سلام
میشه سیستم عامل و به ویندوز هم تغییر داد؟ اجازه داریم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میشه سیستم عامل و به ویندوز هم تغییر داد؟ اجازه داریم؟
من یکی از این پلان ها رو میخوام سالانه خرید بکنم میخواستم ببینم آپتایم رو تا چه حدی تضمین میکنید ؟! و در طول سال میشه استفاده کرد یا تضمینی نیست که بعد چند ماه قطع بشه یا نه و اینکه محدودیت خاصی دارید ؟!نقل قول:
پلن سوم
فضای اختصاصی 60 گیگابایت
پهنای باند 1000 گیگابایت
رم اختصاصی 1024 مگابایت
رم اشتراکی 1.5 گیگابایت
آی پی 3 عدد
قیمت ماهانه = 10 دلار
قیمت شش ماهه = 8.5 دلار
قیمت سالانه = 8 دلار
پلن چهارم
فضای اختصاصی 75 گیگابایت
پهنای باند 1500 گیگابایت
رم اختصاصی 1.5 گیگابایت
رم اشتراکی 2 گیگابایت
آی پی 3 عدد
قیمت ماهانه = 15 دلار
قیمت شش ماهه = 12.75 دلار
قیمت سالانه = 12 دلار
دوست عزیز برای اف شماره قیمت بگین تا بدونیم هر دلار چند حساب میکنید باتشکر
در قسمت تیکت پاسختون رو دادیم.نقل قول:
من یکی از این پلان ها رو میخوام سالانه خرید بکنم میخواستم ببینم آپتایم رو تا چه حدی تضمین میکنید ؟! و در طول سال میشه استفاده کرد یا تضمینی نیست که بعد چند ماه قطع بشه یا نه و اینکه محدودیت خاصی دارید ؟!
سلام من یک سرور لینوکس با تنظیم کامل برای open*** می خوام که نهایتان 4-5 اکانت ازش استفاده خواهند کرد، یعنی فقط شخصی انجام میدید ؟
تضمینی برا نصبش نمی دیم.
نصب به عهده شماست.
نهایتا tun/tap رو فعال می تونیم بکنیم.
آی بی اس نصب میکنید؟
سلام
من دو تا سرور مجازی دارم از اینجا!اولی حدود 2 ماه و دومی یک ماه!
یکیش که یک سایت پربازدید روش هست! با 15000+ بازدید و + 4000 آی پی!
تا الان حتی یک دقیقه هم داون نشده!
پشتیبانی بسیار خوبی هم دارند
P30Tools عزیز ممنون
پ.ن => یه اسفند دود کن چشم نخورن :d
نصب ibs و... به عهده شماست.
دلار به امروز چنده؟ بفرمایین شارژ کنیم.
سلام.
تحویل سرویس فردا فردا صبح از ساعت 9 به بعد خواهد بود.
در صورت تمایل 1350 تومان بابت هر دلار باید افزایش اعتبار بدید.
از امروز لایسنس رایگان رو تضمین نمی دونیم.
تکلیف لایسنس رایگان 2 شنبه شب معلوم میشه.
تکلیف لایسنس مشخص نشد. امروز سه شنبه هست.
برای یکی از سفارشات دیروز گرفتیم.
با نظر قطعی رو امشب می تونیم بدیم.
لایسنس سفارشات قبلی چی؟ ممکنه برای کسانی که الان لایسنس رایگان دارند زمان تمدید لایسنس رایگان نباشه یا فقط برای سفارشات جدید؟
در حال حاضر سرویس ها با لایسنس رایگان دایرکت ادمین ارائه میشن؟ من پنل دوم رو میخوام اگه با لایسنس دایرکت ادمین هست.
با تشکر
سلام من بابت خرید به شما تیکت دادم در دپارتمان فروش سرور مجازی کد تیکت #1642
سلام.نقل قول:
لایسنس سفارشات قبلی چی؟ ممکنه برای کسانی که الان لایسنس رایگان دارند زمان تمدید لایسنس رایگان نباشه یا فقط برای سفارشات جدید؟
سه ماه هست که داریم رایگان میدیم.در صورتی که به ما رایگان تعلق بگیره برای شما هم به همین صورت باقی خواهد موند.
بله همچنان رایگان ارائه میشه از طریق سایت پیگیری کنید.نقل قول:
در حال حاضر سرویس ها با لایسنس رایگان دایرکت ادمین ارائه میشن؟ من پنل دوم رو میخوام اگه با لایسنس دایرکت ادمین هست.
با تشکر
الان در سفر هستم و پاسخدهی به تیکت ها و انجام سفارشات کمی کند پیش میره.نقل قول:
سلام من بابت خرید به شما تیکت دادم در دپارتمان فروش سرور مجازی کد تیکت #1642
الان به همه تیکت ها پاسخ دادم.چک بفرمایید.
این قضیه دپارتمان فروش و Vps و ... اینا همه تو ایرانه کشکه همشون پشتیبانش 1 نفره
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
راسی دوستان قیمت دلار امروز 1292 نمیدونم چرا این دوسمون بالا 1350 و خورده ای همیشه قیمت اعلام می کنه
نقل قول:
این قضیه دپارتمان فروش و Vps و ... اینا همه تو ایرانه کشکه همشون پشتیبانش 1 نفره
یک نفر یا ده نفر مسئله نیست. مسئله اینه که درخواست ها با توجه به نوع درخواست تفکیک بشه و ... .
شما از هاست ایران و پارس دیتا سرویس بگیرید چون پشتیبانیشون حداقل 5 نفر هست ولی مطمئن باشید با ماهی 4 هزار تومان برای ماه اول به شما سرویس نمی دن ;)
دلار پی پال قیمت بالاتری نسبت به دلار اسکناس داره و زمانی هم که به حساب ما واریز میشه باز یه مرحله کارمزد 2.5 ٪ می خوره برا همین بالاتر از قیمت دلار اسکناس هست.نقل قول:
راسی دوستان قیمت دلار امروز 1292 نمیدونم چرا این دوسمون بالا 1350 و خورده ای همیشه قیمت اعلام می کنه
شما هی میگفتی قیمت امروز دلار به همین خاطر مارو به شک انداخت
ممنون بابت توضیحات
فقط خداکنه شما مثله اون بابا سروش هاست بود, چی بود نشی
دمت هات ;)
من ازشون سرویس گرفتم واقعا هم پشتیبانی خوبی دارند (هم از نظر فنی و هم از نظر شخصیتی) و هم اینکه سرویس رو به موقع تحویل دادن بدون هیچ مشکلی ... سرویس هم از نظر کیفیت خیلی خوبه ... جا داره در وب هاستینگ تالک که باعث شد با شما آشنا بشم تشکر کنم.
:x;;)
لایسنس رایگان دایرکت ادمین همچنان برای تمامی سرویس ها قابل ارائه میباشد.
من هم پلن 1 رو میخوام میشه بهم خبر بدید
ali.fatehi70@gmail.com
09364582380
و لطف کنید قیمتی که برای پلن 1 در میاد بگین
سلام
فروش دارید ؟ لاینسس هم می دید هنوز ؟ قیمت دلار؟
سلام
بله عزیز هردلار 1400 تومان
سلام وقت بخیر
من تیکت کردم چند ساعت پیش
ممنون
تعداد وی پی اس های سفارش داده شده از ابتدای این تاپیک ==> 85 عدد
تعداد وی پی اس های فعال = 60 عدد
فروش ادامه دارد.
سلام
هنوزم لایسنس دایرکت ادمین رایگان هست ؟
سلام یکی دو تا سوال دارم خدمتون که اگه جواب مثبت باشه پلن اول رو میخوام، این vpsها php، mysql، apache روشون نصبه و میتونم راحت استفاده کنم یا اینکه باید خودم نصبشون کنم؟
سوال دوم اینکه تو این کنترل پنلی که رایگان نصب میکنید(کلوکسو) امکان ایجاد cron job وجود داره؟ چون من تا حالا با این کنترل پنل کار نکردم نمیدونم. اگه تو پلن اول زیاد از cron job استفاده کنم، مثلا 5 تا که هر دقیقه اجرا بشن مشکلی واسه سرور ایجاد
نمیکنن؟
خیلی ممنون
لایسنس فعلا رایگان هست.
وقتی کنترل پنل نصب میشه مواردی که نوشتید هم نصب میشه.
منطقا باید داشته باشه ولی دقت نکردم.تو سایتشون ببینید دموی آنلاین داره یا نه بررسی کنید.
موردی پیش نمیاد.
تیکت کردم، چند ثانیه پیش :d
با تشکر
منتظر باشید انجام میشه.
کاربران سرویس وی پی اس حتما بخوانند :
ورنا هاست | هاست لینوکس | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی