۶۳۲۷۳۵ |
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaperes
خیلی جالب هست ایشون از این ایمیل هم به تمام کاربر های شتاب دادن:
با سلام خدمت شما کاربر عزیز بنده سپهر ممیز عادل ، مدیر وب سایت jaypal.ir هستم متاسفانه همانطور که میبینید ، بنده به پنل مدیریت سایت shetab.biz دسترسی پیدا کردم و برای اثبات این امر ، اطلاعاتی در تاپیک زیر قرار دادم : http://www.webhostingtalk.ir/f118/54449/ کاربران عزیز ، لطفا\" از بنده دلخور نشید ، چون بنده تنها برای امنیت اطلاعات شما این کار رو کردم امیدوارم با توجه به مشکل پیش اومده ، بهترین و درست ترین انتخاب رو انجام دهید موفق و پیروز باشید / مدیریت وب سایت جی پال - سپهر ممیز عادل
آقا عادل یه روز هم یکی با شما همین کار میکنه خیلی کار اشتباهی کردی الان فکر کردی خیلی بزرگ شدی؟
بنده فقط اطلاع رسانی کردم ، همین
هک هم نبود برای شهرت باشه ، تا اعلام کنم :
من هکرم ، هک کردم سیستم رو ، الآن همه اطلاعاتتون دست منه ، اگه فلان کار نکنید فلان طور میشه و غیره...
نیت من خیر بوده ؛ شاید در آینده ای نزدیک مشخص شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaperes
بچه نیگا:
با سلام خدمت شما کاربر عزیز بنده سپهر ممیز عادل ، مدیر وب سایت جی پال هستم به اطلاع شما میرسونم ، جدای از هک شدن و مشکل دار بودن پنل کاربری و مدیریت ، سیستم های فروش هم مشکل دارند خریدار به راحتی می تواند ، هر یک از کالا های شما را با قیمت 1000 ریال دریافت کند لطفا\" همین حالا ، فروش خود را بر روی این درگاه غیر فعال نموده ، تا بیشتر از این ضرر نکنید این مسئله را جدی بگیرید و تا زمانی که برطرف نشده ، از این سیستم استفاده نکنید با تشکر / سپهر ممیز عادل
دوباره ایمیل داد به کاربرهای اون آقا واقعا .......
مدیران سریعتر با این کاربر برخورد کنن
این باگ رو خیلی ها میدونستند و خیلی های دیگر نمیدونستند
وظیفه مدیریت شتاب دات بیز اطلاع رسانی کردن بود ، که این کار رو بنده انجام دادم
شما هم اگر کاربر شتاب دات بیز بودی به جای این حرف ها تشکر می کردی
در کل ، کمی متن رو با دقت بخون ، تا کامل متوجه بشی دوست عزیز...
نقل قول:
خریدار به راحتی می تواند ، هر یک از کالا های شما را با قیمت 1000 ریال دریافت
نقل قول:
فروش خود را بر روی این درگاه غیر فعال نموده ، تا بیشتر از این ضرر نکنید
نقل قول:
این مسئله را جدی بگیرید و تا زمانی که برطرف نشده ، از این سیستم استفاده نکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
این باگ رو خیلی ها میدونستند و خیلی های دیگر نمیدونستند
وظیفه مدیریت شتاب دات بیز اطلاع رسانی کردن بود ، که این کار رو بنده انجام دادم
شما هم اگر کاربر شتاب دات بیز بودی به جای این حرف ها تشکر می کردی
در کل ، کمی متن رو با دقت بخون ، تا کامل متوجه بشی دوست عزیز...
آقای ممیز عادل ظاهرا بعضی ها خوبی بشون نیومده باید مثل همون باگ درگاه بانک ملت سرشون میومد ، باید کارت شارژ هاشون به باد می رفت تا می فهمیدن! بعضی ها قدر خوبی رو نمیدونن.
-
با سلام خدمت دوستان وکاربران عزیز
خوب است بدانید که بنده ، تمام حرف هام رو با مدرک معتبر میزنم
چه باگ باشه و چه واریز به حساب وچه هر چیز دیگر
با آرزوی موفقیت برای شما دوستان وکاربران عزیز / سپهر ممیز عادل
-
اگه یه عرب سایت دیفیس می کرد خوب بود همه اطلاعاتم با جاش پاک میکرد ؟؟؟؟
-
اقا من برای درگاه پرداخت اختصاصی درصدی ثبت نام کردم تایید شدم
حالا ماژول برای اسکریپت فریر را از کجا دانلود کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan227
آقای ممیز عادل ظاهرا بعضی ها خوبی بشون نیومده باید مثل همون باگ درگاه بانک ملت سرشون میومد ، باید کارت شارژ هاشون به باد می رفت تا می فهمیدن! بعضی ها قدر خوبی رو نمیدونن.
تایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
اقا من برای درگاه پرداخت اختصاصی درصدی ثبت نام کردم تایید شدم
حالا ماژول برای اسکریپت فریر را از کجا دانلود کنم؟
تایید
با سلام خدمت شما کاربر عزیز
پس از فعال سازی حساب کاربری شما ، لینک دانلود به همراه فایل ضمیمه شده ، به آدرس ایمیلی که با آن ثبت نام کردید ارسال می شود
برای دانلود پلاگین اسکریپت FreeR از لینک زیر استفاده کنید :
http://freer.ir/virtual/download.php...product=jaypal
پیروز باشید
-
آمار بازدید کنندگان سایت جی پال (از ایران) در ماه جولای سال 2012 (تا به الآن) :
ایران/- 756 بازدید کننده
ایران/تهران 566 بازدید کننده
ایران/کرج 230 بازدید کننده
ایران/تبریز 129 بازدید کننده
ایران/اصفهان 128 بازدید کننده
ایران/خراسان 100 بازدید کننده
ایران/مشهد 69 بازدید کننده
ایران/بابل 47 بازدید کننده
ایران/شیراز 43 بازدید کننده
-
آمار مرورگر/سیستم عامل/زبان بازدید کنندگان سایت جی پال در ماه جولای سال 2012 (تا به الآن) :
Firefox 3.0 = 17%
FireFox 14 = 9.2%
Chrome 20 = 7.3%
FireFox 12 = 2.1%
FireFox 11 = 1.7%
Chrome 19 = 1.2%
Opera = 1.1%
Chrome 17 = 1%
IE 8 = 1%
Windows 7 = 36.7%
WinXP = 10.5%
-
آمار کلمات جستجو شده و وارد شده به سایت جی پال در ماه جولای سال 2012 (تا به الآن) :
JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - ورود به ناحیه کاربری
jaypal.ir
jaypal
جی پال
از درگاه پاسارگاد پرداخت
درگاه رایگان پرداخت آنلاین
jaypal فروشگاه
درگاه پرداخت اینترنتی
JayPal درگاه پرداخت اینترنتی
درگاه پرداخت
سایت جی پال
دریافت درگاه پرداخت اینترنتی
درگاه پرداخت واسطه
jaypal سایت
درگاه جی پال
وب سایت های درگاه پرداخت آنلاین
استفاده از درگاه های پرداخت الکترونیک در سایت ها
حساب jaypal
واسطه پرداخت اینترنتی
درگاه پرداخت jaypal
درگاه پرداخت الکترونیکی
فروشگاه: jaypal
درگاه پرداخت مستقیم
jaypal.هق
برنامه نویسی سایت درگاه خرید اینترنتی
وب سایت درگاه الکترونیکی
درگاه jaypal
JayPal درگاه پرداخت اینترنتی
JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - درباره درگاه پرداخت اختصاصی
درگاه پرداخت اینترنتای
support@jaypal.ir
بازگشت از خريد درگاه پرداخت
جي پال
بانک پاسارگاد - جی پال
درگاه مستقیم پرداخت آنلاین
فروشگاه jaypal
اسکریپت پرداخت آنلاین با کد تراکنش و ارسال ایمیل
واسطه ی پرداخت آنلاین
سایتهای دارای درگاه پرداخت اینترنتی
سایت پرداخت اینترنتی جی پال
درگاه پرداخت اينترنتي جديد
درگاه پرداخت الکترونیک
ارائه درگاه پرداخت انلاین
درگاه مستقیم پرداخت
واسطه های درگاه بانکی
ارائه درگاه پرداخت اینترنتی
نمونه برنامه نویسی درگاه خرید اینترنتی
-
آمار وب سایت های لینک دهنده و کاربران وارد شده به سایت جی پال در ماه جولای سال 2012 (تا به الآن) :
freer.ir 554 بازدید کننده
www.webhostingtalk.ir 461 بازدید کننده
webna.ir 128 بازدید کننده
پایگاه خبری وبسایتهای ایران 95 بازدید کننده
forum.shopkeeper.ir 28 بازدید کننده
www.freer.ir 26 بازدید کننده
khabarfarsi.com 23 بازدید کننده
ترفندستان | Tarfandestan - اولین و بزرگترین وب سایت تخصصی ترفند های کامپیوتر و اینترنت 20 بازدید کننده
-
262کاربر
3394تراکنش موفق
گردش حساب 125694390ریال
موجودی فعلی کاربران :
27627265ریال
درخواست های واریز شده شتاب :
59047720ریال
درخواست های واریز نشده شتاب :
7024816ریال
درخواست های واریز شده شبا :
25435868ریال
درخواست های واریز نشده شبا :
3700857ریال
-
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
آمار و اطلاعات بالا به 2 دلیل بود :
اول اینکه ، ما همیشه آمار همه کار های خود را داریم و به راحتی ، هر ورود و خروج و تراکنش و ... را ، با جزئیات تغریبا" کامل در اختیار داریم
دوم اینکه ، ما چیزی برای پنهان کردن نداریم و تمامی آمار و اطلاعات ما به راحتی و برای عموم قابل گزارش می باشد
موفق و سلامت باشید
-
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
کاربرانی که لطف کردند ، آدرس ایمیل و سرور ما رو اسپم معرفی کردند و اسپم ثبت کردند
لطفا" با باز کردن ایمیل های ما ، و کلیک بر روی "not spam" ، به صورت دستی ، اسپم نبودن را ثبت کنند
چون آدرس آی.پی و آدرس ایمیلی که برای همه ایمیل ارسال میشه ، در هیچ جایی و هیچ موقع ، اسپم ارسال نکرده ؛ اما هم اکنون ، کاربران جدید گزارش دادند که ایمیل ها وارد اسپم می شوند
با تشکر / سپهر ممیز عادل
-
-
من عین 23 صفحه را الان خوندم !
نتیجه گیریم اینه !
جی پال عـــــــــالـــــــــیـــ ـــــه!
من میرم طرف جی پال ( هم با پی لاین کار کردم و هم زیرن پال )
-
سلام
ایمیل پرداخت کننده چرا نداره و چرا توی ایمیلی که برام ارسال میشه وجود نداره؟خیلی بده اینجوری/یه فکری براش بکنید
-
من با 3 تاشون کار کردم هر کدوم حداقل 1-2 ماه
پی لاین امکانات و هزینه هاش خیلی خوبه و جی پال درگاهش خیلی خوبه
پی لاین و جی پال تایید میشه که هرکی با توجه به نیازش باید استفاده کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
سلام
ایمیل پرداخت کننده چرا نداره و چرا توی ایمیلی که برام ارسال میشه وجود نداره؟خیلی بده اینجوری/یه فکری براش بکنید
با سلام خدمت شما کاربر عزیز
با توجه به اینکه ، ما هیچگونه طلاعات از خریدار شما دریافت نمی کنیم ، نمی توانیم اطلاعاتی را هم در اختیار شما قرار دهیم
این امکانات اضافی به همراه سایر امکانت منحصر به فرد دیگر ، در مهر یا آبان ماه و بر روی درگاه پرداخت مستقیم با واریز وجه آنی ، اعمال می شود
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sainaweb
درسته نام کاربری بنده مسدود شد ،
اما لطف مدیران بود که وقت ما را آزاد تر کردند ، تا جدید ترین خبر ها و اطلاعات و امکانات را پیاده سازی نماییم
از لطف شما هم ممنونم.
-
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی و فهیم انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
جی پال در نظر دارد ، برای روشن تر شدن فعالیت ها و عملکرد های خود ، مستند هایی را ، از امکانات ، قابلیت ها و سیستم های مدرن و مکانیزه خود را در سطح اینترنت اشتراک گذاری نماید
خدمت شما عارضم ، طراحی های سیستم مکانیزه و هوشمند جی پال ، انجام شده و هم اکنون ، روز به روز در حال تولید و اجرا می باشد
اولین وب سرویس تکمیل شده ما ، وب سرویس واریز وجه شتاب می باشد :
کار اصلی این سرویس ، اتصال به اینترنت بانک ، بانک پاسارگاد ، و انجام عملیات کارت به کارت می باشد
با لطف خدا و تلاش و پشتکار تیم برنامه نویسی جی پال ، هم اکنون کلیه واریزی های شتاب روزانه ، تنها با یک پیامک ، از طرف تلفن همراه مدیر جی پال ، واریز می گردد
سیستم ، به صورت کاملا" هوشمند ، از طریق کد های دستوری توسط پیامک ، فعالیت خود را آغاز کرده و با تحلیل و وارد نمودن کد کپچای بانک ، شروع به واریز مجه می کند
قدرت و سرعت عملکرد این وب سرویس ، 9 واریزی در دقیقه می باشد و کلیه واریز وجه های شتاب را بدون کوچکترین خطایی ، به صورت هوشمند انجام داده و گزارش ارائه می دهد.
در گذشته ، نیاز به وجود یک اوپراتور و واریز تک تک توسط او بود ، اما هم اکنون ، تمامی این ها حذف شده و واریزی های شتاب ، از هر نقطه ایران ، تنها با یک پیامک ، قابل واریز می باشند
این تنها ، قسمت کوچک و بخشی از وب سرویس قدرتمند جی پال می باشد. وب سرویس جی پال ، برای کوتاه تر کردن زمان و دقت بیشتر در کار ، می باشد که روز به روز درحال پیشرفت و به روز رسانی است
همچنین ، به دلیل استقبال خوب و بی سابقه شما کاربران عزیز ، اقدام به برنامه نویسی درگاه پرداخت اجاره ای نمودیم.
درگاه پرداخت اجاره ای ، در سیستم قبلی و زمانی که با بانک ملت فعالیت می کردیم ، فعال بود ، اما پس از تغییر درگاه پرداخت ، آنرا غیر فعال کردیم
در درگاه پرداخت اجاره ای ، فروشنده با واریز مبلغ روزانه 800تومان ، بابت اجاره درگاه ، می تواند از درگاه پرداخت اجاره ای ، با کارمزد 1.1درصد تا 0.6درصد استفاده کند
همانطور که گفته شد ، کارمزد این درگاه ، کاملا" متغیر می باشد و کسانی که سود کمتری در فروش دارند ، می توانند از کارمزد کمتری ، تا حد اقل 0.6درصد برای کلیه تراکنش ها استفاده کنند
در پایان از تمامی کاربران ، رفیقان و رقیبان تشکر می کنم ، که همه و همه ، همیشه و همه جا ، عامل اصلی پیشرفت جی پال بوده و هستند...
شاد ، موفق ، پیروز و سربلند باشید / مدیریت جی پال - سپهر ممیز عادل
-
سرویسهای شما خوبه، فقط چند مورد هست که اگه اوکی بشه عالی میشه.
- تسویه حساب روزانه.
- درگاههای بیشتر و البته ماژول جدا برای هر درگاه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Benygh
سرویسهای شما خوبه، فقط چند مورد هست که اگه اوکی بشه عالی میشه.
- تسویه حساب روزانه.
- درگاههای بیشتر و البته ماژول جدا برای هر درگاه
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
ما برای اینکه ، حساب های ورودی و خروجی دچار مشکل نشه ، تا پایان هر روز ، نمیتونیم خروجی داشته باشیم
یعنی در هر بار ثبت درخواست شما ، موجودی شما ، با کسر تراکنش های روز جاری محاسبه می گردد
از طرف دیگر ، چون به جز حسابداری مکانیزه ، حسابرسی فیزیکی هم انجام میشه ، یک روز وقت برای حسابرسی نیاز داریم
به همین دلیل ، شتاب بعد از حد اقل 1 و حد اکثر2 روز ؛ و شتاب بعد از حد اقل 2 و حد اکثر 3 روز واریز می شود
در رابطه با درگاه ها هم ، در حال بررسی هست؛
با نوع برنامه نویسی ما ، نیازی به چند پلاگین و ماژول نیست
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s_dastjani
من با 3 تاشون کار کردم هر کدوم حداقل 1-2 ماه
پی لاین امکانات و هزینه هاش خیلی خوبه و جی پال درگاهش خیلی خوبه
پی لاین و جی پال تایید میشه که هرکی با توجه به نیازش باید استفاده کنه
با سلام خدمت تمامی مديران سايت هاي فروشگاهي و پذيرندگان درگاه هاي رابط تراكنش آنلاين
در كل بايد گفت هر درگاه رابط تراكنش آنلاين براي خودش يه مزيت و يه معايبي داره
مثلا از نگاه من چند مورد از مزايا و معايب اصلي درگاه هاي رابط تراكنش آنلاين را مي توان به موارد زير اشاره كرد
پي لاين
مزايا : 1- امكان دريافت كارمزد بصورت دلخواه از فروشنده يا خريدار 2- كارمزد پايين و مناسب 3- پرداخت و تسويه حساب در كمترين زمان 4- رابط گرافیکی بالا در ماژول ها
معايب : 1- عدم پرداخت بصورت آسان پرداخت توسط فرم پرداخت يا اسكريپت بدون نياز به ديتابيس 2- كد نويسي پيچيده و عدم قابليت سهل در توسعه ماژول هاي درگاه 3- عدم ذخيره و مشاهده جزييات پرداخت كننده در سايت 4- عدم نمايش اطلاعات تسويه حساب ها و عدم اطلاع رساني واريز بوسيله ايميل
پارس پال
مزايا : 1- قابليت سهل در كد نويسي و توسعه ماژول هاي پرداخت 2- كارمزد مناسب ( يك درصد ) 3- پشتيباني بالا 4- روابط عمومي خوب 5- امكان اتصال دامنه مستعار به درگاه پذيرنده پس از تاييد 6- اتو شدن در بازگشت از پرداخت 7- قابليت تسويه انتخابي به هر يك از حسابهاي ثبت شده 8- امكان پرداخت و واريز وجه مبلغ دلخواه به پذيرنده از خود سايت پارس پال 9- دريافت اطلاعات تسويه بصورت پيام كوتاه رايگان و ايميل
معايب : 1- نداشتن درگاه مستقيم 2- نداشتن قابليت دريافت كارمزد بصورت دلخواه از فروشنده يا خريدار
زرين پال
مزايا : 1- قديمي ترين درگاه و پر كاربر ترين 2- تبليغ سايت و خدمات پذيرندگان 3- انتقال وجه داخلي با دو نوع روش بر اساس شماره حساب زرين پال يا ايميل
معايب : 1- كارمزد بالا در درگاه واسطه 2- سختي در پرداخت براي خريداران به علت طولاني بودن روند پرداخت 3- طولاني بودن روند تسويه ( 3 تا 5 روز ) 4- عدم پشتيباني مناسب در تعطيلات
جي پال
مزايا : 1- راهنمايي پذيرندگان 2- تنوع در ارائه درگاه ها 3- بروز شدن 4- پيشنهاد و انتقاد پذيري 5- پشتيباني مناسب 6- حسابرسي هوشمند و امنيت بالاي كنترل تراكنش ها 7- امكان دريافت كارمزد بصورت دلخواه از فروشنده يا خريدار
معايب : 1- طولاني بودن روند تسويه 2- داشتن فقط يك درگاه بانك 3- عدم سازگاري سايت با بعضي مرورگرها 4- كامل نشدن سايت از قبيل تيكت پشتيباني يا فرم تماس با ما
شتاب
مزايا : 1- كارمزد مناسب 2- راهنمايي به پذيرندگان 3- روابط عمومي خوب
معايب : 1- پشتيباني ضعيف 2- روند تسويه طولاني در بعضي اوقات 3- عدم مشاهده كامل صورت گردش كلي تراكنش ها ( فقط قابل مشاهده تراکنش های 2 روز اخیر )
ساير درگاه ها و يا معايب و مزاياي درگاه هاي فوق كه بنده جا انداختم
را بهتر بقيه دوستان كامل كنند
تا به اين صورت درگاه هاي رابط تراكنش آنلاين خودشون را بروز كنند و همچنين نقاط قوت شون رو تقویت کنند
با تشكر
.
.
.
-
منم به جی پال پیوستم اونطور که معلمومه کارشون رو دارن حرفه ای انجام میدن :65:
-
jaypal کارش 20 هست از همه نظر پشیمون نمیشی از پیوستن به jaypal
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saitebartar
با سلام خدمت تمامی مديران سايت هاي فروشگاهي و پذيرندگان درگاه هاي رابط تراكنش آنلاين
در كل بايد گفت هر درگاه رابط تراكنش آنلاين براي خودش يه مزيت و يه معايبي داره
مثلا از نگاه من چند مورد از مزايا و معايب اصلي درگاه هاي رابط تراكنش آنلاين را مي توان به موارد زير اشاره كرد
پي لاين
مزايا : 1- امكان دريافت كارمزد بصورت دلخواه از فروشنده يا خريدار 2- كارمزد پايين و مناسب 3- پرداخت و تسويه حساب در كمترين زمان 4- رابط گرافیکی بالا در ماژول ها
معايب : 1- عدم پرداخت بصورت آسان پرداخت توسط فرم پرداخت يا اسكريپت بدون نياز به ديتابيس 2- كد نويسي پيچيده و عدم قابليت سهل در توسعه ماژول هاي درگاه 3- عدم ذخيره و مشاهده جزييات پرداخت كننده در سايت 4- عدم نمايش اطلاعات تسويه حساب ها و عدم اطلاع رساني واريز بوسيله ايميل
پارس پال
مزايا : 1- قابليت سهل در كد نويسي و توسعه ماژول هاي پرداخت 2- كارمزد مناسب ( يك درصد ) 3- پشتيباني بالا 4- روابط عمومي خوب 5- امكان اتصال دامنه مستعار به درگاه پذيرنده پس از تاييد 6- اتو شدن در بازگشت از پرداخت 7- قابليت تسويه انتخابي به هر يك از حسابهاي ثبت شده 8- امكان پرداخت و واريز وجه مبلغ دلخواه به پذيرنده از خود سايت پارس پال 9- دريافت اطلاعات تسويه بصورت پيام كوتاه رايگان و ايميل
معايب : 1- نداشتن درگاه مستقيم
زرين پال
مزايا : 1- قديمي ترين درگاه و پر كاربر ترين 2- تبليغ سايت و خدمات پذيرندگان 3- انتقال وجه داخلي با دو نوع روش بر اساس شماره حساب زرين پال يا ايميل
معايب : 1- كارمزد بالا در درگاه واسطه 2- سختي در پرداخت براي خريداران به علت طولاني بودن روند پرداخت 3- طولاني بودن روند تسويه ( 3 تا 5 روز ) 4- عدم پشتيباني مناسب در تعطيلات
جي پال
مزايا : 1- راهنمايي پذيرندگان 2- تنوع در ارائه درگاه ها 3- بروز شدن 4- پيشنهاد و انتقاد پذيري 5- پشتيباني مناسب 6- حسابرسي هوشمند و امنيت بالاي كنترل تراكنش ها 7- امكان دريافت كارمزد بصورت دلخواه از فروشنده يا خريدار
معايب : 1- طولاني بودن روند تسويه 2- داشتن فقط يك درگاه بانك 2- عدم سازگاري سايت با بعضي مرورگرها 3- كامل نشدن سايت از قبيل تيكت پشتيباني يا فرم تماس با ما
شتاب
مزايا : 1- كارمزد مناسب 2- راهنمايي به پذيرندگان 3- روابط عمومي خوب
معايب : 1- پشتيباني ضعيف 2- روند تسويه طولاني در بعضي اوقات 3- عدم مشاهده كامل صورت گردش كلي تراكنش ها ( فقط قابل مشاهده تراکنش های 2 روز اخیر )
ساير درگاه ها و يا معايب و مزاياي درگاه هاي فوق كه بنده جا انداختم
را بهتر بقيه دوستان كامل كنند
تا به اين صورت درگاه هاي رابط تراكنش آنلاين خودشون را بروز كنند و همچنين نقاط قوت شون رو تقویت کنند
با تشكر
.
.
.
تک پرداختم هست
تعرفه هاش که خیلی خیلی کمه برای فروش کارت شارژ مناسبه - پرداختشم 1 تا 3 روزه
این رقابتی که ایجاد شده به نفع فروشنده هاست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
...
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
در پی اعلام شروع فعالیت وب سرویس جی پال ، عده ای از کاربران برداشت اشتباهی از گفته های ما داشتند
که هم اکنون ، کمی بیشتر توضیح می دهیم :
در گذشته ی نزدیک ، واریز وجه های شتاب ، به دلیل تعداد کم و مبالغ کم ، توسط اوپراتور و به صورت دستی انجام می شد
راندمان کاری و سرعت کار در این روش ، پایین بود و هر درخواست واریز وجه ، بین 60 تا 120 ثانیه زمان می برد
اما هم اکنون ، پس از برنامه نویسی و راه اندازی وب سرویس جی پال ، و همچنین چند برابر شدن تعداد درخواستهای واریز وجه ، هم اکنون درخواست های واریز وجه شتاب ، به صورت کاملا" هوشمند و خودکار انجام می شود
این امر ، سرعت کار را بالا برده و کمترین زمان را مصرف می کند. سرعت عملکرد این سیستم ، 8 الی 9 واریزی در 60 ثانیه می باشد
همچنین ، دیگر نیاز به وجود اوپراتور ، و وقت گذاشتن نیست. تنها کافیست ، از طریق یکی از شماره تلفن های همراه ، معرفی شده به سیستم (شماره مدیریت جی پال و یا یکی از مسئولین) یک عدد پیامک ، به وب سرویس اینترنتی ما ارسال شده ، تا وب سرویس فعالیت خود را آغاز نموده و نتیجه را اعلام کند
چند مورد از فواید وب سرویس :
امکان تایید و واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در هر زمان
امکان تایید و واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در هر مکان
امکان تایید و واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در کمترین زمان
امکان تایید و واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در زمانی که اینترنت دچار مشکل می باشد
امکان تایید و واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در زمانی که برق دچار مشکل می باشد
و...
بوده که همه گی اینها ، تنها برای بالا بردن کارایی و کیفیت سیستم و قابلیت های آن می باشد
باز هم از تمامی کاربران ، رفیقان و رقیبان تشکر می کنم ، که همه و همه ، همیشه و همه جا ، عامل اصلی پیشرفت جی پال بوده و هستند...
شاد ، موفق ، پیروز و سربلند باشید / مدیریت جی پال - سپهر ممیز عادل
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s_dastjani
تک پرداختم هست
تعرفه هاش که خیلی خیلی کمه برای فروش کارت شارژ مناسبه - پرداختشم 1 تا 3 روزه
این رقابتی که ایجاد شده به نفع فروشنده هاست
دوستان
در نظرسنجي
بهترين درگاه رابط تراكنش آنلاين كدام هست؟
در سايت
http://www.saitebartar.ir
شركت كنيد
البته سايت به دليل تغيير سرور و بروز رساني كلي كامل نيست
*** سايت در حال ساخت مي باشد ***
با تشكر
.
.
.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
ما برای اینکه ، حساب های ورودی و خروجی دچار مشکل نشه ، تا پایان هر روز ، نمیتونیم خروجی داشته باشیم
یعنی در هر بار ثبت درخواست شما ، موجودی شما ، با کسر تراکنش های روز جاری محاسبه می گردد
از طرف دیگر ، چون به جز حسابداری مکانیزه ، حسابرسی فیزیکی هم انجام میشه ، یک روز وقت برای حسابرسی نیاز داریم
به همین دلیل ، شتاب بعد از حد اقل 1 و حد اکثر2 روز ؛ و شتاب بعد از حد اقل 2 و حد اکثر 3 روز واریز می شود
در رابطه با درگاه ها هم ، در حال بررسی هست؛
با نوع برنامه نویسی ما ، نیازی به چند پلاگین و ماژول نیست
موفق باشید
سلام
تمام حرفهای شما قبول، ولی سیستم های مشابه روزانه تسویه حساب دارند و این نشون میده نکته قوتی توی حسابداری اونها هست که شما هم باید اجرا کنید.
برای مثال من کاربر طلایی زرین پال هستم و روزانه تسویه دارم.
اگر بتونید تسویه و درگاه رو حل کنید من شخصا میام سمتتون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Benygh
سلام
تمام حرفهای شما قبول، ولی سیستم های مشابه روزانه تسویه حساب دارند و این نشون میده نکته قوتی توی حسابداری اونها هست که شما هم باید اجرا کنید.
برای مثال من کاربر طلایی زرین پال هستم و روزانه تسویه دارم.
اگر بتونید تسویه و درگاه رو حل کنید من شخصا میام سمتتون.
با سلام ذخدمت شما کاربر گرامی
قبلا" در رابطه با واریز وجه گفته شده بود
سیستم ما ، دارای دو مرحله حسابداری و حسابرسی می باشد
در مرحله اول ، در پایان هر روز تراکنش های همان روز از هر نظر بررسی می شوند و اگر مشکلی بود گزارش ثبت می شود ؛ اگر هم مشکلی نبود ، باز هم گزارش برای حسابرسی حسابدارمان تهیه می شود
در مرحله دوم ، در روز بعد ، بین ساعت 9 صبح تا 12 ظهر ، نتایج به حسابدار داده شده تا حسابرسی شود
پس از تکمیل مراحل حسابداری و حساب رسی ، بین ساعت 12 ظهر تا ساعت 12 شب ، در کوتاه ترین زمان ممکن ، درخواستهای واریز وجه واریز می گردد
واریز وجه توسط شتاب ، دارای محدودیت روزانه و واریز وجه توسط شبا دارای محدودیت ماهیانه برای ما می باشد
به همین دلیل در صورتی که درخواستهای واریز وجه ، دارای مبلغ بالایی باشند ، نیمی از آنها بعد از 1 روز و نیمی دیگر ، بعد از 2 روز واریز می گردد
همچنین درخواستهای شبا هم ، با وجود محدودیت ماهیانه ، در مدت زمان طولانی تری واریز می گردد
در رابطه با زرین پال ، به احتمال 99% از اعتبار خودشون ، هزینه شما رو تسویه می کنند و علت این کارشون ، قدمتشون هست
ما هنوز آنقدر قدیمی و کهنه کار نشدیم که ، قبل از واریز وجه بانک ، پول را برای شما واریز کنیم
قول می دهم در چند ماهه آینده ، با اقداماتی که انجام می دهیم ، به جایی برسیم که بتوانیم واریز وجه روزانه انجام دهیم
موفق باشید
-
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
درپی افزایش تعداد تراکنش های روزانه و همچنین مبلغ تراکنش های روزانه ، جی پال تصمیم به راه اندازی درگاه های پرداخت مستقیم جهت کمک به موسسات خیریه نموده است
این درگاه ها ، دارای کارمزد 4.8درصدی برای هر تراکنش می باشند که 2.4درصد از آن به صورت جداگانه جمع آوری شده و در روز 30ام هر ماه ، به موسسه خیریه مربوطه واریز می گردد
لازم به ذکر است ، در این درگاه ها کارمزد فقط از فروشنده دریافت می گردد
برنامه ریزی و برنامه نویسی درگاه های ذکر شده ، در حال انجام می باشد و در آینده ای نزدیک ، تمامی آنها به سیستم اضافه شده تا بتوانید از آنها استفاده کنید
لیست موسسات خیریه برنامه ریزی شده ، به شرح زیر می باشد :
اگر می خواهید ، جز دنیای فانی کنونی ، آخرت باقی خود را گلستان کنید ، از درگاه های پرداخت مستقیم جهت کمک به موسسات خیریه استفاده نمایید
موفق ، پیروز ، شاد و سربلند باشید
-
شما تو کارتون فکر کنم نمیشه ندارید؟؟؟ ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
شما تو کارتون فکر کنم نمیشه ندارید؟؟؟ ;)
بنده دقیقا" متوجه منظورتون نشدم.
میشه کمی توضیح بدین ؟