***فعلا گروه به خاطر مشخص نبودن هویت افراد و بحث های غیر مرتبط حذف شد***دوستان هر کی مشکل دارد و یا شکایت کرد بگه- همه مدارک را اینجا قرار دهیم، بسیار معتبر است و حداقل یک سری از مشخصات افراد هم میتوان تشخیص داد- که کی به کی است
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
***فعلا گروه به خاطر مشخص نبودن هویت افراد و بحث های غیر مرتبط حذف شد***دوستان هر کی مشکل دارد و یا شکایت کرد بگه- همه مدارک را اینجا قرار دهیم، بسیار معتبر است و حداقل یک سری از مشخصات افراد هم میتوان تشخیص داد- که کی به کی است
با تشکر
مشکل لایسنس اسکریپت ما برطرف شد . باتشکر از آقای مالدار
خواستار این هستیم مشکلات دیگر مشتریان جدید رو هم برطرف کنند
عزيز اگر حدود ١٠٠٠ عضو vip ما براي شما توجيه كننده ست به سرور يا هاستتون شك كنيد
يا حق
- - - Updated - - -
از زمان نسخه بتا بنده پيش خريد كردم و استفاده كردم و اپديت هاي قبلي رو تجربه كردم تا اين لحظه اسكريپت بهتري مشاهده نشده با اينكه بعد از 4 سال فعاليت VIP و تغيير حدود 6 سيستم اشتراك ويژه اين سيستم بهترين بوده
بهرحال مشتري زياد ميشه پشتيباني ضعيف ميشه و قابل دركه و ميبايست افرادي استخدام شوند جهت رفع مشكل خريداران
همانطور که قبلا اعلام کردم مگاپلاس دیگه أپدیت نمیشه و کاربرانی که روی مگاپلاس مشکل دارند درخواست بدهند تا لایسنس vipsystem به صورت رایگان واسشون صادر بشه
بنده به دلیل به کما رفتن حواهرم امکان دسترسی به نت و پشتیبانی رو هم تا مدتی ندارم لذا دنبال شرکت معتبری هستم تا توافق کنیم و سیستم رو واگذار کنم تا روند فروش. پشتیبانی و ... توسط این شرکت صورت بگیره
از طرفی هم اکانت git ما مسدود شد که خودش باعث مشکلات زیادی رو پیش آورد که هنوز اکانت باز نشده اما در حال پیگیری هستم.
در حال حاظر تنها امکان ایجاد لایسنس رایگان vipsystem برای کاربران مگاپلاس هست و مشکل پشتیبانی بعد از واگذاری سیستم رفع میشه و قطعا سیستم به یک شرکت معتبر واگذار میشه
از همه کاربران عذرخواهی میکنم و امیدوارم با واگذاری سیستم به یک شرکت متعهد کلیه مشکلات رفع بشه.
مشکل بنده نیز پیشامد و ناخواسته بوده و مشکل شخصی نده فشار عصبی زیادی رو متوجه بنده کرده که شاید برای کاربران عزیز قابل درک نباشه اما متاسفانه مشغله فکری بزرگی برای بنده هست
در حال حاظر روی vipsystem هیچ مشکل فنی وجود نداره و یکی از پیشرفته ترین سیستم های vip تحت وب سرویس هست که داره داره بدون کوچکترین مشکلی کار میکنه
سیستم شما درسته طراحی بسیار عالی و بروزی داره اما مشکلات هم کم نداره !!
1 - فایل vip.php که سیستم شما برای سیستم xAccelRedirect مشکل دارد و نیاز به ویرایش تا حل بشه که این مورد بدون پشتیبانی شما و به سختی در همان شروع کار حل شد !!
2- بخش بازیابی کلمه عبور سیستم شما مشکل دارد و هیچ کاربری در صورت فراموش رمز خود نمیتوانید از طریق این بخش رمز جدید ثبت نمایید ! (لینک ریست به ایمیل میاد و بعد لینک باز میشه و رمز جدید وارد و تایید میشه اما در سیستم اسکریپت باز همان رمز قبلی هست و تغییری نمیکند)
3- سیستم از بخش special characters پشتیبانی نمیکنه و اگر لینک دانلودی از یه & ساده استفاده شده باشه اون فایل برای کاربر قابل دانلود نیست !!!
این مشکلات جزئی که برای شما حتی 10 دقیقه هم زمان نمیبره حل کنید اما تیکت ها و هیچی رو جواب نمدید و الان هم ادعا میکنید هیچ مشکلی اسکریپت نداره به چه معنی هست ؟!!
شماره ی تیک ها : #172206 و #637189 ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لازم به ذکر هست که نزدیک 5 سال بنده با اسکریپت orina کار کردم و کاربر هم کم ندارم!
در همان شروع و انتقال به این سیستم جدید گرچه ظاهر بروز و زیبایی نسبت به اورینا داشته اما با مشکلات و عدم پشتیبانی اعتبار سایت رو تحت تاثییر قرار داد و همچنان هم ادامه دارد.
----------------------
ضمن درخواست شفای عاجل برای سلامتی خواهر شما
در نظر داشته باشید ، شما اینکاره نیستید ، وقتی خودتان نمیتوانید مشکلات را حل کنید ، چه توقعی از شرکت جدید است،؟؟؟؟؟؟!!!!!!
در ضمن کسی هم زیر بار مشکلات شما نمی رود،با این همه درسر و مشکلات و....!!!!
و از طرفی هم فعلا ظاهرا درست است، این اسکریپت شما هنوز کسی درس وحسابی مصرف نکرده ، واگر مثلا برای سایتهای دانلود استفاده واقعی بشه، تازه 100 تا مشکل دیگر هم دارد و تازه مشخص میشه
نمیدانم چرا شما نمیخواهید قبول کنید، این کاره نیستید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
شما مبالغ را برگردانید،
شخصا بنده راضی نیستم و نخواهم بود
شما تازه مبالغ را برگردانید، کلی هم برای الافی مردم، مدیون مردم هستید
کلا این کار شما مصداق کلاهبرداری است و مال حرام خوردن
بنده که راضی نیستم ، بقیه دوستان هم بیشتر همینطور هستند
خودتان میدانید
این قدر هم مشکلات شخصی خود را برای ، عدم مهارت و تخصص خود ، بیان نکنید
شما یکسال است که میخواهید مشکلات را حل کنید، قبلا که این مشکل شخصی برای شما نبود، باز هم اسکریپت کلی مشکل داشت
موقع خرید گفتید ورژن 3 را تا 2 ماه دیگر بدون نقص انتشار میدهید، بعد الان 1 سال گذشته ،چکار کردید؟
خودتان میدانید و خدای خودتان
من جای شما بودم ،پول مردم را بر می گرداندم
دیگر هم حرفی در این پست نمی ذارم، همی 1سال الافی کافی است
یا علی
اینو ببینید دوستان:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=189980
بنظر من که ایشون میگه خواهرم فلان شده و ... همش کشکه
ایشون که میگن میخوایم به یک شرکت دیگه انتقال بدیم در اصل میخوان آب رفته رو به جوی برگردونن و با ثبت یک شرکت جدید دوباره فروش خودشون رو ادامه بدن و گرنه استخدام پشتیبان که دیگه کاری نداره
الله اعلم / در فضاي مجازي قضاوت عجولانه فاجعه به بار مياره بنابراين اول تحقيق كنيد بعد اقدام
چون از هم بي خبريم بي اعتمادي هم كه ماشالله
دنیا با همهی زرنگ بازی های ادم هایش،باز هم دارمکافات خوبی است و البته خدایی دارد که جبران میکند حق مردم را،
ولی درکل کلاهبرداری است کا راین اقای نمیدان چی
این اتفاق توی کشور عادی است،همین امروز صبح داخل برنامهی حالا خورشید شبکه ی 3
نمایندگی ایران خودرو داخل تهران با بیش از 18 سال سابقه نزدیک حداقل 200 تا ماشین را پیش فروش کرده بود و طرف فراری کرده بود
طبق گفتهی یکی از مالباختگا مبلغ کلاهبرداری نزدیک 15 میلیارد تومان بود
من می گم بریم شکایت برای این است تا حداقل در شغل خودمان کلاهبردارها مشخص بشوند
بابک زنجانی های ،همین ادم هایی هستند که در جوانی کلاهبردار وچک بودند،بعدا شدند بابک زنجانی های این روزگار
کلا اقای زرنگ حواست باشد،یک جا خدا بد حالت را می گیرد
با یکی از همکاران برنامه نویس صحبت شده وسورس هر دوسیستم برای ایشان به همرا شرح تغییرات ارسال شده و طی صحبت های انجام شده آپدیت های مورد نیاز هر دو سیستم روز شنبه منتشر خواهد شد
همچنین از روز ۵ شنبه امکان انتقال رایگان کلیه کاربران از مگاپلاس به نسخه جدید vipsystem به صورت خودکار فراهم میشه
شرح تغییرات اعمال شده در آپدیت شنبه روز ۴ شنبه همین هفته اعلام میشه
با سلام
بنده هم قربانی این سیستم به اصطلاح جدید شدم
متاسفانه از این تایپیک اطلاعی نداشتم
تقریبا یک ماهه این سیستم رو تهیه کردم و ایشون با هزار بهونه تا الان وقت ما رو هدر داده با اینکه در تلگرام تعهد کرده بود قبل خرید که روز شنبه یا 3شنبه آپدیت جدید منتشر میشه و دارای همه امکانات که براشون ذکر کردیم هست که این شنبه و 3شنبه ها تا الانه که ادامه داره و حقیقت نداره احتمالا
با پیگیری های که کردیم از قبیل تلگرام+تیکت+ایمیل+تلفن و ... هم فایده ایی نداشت که نداشت
1000% پشیمون هستم برای خرید این اسکریپت به قول دوستان هم کد شده هست هم اینکه پشتیبانی زیر صفر 0- و هم وقتمون هدر رفته و متحمل خسارت هایی شدیم .
نظر بنده اینه با واگذار کردن به شرکت دیگر مساله حل نمیشود که هیچ بدتر میشود و باز وقت ما هدر میره و هم باز حرص خوردن و اعصاب خوردکنیش برای ما میمونه و به هیچ عنوان معقول نیست از طرفی شکایت رو در پیش گرفتیم اما باز صلاح دونستیم فعلا صبر کنیم چه اتفاقی میافته
از پلیس فتا هم اطمینان کامل دارم و مطمئنم به پولم میرسم چون با کمتر از این مبالغ هم رسیدم فقط پیگیری و عمل لازم داره و لاغیر.(کسانی رو دیدم بخاطر 15 هزارتومان هم رفتند و شکایت کردند بخاطر نفس عمل اشون و اتفاقا به پولشون رسیدند)
حالا پیشنهاد من اینه که یا پول همه اونا که مشکل دارند رو عودت و پس بدهند یا اینکه حداقل فایل اوپن سورس رو فقط برای خریداران قرار دهند که یه گلی به سرشون بگیرند و بتونند حداقل نیازهای خودشون رو تامین کنند .
اینقدری که ایشون توی این یک ماه ما رو اذیت کردند و حتی به خواهش و التماس های ما توجهی نکردند و خسارت به ما زدند و باز هم با غرور بیجا جواب سربالا دادند که چاره ایی نداریم بریم شکایت کنیم اگر بازم ادامه دار بشه این موارد
خود بنده هم نهایتا تا همین هفته آینده روز شنبه منتظر خواهم بود و اگر باز هم این شنبه اون شنبه نبود پرونده رو تحویل دادسرا خواهم داد.
امیدوارم به تعهداتتون عمل کنید و رویه کاری خودتون رو تغییر بدهید چون به غیر از اینکه مشکل شرعی داره این کار شما بلکه طبعات قانونی رو در پی خواهد داشت که البته شاید دیر و زود داشته باشه اما به حقمون خواهیم رسید.
بابا کور شدیم تا بخونیم ! رنگ قرمز چرا نوشتی بردار !!
در خصوص شکاست شما حتما بگیر باش وگرنه امیدی به تغییر و حل مشکلات این آقا نیست که نیست ....
همه ی ما گول ظاهر اسکریپت رو خوردیم و بس که در پشت این ظاهر زیبا عدم پشتیبانی کامل اونم با یه سیستم کدگذاری شده نیست.
ایشون من هم پیشنهاد میکنم فایل اپن سورس اسکریپت در اختیار خریداران قرار بدن و ای حالت لایسنس غیر فعال بشه !
درست مثل اسکریپت زیر که خود من هم خریداری کردم و منتظرم که وضعیت این اسکریپت مشخص بشه و سپس کاربران رو منتقل کنم !
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=189980
بی صبرانه منتظرم ببینم این 4 شنبه و شنبه کی قراره برسه و باز هم بهونه ای جدید پیدا میشه یا نه!
اون پول هایی ک بابت اسکریپ اختصاصی از ما گرفتید و بعدش اینقدر پیجوندید ک ما عطا ش رو به لقا ش بخشیدیم چ می شود؟!
غرور عجیبی داری شما! جالبه ک در صحبت ها تون یه معذرت خواهی خشک و خالی هم نیست!
انشالله حال خواهرتون سریع بهبود پیدا کنه. ولی اینها هیچ کدوم دلیل بر بی تعهدی شما نمیشه. وب مسترهایی ک از طریق این vip کاربر دارند، با هر باگ سیستم شما در روز باید چندین بار، از سمت کاربرهای خود تحقیر بشن، و عجیبه ک این اصلا برای شما محلی از اعراب نداره!
جالبه اون روزی ک تماس گرفتیم باهاتون و پیگیر اسکریپت گرب شدیم، خیلی حق به جانب فرمودید که " در سایت رسمی اعلام شده که تا 5 مرداد فقط از طریق تیکت پشتیبانی انجام میشه"
با کدوم منطق؟! چطور تا 4 روز قبل موعد تحویل پروژه تلفن رو جواب میدید. دقیقا روز تحویل به بعد، تمام قوانین بر علیه مشتری میشه!
ضمن اینکه این سایت به اصطلاح رسمی نباید خودش رو مجاب کنه ک هر قانون من در اوردی رو نزاره روی سایت! بماند که بعد 5 مرداد هم دو روز یه بار ج تیکت می دادید، ک در نهایت منجرب شد ما کلا قطع امید کنیم.
کاش حداقل اندازه یک درصد از عذرخواهی هایی که ما از کاربرانمون(به خاطر باگ های سیستم شما) کردیم، از مشتری هاتون می کردید!
پست های سایتتون رو فقط محدود به قوانینی که فهوی کلامش اینکه قراره یه روز خوب بیاد نکنید! معذرت خواهی درسته دردی از کسی دوا نمی کنه، ولی حداقل به مشتری و خود شما می فهمونه ک قصورتون رو پذیرفتید.
امروزم خبری نشد... اگه شنبه آپدیتی بیاد که یکم تایم برا خودتون خریدید وگر نه مدارکو تحویل دادسرا میدم...
بقیه دوستان هم به دادسرا شهرشون مراجعه کنند.
من هم دقیقا با نظر دوستمون موافقم دریغ از یک رفتار مناسب و پسندیده و آبرومند,یعنی پول بدیم و هزینه کنیم و بعد خدمات و پشتیبانی گدایی کنیم
البته کردیم و باز بی فایده بود و فکر کنم خواهد بود . کسی که بخواد به وعده هاش عمل کنه و آدم درستی باشه همون اول کار مشخص میشه و با عذرخواهی از کسانی که ازشون پول گرفته و متعهد شده ازشون دلجویی میکنه و صداقت در گفتار داره
بنده هم اگر تا ظهر همین شنبه خبری شد که شد و گرنه به همراه مستندات میریم دادسرا و شکایتم رو ثبت میکنم و منتظر ارجا به فتا میشم که نهایتا 1-2 روز طول میکشه و منتظر رای دادگاه میشم چون اطمینان کامل دارم که از طریق قانون به حقمون خواهیم رسید
یادتون نره در شکایت های خود به مدت زمان بی مسئولیتی و عدم تعهدشون و وعده و وعید های تو خالی قبل از خرید اشاره کنید و تقاضای غرامت کنید.
دنبال کردن اینجا هم فایده ایی نداره و بهتره فقط از مراجع قانونی پیگیر باشیم تا حساب کار دستشون بیاد و بفهمند که مملکت بی قانون نیست و حق به حق دار خواهد رسید.
موفق باشید.
درود بر ایران و ایرانی
متاسفم مصدق اوقات شریف همه دوستان میشم.
از طرف یکی از دوستان خیلی قدیمی که خیلی هم بهشان ارادت دارم پیامی دریافت کردم حاوی اینکه جناب آقای میلاد مالک همین سیستم دانلود خیلی اذیتشان کردند و همچنین کاربرهای زیادی دارن که ناراضی از سیستمشان هستند.
در اول باید بگم که بیشتر تاپیک ها رو مطالعه کردم و نظرات و جواب های استارتر موضوع رو هم دیدم
به نمایندگی از همه دوستان ناراضی توی همین تاپیک بهشان اکیدا اخطار میدم اگر در صورت نارضایتی دوباره و عدم همکاری با این دوستان و جمع وب مستران اگر به قول هاشان جامه عمل ندهند سیستم دانلود و یا هر سیستم که طراحی کردند در محیط نت به کمک تیممان دیکد کنیم و انتشار بدیم.
این یک هشدار جدی برای ایشون و همکارانشان خواهد بود و فقط بخاطر کسانی که احساس میکنند مالباخته هستند و درصدد شکایت هستند. (اصلا نیازی به شکایت نیست)
برای نمونه چند خط دیکد شده فایل index.php سیستمشان رو میزارم تا بفهمند که این فقط هشدار الکی نیست.
این رو هم متذکر بشم که اگر توانستند در همین موعد مقرر که خودشان تعیین کردند همه جمع وب مستران عزیز رو راضی کنند تیم ما هم حمایت و یاریشان خواهد کرد.
ioncube و امثالشان چیزی نیست که بخواهید بهش مغرور بشید دوست عزیز
دست بالای دست بسیار است
درصورت عمل به قول هاشان از ادمین تقاضا دارم پست بنده رو حذف نمیایند.کد HTML:<?php$percheck = 'vipsystem';
if (!(file_exists('core/system/system_file/install.lock'))) { header('Location: install.php'); exit();}
بله می شه
بگیریم اسکریپت اوپن سور کنیم و گسترش دهیم
مثل موزیلا که الان دقیقا روبروی سیتم گوگل و ماکروسافت قد علم کره
خلی هم خوب میشه
هر کسی میتونه یک قسمت را گشترش دهد
نیاز به گروه ایت توی تلگرام
ولی در کل باد حتما شکایت را کرد
من 8 ماه هست منتظر ایشون هست... کلی از کاربر های سایتم رو از دست دادم! 25000 تومن مشکل من نیست... ایشون خیلی بیشتر از اینا از ما زدن. بهتره بقیه پست های این تاپیک رو هم مطالعه کنید! فقط من نیستم!
اونوقتی که مشکل نداشتن چرا تیکت ها رو پاسخ نمیدادن و اشکالات سیستم رو برطرف نمی کردن! چند تا پست قبل تر گفتن لیست تغییرات 4 شنبه میاد و شنبه آپدیت میشه!(الان چند شنبه هست؟) شنبه هم معلوم نیست کدوم شنبه!!!
شما اگه دوست ایشون هستی بهتره راهنماییشون کنی پول مردم رو به نا حق نخورن!
شما لازم نیست 25 تومن از جیب بدین! نمی تونید ضرری که به ما زده شده جبران کنید! حداقل سکوت کنید و از کسایی که حق الناس رو درک نمی کنند حمایت نکنید...لطفا
سلام
دوست عزیز این طرز رفتار شما اصلا و اصلا پسندیده نیست
شما نه ازتون پولی رفته و نه اصلا ماها رو میشناسید
همه ماها توی یک صنف و یا یک کار بخصوص که اکثرا اینترنتی هست مشغولیم و شاید هم یکی از افراد متخصص کشوری توی رشته ی کاری که مشغولش هستیم باشیم
اما تو رشته خاص خودمون نه بقیه رشته ها و هرکس جایگاه و احترام خاص خودش رو داره
درکی که همه ماها از پشتیبانی داریم
عیب یابی و و رفع ایرادات و جوابگویی به مشریانمون هست حتی اگر مطلب جدیدی باشه که حتی خودمون ازش اطلاعی نداشته باشیم و یا حداقل جوابگو و شفاف سازی پیرامون مشکل و درخواست زمان ثابت برای حل مشکل هست و همین انتظار رو از بقیه داریم حالا اگر مثل ما نبود حداقل ممکنه رو ارایه بده که اون رو هم ندیدیم دوست عزیز
با این طرز جوابگویی شما که خیلی مشابهت داره با همون دوست عزیزمون جناب مالدار
این شک بوجود میاد شما اصلا کی هستید؟یا اصلا شما چه رابطه ایی با ایشون دارید؟یا اینکه اصلا هدفتون توی این پست ها چیه؟و هزار اما و اگر دیگر ...
در ضمن واقع واقعا میبخشید اینها رو میگم اما
با این شنبه و چهارشنبه ها که دروغی واحی بوده
و با آدرس قلابی شرکت که توی تایپیکی از یکی از همشهریای ایشون دیدم
تلفن دایورت شده و همیشه خاموش شرکت
تیکت های پی در پی و بی جواب
دروغ های شاخ دار دیگر که واقعا خنده داره و نمیتونم اینجا بگم متاسفانه
جواب ندادن تلفن شخصیشون و همه و همه
جوابگو نبودن ایشون از چندین ماه پیش به مشتریانشون
ما رو به شک میندازه که اصلا واقعا ایشون آیا خواهری دارند یا خیر چه برسه که مشکلی جدی هم داشته باشند؟
اگر هم داشتند ما هم دعاگوی ایشان خواهیم بود
چون واقعا تمییز حرف های ایشون از درست و غلط برامون سخت شده
این رو هم متذکر بشم
مشکل بنده 350هزار تومان هزینه اسکریپت هست و نزدیک 2 میلیون زیان مالی که ایشون باعثش بودند توی این یک ماه و چند روز اخیر
بقیه مشکلات و ناراحتی های ما و کاربرانمون فدای سر شما و همون دوستمون
اگر دست به چیب هستید بسم الله
من استقبال میکنم و لایسنس و کاربری از سایت ایشون رو تقدیم و واگذار به شما میکنم
زیاد از بحث اصلی خارج نمیشیم
ما اگر مشکلمون هزینه بوده باشه که از اول هزینه رو نمیکردیم و با تمایل شخصیمون پولی پرداخت نمیکردیم
اما این محصول نه مطابق گفته هاشون بوده نه اینکه قول های آپدیت در شنبه ها و چهارشنبه های متوالی که گذشت رو عملی کردند
اگر طبق گفته هاشون بدون باگ و عمل به قول هاشون رو داشته باشند آیا کسی با ایشون کاری خواهد داشت ؟؟؟
مسلما خیر و خیر
همه ما داریم کار میکنیم و اگر کارت کاملا درست هم باشه باز یکی دو نفری پیدا میشه بخواد از رو حسودی خرابتون بکنه اما نه اینگونه که همه مشکل دارند و خواستار رسیدگی باشند
ما فقط حق و حقوق قانونیمون رو میخوایم
عمل به وعده هاشون رفع باگ ها و وعده آپدیت دائم و همیشگی شون
ختم کلام
عرضم به خدمت شما
بنده نیازی به این اسکریپت ندارم ! اگر چیزی لازم داشته باشم بصورت اختصاصی میگم واسم بنویسن و سورس رو کاملا در اختیارم قرار بدن
بله نگفتم شما این حقو ندارید از حقوقتون دفاع کنید گفتم فقط درک کنید وضعیت ایشون رو
امیدوارم با قانون به نتیجه برسید و بعدا پشیمون نشید
موفق باشید
بازم اگر به شخصی برخورده بنده عذر خواهی میکنم :53:
درود
قبل از هر چیز بنده مجدداً از همه دوستان و اساتید عذرخواهی میکنم که مشکل شخصی بنده باعث شد در آپدیت و پشتیبانی سیستم وقفه ایجاد بشه
برای رفع مشکلات کاربرانی که سیستم VIP رو تهیه کردند با توجه به اینکه بنده درگیر مشکل شخصی شدم که واقعاً جای خالی توی ذهنم نذاشته با یکی از همکاران عزیز توافقی کردم و پیرو قراردادی 6 ماهه بنا شد ایشون پشتیبانی کاربران رو بر عهده بگیرن
سورس سیستم VipSystem 3 یا 4 روز پیش برای ایشون ارسال شده تا زحمت آپدیت رو بکشن
مواردی که قرار هست در مرحله اول توسط ایشون انجام بشه :
رفع باگ دانلود فایل های زیر 1 مگ
رفع باگ دانلود فایل های بالای 2 گیگ
افزودن سیستم پشتیبانی درون نرم افزاری به خود اسکریپت
افزودن سیستم جستجو در دایرکتوری
افزودن قابلیت فایروال
افزودن قابلیت خرید تک لینک
امکان دانلود رایگان
و چند آپدیت دیگه ...
------------------------------------------------------
برای اینکه مشکل پشتیبانی کاربران نیز حل بشه تصمیم گرفته شد که سیستم پشتیبانی اسکریپت VIP به پنل مدیریت خود اسکریپت VIP منتقل بشه و از سایت ویکی سرویس جدا باشه تا به راحتی بشه کاربران رو پشتیبانی کرد. لذا این قابلیت فراهم میشه تا مدیران بتونن از پنل admin خود اسکریت vipsystem برای پشتیبانی تیکت ارسال و تیکت های ارسالی رو پیگیری کنند.
همچنین امکان انتقال خودکار کاربران MegaPlus به vipsystem توسط ایشون در دست کدنویسی هست که کاربرانی که مگاپلاس رو خریداری کردند بتونند به راحتی منتقل بشن به سیستم جدید
متاسفانه بیشتر وقتم رو بیمارستان هستم و زیاد فرصت نمیکنم تاپیک رو مطالعه کنم, اما قطعاً با تدابیری که اندیشیده شده روال پشتیبانی و آپدیت سیستم مثل قبل منظم خواهد شد