-
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
یعنی روی ویندوز نمیشه لوکال اجرا کرد ؟
php هست دیگه ! علت اینکه اجرا نشه چیه ؟
-
سلام
چجوری باید نصبش کرد؟ من میخوام نصب کنم ولی بلد نیستم. میشه برام نصب کنی . اگر هزینه ای هم باشه میدم.اصلا بلد نیستم نصب کنم.میشه پیام خصوصی بدی
-
-----------------
با سلام
چون درگاه ملت یا ... می خواد و باید ای پی و دامینت به بانک معرفی بشه
دوست عزیز
-
سلام
دوستان مشخصات درگاه ملت رو یعنی ترمیتال آی دی و اینا رو کجا باید وارد کرد؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabestan
سلام
چجوری باید نصبش کرد؟ من میخوام نصب کنم ولی بلد نیستم. میشه برام نصب کنی . اگر هزینه ای هم باشه میدم.اصلا بلد نیستم نصب کنم.میشه پیام خصوصی بدی
پخ کردم بهتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reeza
سلام
دوستان مشخصات درگاه ملت رو یعنی ترمیتال آی دی و اینا رو کجا باید وارد کرد؟
ممنون
اول افزونه رو اضافه کنید سپس وارد تنظیمات بانک ملت شده مشخصات درگاه رو وارد کنید
-
سلام
حسین پور جان قیمت نصصب اسکریپت ارسال اس م اس و ملت با هم چند ؟؟
جدا جدا چند ؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
-----------------
با سلام
چون درگاه ملت یا ... می خواد و باید ای پی و دامینت به بانک معرفی بشه
دوست عزیز
سوال من پیرو ..سوال و جواب قبلی بود دوست گلم ... منظور از لوکال ... درون سرور هست نه کامپیوتر شخصی
توی لینوکس هم با تغییر کار کرد
ولی هنوز برای من سواله چرا تو ویندوز کار نکرد!
-
مــــــــــــــازول بـــانک پــــاسارگاد رو کسی نداره یا کسی هست برام بنویسه؟ و هزینه اش رو هم بفرمایید (ماژول).
و اینکه ماژول خود بانک پاسارگاد باشه درگاه امن رو نمیخوام.
با تشکر
-
من از برنامه نویس این اسکریپت تشکر میکنم و اگه میشه لطف کنی و ایراد های کوچیک برنامه رو بگیری.....
مرسی و ممنون از این اسکریپت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ten_soldier
مــــــــــــــازول بـــانک پــــاسارگاد رو کسی نداره یا کسی هست برام بنویسه؟ و هزینه اش رو هم بفرمایید (ماژول).
با تشکر
منم می خوام ! اگر کسی داره لطفا آپلود کنه
-
درسته - راحت میشه هکش کرد - خیلی اطمینانی نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
perphp
درسته - راحت میشه هکش کرد - خیلی اطمینانی نیست
کسی ارپیچی جلوی شما نگرفته زور بگه از سیستم استفاده کنید فکر میکنی امن نیست استفاده نکن...تحریف نکن یه کار گروهی رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
منم می خوام ! اگر کسی داره لطفا آپلود کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ten_soldier
با تشکر
مازول بانک پاسارگاد با 3 ماه پشتیبانی 20 تومان با یکسال پشتیبانی 45 تومان
-
با سلام و خسته نباشید آقای خرسند و حسین پور
من ماژول اس م اس برای ماژول فرییر گرفتم ازتون کار نمیکنه ... چند بار هم ایمل زدم جواب ندادین میشه بگین چرا ؟؟؟
این بکنار من واسه سرور هم زنگ میزنم جواب نمیدید .... لطفا یک تلفن بدید که جواب گو باشین خواهش ؟ واسه سرور ما چه کنیم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
با سلام و خسته نباشید آقای خرسند و حسین پور
من ماژول اس م اس برای ماژول فرییر گرفتم ازتون کار نمیکنه ... چند بار هم ایمل زدم جواب ندادین میشه بگین چرا ؟؟؟
این بکنار من واسه سرور هم زنگ میزنم جواب نمیدید .... لطفا یک تلفن بدید که جواب گو باشین خواهش ؟ واسه سرور ما چه کنیم ؟
دوست خوبم دلیل اینکه امکان تنظیم کردن سامکانه پیامک وجود نداره این هست که تو سایت پرشین اس ام اس هم زده شده مسیج ها با تاخیر ارسال میشه و نیاز به تایید داره و من برنامه نویس نمیتونم یه ادیت بکنم بمونم 1 ساعت بعد پیامک ارسال بشه دوباره تست کنم کارمو باید بمونید تا این مشکل مرتفع شه که بخاطر انتخابات هست که پیامک ها تایید میشن بعد انجام خواهد شد
درزمینه سوالاتتون نیز ایمیل بنده رو دارید هر زمان ایمیل ارسال کنید سریعا پاسخگو خواهیم بود
-
با سلام
متشکرم که جواب دادید
-
با سلام
جناب حسین پور، الان بیش از دو ماه هست که شما این اسکریپت رو با دربافت 15هزارتومان روی 50مگ هاست خودتون از آفتاب وب.نت (این هم 10هزارتومان) نصب کردید و از یکی دو روز بعد از نصب، سرور شما داون هست و این لینک مربوط به هک شدن سایت شما هست: www.aftabweb.net hacked by mohammad_m380
من کاری به محتوای لینک فوق ندارم چرا که شما یکی دو بار برای ما زحمت کشیدید
اما در این باره لطف بفرمایید داره به 3ماه نزدیک میشه که ما این مبلغ رو دادیم و به کارمون هم نیومد، زحمت بکشید این 25هزارتومان را عودت بفرمایید
این هم سایت بنده که روی هاست شماست و خودتون هم این اسکرپیت رو روش نصب کردید: http://www.daneshjooee.ir/
منتظر پاسخ شما هستم
باتشکر
این هم تصویر اولین پ خ که شما به من پاسخ دادید:
http://up.daneshjooee.com/images/dua...7g723znm3m.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
با تشکر از
نمایش مشخصات: m.hoseynpur - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
فایلی که پیوست شده اسکریپتی هست که کاملا درست هست.فایل دوم هم فایلی هست که بعد از خرید کارت شارژ اطلاعاتش رو برای صاحب سایت نیز می فرسته که مطلع بشه کارتی به فروش رفته.فقط باید اون فایل رو باز کنید و به جای ایمیل من ایمیل خودتون رو بنویسید
ممنونم
-
دوستان کسی اطاعات لازم جهت کامل کردن کاژول بانک ملت این اسکریپت را ندارد؟؟؟؟
- ماژول کامل هست و ما داریم استفاده می کنیم ؟
پاسخ: بنده اطلاع دارم کامل هست ، اما 2 تابع کم دارد و از لحاظ فنی و ساختاری شرکت به پرداخت این ماژول را برای دریافت درگاه تائید نمی کنید!
اگر برای کسی مقدور هست لطفا بفرمائید !
-
سلام عزیزان لینک ماژول بانک ملت این سیستم رو میزارید برای ما؟؟ممنون 8-|:-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhy
با سلام
جناب حسین پور، الان بیش از دو ماه هست که شما این اسکریپت رو با دربافت 15هزارتومان روی 50مگ هاست خودتون از آفتاب وب.نت (این هم 10هزارتومان) نصب کردید و از یکی دو روز بعد از نصب، سرور شما داون هست و این لینک مربوط به هک شدن سایت شما هست:
www.aftabweb.net hacked by mohammad_m380
اما در این باره لطف بفرمایید داره به 3ماه نزدیک میشه که ما این مبلغ رو دادیم و به کارمون هم نیومد، زحمت بکشید این 25هزارتومان را عودت بفرمایید
این هم سایت بنده که روی هاست شماست و خودتون هم این اسکرپیت رو روش نصب کردید:
http://www.daneshjooee.ir/
منتظر پاسخ شما هستم
باتشکر
آپ
جناب حسین پور خبری نشد؟!...
-
نسخه جدیدی آماده شده که ایراداتی که گزارش شده بود توی این نسخه رفع شده که بیشتر مربوط به لینکهای شکسته بود. همچنین برای اولین بار نسخه مخصوص آپگرید هم آماده شده که برای کسانی هست که از نسخه ۱.۵ به بالا استفاده میکنند.
تعداد ماژولهای سیستم هم به ۱۰ عدد رسید که ۶ عدد برای سیستمهای پرداخت آنلاین و ۴ عدد هم برای ارسال اس ام اس است. همچنین ماژول بانک ملت هم تکمیل شد و الان از تمام توابعی که مورد نظر بانک است استفاده میکند. تمامی ماژولهای پرداخت تست شده هستند و کار میکنن (به جز پارسیان که جایی برای تست آن نداشتم.)
-
این شیاد ها رو بیخیال بشید خودت مدیر سایت امروز که صبح از سایتم دیدن کردم دیدم به به چه حالی داده دوستان هر کسی هر مشکلی داره دیگه 90 % بر طرف شد برید به سایت خود مدیر :
Virtual Freer
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
[E2]
این شیاد ها رو بیخیال بشید خودت مدیر سایت امروز که صبح از سایتم دیدن کردم دیدم به به چه حالی داده دوستان هر کسی هر مشکلی داره دیگه 90 % بر طرف شد برید به سایت خود مدیر :
Virtual Freer
مهندس پست قبلی شما مربوط به طراح و سازنده اسکریپت و مدیر همان سایتی هستش که شما لینک دادید:d
لطف کردند با کامل کردن ماژول پرداخت ها به خصوص پرداخت بانک ملت و همچنین مشکلات سیستم از دریافت هزینه های گزاف توسط دیگران جلوگیری کردند .واقعا جای تقدیر دارد :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freer
نسخه جدیدی آماده شده که ایراداتی که گزارش شده بود توی این نسخه رفع شده که بیشتر مربوط به لینکهای شکسته بود. همچنین برای اولین بار نسخه مخصوص آپگرید هم آماده شده که برای کسانی هست که از نسخه ۱.۵ به بالا استفاده میکنند.
تعداد ماژولهای سیستم هم به ۱۰ عدد رسید که ۶ عدد برای سیستمهای پرداخت آنلاین و ۴ عدد هم برای ارسال اس ام اس است. همچنین ماژول بانک ملت هم تکمیل شد و الان از تمام توابعی که مورد نظر بانک است استفاده میکند. تمامی ماژولهای پرداخت تست شده هستند و کار میکنن (به جز پارسیان که جایی برای تست آن نداشتم.)
مرسی واقعا ماژول کار آمد هست
فقط اگر بتونیم قالب نیز تعریف کنیم و تغییر دهیم داخلش خیلی خوب می شود !
به نظر من جای ماژول بانک پاسارگارد خالی است .
در ضمن من الان می تونم آپدیت بگیرم ؟
آیا قابلیت import + export اطلاعات نیز دارد ؟ که بدون مشکل بتونیم import بگیریم در بازه های زمانی مختلف ؟
-
نقل قول:
پس شما از ماژول بانک ملت استفاده کردین و راضی هستین؟؟؟
نقل قول:
لطف کردند با کامل کردن ماژول پرداخت ها به خصوص پرداخت بانک ملت و همچنین مشکلات سیستم از دریافت هزینه های گزاف توسط دیگران جلوگیری کردند .واقعا جای تقدیر دارد :53:
از نظر شما هم اگر استفاده کردین ماژول بانک ملت این اسکریپ هیچ مشکلی نداره؟
-
نقل قول:
از نظر شما هم اگر استفاده کردین ماژول بانک ملت این اسکریپ هیچ مشکلی نداره؟
تا قبل از انتشار نسخه جدید مشکل فنی خاصی نداشت ماژول . فقط از نظر توابع به کار برده شده مورد تائید شرکت به پرداخت نبود ( بانک ملت ) و شما جهت استفاده از ایت اسکریپت باید از قبل درگاه دریافت کرده بودید. به عبارت ساده تر با این کاژول امکان دریافت درگاه ملت وجود نداشت . اما همانطور که سازنده محترم اسکریپت اعلام کردند این مشکل در نسخه جدید برطرف شده است :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
فقط اگر بتونیم قالب نیز تعریف کنیم و تغییر دهیم داخلش خیلی خوب می شود !
به نظر من جای ماژول بانک پاسارگارد خالی است .
در ضمن من الان می تونم آپدیت بگیرم ؟
آیا قابلیت import + export اطلاعات نیز دارد ؟ که بدون مشکل بتونیم import بگیریم در بازه های زمانی مختلف ؟
الان هم میتوانید قالب رو تغییر بدید کافیه سری به فولدر templates/templates بزنید و فایلهای موجود را ادیت کنید.
اگر از نسخه ۱.۵ به بالا استفاده میکنید میتوانید آپگرید کنید.
هنوز قابلیت import/export تعریف نشده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
تا قبل از انتشار نسخه جدید مشکل فنی خاصی نداشت ماژول . فقط از نظر توابع به کار برده شده مورد تائید شرکت به پرداخت نبود ( بانک ملت ) و شما جهت استفاده از ایت اسکریپت باید از قبل درگاه دریافت کرده بودید. به عبارت ساده تر با این کاژول امکان دریافت درگاه ملت وجود نداشت . اما همانطور که سازنده محترم اسکریپت اعلام کردند این مشکل در نسخه جدید برطرف شده است :53:
خوب عزیز ما الان با این اسکریپ مدارک رو فرستادیم برای بانک ملت
به نظرم بانک ملت از این نسخه جدید و تغییرات آگاه نیست
پس رسما درخواست ما برگشت می خوره دیگه؟!!!!!!!!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
خوب عزیز ما الان با این اسکریپ مدارک رو فرستادیم برای بانک ملت
به نظرم بانک ملت از این نسخه جدید و تغییرات آگاه نیست
پس رسما درخواست ما برگشت می خوره دیگه؟!!!!!!!!!!!!!
خوب شما تو درخواستتون مینوشتید که ماژول ادیت شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freer
خوب شما تو درخواستتون مینوشتید که ماژول ادیت شده است.
راستش بی اطلاع بودم از این جریان
اما خوب الان دوباره یک میل به پیوست همون مدارک و اطلاعات براشون فرستادم
که طراح میگه در ورژن جدید ماژول ادیت شده هست و مشکلی نداره
امیدوارم برگشت نخوره خسته شدم دیگه
اما در کل از زحمات شما ممنون که به رایگان در اختیار همه گذاشتید این اسکریپ ارزشمند رو
ای کاش ماژول هم حتی اگر شده هزینه میکردید روش کاملا بهینه میشد
و در قبال هزینه انجام شده شما ما اسکریپ رو با هزینه ای منطقی
حتی بر فرض مثال 5هزار تومان تهیه میکردیم
با این حجم استفاده کنندگان بدون شک هم هزینه شما برگشت میشد
هم یک سود اندک جمع میشد
-
من از کجا می توانم ورژن ماژول خودم رو بفهمم ؟
-
سلام آقای freer عزیز ممنون از اینکه با دست پر برگشتی
فقط عزیزم واسه اونایی که میخوان با سایت فرستنده کار کنند باید چیکار کنند تو خیلی از سایت ها دیدم از اسکریپت شما استفاده کردند و با فرستنده کار می کنند اگه پلاگینی وجود دارد میشه لطف کنید و قرار دهید خیلی نیاز دارم
-
دوست عزیز freer ماژول ارسال ایمیل به مدیر رو نیز می توانید تهیه کنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
من از کجا می توانم ورژن ماژول خودم رو بفهمم ؟
ساده ترین راهش اینه که اون بسته زیپ رو که باز کردید اسمش رو نگاه کنید
مال من virtual_freer_v1.54 بود که مثل این که امروز virtual_freer_v1.55 رو ارائه کردند
شما هم چک کنید اگر ورژنی غیر از virtual_freer_v1.55 بود فایل آپگرید رو باز کنید
به همین راحتی
فقط طبق گفته خودشون اگر قالب رو عوض کردید پوشه template رو آپ نکنید
-
جناب حسین پور بعد از 3 ماه شما نمیخواید این پول ما رو پس بدید؟
آقا ما اصلا نه هاستتون رو خواستیم نه نصب این اسکریپت رو با ماژولهای تضمینی اش !!!
نقل قول:
جناب حسین پور، الان بیش از دو ماه هست که شما این اسکریپت رو با دربافت 15هزارتومان روی 50مگ هاست خودتون از آفتاب وب.نت (این هم 10هزارتومان) نصب کردید و از یکی دو روز بعد از نصب، سرور شما داون هست و این لینک مربوط به هک شدن سایت شما هست:
http://www.zone-h.org/mirror/id/14953640
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
با تشکر از
نمایش مشخصات: m.hoseynpur - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
فایلی که پیوست شده اسکریپتی هست که کاملا درست هست.فایل دوم هم فایلی هست که بعد از خرید کارت شارژ اطلاعاتش رو برای صاحب سایت نیز می فرسته که مطلع بشه کارتی به فروش رفته.فقط باید اون فایل رو باز کنید و به جای ایمیل من ایمیل خودتون رو بنویسید
سلام میشه بگید این ماژول ایمیل را کجا باید آپلود کنم من تو پوشه plugin آپلود می کنم ولی بعدش قسمت افزونه هارو از توی مدیریت باز نمیکند میشه کامل بگید چیکار باید بکنم
در ضمن تو پلاگین اگه آپلود کنیم با فایل email که تو خوده پوشه هست برای ارسال ایمیل به کاربران قاطی میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asgharbooter
سلام میشه بگید این ماژول ایمیل را کجا باید آپلود کنم من تو پوشه plugin آپلود می کنم ولی بعدش قسمت افزونه هارو از توی مدیریت باز نمیکند میشه کامل بگید چیکار باید بکنم
در ضمن تو پلاگین اگه آپلود کنیم با فایل email که تو خوده پوشه هست برای ارسال ایمیل به کاربران قاطی میشه
باسلام اطلاعاتتون رو از طریق پیام خصوصی ارسال کنید براتون به رایگان اضافه کنم.اطلاعات لازم: 1-رمز عبور مدیریت 2-دسترسی به ftp تنها برای شاخه ای که این اسکریپت را نصب کرده اید یا یوزر پسورد کنترل پنل هاستتون3-ایمیل مدیریتتون
-
جناب m.hoseynpur زحمت بکشید 25هزار تومان ما رو بعد از نزدیک به 3 ماه عودت بفرمایید ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
باسلام اطلاعاتتون رو از طریق پیام خصوصی ارسال کنید براتون به رایگان اضافه کنم.اطلاعات لازم: 1-رمز عبور مدیریت 2-دسترسی به ftp تنها برای شاخه ای که این اسکریپت را نصب کرده اید یا یوزر پسورد کنترل پنل هاستتون3-ایمیل مدیریتتون
سلام
آقای حسین پور ممنون از لطفتون اگر میشه همینجا اعلام کنید که دیگران هم استفاده کنند اگر اینکارو کنید لطف کردید به همه اگر هم مشکلی برای اینکار وجود دارد بگید تا پ خ کنم