-
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر
بنده مدت زیادی هست با جناب مددیان کار میکنم الان هم 17 سرور فعال از لوکیشن های مختلف ازشون دارم، هم کیفیت سرورها هم قیمت واقعا مناسبه، بحث پشتیبانی هم اگر انتظار چت روم نداشته باشید قابل قبول هست، و جدا از بحث سرور واقعا اخلاق و منش ایشون و تیمشون مثال زدنی هست، بنده که شخصا وقتی با ایشون صحبت میکنم لذت میبرم از ادب و نزاکتشون و کمک و راهنمایی هایی که واقعا در حیطه وظایفشون نیست و از سر لطف و بدون منت و چشم داشت انجام میدن.
تشکر ویژه از شما و تیم خوبتون جناب مددیان
-
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر
سلام میدونستی میتونی سرور هم اجاره کنی و کرایشو بدی؟؟:113:
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز میدونستی میتونی سرور هم
اجاره کنی و کرایشو بدی؟؟:113:
-
سلام اقا سرور من 3 روزه قطع شده تیکت دادم گفتن داریم پیگیری میکنیم
میشه بگین کی وصل میشه؟
-
با سلام
متاسفانه نمی دونم به چه دلیلی ایمیل ها به ما ارسال نمی شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tosan
بنده مدت زیادی هست با جناب مددیان کار میکنم الان هم 17 سرور فعال از لوکیشن های مختلف ازشون دارم، هم کیفیت سرورها هم قیمت واقعا مناسبه، بحث پشتیبانی هم اگر انتظار چت روم نداشته باشید قابل قبول هست، و جدا از بحث سرور واقعا اخلاق و منش ایشون و تیمشون مثال زدنی هست، بنده که شخصا وقتی با ایشون صحبت میکنم لذت میبرم از ادب و نزاکتشون و کمک و راهنمایی هایی که واقعا در حیطه وظایفشون نیست و از سر لطف و بدون منت و چشم داشت انجام میدن.
تشکر ویژه از شما و تیم خوبتون جناب مددیان
ممنون از شما این لطف شما رو می رسونه.
خوشحالیم که تونستیم رضایت مشتریان رو جلب بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan55
سلام اقا سرور من 3 روزه قطع شده تیکت دادم گفتن داریم پیگیری میکنیم
میشه بگین کی وصل میشه؟
من از دوستان پیگیری کردم و موردی رو بهم گزارش ندادند
اما ممنون می شم برای بررسی بیشتر ادرس ایمیلتون رو در طی پیام خصوصی ارسال بکنید تا بررسی شود
-
و همچنان یک سرویس دهنده بی کیفیت داره سرویس میفروشه ! کجاست مدیران این انجمن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
my-host.site
و همچنان یک سرویس دهنده بی کیفیت داره سرویس میفروشه ! کجاست مدیران این انجمن
با سلام
در صفحه قبلی (صفحه 20) هم صرفا یک ادعای بی اساس کردید و بعد از پرسش ما هم چیزی نفرمودید.
حداقل اگر مدرکی هم ارائه نمی دید یه چیزی بگید که بدونیم دشمنی ناموسی با ما ندارید !:دی
-
سلام قربان
ایا منابع اختصاصی هستش یا شیر
من هارد برام مهم نیست فقط رم و سی پی یو
رم بالاتر 8 و سی پی یو بالاتر از 6 هسته هم دارید
اگر دارید قیمت را میفرمائید
و کدام لوکیشن سرور بهتر است
من وی پی اس را برای ویندوز میخوام
یک ربات هستش که تو محیط ویندوز چند تا شبیه ساز اندروید رو ران میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hessamncp
سلام قربان
ایا منابع اختصاصی هستش یا شیر
من هارد برام مهم نیست فقط رم و سی پی یو
رم بالاتر 8 و سی پی یو بالاتر از 6 هسته هم دارید
اگر دارید قیمت را میفرمائید
و کدام لوکیشن سرور بهتر است
من وی پی اس را برای ویندوز میخوام
یک ربات هستش که تو محیط ویندوز چند تا شبیه ساز اندروید رو ران میکنه
با سلام
از شما بابت تاخیر در پاسخ گویی عذرخواهی می کنم
متاسفانه ایمیلی از سمت انجمن برای ما ارسال نشده بود.
اگر منظور از منابع ، سی پی یو و رم هست ، بله اختصاصی هستند. ولی هارد و پورت رو نمی شه اختصاصی داد.
چون مثلا در یک هارد 1 ترابایتی در سرور اصلی حداقل برای 5 نفر اشتراک داده می شه.
در مورد پورت هم به همین شرایط هست اما پورت رو به نحوی کنترل می کنیم که حق کسی ضایع نشود ! (حداقل 200 مگابیت به شکل گارانتی به هر کسی قابل ارائه هست)
در مورد منابع بیشتر بسیار ممنون می شم از طریق تیکت با همکاران در ارتباط باشید
در مورد لوکیشن هم ممنون می شم بفرمایید برای چه کاری نیاز دارید تا بتونیم با توجه به درخواست شما بهترین لوکیشن رو براتون پیشنهاد بکنیم
-
سلام، هنوز کد تخفیف دارید؟ من سرور ۳ ماهه از پلن اول و لوکیشن انگلستان نیاز دارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maddak
سلام، هنوز کد تخفیف دارید؟ من سرور ۳ ماهه از پلن اول و لوکیشن انگلستان نیاز دارم.
با سلام
ما در حالت کلی کد تخفیف نداشتیم ! و دلیل ارزون بودن در این تاپیک این هست که تاپیک تقریبا برای 1 سال پیش هست !!
اما در صورت خرید سه ماهه حداقل تخفیف 15 درصدی شامل شما خواهد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
بعد از مدت ها عدم فعالیت در انجمن بر آن شدیم تا دوباره برای معرفی خدمات جدید از این انجمن یاری بگیریم و با آفرهای ویژه در خدمتتون هستیم
نیراکلاود (رایان پردازش نیرا با شماره ثبت 43750) دارای نماد اعتماد الکترونیکی و نماد ساماندهی که از سال 1394 اخذ شده است و فعال از سال 1389
برخی از مزایا بارز سرویس هاستینگ ما:
** ارائه منابع کاملا اختصاصی
** همکاری با معتبرترین دیتاسنترها
** تحویل اتوماتیک و در سریعترین زمان
** ارائه پلان های متنوع برای هر نوع نیاز
** استفاده از VMWare و زیر ساخت های ابری و شبکه ای آن
** امکان ارائه پلان ها با هارد SSD NVMe و یا HDD 10K بنابر نیاز کاربر
** سخت افزارهای بسیار بالا و حداقل 128 گیگ رم از نوع DDR4 و سی پی یو 32 هسته ای
** دارای فایروال و انتی دیداس لایه 7 سخت افزاری از سمت خود دیتاسنتر و قابلیت دفع حملات تا 100 گیگابیت (فقط بر روی هلند ارائه می گردد)
دوستان می توانند از صفحه اصلی اقدام به سفارش
سرور مجازی و
سرور اختصاصی و
میزبانی وب نیز نمایند.
پلان های ما به شرح زیر می باشد و لازم به ذکر هست که این پلان ها ، پلان های پایه و پیشفرض می باشند. قابلیت سفارشی سازی در وب سایت به شکل کامل وجود دارد.
نکته : سرورهای مجازی هلند قابلیت استفاده برای تست های امنیتی و انجام آنها را دارند. لذا دوستانی که در زمینه امنیت نیز فعال هستند می توانند از سرورهای هلند ما برای اهداف خویش استفاده نمایند. کافی است از قسمت سفارشی سازی محصول این گزینه را انتخاب نمایند.
سلام
ایا بر روی سرور، هاست هم کانفیگ میکنید؟ هزینه آن را هم بفرمایید. (لایسنس و . . . )
هزینه پلن اقتصادی را هم بفرمایید. (حتی اگر رم یک داشته باشید)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alil0rd
سلام
ایا بر روی سرور، هاست هم کانفیگ میکنید؟ هزینه آن را هم بفرمایید. (لایسنس و . . . )
هزینه پلن اقتصادی را هم بفرمایید. (حتی اگر رم یک داشته باشید)
با سلام
بله کانفیگ انجام می شه ولی در حالت کلی در مورد جزئیات و کم و کیف قضیه لطفا یا از طریق تیکت پیگیری بفرمایید و یا با ای دی @niracloud_amini در تلگرام در ارتباط باشید
-
سلام جناب مددیان سایتتون در دسترس نیست امکان داره بررسی کنید
-
با سلام
بله تحت اتک بالایی هستیم
الان صرفا از ایران در دسترس هستیم
-
سلام
قیمت های سایت با قیمت های این افر متفاوت هست؟؟؟!!!
در حال حاضر امکان تهیه سرور هست ؟
سرور المان
-
سلام وقت بخیر. من سفارش سرور مجازی آمریکا را دادم، تحویل سرویس چقدر طول خواهد کشید؟
-
سلام سایت باز میشه توی بخشی که سرور هست نمیره و میخوام ریست کنم چون وارد سرور نمیشه چکار کنم کلی کار دارم
-
با سلام
به همه در اینباره ایمیل شده
متاسفانه در حال حاضر ای پی های سرور های هلندمون به مشکل برخوردند
درحال بررسی و رفع مشکل هستبم
-
سلام حداقل بگید کی درست میشه بنده کلی کار دارم
-
با سلام
دوست من ، واقعیتا کاری که دوستان در حال انجامش هستند و احتمالا نهایتا تا فردا صبح اوکی بشه در اصل کار یک هفته بود! و مشکلی که پیش اومده بود به هیچ عنوان پیش بینی نشده بود و اصلا قرار نبود اتفاق بیافته.
برای اپدیت شما و همه دوستان باید عرض کنم ما فقط در طی 24 ساعت کل رنج هلندمون رو عوض کردیم و در حال حاضر داریم روی سرور های مجازی یکی یکی ست می کنیم.
از صبوری شما سپاس گزاریم وبه خاطر مشکل پیش امده عذرخواهی می کنیم. در حال حاضر همه کار ها یا انجام شده است و یا در حال انجام هست! و الان منتظر دیتاسنتر جهت روت کردن ای پی ها هستیم.
-
خسته نباشی اگر زودتر حلش کنید ممنون میشم
-
نه اینجا پاسخ میدی نه تیکت رو پاسخ میدین برای جذب مشتری و گرفتن پول تند تند در خدمت مایید حالا که قطع شده انگار نه انگار
-
دوست گرامی ما در طی این مدت 4 نفری با حداکثر زمان کار در روز داریم کار می کنیم که بتونیم برسیم
واقعا تعداد تیکت ها خیلی بالاست و روند هم زمانبر هست !
لطفا کمی همکاری بفرمایید
-
سلام
وقت بخیر
در تاپیک قیمت رو زدید 35 ولی در قسمت ثبت سفارش بالای 80 هست اگه کد تخفیفی هست بفرمایید و اینکه پشتیبانی تلگرام هم دارید؟ و سرویس چه مدت پس از پرداخت آماده میشه ؟
-
با سلام
نه دوست من این تاپیک رو اگر دقت کنید برای خلی وقت پیش هست و صرفا به خاطر اینکه دوستان اپدیتش می کنند ما پاسخ می دیم
-
سلام
وقت بخیر
در تاپیک قیمت رو زدید 35 ولی در قسمت ثبت سفارش بالای 80 هست اگه کد تخفیفی هست بفرمایید و اینکه پشتیبانی تلگرام هم دارید؟ و سرویس چه مدت پس از پرداخت آماده میشه ؟
-
-
واقعا نمیدونم سرور ندارید چرا میفروشید پول رو میگیرند بعد میگند از این لوکیشن که سفارش دادید سرور نداریم تحویل بدیم بعد میگیم از جای دیگه بدید بعد اونم میگند پنل مشکل داره باید تا حل شدن مشکل صبر کنید!!!!
تیکت هم که ماشالا اصلا جواب نمیدند
-
با سلام
دوست من می شه لطفا ایمیل ثبت نامی رو در طی پیام خصوصی ههمین انجمن ارسال بفرمایید
-
لطفا تیکت بررسی بشه ممنون میشم
-
با سلام
دوستان تمامی تیکت ها در حال بررسی و رفع هستند.
متاسفانه مشکلاتی درطی چند روز اخیر داشتیم که واقعا از دست ما خارج هست. در حال پیگیری و رفع تمامی مشکلات هستیم ، لطفا صبوری بفرمایید
-
جواب داده نشدن تیکت بعد از ۸ روز اصلا حالب نست...
-
با سلام
دوست من ، باور بفرمایید ما چهار روزه به خاطر مسائل دیتاسنتر هلند ، خواب و خوراک نداشتیم. باور بفرمایید فقط شما نیستید که تیکت می زنند
اما مطمئن باشید در اسرع وقت به همه تیکت ها پاسخ داده می شود
-
پشتیبانی افتضاحه
بخش فروش فورا پاسخ میده برای جذب مشتری و بخش فنی به هیچ عنوان برای رفع مشکلات تلاشی نمی کند
اگه تیک بزنید پاسخ صحیحی از این مجموعه نمیگیرید
فقط به فکر فروش هستند و پشتیبانی ندارند
در عجب از ادمین هستم چرا تاپیک های این شرکت رو رو بلاک نکرده است !!!
-
با سلام
دوست من متاسفانه خودتون رو معرفی نکردید، لذا برخی از موارد زیر رو به خاطر عدم اطلاع از موضوع تیکت شما عرض می کنم
1- ما خیلی وقته که توی این انجمن عملا هیچ فعالیتی نداریم و اگر دقت کرده باشید تاریخ ایجاد این پست عملا برای 1 سال و 8 ماه پیش هست ! پس عملا بسته شده بود تا اینکه شما بازش کردید.
2- دوست گرامی موارد مربوط به پشتیبانی فنی با پشتیبانی مالی متفاوت هست ! امیدوارم متوجه باشید که موارد فنی نیاز به زمان بیشتری دارد پس کاملا عادی هست که برای موارد فنی وقت بیشتری گذاشته شود
3- دوست من طبق قوانین ما و یا قوانین سایر شرکت ها و یا سایر دوستان پاسخگویی به تیکت های فنی به خاطر بررسی مشکل و رفعش ممکنه تا 72 ساعت طول بکشه (که البته ما در خال حاضر به جز یک مورد چنین موردی رو نداریم). لذا اگر تیکت شما مثلا 6 ساعت طول بکشه تا پاسخگویی بشه این امری است عادی و واقعا جای اعتراض براش وجود ندارد.
4- اگر شما همون دوستی باشید که تیکتش بیش از 72 ساعت به طول انجامیده ، باید خدمتتون عرض کنم که تیکت شما به خاطر انجام مدیریت و نصب نرم افزار هایی که هیچ ارتباطی به تیم فنی ندارد ، قابل انجام نیست. شما درخواست نصب نرم افزاری رو دارید که قبل از خرید هیچ توافقی روش انجام نشده است و این مورد طی تیکت هم خدمتتون عرض شده بود ولی شما اصرار به نصبش داشتید! حتی نتونسته بودید فایل .exe اش رو دانلود بکنید!
5- در تمامی روز ها از ساعت 8 صبح الی 18 عصر پاسخگویی تلفنی چه برای خرید و چه برای پشتیبانی فنی دایر هست! هیچ تماسی از هیچ فردی مبنی بر عدم انجام مشکل فنی دریافت نشده است
6- طبق آمار سیستم مدیریت کاربران که در زیر اسکرین شاتش رو گذاشتم مدت پاسخگویی ما برای تیکت ها که حدود 1500 تیکت جدید بوده حدود 5 ساعت می باشد
-
کیفیت سرورهاشون پایینه. من 1 ساله ازشون سرور دارم.
وقتی سرور از دسترس خارج میشه دیر جواب میدن. دیر هم انلاین میشه. پنج شنبه که تیکت بزنید تا شنبه ساعت 11 جواب نمیدن.
دانش فنی نسبت به وایرشارک و سوکت ندارند یا شاید خودشون رو به اون راه میزنن. سرورشون تو خاک روسیه هست یعنی هر کسی که با وایرشارک یا سوکت پروگرمینگ کار کرده به راهتی میتونه اینو متوجه بشه ولی ip از هلند یا انگلیس خریدن و دایرکت کردن رو اون سرور. وقتی میگی سرورت تو روسیه هست میگه برو از ip هویز بگیر. خوب معلومه ای پی که اجاره میکنی از هلند باشه یا انگلیس و از خود ip هویز میگیری معلومه میزنه هلند . چون ip تو هلنده. همه این موارد جدا. خود گوگل رو هم داخل سرور باز میکنی روسیه میزنه. تویتر رو باز میکنی روسیه میزنه. یوتیوب رو باز میکنی روسیه میزنه. تاریخ و ساعت سیستم هم رو روسیه نیست که بگی اتوماتیک اونجا باشه. ویندوز تازه صفر . سایت بینگ رو باز میکنی زبان روسی باز میکنه . هر سایتی از هر جایی اونجا باز میکنی روسیه رو میاره. خوب اینم یه نشون خوب. البته 2 حالت داره یا خودشون میدونن و به اون راه زدن یا اینکه وارد نیستن و یا اینجوری به خودشون انداختن. به هر حال من تجربه 1 سال کار باهاشون رو گذاشتم. عکس و اسکرین شات هم خواستین دارم میفرستم.
-
دوست گرامی متاسفانه کسی که سواد فنی نداره شما هستید ! کسی که گوگل رو ملاک قرار می ده چیزی جز این هم ازش انتظار نیست !
خیلی ساده ای پیتون رو در ripe که ای پی از اونجا گرفته شده سرچ کنید !
https://apps.db.ripe.net/db-web-ui/query?searchtext=95.181.161.39
در قسمت route قسمت origin ، مقدار AS number رو می تونید مشاهده بفرمایید که AS211895 هست
حالا کافی هست اون رو استعلام بفرمایید!!!
https://bgp.he.net/AS211895
این AS برای دیتاسنتر هلند و Serverius هست !
از کسی که 1 ساله کاربر ماست واقعا انتظارات بیشتر از این هست !
- - - Updated - - -
پس دوست من لطفا وقتی اطلاعات ندارید بهتر بود که یکمی بیشتر تحقیق بفرمایید و به یوتیوب بسنده نکنید ! هیچ سایتی از مواردی فرمایید بجز گوگل و زیر مجموعه های گوگل روسی نیست و از ماکروسافت - امازون بگیرید تا هر جایی که بخواهیید هلند نشون می ده !
در ضمن در مورد کانفیگ هم ما کاری نخواهیم کرد و جزو وظایف ما نیست که برای شما وایزگارد و سوکت تنظیم کنیم ، این مورد به وضوح در وب سایت اعلام شده است.
-
سلام.
من دوشنبه یه سرور امریکا از شما تهیه کردم و نیاز بود سیستم عامل عوض بشه که تیکت زدم و سریع هم پاسخ داده شد ولی بعد از پاسخ اولیه که گفتین تغییر میدین هنوز جوابی دریافت نکردیم. ممنون میشم رسیدگی کنید این سیستم عامل عوض بشه ما از برنامه عقب نیوفتیم. ممنون.
-
با سلام
دوست من ، ایزوی سیستم عاملی که شما داده بودید باید به شکل دستی نصب می شد.
ممنون می شم لطفا صبوری بفرمایید ، زمان از دست رفته شما قطعا محاسبه خواهد شد و حقی از شما ضاییع نخواهد گردید
-
چه جالب !!! خود شخص من که تقریبا ۳ سال پیش بود ازشون سرویس داشتم که پیر مارو در آوردن با سرویس دادن و پشتیبانی خوشگلشون
مدتی هم هست یکی از دوستان تهیه کردن و جالبه بعد از ۳ سال هنوز درگیر مشکلاتشون هستن ! لااقل ۲تا نیرو پشتیبانی میذاشتی لااقل به موقع جوابگو باشن نه اینکه اصلا نباشن بعد مثلا ۴-۵ روز یه جوابی که اصلا دردی رو دوا نمیکنه بدن !
یه جورایی نمیدونم این تیم کج دار مریض و دست و پا شکسته دارن کار میکنن ( شاید مشکلات مالی ) یا با دیدگاه فقط فروش دارن کار میکنن که شاید واقعا براشون کیفیت سرور ها و جوابگو بودن مهم نیست و شاید مشتری های خاص خودشونو دارن و زیاد هم مهم نیست براشون حالا از بین ۵۰ تا مشتری مثلا ۱۰-۱۵ تاش هم شاکی باشن که البته فکر میکنم بیشتر از این مقدار باشه!
خلاصه که ایشالله خیره