-
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
با سلام ...
الان قیمت دلار چه قدر هست ؟
-
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_zaman06
با سلام ...
الان قیمت دلار چه قدر هست ؟
قیمت دلار در هفته های اخیر لحظه ایست، نمیشه قیمت دقیق عرض کرد. اما نرخ دلار طبق آخرین تغییرات بازار 1512 هست.
دوستان توجه داشته باشند که به دلیل تغییرات شدید قیمت بنده به شخصه تا 7 ام ژانویه 2012 فقط حواله بانکی رو قبول میکنم پس از آن روند پرداخت ها رو نسبت به بازار تغییر خواهم داد.
-
سلام
من یک کار کوچیک 10 یورویی دارم. انجام میدید؟
اگر انجام میدید لطف کنید قیمت رو برام پخ کنید تا سریع پرداخت کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhentezari
سلام
من یک کار کوچیک 10 یورویی دارم. انجام میدید؟
اگر انجام میدید لطف کنید قیمت رو برام پخ کنید تا سریع پرداخت کنم
با روند تغییرات شدید فعلی فقط صبح از ساعت 11 الی 14 میتونیم پرداخت داشته باشیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
با روند تغییرات شدید فعلی فقط صبح از ساعت 11 الی 14 میتونیم پرداخت داشته باشیم.
مشکلی نیست. همون موقع دوباره هماهنگ میکنیم
فقط اگر بفرمایید بر اساس قیمت امروز چقدر میشه ممنون میشم. میخوام حدودش رو بدونم
-
اقا منم یک پرداخت 15 دلاری دارم انجام میدید؟
-
سلام
1297 دلار برا من پرداخت کردن ، بازم خیلی ممنون و سپاس !! :113:
-
پرداخت بنده رو هم انجام دادند.
خیلی ممنون واقعا
خیلی راحت تر و سریعتر ار جاهای دیگه
-
-
ما 2000 دلار الان پرداخت داریم.
امکان انجامش رو دارید؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
ما 2000 دلار الان پرداخت داریم.
امکان انجامش رو دارید؟
بله، تماس بگیرید. ایمیل رو الان پیغام خصوصی می کنم خدمت شما.
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takmaisam
الان قیمت یورو چقدر هست
قیمت بازار، قیمت ما هست چون قیمت ها الان لحظه ای تغییر میکنه نمیتونم قیمت الان رو عرض کنم ولی بیشتر روی قیمت های ساعت 10 الی 14 میشه حساب کرد.
-
سلام
من 75 دلار پرداخت در سایت whmcs.com دارم انجام میشه
-
سلام. 500 دلار پرداخت دارم دوست عزیز. ! شماره تماستون در دسترس نیستش . ایمیلتون رو می فرمائید
-
بنده کماکان منتظر تماس شما هستم.
-
-
مگه شما همکار آقای neca نیستید؟
-
قیمت دلار شما به چه شکل هست؟
-
سلام ...
250 یورو دارم چند میشه ؟
350 دلار چند در میاد ؟
با تشکر
-
کاربر Woshka همکار بنده نیستند.
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
دوستان گرامی
با توجه به نوسانات شدید ارز ر بازار پرداخت های ما فقط بین ساعت 10:30 الی 13 امکان پذیر هست.
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
از جناب s.w.a.t هم تشکر میکنم.
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_zaman06
سلام ...
250 یورو دارم چند میشه ؟
350 دلار چند در میاد ؟
با تشکر
در ساعاتی که عرض شد تماس بگیرید. پرداخت به کدام شرکت و وبسایت هست؟ (لطفا پیغام خصوصی کنید.)
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
قیمت دلار شما به چه شکل هست؟
سلام جناب Hostpolis،
نرخ ایمیل شد.
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
مگه شما همکار آقای neca نیستید؟
خیر
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarvar
سلام
من 75 دلار پرداخت در سایت whmcs.com دارم انجام میشه
بله، لطفا در ساعاتی که عرض شد تماس بگیرید.
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zhobin
سلام. 500 دلار پرداخت دارم دوست عزیز. ! شماره تماستون در دسترس نیستش . ایمیلتون رو می فرمائید
با سلام
لطفا از طریق پیغام خصوصی وبسایتی که قصد پرداخت در آن را دارید اعلام فرمایید.
-
فردا پرداخت انجام میدین یا باید تا شنبه صبر کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarvar
فردا پرداخت انجام میدین یا باید تا شنبه صبر کنیم
متاسفانه فردا امکان پرداخت نیست. روز شنبه تماس بگیرید.
پوزش
-
امشب چی انجام نمیشه
قیمت خیلی مهم نیست فقط زود انجام بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarvar
امشب چی انجام نمیشه
قیمت خیلی مهم نیست فقط زود انجام بشه
برای ما هم قیمت چندان مهم نیست. چقدر پرداخت دارید، لطفا پیغام خصوصی کنید تا با همکارم هماهنگ کنم.
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_zaman06
سلام ...
250 یورو دارم چند میشه ؟
350 دلار چند در میاد ؟
با تشکر
سلام
اان نمیشه قیمت رو عرض کرد. روز شنبه قیمت رو میتونم عرض کنم.
-
من 75 دلار پرداخت در سایت whmcs.com دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarvar
من 75 دلار پرداخت در سایت whmcs.com دارم
پیغام خصوصی ارسال شد.
ارادتمند
-
با سلام و احترام
مبلغ 550 دلار پرداخت برای تمدید سرور داشتم ،81 دلار به صورت انلاین پرداخت شد و مابقی ان به صورت حواله به حساب سرویس دهنده ارسال شد
با سپاس بسیار
-
سلام
نرخ فعلی پرداخت دلارتون رو بفرمائید
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bepad
سلام
نرخ فعلی پرداخت دلارتون رو بفرمائید
ممنون
مقدار پرداختی را ایمیل بفرمایید تا قیمت رو عرض کنم.
ارادتمند
-
ادرس ایمیلتون رو بفرمائید
البته پرداختی حدود 15 دلاره
همچنین شما الرت پی کار میکنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bepad
ادرس ایمیلتون رو بفرمائید
البته پرداختی حدود 15 دلاره
همچنین شما الرت پی کار میکنید؟
nasa.eca در جیمیل.
خیر.
-
ایمیل ارسال شد.
ما با ایشون چند بار کار کردم و واقعا هم از نظر صداقت.کیفیت کاری.قیمت.قبول مسئولیت و احترام قابل تقدیر هستند
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
با سلام
3- ویزا کارت از نوع Debit از آذربایجان و امارات با هزینه 140 هزار تومان صدور می شود (نوع کلاسیک فیزیکی با نام شما).
اقا درمورد این ویزا کارت چه تفاوتی بین اذربایجان و امارات هست؟
اعتبار کارت چند ماه یا سال است؟
مدت زمان تحویل کارت دقیقا چقدر است؟
کارت قابلیت تمدید دارد در سالهای بعد؟
کارت قابلیت شارژ دارد؟
کارت رو از چه طریق میشه شارژ کرد خودتون انجام میدید؟(این مورد رو کامل توضیح بدید)
حداقل و حداکثر میزان موجودی/شارژ چقدر است؟
مدارک مورد نیاز صدور کارت چیست؟
ممنون و شرمنده اگر تعداد سوالات زیاد شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bepad
ایمیل ارسال شد.
ما با ایشون چند بار کار کردم و واقعا هم از نظر صداقت.کیفیت کاری.قیمت.قبول مسئولیت و احترام قابل تقدیر هستند
نظر لطف شماست. ما همیشه به عزیزان عرض کردیم که نظر ما این هست که صداقت رو نه تنها به سود مشتریان بلکه به خاطر سود خودمان نیز سر لوحه داشته باشیم. به این دلیل که وقتی دروغی در کار نباشه این به ما اثبات شده که هم حرف به دل میشینه و هم اینکه بعدا مشتریان در حرف هامون تناقض نمی بینند. باز هم از شما متشکرم و امیدوارم بتوانیم به بیزینس شما کمکی کرده باشیم.
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bepad
ایمیل ارسال شد.
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
اقا درمورد این ویزا کارت چه تفاوتی بین اذربایجان و امارات هست؟
اعتبار کارت چند ماه یا سال است؟
مدت زمان تحویل کارت دقیقا چقدر است؟
کارت قابلیت تمدید دارد در سالهای بعد؟
کارت قابلیت شارژ دارد؟
کارت رو از چه طریق میشه شارژ کرد خودتون انجام میدید؟(این مورد رو کامل توضیح بدید)
حداقل و حداکثر میزان موجودی/شارژ چقدر است؟
مدارک مورد نیاز صدور کارت چیست؟
ممنون و شرمنده اگر تعداد سوالات زیاد شد.
با توجه به محدودیت های جدید فقط با حضور فیزیکی شما در آذربایجان میتونیم کارت رو تقدیم کنیم که از اعتبار بالایی هم برخوردار هست. کارتها دارای حساب ارزی هستند که میتونید از هر جایی از جهان به ارائه مشخصات وجه رو دریافت کنید. قابلیت دیگر ان حسابه این هست که میتونید به طور مستقیم وسترن یونیون پرداخت کنید. مدارک هم فقط پاسپورت شما هست.
-
متاسفانه امکان حظور در اذربایجان نیست کارت های امارت چطور؟باید فیزیکی حظور داشته باشیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bepad
متاسفانه امکان حظور در اذربایجان نیست کارت های امارت چطور؟باید فیزیکی حظور داشته باشیم؟
در مورد امارات توضیحی قابل عرض نیست اما خودتان اخبار مربوط به مناسبات تجاری بین ایران و امارات را پیگری کنید تا به خبر این مورد دسترسی داشته باشید.
-
سلام
آیا هنوز ویزا کارتهای Debit صادر میکنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsvps
سلام
آیا هنوز ویزا کارتهای Debit صادر میکنید ؟
با شرایطی که خدمت دوستمان عرض کردیم بله.
اما ویزا کارت های هدیه تا مبالغ 5000 دلاری رو هم میتونیم صادر کنیم.
-
من 500 دلار پی پال پرداخت دارم ( سرور لینک پرداخت خرید فرستاده ). هزینه آن چقدر می شود؟ بعد اینکه آیا لیبرتی هم قبول میکنید ؟ اگر بله با لیبرتی چند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dollar
من 500 دلار پی پال پرداخت دارم ( سرور لینک پرداخت خرید فرستاده ). هزینه آن چقدر می شود؟ بعد اینکه آیا لیبرتی هم قبول میکنید ؟ اگر بله با لیبرتی چند؟
با سلام
فعلا فقط میتونیم ویزا کارت مجازی تقدیم کنیم برای پرداخت ها. به لطف خداوند از اواخر ژانویه روال عادی رو در پیش می گیریم.
ارادتمند
-
ویزا کارت رو ما خریداری کردیم.
تشکر از خدمات خوبتون.