-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viphyip
درود
رم 1 گیگ الان 45 تومان هست ولی فاکتور من تغییر کرده به 60 تومان !!! - تا 17 این ماه مهلت پرداخت لطفا تصحیح کنید
درود
لطفا روی سایت تیکت بزنید حتما اشتباه شده است و اصلاح میکنیم.
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
etanol
ماهی 15؟چرا تو سایت نیست
ماهی 15 تومن مربوط به ده ماه قبل بوده است که دلار 4 هزار تومان بود الان با این پول فقط یکدونه ای پی خالی میتونیم بدیم...
پست اول قابلیت ادیت ندارد و نتونستیم پست رو بروز کنیم.
-
سلام، ssd 1 گیگ آلمان تخفیف نداره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
perfect
سلام، ssd 1 گیگ آلمان تخفیف نداره؟
درود
خیر المان فقط رم 2 گیگ با تخفیف ارائه میشود.
-
-
سلام سرور آلمان معمولی رم 3گیگ cpu 3هسته فاکتورش چقدر میشه/؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman_6000
سلام رم 4 دارید ؟
درود
رم 4 رو 100 میتونم تقدیم کنم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
word1372
سلام سرور آلمان معمولی رم 3گیگ cpu 3هسته فاکتورش چقدر میشه/؟؟
سلام
85 تومن قابل تقدیم است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
ماهی 15 تومن مربوط به ده ماه قبل بوده است که دلار 4 هزار تومان بود الان با این پول فقط یکدونه ای پی خالی میتونیم بدیم...
پست اول قابلیت ادیت ندارد و نتونستیم پست رو بروز کنیم.
سلام دلار شده 11 تومن عزیز امیدووارم همگی دوستان همانطور که بالا رفتن قیمت ارز فورا گران میکنند با پایین اومدن اون هم مقداری تعدیلش کنن...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehryar
سلام دلار شده 11 تومن عزیز امیدووارم همگی دوستان همانطور که بالا رفتن قیمت ارز فورا گران میکنند با پایین اومدن اون هم مقداری تعدیلش کنن...
درود
منتظریم نرخ ارز به ثبات برسد و اطمینان داشته باشید که طی روزهای اینده کاهش قیمت خواهیم داشت.
اگر فاکتور دارید بفرمائید تا نرخ سرویس شما رو اصلاح کنم.
-
با توجه به کاهش نرخ دلار هزینه سرویس ها کاهش پیدا کرد.
رم 1 آمریکا 35 هزاز تومان | موجودی 20 عدد
رم 2 المان 50 هزار تومان | موجودی 5 عدد
رم 2 امریکا 50 هزار تومان | موجودی 5 عدد
قیمت های فوق بر اساس نرخ دلار 11500 تومان بسته شده است و تا زمانی که نرخ دلار همین حدود باشد با همین قیمت قابل تقدیم است.
-
من دیروز از ایشون سرور مجازی خریداری کردم
پشتیبانی عالی و کیفیت خوب
:79::79::79::79::79:
-
سلام
بنده مدتی هست مشتری شما هستم و از سرویس دهی و کیفیت خدمات رضایت کامل دارم و دوستان دیگری رو هم معرفی کرده ام که در حال حاضر مشتری شما هستند.
فقط یک انتقاد در مورد سیاست قیمت گذاری دارم که اینجا مطرح می کنم. قبل از افزایش نرخ ارز سرویسی رو ازتون داشتم و الان مدتی هست که چند برابر شده و ماهانه 45 پرداخت می کنم.
دلار میره بالا برای مشتری گرون می کنید که خوب طبیعیه ولی لااقل دلار میاد پایین و میصرفه براتون و قیمت هاتونو کم میکنید، برای ما هم اعمال کنید.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hercent
من دیروز از ایشون سرور مجازی خریداری کردم
پشتیبانی عالی و کیفیت خوب
:79::79::79::79::79:
درود
خوشحالم میبینم از کیفیت خدمات و سرویس دهی ما راضی هستید ، موفق باشید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
database
سلام
بنده مدتی هست مشتری شما هستم و از سرویس دهی و کیفیت خدمات رضایت کامل دارم و دوستان دیگری رو هم معرفی کرده ام که در حال حاضر مشتری شما هستند.
فقط یک انتقاد در مورد سیاست قیمت گذاری دارم که اینجا مطرح می کنم. قبل از افزایش نرخ ارز سرویسی رو ازتون داشتم و الان مدتی هست که چند برابر شده و ماهانه 45 پرداخت می کنم.
دلار میره بالا برای مشتری گرون می کنید که خوب طبیعیه ولی لااقل دلار میاد پایین و میصرفه براتون و قیمت هاتونو کم میکنید، برای ما هم اعمال کنید.
با تشکر
درود
بنده در پست های قبلی اعلام کردم که کاهش قیمت داریم و منتظریم تا نرخ ارز به ثبات برسد ، نمیتونیم که هر روز قیمت ها رو کاهش بدیم...
همونطور که وقتی بالا رفت یکدفعه افزایش قیمت نداشتیم ، از تاریخ شروع این تاپیک ما کلا دو بار افزایش قیمت داشتیم یکبار 12 مرداد بود که دلار 10 هزار تومان شد و یکبار هم در تاریخ 23 مهر بود که دلار 15 هزار تومان شد و هر روز قیمت ها رو بالاتر نبردیم. ضمن اینکه شهریور ماه با دلار 18 هزار تومانی بعضی سرورها رو تمدید کردیم ولی نزاشتیم خم به ابروی مشتری بیاد. الانم اگر پست های قبلی رو ببینید میبینید که قیمت رو به 35 هزار تومان کاهش دادیم و اگر نرخ ارز همین حدود باشه برای کلیه کاربران با همین قیمت قابل تمدید است.
شماهم روی سایت یک تیکت باز کنید تا نرخ سرویس شما رو بروز کنیم.
-
دوست عزیز سرور از آمریکا با این مشخصات چقدر در میاد؟
Ram : 4 GB
CPU: 8GHz
HDD: 10 Gb SSD
Bandwidth : 2000GB/month
Port: 1Gb/s
به مدت 1 ماه نیاز دارم برای استفاده 1 برنامه. سی پی یو هم مهمترین بخش این سروره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coldworld
دوست عزیز سرور از آمریکا با این مشخصات چقدر در میاد؟
ram : 4 gb
cpu: 8ghz
hdd: 10 gb ssd
bandwidth : 2000gb/month
port: 1gb/s
به مدت 1 ماه نیاز دارم برای استفاده 1 برنامه. سی پی یو هم مهمترین بخش این سروره
درود
90 تومن میتونم تقدیم کنم البته با هارد معمولی هست...
اگر ssd میخواهید از المان قابل تقدیم است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود
90 تومن میتونم تقدیم کنم البته با هارد معمولی هست...
اگر ssd میخواهید از المان قابل تقدیم است.
دوست عزیز سرعت هارد کند که نیست؟
چون یک برنامه قرار هست اجرا بشه روی این سرور به مدت یک ماه، و بیشتر مصرف ما سی پی یو هست،ای پی هم حتماً آمریکا نیاز هست.
ما میتونیم استفاده کامل کنیم از قدرت 8 گیگاهترتز سی پی یو؟ البته 24 ساعته نیست، ولی مقداری کار سنگین داریم به هر حال، در روز شاید 10 ساعت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
دوست عزیز سرعت هارد کند که نیست؟
چون یک برنامه قرار هست اجرا بشه روی این سرور به مدت یک ماه، و بیشتر مصرف ما سی پی یو هست،ای پی هم حتماً آمریکا نیاز هست.
ما میتونیم استفاده کامل کنیم از قدرت 8 گیگاهترتز سی پی یو؟ البته 24 ساعته نیست، ولی مقداری کار سنگین داریم به هر حال، در روز شاید 10 ساعت.
هارد بدون اورسل هست و با کیفیت بالا تقدیم میشه ، البته 8 گیگاهرتز معادل نصف پردازش یک سرور اختصاصی هست و سرویس های ما تحت قوانین fair usage ارائه میشه و نمیتونید بصورت کامل از پردازش سرویس استفاده کنید، برای رم 4 گیگ 2 گیگاهرتز میتونید بصورت کامل استفاده کنید...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
هارد بدون اورسل هست و با کیفیت بالا تقدیم میشه ، البته 8 گیگاهرتز معادل نصف پردازش یک سرور اختصاصی هست و سرویس های ما تحت قوانین fair usage ارائه میشه و نمیتونید بصورت کامل از پردازش سرویس استفاده کنید، برای رم 4 گیگ 2 گیگاهرتز میتونید بصورت کامل استفاده کنید...
2 گیگاهرتز کم هست برای کار ما، پیشنهاد بهتری ندارید؟ همونطور که گفته شد نهایت روزی بین 5 تا 10 ساعت استفاده میشه از سی پی یو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
2 گیگاهرتز کم هست برای کار ما، پیشنهاد بهتری ندارید؟ همونطور که گفته شد نهایت روزی بین 5 تا 10 ساعت استفاده میشه از سی پی یو
متاسفانه امکان ارائه نداریم ، شما باید سرور اختصاصی تهیه کنید.
-
ظرفیت سرورهای المان تکمیل شد.
اخرین موجودی رم 1 امریکا 14 عدد قابل ارائه است.
رم 1گیگ
سی پی یو 2 هسته (استفاده منصفانه)
هارد 30 گیگ
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
دارای پنل ریبوت تحت وب
دارای کنسول vsphere
کانفیگ رایگان
ماهیانه 35 هزار تومان |
کد تخفیف us1
-
چرا پست اول اصلاح نمیشه..با توجه به اینکه قیمت ها و شرایط تغییر کرده
ادمین ها محترم یه بررسی کنند چرا وضع تاپیکهای انجمن اینطوری شده .. کلی عنوان و پست اول وجود داره که دیگه فعال نیست اما همینطور بالا میان ...ویرایش هم نمیشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ak313
چرا پست اول اصلاح نمیشه..با توجه به اینکه قیمت ها و شرایط تغییر کرده
ادمین ها محترم یه بررسی کنند چرا وضع تاپیکهای انجمن اینطوری شده .. کلی عنوان و پست اول وجود داره که دیگه فعال نیست اما همینطور بالا میان ...ویرایش هم نمیشن
عزیز تاپیک فروش ما قیمت ها اپدیت میشه و کاربران هم با قیمت های جدید اقدام به خرید میکنند ولی اگر پست اول قابل ادیت باشد بهتر هست و کاربر هم اطلاعات اپدیت شده دریافت میکنه.
-
تا جایی که میدونم همیشه توی انجمن های این چنینی پست اول همیشه قابل ویرایشه..اگر اینجا اینطور نیست ایراد بزرگیه
-
با سلام..
مورد فورسی پیش اومد که نیاز به سرور مجازی داشتم...
دوستان که پاسخگو نبودن...!!
به جناب طحان مراجعه کردم و 30 دقیقه بعد از پرداخت ، سرور رو برای یک روز در اختیار بنده گذاشتند...
اول ممنون بابت تحویل سریع و دوم بابت ارائه سرور برای یک روز...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ak313
تا جایی که میدونم همیشه توی انجمن های این چنینی پست اول همیشه قابل ویرایشه..اگر اینجا اینطور نیست ایراد بزرگیه
قبلا این امکان فعال بود و بنده هم از مدیران انجمن درخواست دارم این گزینه رو مجددا فعال کنند.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mha1368
با سلام..
مورد فورسی پیش اومد که نیاز به سرور مجازی داشتم...
دوستان که پاسخگو نبودن...!!
به جناب طحان مراجعه کردم و 30 دقیقه بعد از پرداخت ، سرور رو برای یک روز در اختیار بنده گذاشتند...
اول ممنون بابت تحویل سریع و دوم بابت ارائه سرور برای یک روز...
درود
خواهش میکنم.
موفق باشید.
-
با سلام خدمت آقا دانیال
بنده جا داره از ایشون بابت سروریس های خوبشون تشکر کنم
فکر کنم بیشتر از 5 سال پیش مشتری ایشون بودم و دقیقا بعد از ایشون از هر سرویس دهنده ای خدمات گرفتم مشکلات خودشو داشت
ایشون فوقالعاده هستن
آرزوی موفقیت دارم براشون :53:
-
سلام خسته نباشید سرور centos7 با رم 512 موجود دارید ؟
-
اغا خوبن یا نه
میخوام سفارش بدم;;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryspeed
با سلام خدمت آقا دانیال
بنده جا داره از ایشون بابت سروریس های خوبشون تشکر کنم
فکر کنم بیشتر از 5 سال پیش مشتری ایشون بودم و دقیقا بعد از ایشون از هر سرویس دهنده ای خدمات گرفتم مشکلات خودشو داشت
ایشون فوقالعاده هستن
آرزوی موفقیت دارم براشون :53:
درود
باعث افتخار بنده هست که یک همکار از بنده تعریف بکند و بسیار خوشنودم که از سرویس های ما راضی بودید.
انشالله هرجا هستید موفق و پایدار باشید.:53:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
-_sMs_-
سلام خسته نباشید سرور centos7 با رم 512 موجود دارید ؟
درود
افری برای رم 512 نداریم و روی سایت هم کلا این پلان رو ارائه نمیدیم چون صرفه اقتصادی ندارد...
-
2 فایل پیوست
درود
عده ای از عزیزان به دلیل نرخ پایین سرویس ها از ما درباره کیفیت سرویس و اپتایم سوال میکنند که لازم دونستم توضیحاتی رو ارائه بدم.
از زمان شروع این افر تا الان 5 سرور اختصاصی برای این افر در نظر گرفتیم و بیش از 300 فروش تا کنون داشتیم که در حال حاضر 156 سرویس فعال از همین افرها داریم و در این تاپیک فروش بجز محدود مواردی که مشکلات از سمت خود کاربر بوده است مورد خاصی برای پشتیبانی و یا شکایت از کیفیت سرویس و یا اپتایم نداشتیم.
همچنین لازم دونستم عکس هایی از اپتایم سرورهای در نظر گرفته شده برای این افر و همچنین گزارشی از میانگین زمان تیکتهای ارسالی و پاسخ های دریافتی ارائه بدم تا پاسخ سوالات این چنینی رو دریافت کنید.
آپتایم :
فایل پیوست 38883
گزارش ساپورت این ماه تا کنون :
فایل پیوست 38884
قابل ذکز است که بعضی از تیکت ها که تایم بیشتری برای پاسخگویی داشته است تیکت رو نگهداشتیم و در حال رسیدگی به مسائل فنی و رفع مشکل کاربران بودیم و به این دلیل با تاخیر بیشتری همراه شده است.
فروش همچنان ادامه دارد...
-
یک سرور دیگر تهیه شد و به سرعت تحویل دادند
با سپاس از پشتیبانی خوب ایشون
-
منم یه سرور ماهی 15 تومن میخوام فقط اول یه تست بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadjanam98
منم یه سرور ماهی 15 تومن میخوام فقط اول یه تست بدید
درود
امکان ارائه تست نداریم اگر تمایل دارید سفارش بدید براتون اماده میکنیم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viphyip
یک سرور دیگر تهیه شد و به سرعت تحویل دادند
با سپاس از پشتیبانی خوب ایشون
خواهش میکنم انچام وظیفه کردیم.
-
سلام
به چه شکل باید تهیه کنم ؟
تو سایت که قیمتاش بالاست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid_king_r
سلام
به چه شکل باید تهیه کنم ؟
تو سایت که قیمتاش بالاست
درود
از کد تخفیف باید استفاده کنید.
-
15 تومن نشد
با تخفیف 25 تومن شد !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid_king_r
15 تومن نشد
با تخفیف 25 تومن شد !
عزیز با تخفیف 35 هزار تومان میشه ، 15 تومن برای سال قبل هست که دلار 4 تومن بود...
پست اول قابل ویرایش نیست و این مساله رو بارها در تاپیک مطرح کردیم.
-
سلام سرویس رم 2 گیگ آمریکا رو میخوایم بخریم میگه کد تخفیف منقضی شده
؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cloobgsm
سلام سرویس رم 2 گیگ آمریکا رو میخوایم بخریم میگه کد تخفیف منقضی شده
؟
درود
کد تخفیف مجددا فعال شد.