-
پاسخ : بینهایت هاست دانلود >> ماهیانه 1000 تومان
سلام خوبید هاست دانلود اسپانسری نمیدید
-
هنوز هم ميدين نامحدود ماهانه 1000؟ قابليت اين رو داره كه ليچر عمومي روش نصب كنم و عمومي باشه و افراد زيادي استفاده كنن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TLOVE
سلام خوبید هاست دانلود اسپانسری نمیدید
متشکر از شما، خدا رو شکر
خیر، اسپانسری میسر نیست
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
هنوز هم ميدين نامحدود ماهانه 1000؟ قابليت اين رو داره كه ليچر عمومي روش نصب كنم و عمومي باشه و افراد زيادي استفاده كنن؟
میزبانی وب، هاست دانلود نامحدود
پلن ها در لینک فوق قابل روئیت می باشد
این سرویس مختص آپلود/دانلود/لیچر می باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irlogo
البته ممکن هست اشتباهی شده باشد
اما شما می توانید با ارسال درخواست از همان حساب کاربری خود این موضوع را پیگیری نمایید
مطمئنا در صورت صحت فرمایش شما، اقدامات لازم صورت خواهد گرفت
من دوتا سرویس گرفتم تو یک ماه یکی 50 گیگ bw یکی 500 گیگ تقریبا 10 روز اختلاف افتاد بین خرید این دوتا سرویس واسه همین شما دومی رو با همون سرویس اولی یک ماهشو حساب کردین :)
الان میخوام دوباره مشتری شم! تخفیف نداره واسه مشتری های قدیمی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tthost
متشکر از شما، خدا رو شکر
خیر، اسپانسری میسر نیست
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
پلن ها در لینک فوق قابل روئیت می باشد
این سرویس مختص آپلود/دانلود/لیچر می باشد.
پاسخ بنده رو ندادين عزيز نه اولي نه دومي اين لينكي كه دادين از 15 هزار تومان شروع ميشه كه؟ پس اين چيه؟ فن آوری اطلاعات دهکده وب - سبد خرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CrisS
من دوتا سرویس گرفتم تو یک ماه یکی 50 گیگ bw یکی 500 گیگ تقریبا 10 روز اختلاف افتاد بین خرید این دوتا سرویس واسه همین شما دومی رو با همون سرویس اولی یک ماهشو حساب کردین :)
الان میخوام دوباره مشتری شم! تخفیف نداره واسه مشتری های قدیمی؟
لطفا از همان حساب کاربری که خرید کرده اید درخواست برای بخش مالی ارسال کنید
بررسی می کنیم و در صورت تایید این موضوع از خجالت شما بر خواهیم آمد
بدین جهت تخفیف نیز تقدیم خواهد شد
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
البته خدمت شما عرض شده و توضیحات کامل تری ارائه می گردد
این سرویس ماهیانه 1000 تومان ( هزینه هاست ) و نیاز به یک آپشن پهنای باند دارد
زمانی که سرویسی مختص آپلود/دانلود/لیچر باشد بدین معنی است که پذیرنده فشار های بالای کانکشن و CPU and RAM Usage ها هست و مشکلی نخواهد داشت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
سیاست کاری این شرکت جوریه که پهنای باند رو میفروشه ! یعنی خود هاست 1000 تومان ماهیانه ، هر چقد پهنای باند خواستی به این 1000 تومان قیمتش اضافه میشه ،
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fathipours1
سیاست کاری این شرکت جوریه که پهنای باند رو میفروشه ! یعنی خود هاست 1000 تومان ماهیانه ، هر چقد پهنای باند خواستی به این 1000 تومان قیمتش اضافه میشه ،
آره فهميدم اما خيلي گرون ميدن پهنا رو با اين حساب
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
psfa
آره فهميدم اما خيلي گرون ميدن پهنا رو با اين حساب
چقدر میدن ، مثلا هر 100 گیگ؟
پیشفرض پهنای باندش چقدره؟ همین ماهیانه هزار تومن:39:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abod_black
چقدر میدن ، مثلا هر 100 گیگ؟
پیشفرض پهنای باندش چقدره؟ همین ماهیانه هزار تومن:39:
افزایش پهنای باند ماهیانه
- صد گیگابایت = 150,000 ریال
- دویست گیگابایت = 220,000 ریال
- پانصد گیگابایت = 300,000 ریال
- یک ترابایت = 400,000 ریال
- یک و نیم ترابایت = 600,000 ریال
- دو ترابایت = 800,000 ریال
- سه ترابایت = 1200,000 ریال
- چهار ترابایت = 1600,000 ریال
- پنج ترابایت = 1800,000 ریال
با 1000 تومان فکر نکنم اصلا پهنای باندی نصیبتون شه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fathipours1
افزایش پهنای باند ماهیانه
- صد گیگابایت = 150,000 ریال
- دویست گیگابایت = 220,000 ریال
- پانصد گیگابایت = 300,000 ریال
- یک ترابایت = 400,000 ریال
- یک و نیم ترابایت = 600,000 ریال
- دو ترابایت = 800,000 ریال
- سه ترابایت = 1200,000 ریال
- چهار ترابایت = 1600,000 ریال
- پنج ترابایت = 1800,000 ریال
با 1000 تومان فکر نکنم اصلا پهنای باندی نصیبتون شه
ممنون همشهری(بستک:d) پهنای باند پیشفرضش چقدره؟
برای بک آپ میخوام.
-
انگاری بازم محدودیت داریم برای فضا : میزان حجم فایل باید 1/4 پهنا باند باشه ! به این صورت که ما اگر 1 ترابایت فایل بخوایم جمع و جور کنیم باید 4 ترابایت پهنا باند داشته باشیم که میشه 160 هزار تومان !
به نظرم واسه کارهای حجم بالا اصلا به صرفه نیس ... چون میشه با ماهی 120 هزار تومان یه سرور 2 ترابایتی هارد 16 گیگ رم ... و حدود 10 ترابایت پهناباند تهیه کرد ...
اما برای سایت هایی که حجم فایل زیادی ندارند واقعا به صرفس و عالیه
تازه اگرم پهنای باند و فضا یکسان بود هم برای سایت های پربازدید نمیصرفید و فقط برای استارت سایت مناسبه ( البته سایت هایی از قبیل : فیلم ... موزیک ... بازی ) چون به نسبت اینکه بازدید بالا بره پهنای باند مصرف میشه و جیب شما خالی میشه تا جایی که شاید در ماه حدود 200 الی 300 هزار تومان فقط پول پهنا باند بدید ! خوب کسی که 300 تومان رو میتونه جور کنه میتونه یه سروری بگیره که حداقل 32 الی 64گیگ رم + تمامیه امکانات لایت اسپید و و و ... و فضای حدود 6 الی 10 ترابایت هارد رو اختصاصی استفاده کنه :d در کل دهکده وب حرکت زیبایی زده و جای تحسین داره به این خلاقیت :) در عین حال فروش پهنا باند از فضا سودش بیشتره :d امیدوارم موفق باشن در همه زمینه ها :)
-
در حال حاضر قیمت ها به همین صورت که تو پست اول گفتین هستش؟
-
چند تا سوال : بعضی وقت ها رمش میاد پایین ؟ چون این مشکل بیشتر سرور های اشترکیه ! [-(
سرعت و آپ تایم بودنش هم مشکل نداره یعنی واقعا ؟!
بعد یه مشکل اینه که من قبلا یه هاست دانلود گرفته بودم اشتراکی بعد کل فایل هام پاک شدن !
و این که میتونیم با مشتری هاتون صحبت کنیم ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
verizon.net
در حال حاضر قیمت ها به همین صورت که تو پست اول گفتین هستش؟
فوق الذکر مورد تایید هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir.prs
چند تا سوال : بعضی وقت ها رمش میاد پایین ؟ چون این مشکل بیشتر سرور های اشترکیه ! [-(
سرعت و آپ تایم بودنش هم مشکل نداره یعنی واقعا ؟!
بعد یه مشکل اینه که من قبلا یه هاست دانلود گرفته بودم اشتراکی بعد کل فایل هام پاک شدن !
و این که میتونیم با مشتری هاتون صحبت کنیم ؟!
99% ضمانت آپتایم و حفظ کیفیت سرویس هست و به این میزان ضمانت می شود افت سرعت حس نشود
-
سلام
این هاست قابلیت rar/unrar رو داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman_2
سلام
این هاست قابلیت rar/unrar رو داره؟
سی پنل چنین قابلیتی ندارد.
-
هنوز هم این سرویس ها برقراره ؟
بعد یه سوالی رو من دنبالش بودم که تا 10 صفحه عقب رفتم و خیلی ها هم پرسیده بودن ولی شما جواب ندادی . پهنای باند پیش فرض چقدره ؟ یعنی ما 1000 تومان که میدیم و خود هاست رو میخریم چقدر بهمون پهنای باند تعلق میگیره همون اول با همون 1000 تومان ؟
سوال دوم : امکان تخفیف برای پهنای باند بالا وجود داره ؟ مثلا پهنای باند +1 یا 2 ترابایت اگر بخوایم ...
-
البته یه سوال دیگه هم برام پیش اومده . موقع سفارش دادن توی سایتتون برای ساب دامین رایگان این دامنه رو میاره : hostgj.com و روی این دامنه ساب میده .
یعنی شما از این هاستینگ سرویس میگیرید ؟ چون پلن های ریسلر نامحدودش توی صفحه اصلی زده 8 دلار !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosili
هنوز هم این سرویس ها برقراره ؟
بعد یه سوالی رو من دنبالش بودم که تا 10 صفحه عقب رفتم و خیلی ها هم پرسیده بودن ولی شما جواب ندادی . پهنای باند پیش فرض چقدره ؟ یعنی ما 1000 تومان که میدیم و خود هاست رو میخریم چقدر بهمون پهنای باند تعلق میگیره همون اول با همون 1000 تومان ؟
سوال دوم : امکان تخفیف برای پهنای باند بالا وجود داره ؟ مثلا پهنای باند +1 یا 2 ترابایت اگر بخوایم ...
بله
مشخصات کلی و پلن های قابل ارائه هم اکنون در لینک زیر می باشد:
برای پلن های بالا تخفیف بسیار خوبی ارائه می کنیم
مثلا 4 ترابایت ترافیک پهنای باند ماهیانه + 1 ترابایت دیسک = ماهیانه 125 هزار تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosili
البته یه سوال دیگه هم برام پیش اومده . موقع سفارش دادن توی سایتتون برای ساب دامین رایگان این دامنه رو میاره : hostgj.com و روی این دامنه ساب میده .
یعنی شما از این هاستینگ سرویس میگیرید ؟ چون پلن های ریسلر نامحدودش توی صفحه اصلی زده 8 دلار !!!
HostGJ برند خارجی دهکده وب می باشد و دفتر آن در نیوجرسی می باشد.
مدیریت این بخش توسط همکارمان و از شرکای دهکده وب آقای سیاوش محمودیان می باشد.
سرویسی که شما می فرمایید 8 دلار برای میزبانی سایت هست و Fire Policy دارد
قوانین دقیق آن را مطالعه نمایید
terms
در صورتی که مایل به تهیه این سرویس هستید دهکده وب آن را به صورت ریالی و ارزانتر عرضه می کند
میزبانی وب نامحدود، بی نهایت فضا و ترافیک پهنای باند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irlogo
بله
مشخصات کلی و پلن های قابل ارائه هم اکنون در لینک زیر می باشد:
مثلا 4 ترابایت ترافیک پهنای باند ماهیانه + 1 ترابایت دیسک = ماهیانه 125 هزار تومان
الان این پلن که گفتید براش محدودیت دیسک قائل شدید !!!
شما که گفته بودید نا محدود ...
-
به هر حال من یه پلن هاست دانلود نامحدود با 500 گیگ پهنای باند سفارش دادم و پرداخت کردم هزینش رو و همه مراحل تکمیل شد . ولی ایمیلی حاوی اطلاعات هاست برای من نیومده .
توی پنل خودم هم که میرم سرویس به حالت معلق هست و هنوز فعال نشده .
به پشتیبانیتون تیکت دادم پاسخشون این بود :
لطفا Terms Of Service را مطالعه فرمایید ...
من سفارش دادم هاست رو ، هنوز هم هاست رو ندارم . قرار بود اتوماتیک ایمیل اطلاعات هاست بیاد برام . چی شد پس ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosili
به هر حال من یه پلن هاست دانلود نامحدود با 500 گیگ پهنای باند سفارش دادم و پرداخت کردم هزینش رو و همه مراحل تکمیل شد . ولی ایمیلی حاوی اطلاعات هاست برای من نیومده .
توی پنل خودم هم که میرم سرویس به حالت معلق هست و هنوز فعال نشده .
به پشتیبانیتون تیکت دادم پاسخشون این بود :
لطفا Terms Of Service را مطالعه فرمایید ...
من سفارش دادم هاست رو ، هنوز هم هاست رو ندارم . قرار بود اتوماتیک ایمیل اطلاعات هاست بیاد برام . چی شد پس ؟
بدین منظور لازم هست با بخش پشتیبانی مالی شرکت تماس تلفنی و یا از طریق محوطه کاربری خود تیکت ارسال نمایید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tthost
بدین منظور لازم هست با بخش پشتیبانی مالی شرکت تماس تلفنی و یا از طریق محوطه کاربری خود تیکت ارسال نمایید.
بله درست میفرمایید . تیکت زدم و کارم انجام شد . ممنون .
فقط سوال قبلیم رو جواب ندادید ؟
نقل قول:
الان این پلن که گفتید براش محدودیت دیسک قائل شدید ، در صورتی که گفته بودید نا محدود ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosili
بله درست میفرمایید . تیکت زدم و کارم انجام شد . ممنون .
فقط سوال قبلیم رو جواب ندادید ؟
الان این پلن که گفتید براش محدودیت دیسک قائل شدید ، در صورتی که گفته بودید نا محدود ...
پیشنهادی که از سمت همکارم برای شما ارسال شده است یک سرویس متفاوت هست
همچنین؛ در نظر داشته باشید پیرو توضیحات ثبت شده در وب سایت نامحدود به معنی نهایت میزبانی اطلاعات تا حدود 40 ترابایت و ترافیک پهنای باند تا ماهیانه 100 ترابایت می باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tthost
پیشنهادی که از سمت همکارم برای شما ارسال شده است یک سرویس متفاوت هست
همچنین؛ در نظر داشته باشید پیرو توضیحات ثبت شده در وب سایت نامحدود به معنی نهایت میزبانی اطلاعات تا حدود 40 ترابایت و ترافیک پهنای باند تا ماهیانه 100 ترابایت می باشد.
ممنون از جوابتون . اولین باری هست که دارم احساس رضایت میکنم از خرید هاستی که داشتم !
چون در واقع شما کار درست رو انجام میدین ! پهنای باند باید فروخته بشه در اصل !
-
بعد از چندبار استفاده بنظرم خیلی بصرفه نیست فقط اسمش اینه که ماهی 1000 تومان ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosili
ممنون از جوابتون . اولین باری هست که دارم احساس رضایت میکنم از خرید هاستی که داشتم !
چون در واقع شما کار درست رو انجام میدین ! پهنای باند باید فروخته بشه در اصل !
همین طور هست ترافیک پهنای باند = تراکنش و پردازش بر روی سخت افزار سرور و در واقع با دریافت هزینه ترافیک پهنای باند می توانیم سرویس بسیار با کیفیتی ارائه کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CrisS
بعد از چندبار استفاده بنظرم خیلی بصرفه نیست فقط اسمش اینه که ماهی 1000 تومان ...
هزینه این سرویس ماهیانه هزار تومان ( هارد دیسک ) و هزینه پهنای باند را به صورت جداگانه و به دلخواه می پردازید = کیفیت تومان!
-
فضای نامحدود بدون پهنای باند اصلا معنی نداره !
در نتیجه هزینه خیلی بیشتری رو باید واسه چنین سرویسی داد برای خرید ترافیک اضافی !
-
به نام خدا
دوست عزیز 1000 تومان کلمه ای تبلیغاتی هست و هیچ چیز این آفر نامحدود نیست
به عنوان مثال پلن اول به این صورت هست که شما 25 گیگ فضا را با پهنای باند 100 گیگابایت میخرید 16 هزار تومان و سایر پلن ها هم همینطور هستند و کلمات نامحدود ، هزار تومان و ... تماما تبلیغاتی هستند . در ضمن از اونجا که پلن ماهانه هست ممکن هست فردا قوانین اینطور باشه که پلن اول فضا 10 گیگ بشه و شما یا تمدید میکنید یا مجبور به انتقال فایل های خودتان هستید و اینکه حتی فکر کنید این پلن را در ماههای بعد هم با همین شرایط خواهید داشت دیدی نادرست هست .
امیدوارم دوستان متوجه این موارد قبل از خرید باشند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dani0111
فضای نامحدود بدون پهنای باند اصلا معنی نداره !
در نتیجه هزینه خیلی بیشتری رو باید واسه چنین سرویسی داد برای خرید ترافیک اضافی !
در این سرویس تا زمانی که ترافیک پهنای باند دارید می توانید دانلود/آپلود نمایید
این موضوع موجب شده تا صیح کیفی بالایی ارائه گردد نه مثل دیگر همکاران ترافیک پهنای باند را به صورت نامحدود ارائه می کنند و البته بدون قوانین حاکم بر سطح تراکنش در موقعیت های مختلف که این امر دور از انتظار هست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima73
به نام خدا
دوست عزیز 1000 تومان کلمه ای تبلیغاتی هست و هیچ چیز این آفر نامحدود نیست
به عنوان مثال پلن اول به این صورت هست که شما 25 گیگ فضا را با پهنای باند 100 گیگابایت میخرید 16 هزار تومان و سایر پلن ها هم همینطور هستند و کلمات نامحدود ، هزار تومان و ... تماما تبلیغاتی هستند . در ضمن از اونجا که پلن ماهانه هست ممکن هست فردا قوانین اینطور باشه که پلن اول فضا 10 گیگ بشه و شما یا تمدید میکنید یا مجبور به انتقال فایل های خودتان هستید و اینکه حتی فکر کنید این پلن را در ماههای بعد هم با همین شرایط خواهید داشت دیدی نادرست هست .
امیدوارم دوستان متوجه این موارد قبل از خرید باشند .
همانطور که در بخش های متعدد این مبحث و از آن مهمتر در قوانین و مقررات و شرایط سرویس دهی دهکده وب ذکر شده است منظور از نامحدود در دیسک حدود 40 ترابایت و در ترافیک پهنای باند تا 100 ترابایت در ماه می باشد که این مهم در جهان جزء معدود ویژگی هاست
هزینه سرویس ماهیانه 1000 تومان و ترافیک پهنای باند محدود "به" آپشن ترافیک پهنای باند مد نظر
همانطور که شما متوجه شده اید این سرویس ماهیانه ارائه می گردد و ممکن هست در ماه های بعد قوانین آن عوض شود. کل تعهد در این سرویس ماهیانه می باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irlogo
همانطور که در بخش های متعدد این مبحث و از آن مهمتر در قوانین و مقررات و شرایط سرویس دهی دهکده وب ذکر شده است منظور از نامحدود در دیسک حدود 40 ترابایت و در ترافیک پهنای باند تا 100 ترابایت در ماه می باشد که این مهم در جهان جزء معدود ویژگی هاست
هزینه سرویس ماهیانه 1000 تومان و ترافیک پهنای باند محدود "به" آپشن ترافیک پهنای باند مد نظر
همانطور که شما متوجه شده اید این سرویس ماهیانه ارائه می گردد و ممکن هست در ماه های بعد قوانین آن عوض شود. کل تعهد در این سرویس ماهیانه می باشد.
بهتر نیست در هر قسمت و هر پلن مثلا به جای کلمه نامحدود نوشته بشه 25 گیگ تا فرد دچار اشتباه نشه ؟
تا جایی که من متوجه شدم
25 گیگ فضا با پهنای باند 100 گیگ را 16 هزار میدید و اون وقت نمیدانم مثلا 25 گیگ کجاش نامحدود هست ؟
شما که هم فضا را محدود دارید و هم پهنای باند را اینطور به نظر میرسه که اون هزار تومان هزینه ثبت نام در سایت شما هست .
هدف این هست که دوستانی که خرید میکنند متوجه باشند که قوانین این آفرها در پایین اون نوشته و اونها را با دقت مطالعه کنند و متوجه کلمات تبلیغاتی هم باشند و دل خودشان را به فضای نامحدود خوش نکنند تا بعدها هم دچار مشکل نشوند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima73
بهتر نیست در هر قسمت و هر پلن مثلا به جای کلمنه نامحدود نوشته بشه 25 گیگ تا فرد دچار اشتباه نشه ؟
تا جایی که من متوجه شدم
25 گیگ فضا با پهنای باند 100 گیگ را 16 هزار میدید و اون وقت نمیدانم مثلا 25 گیگ کجاش نامحدود هست ؟
شما که هم فضا را محدود دارید و هم پهنای باند را اینطور به نظر میرسه که اون هزار تومان هزینه ثبت نام در سایت شما هست .
هدف این هست که دوستانی که خرید میکنند متوجه باشند که قوانین این آفرها در پایین اون نوشته و اونها را با دقت مطالعه کنند و متوجه کلمات تبلیغاتی هم باشند و دل خودشان را به فضای ناحدود خوش نکنند تا بعدها هم دار مشکل نشوند .
کاربر/ همکار محترم
-
من بی تجربه هستم / برای آپلود فایل ها باید چی کار کرد که سرعت بالا باشه و سرعت برای شما چند هست!
-
نقل قول:
من بی تجربه هستم / برای آپلود فایل ها باید چی کار کرد که سرعت بالا باشه و سرعت برای شما چند هست!
برای آپلود از بخش مدیریت فایل ها استفاده میکنید و برای افزایسج سرعت شما کاری نمیتونید بکنید بلکه دیتا سنتر باید کاری بکنه ولی شما میتونید حجم فایل ها را کاهش دهید تا زود تر دانلود انجام بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
برای آپلود از بخش مدیریت فایل ها استفاده میکنید و برای افزایسج سرعت شما کاری نمیتونید بکنید بلکه دیتا سنتر باید کاری بکنه ولی شما میتونید حجم فایل ها را کاهش دهید تا زود تر دانلود انجام بشه
متوجه صحبت شما نشدم
دوستان میگن vps از هر جهاتی بهتر هست
http://www.webhostingtalk.ir/f56/60096/index3.html