tanhatar2 نگران نباش، بعضي وقت ها ممكن بدقول بشن اما كار و راه ميندازن در نهايت.
احتمال زياد فردا صبح ايميل بياد بهت كه ok هست سرور جديدت. تا فردا صبر كن
سرور قبليت هم قطع شد صداشو در نيار ;)
نمایش نسخه قابل چاپ
tanhatar2 نگران نباش، بعضي وقت ها ممكن بدقول بشن اما كار و راه ميندازن در نهايت.
احتمال زياد فردا صبح ايميل بياد بهت كه ok هست سرور جديدت. تا فردا صبر كن
سرور قبليت هم قطع شد صداشو در نيار ;)
دورد
دوستان کسی اطلاع داره مشکل وارز هاست چیه ؟ سایتون که از صبح بالا نمیاد یکی از سرورهامون هم از صبح دان هست :-| باید بریم در شرکت برای پشتیبانی
دقيقا همين مشكل رو من هم دارم
از صبح همه چيز قطع شده
حتي سايت خودشون هم...
1 مشكل كه اين وسط هست اينه كه قديم به info@warez-host.ir كه ميل ميزديم، ميرسيد . شايد جواب هم ميدادن
اما امروز اصلا ميل به اين ايميل هم نميرسه ! من ميترسم جريان ديتا سنتر المان ، اين سري براي آمريكا اتفاق افتاده باشه و همه چيز به فنا بره
جالب اينجاست كه هميشه روزهاي تعطيل قطع ميشن و پشتيبان روزهاي تعطيل وجود نداره
سلام
دوباره vps ها از دسترس خارج شد و سایت هم بالا نمیاد. واقعا افتضاحه کیفیت
سلام
بنده هم یکی از سرورهام که پیش ایشون هست قطعه !
آقای هوشیار، بیایید یک پنل پیامک بهتون بدم لااقل این موارد رو اطلاع رسانی کنید که مشتری هاتون توی فروم ها نگردن دنبالتون :)
کمی صبور باشید
http://www.webhostingtalk.ir/f41/74123/index2.html
آپدیت:
این هم الان اومد روی سایت وارز
Down for Maintenance
تا ساعتى ديگر سایت وارزهاست در دسترس قرار خواهد گرفت
سلام
سرور هلند ما که قطع بود وصل شده
مشکل همیشه ممکنه پیش بیاد و انتظار ما بعنوان کاربر و همکار اطلاع رسانی است که انشالله مستقیما به ایشون ابلاغ خواهیم کرد
دوستان عزیز شرکت وارز هاست یه زمانی پیشنهاد میشد
الان به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه
نه پشتیبانی پاسخگو هستش
نه بخش های دیگه
من 2 سال با این شرکت کار کردم در کمال ناباورزی مجبور شدم به خاطر خدماتی که نمی دونم چی شد خراب شد دیگه کار نکنم
خودشونم سطح همکاری ما با خودشون رو میدوند
الان 24 ساعت تیکت زدم سرور من خاموش هستش رسیدگی کنید عین خیالشون نیست
قبلا به دفعات این مشکلات رو دیدیم
اینکه شما وقتی سرورها درسته جواب میدید که مهم نیست
ما می خوایم پشتیبانی وقتی که مشکلی واقعا پیش میاد کمک کنید ...
بدروود
واقعا دیگه شورشو درآوردن ایشون دیگه
لطفا طرفداری الکی نکنین دوستان. دیگه این چندمین باره بدون اطلاع قبلی قطع میشه سرور و بعد از قطعی هم پاسخگو نیستن.
ما هم آخرین ماه بود که مزاحم ایشون شدیم و دیگه داریم سرورها رو منتقل می کنیم جای دیگه!
بله واقعا دیگه نمیشه با ایشون کار کرد
سرور قطع میشه سایت هم قطع میشه ! اطلاع رسانی هم = 0
این چندمین بار هست در یکسال اخیر که از این برنامه های داشتن. هر بار میگیم اتفاق بوده دیگه پیش نمیاد اما ظاهرا اتفاق ها دوره ای تکرار میشه
اقا هوشیار بهتر نیست پاسخگو باتشید
اینم از عید که برامون ساختید سرور هلند رو فرستادید رو هوا گفتید کاربر ها فرستادن
ده ها بار زیر حرف های که گاهی اوغات بی منتق بود رفتیم
یادتون نیست می گفتید قوانین ، می گفتم اینجا اینتجوری نوشتید در لحظه قوانین رو عوض می کردید
فراموش کردید چه هزینه های بیجایی رو تحمیل می کردید
حالا حداقل ما که زیر بار همشون رفتیم شما هم زیر بار اشتباهاتتون برید
نمی شه که ...
هنوز داستان نال شدن ای پی برای من حل نشده مونده
همه چیز رو نباید گفت که
من سرور از ایشون گرفتم دست بهش نزدم فراموش کردم یهو پیغام میمود ای پی نال شده چرا خدا میدونه ، یعنی من یکبارم لاگین نکردم
یا هزینه ریست کردن پسورد که نمیدونم چرا 5 هزار تومان هزینه داشت ، یعنی کلیک کردن رو یه دکمه انقدر سخت بود که 5 هزار تومان هزینه می گرفتید
حالا من منتظر پاسخ شما در مورد این قطعی ها هستم
شما بعد از 48 ساعت سرور رو فورمت می کنید ولی میشه 7 روز سرورهاتون خاموش میشه اما پاسخ گو نیستید
سرورها بی دلیل فورمت میشن
به پایداری اطلاعاتم که اصلا اعتباری نیست چرا ، چون وارزهاست هیچ تعهدی نداره
بنده تا قبل از اتفاقات هتزنر برای این شرکت مدت 2 سال مشتری ایشان بودم اما پس از این اتفاقات مجبور به ترک استفاده از سروریس های این شرکت شدم ......
به سلامتی خبر مرگتون نیومده هنوز!؟!!