-
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارت و محصولات مجازی Card Store
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanmoradi404
بله فروش ماژول حق شماست خب زحمت کشیدین ولی یه دفعه 25000 تومان
حالا که پولی شده و از این به بعد هم پولی خواهد بود دیگر قسمت حمایت از ما (پرداخت مبلغ دلخواه) معنا ندارد.
دوست عزیز این برنامه نویسان عزیز کلی زحمت کشیدن و مسلما کلی وقت گذاشتن تا این اسکریپت ساخته بشه و وقتی می بینن کسی حمایت نمیکنه پس واقعا حق دارن
تعدادی از ماژول های خاص پولی کنن اون گزینه حمایت از ما هم فکر نمی کنم موردی داشته باشه در ازای این همه کار رایگان و ماژول رایگانی که نوشتن مبلغی حمایت بشه جای دوری نمیره
بعد باعث انگیزه بیشتر این عزیزان میشه تا کارهای جدیدتر و بهتری ارائه کنن من واقعا از زحماتشون تشکر می کنم و کارشون هم کاملا تایید شده است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tarahiha
دوست عزیز این برنامه نویسان عزیز کلی زحمت کشیدن و مسلما کلی وقت گذاشتن تا این اسکریپت ساخته بشه و وقتی می بینن کسی حمایت نمیکنه پس واقعا حق دارن
تعدادی از ماژول های خاص پولی کنن اون گزینه حمایت از ما هم فکر نمی کنم موردی داشته باشه در ازای این همه کار رایگان و ماژول رایگانی که نوشتن مبلغی حمایت بشه جای دوری نمیره
بعد باعث انگیزه بیشتر این عزیزان میشه تا کارهای جدیدتر و بهتری ارائه کنن من واقعا از زحماتشون تشکر می کنم و کارشون هم کاملا تایید شده است
بله منم کاملا قیول دارم و نمی خواهم این تاپیک مربوط به این بحث ها باشه و بهتره مبحث حرفه ای خودشو که مربوط به محصولات مجازی Card Store باشه.
فقط گفتم هم حمایت هم پولی معنا نداره و نمی دونستم حرفم اینقدر تاثیر گذاره.
شما هم جز برنامه نویسان بودین؟
فرم ساز پرداخت- پرداخت مبلغ دقیقا قالب حمایت از ما Card Store که صفحه پرداخت آنلاین شماست.
-
سلام
فایلها را جایگزین کردم بعد از پرداخت و درهنگامم بازگشت و قبل از نشان دادن فاکتور پیغام خطای
Service Temporarily Unavailable
The server closed the connection without sending any data.
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems.
Due to heavy load on the server, connections may be temporarily blocked from locations that fetch an unusually high number of pages.
We apologize for the inconvenience.
را نشان میدهد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dadasanh
با سلام درگاه درست جواب داد و پرداخت تکمیل شد ولی بعد از نشان دادن فاکتور همزمان با فاکتور
پیغام Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in/home/u954196779/public_html/app/controllers/site/paymentController.php on line 105 را هم نشان میدهد
مسئله مربوط به هاستينگ هست و باتوجه به متن، از هاست رايگان استفاده ميكنيد..
-
اقای CityKala.net باسلام
با عرض پوزش مشکل از هاست نیست مگه میشه تو یک سایت دیگه که دارم از همین هاست اسکریپ فریر به خوبی داره جواب میده
ولی الان با این اسکریپ جواب نمیگیرم.پس مشکل از هاست نیست .
شکر خدا دوستان برنامه نویس اسکریپ جوابهای قانع کننده ای دارند که بسیار عالی جوابگو میباشند
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dadasanh
اقای
CityKala.net باسلام
با عرض پوزش مشکل از هاست نیست مگه میشه تو یک سایت دیگه که دارم از همین هاست اسکریپ فریر به خوبی داره جواب میده
شکر خدا دوستان برنامه نویس اسکریپ جوابهای قانع کننده ای دارند که بسیار عالی جوابگو میباشند
باتشکر
نه منظور من اين نيست كه اين هاست كلاً مناسب نيست، بلكه من ميگم اين هاست براي اين اسكريپت مناسب نيست به لحاظ برخي تابع ها كه در هاست هاي رايگان بسته مي شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanmoradi404
بله منم کاملا قیول دارم و نمی خواهم این تاپیک مربوط به این بحث ها باشه و بهتره مبحث حرفه ای خودشو که مربوط به محصولات مجازی Card Store باشه.
فقط گفتم هم حمایت هم پولی معنا نداره و نمی دونستم حرفم اینقدر تاثیر گذاره.
شما هم جز برنامه نویسان بودین؟
فرم ساز پرداخت- پرداخت مبلغ دقیقا قالب حمایت از ما Card Store که صفحه پرداخت آنلاین شماست.
نه دوست عزیز آریا بنر یکی از دوستان هستن و اون فرم برای درگاه زرین پال رایگان عزضه کردیم برای همه کاربر های انجمن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dadasanh
اقای
CityKala.net باسلام
باتشکر
دوست عزیز شما به ما لطف دارین ولی همین تور که گفتن مشکل از هاست
بنده با هزینه خودم برای شما یه هاست PHP 5.4 تهیه میکنم که بتونین به راحتی استفاده کنید به ایدی یاهوم پیام بدین
Re0p@yahoo.com
-
سلام
من برای تست اسکریپت در سایت xzn.ir یک هاست رایگان گرفتم
اسکریپت نصب می شه همه چی OK
فقط نمیدونم آدرس پوشه نصب و چی بزنم همه چی امتحان کردم ولی اشتباه می شه
http://xzn.ir/home/u684168086/public_html/
http://pay88/xzn.ir/home/u684168086/public_html/
http://pay88/xzn.ir/
http://xzn.ir/pay88/
پشتیبانی هم نتونست کمکی بکنه
با سلام
/home/u684168086/public_html/
پوشه نصب شما احتمالا این باشه
----------------
با احترام
بخش پشتیبانی هاست رایگان
که اشتباه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boyi
درود
ببینید پوشه نصب منظور پوشه ای هست که جلوی آدرس سایت قرار میگیره یعنی دقیقا جایی که فایل index.php قرار داره
به طور مثال آدرس سایت شما http://pay.xzn.ir/script/ هست خوب پوشه نصب میشه script
امیدوارم متوجه شده باشید
-
میبخشید برای ورود به قسمت مدیرت ابن پیغام میاد ایراد از کجاست
framework\core\exception\ControllerException
File: /home/u684168086/public_html/source/framework/core/controller.php
Line: 97
Trace:
#0 /home/u684168086/public_html/app/controllers/admin/commonController.php(91): framework\core\Controller->render('common/login', Array)
#1 [internal function]: app\controllers\admin\CommonController->actionLogin()
#2 /home/u684168086/public_html/source/framework/core/router.php(143): call_user_func_array(Array, Array)
#3 /home/u684168086/public_html/source/framework/framework.php(114): framework\core\Router->router()
#4 /home/u684168086/public_html/index.php(22): Framework->run()
#5 {main} Message: 404 view file not found /home/u684168086/public_html/themes/admin/views/common/login.tpl
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boyi
میبخشید برای ورود به قسمت مدیرت ابن پیغام میاد ایراد از کجاست
framework\core\exception\ControllerException
File: /home/u684168086/public_html/source/framework/core/controller.php
Line: 97
Trace:
#0 /home/u684168086/public_html/app/controllers/admin/commonController.php(91): framework\core\Controller->render('common/login', Array)
#1 [internal function]: app\controllers\admin\CommonController->actionLogin()
#2 /home/u684168086/public_html/source/framework/core/router.php(143): call_user_func_array(Array, Array)
#3 /home/u684168086/public_html/source/framework/framework.php(114): framework\core\Router->router()
#4 /home/u684168086/public_html/index.php(22): Framework->run()
#5 {main} Message: 404 view file not found /home/u684168086/public_html/themes/admin/views/common/login.tpl
شما ببینید در این مسیر فایل login.tpl وجود داره یا نه
/home/u684168086/public_html/themes/admin/views/common
-
اسکریپتو دوباره نصب کردم همه چی درست شد
یه سوال داشتم
من ip که به بانک برای اتصال درگاه معرفی کردم مربوط به یه سرور دیگست حالا این اسکریپتو رو یه سرور دیگه ای نصب کردم آیا راهی هست که بدون معرفی ip دیگری به بانک درگاه سرور جدیدو به همان ip اتصال داد؟
و یوزر و پسورد admin admin مدیریتو از کجا عوض کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boyi
اسکریپتو دوباره نصب کردم همه چی درست شد
یه سوال داشتم
من ip که به بانک برای اتصال درگاه معرفی کردم مربوط به یه سرور دیگست حالا این اسکریپتو رو یه سرور دیگه ای نصب کردم آیا راهی هست که بدون معرفی ip دیگری به بانک درگاه سرور جدیدو به همان ip اتصال داد؟
و یوزر و پسورد admin admin مدیریتو از کجا عوض کنم؟
خیر حتما باید همون آی پی باشه
مدیریت قسمت کاربران و ویرایش کاربر در اونجا میتونید عوض کنید
-
بهتره فایل اینستال رو تر و تمیز درست کنید و از کد $_server['server_name'] برای وارد شدن اتوماتیک آدرس سایت استفاده کنید.
-
واقعا عالیه فقط چنتا چیز کوچیک هست فکر میکنم خودشون میدونن و بزودی بر طرف میشه قالبارم زیاد کنید ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirhoseyn1377
واقعا عالیه فقط چنتا چیز کوچیک هست فکر میکنم خودشون میدونن و بزودی بر طرف میشه قالبارم زیاد کنید ممنون
قالب های جدید به زودی قرار میگره
-
بسیار عالی ، تو بحث قالب در آینده کمکتون خواهیم کرد
-
سلام دوستان
کسی هست کمکم کنه هاست عوض کنم هاست قبلیم php 5.4 ساپورت نمیکرد یه هاست مجانی پیدا کردم اما نمیدونم چیکار کنم
id yahoo : mansour.rasti
ممنون میشم کمکم کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamlegend2254
سلام دوستان
کسی هست کمکم کنه هاست عوض کنم هاست قبلیم php 5.4 ساپورت نمیکرد یه هاست مجانی پیدا کردم اما نمیدونم چیکار کنم
id yahoo : mansour.rasti
ممنون میشم کمکم کنید
سلام تو یاهو ادتون کردم بهتون میگم چی کار کنید
-
ما هنوز منتظر درگاه پاسارگادیم :( همه درگاه ها رو زدین جز پاسارگاد .. متاسفانه هنوز نتونستم به همین خاطر اسکریپت رو رو سایت خودم تست کنم ..
-
سلام.
ممنون از اسکریپت خوبتون-منتظر امکانات خوب شما هستیم
فقط یه چیزی قربان
منم خواستم اسکریپتو رو هاستم نصب کنم و مثل خیلی از دوستان مشکل php داشتم.هاست رایگان از xzn گریفتم تا تست کنم.ولی متاسفانه یه خورده به مشکل برخوردم
اول اینکه لطفی کنید فایل اینستال رو درستش کنید.موقع نصب همه چی درهم ورهم هستش.تمامی متن ها-لاین ها-کادر ها و... وارد همدیگر شده و ظاهر گرافیکی رو بهم زده و اصلا نمیشه فهمید باید متن و نوشته رو در کدوم قسمت وارد کزد. اگه منظورم رو درست متوجه نشدید بگید تا یه عکس بگیرم و ضمیمه کنم تا در شروع اول این مشکل بسیار بسیار ساده رو رفعش کنید.
و بعد اینکه موقع نصب همش خطای پایگاه داده رو میده و من هر چی زذم نتونستم اسکریپت رو نصب کنم. شاید اگه همه چی داخل هم نبود میشد فهمدید دقیقا باید چی رو وارد میکردم.
و یه نظر!!!!!!!!!!!!
شما دارید خیلی زحمت میکشید و کاشکی همون طور که در پست های اول گفته بودید فعلا اگه واستون مقدور بود پلاگین ها رو رایگان قرار میدادید.البته میدونم هزینه داره واستون ولی گفتم اگه واستون مقدور باشه مثلا همین ماژول تخفیف.
و یه پیشنهاد خیلی مهم :
الان همه میخوان این اسکریپتو نصب کنن و خیلیا مشکل هاست و ورژن php دارن.شما بیایید خودتون یه نمایندگی هاست با قابلیت نصب اسکریپت رو بگیرید و خودتون معرفیش کنید. و مطمئنا همه دوستان از شما تهیه خواهند کرد ، هم به خاطر حمایت و هم به خاطر اطمینان-- در اینصورت همه میتونن این اسکریپت رو داشته باشن ونصب و استفاده کنند و اینطوری هم یه کمی هم از هزینه های شما از همین فروش هاست بدست میاد و شاید اینگونه بتونید فعلا ماژول ها رو رایگان بزارید.
نوشته ام خیلی زیاد شد و خیلی ممنون که به نظرات دوستان اهمیت میدید و سریعا پاسخ و رسیدگی میکنید.
با تشکر از زحماتتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ten_soldier
ما هنوز منتظر درگاه پاسارگادیم :( همه درگاه ها رو زدین جز پاسارگاد .. متاسفانه هنوز نتونستم به همین خاطر اسکریپت رو رو سایت خودم تست کنم ..
ذرگاه پاسارگارد کسی مستندات در اختیار ما قرار نداد , یکی از دوستان لینک داد ولی دانلود نمی شود
بازم میگم اگه کسی مستندات بانک پاسارگاد داره بده ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezagh2007
سلام.
لطفی کنید فایل اینستال رو درستش کنید.موقع نصب همه چی درهم ورهم هستش.تمامی متن ها-لاین ها-کادر ها و... وارد همدیگر شده و ظاهر گرافیکی رو بهم زده و اصلا نمیشه فهمید باید متن و نوشته رو در کدوم قسمت وارد کزد. اگه منظورم رو درست متوجه نشدید بگید تا یه عکس بگیرم و ضمیمه کنم تا در شروع اول این مشکل بسیار بسیار ساده رو رفعش کنید.
با اینترنت اکسپلورر درسته صفحه اینستالش اما با موزیلا درهم و توهم توهم میشه .. با ie تست کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezagh2007
سلام.
ممنون از اسکریپت خوبتون-منتظر امکانات خوب شما هستیم
فقط یه چیزی قربان
منم خواستم اسکریپتو رو هاستم نصب کنم و مثل خیلی از دوستان مشکل php داشتم.هاست رایگان از xzn گریفتم تا تست کنم.ولی متاسفانه یه خورده به مشکل برخوردم
اول اینکه لطفی کنید فایل اینستال رو درستش کنید.موقع نصب همه چی درهم ورهم هستش.تمامی متن ها-لاین ها-کادر ها و... وارد همدیگر شده و ظاهر گرافیکی رو بهم زده و اصلا نمیشه فهمید باید متن و نوشته رو در کدوم قسمت وارد کزد. اگه منظورم رو درست متوجه نشدید بگید تا یه عکس بگیرم و ضمیمه کنم تا در شروع اول این مشکل بسیار بسیار ساده رو رفعش کنید.
و بعد اینکه موقع نصب همش خطای پایگاه داده رو میده و من هر چی زذم نتونستم اسکریپت رو نصب کنم. شاید اگه همه چی داخل هم نبود میشد فهمدید دقیقا باید چی رو وارد میکردم.
و یه نظر!!!!!!!!!!!!
شما دارید خیلی زحمت میکشید و کاشکی همون طور که در پست های اول گفته بودید فعلا اگه واستون مقدور بود پلاگین ها رو رایگان قرار میدادید.البته میدونم هزینه داره واستون ولی گفتم اگه واستون مقدور باشه مثلا همین ماژول تخفیف.
و یه پیشنهاد خیلی مهم :
الان همه میخوان این اسکریپتو نصب کنن و خیلیا مشکل هاست و ورژن php دارن.شما بیایید خودتون یه نمایندگی هاست با قابلیت نصب اسکریپت رو بگیرید و خودتون معرفیش کنید. و مطمئنا همه دوستان از شما تهیه خواهند کرد ، هم به خاطر حمایت و هم به خاطر اطمینان-- در اینصورت همه میتونن این اسکریپت رو داشته باشن ونصب و استفاده کنند و اینطوری هم یه کمی هم از هزینه های شما از همین فروش هاست بدست میاد و شاید اینگونه بتونید فعلا ماژول ها رو رایگان بزارید.
نوشته ام خیلی زیاد شد و خیلی ممنون که به نظرات دوستان اهمیت میدید و سریعا پاسخ و رسیدگی میکنید.
با تشکر از زحماتتون
1- مشکل اینستالی وجود نداره اون به خاطر هاست رایگان هست و پیشنهاد میکنم از هاست رایگان استفاده نکنید
2- خطای پایگاه هم از هاست رایگان
3- برای پلاگین ها هم یکم قیمت پایین میاریم که بتونین تهیه کنید
4- چند روز دیگه نمایندگی هاست هم در سایت اضافه میکنیم با قیمت پایین تر از همه هاستینگ ها
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
ذرگاه پاسارگارد کسی مستندات در اختیار ما قرار نداد , یکی از دوستان لینک داد ولی دانلود نمی شود
بازم میگم اگه کسی مستندات بانک پاسارگاد داره بده ممنون میشم
بفرمایید مستندات را آتچ کردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ten_soldier
با اینترنت اکسپلورر درسته صفحه اینستالش اما با موزیلا درهم و توهم توهم میشه .. با ie تست کنید.
ممنون از راهنمایی
-
1 فایل پیوست
مشکل فایل اینستال با تغییر 3 کد سی اس اس حل گردید.
فایل زیر جایگزین فایل فایل اصلی در پوشه اینستال کنید.
-
سلام دوستان
نصب کردم حالا میخوام واردش بشم این میاد
File: /home/iaccount/domains/iaccounts.ir/public_html/buy/source/framework/core/router.php
Line: 128
Trace:
#0 /home/iaccount/domains/iaccounts.ir/public_html/buy/source/framework/framework.php(114): framework\core\Router->router()
#1 /home/iaccount/domains/iaccounts.ir/public_html/buy/index.php(22): Framework->run()
#2 {main}Message: 404 not found controller app\controllers\buy\CommonController
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ten_soldier
بفرمایید مستندات را آتچ کردم.
دوست عزیز درگاه بانک پاسارگاد فایلی هم داره برای ساخت امضای دیجیتال
این فقط توضیحات در مورد چگونگی اتصال و پرداخت هست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamlegend2254
سلام دوستان
نصب کردم حالا میخوام واردش بشم این میاد
File: /home/iaccount/domains/iaccounts.ir/public_html/buy/source/framework/core/router.php
Line: 128
Trace:
#0 /home/iaccount/domains/iaccounts.ir/public_html/buy/source/framework/framework.php(114): framework\core\Router->router()
#1 /home/iaccount/domains/iaccounts.ir/public_html/buy/index.php(22): Framework->run()
#2 {main}Message: 404 not found controller app\controllers\buy\CommonController
دوست عزیز به احتمال زیاد شما موقع نصب پوشه نصب رو اشتباه وارد کردید
-
پوشه نصب رو باید چطوری وارد کرد
مثلا یه پوشه توی هاست باز کردم به نام buy
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamlegend2254
پوشه نصب رو باید چطوری وارد کرد
مثلا یه پوشه توی هاست باز کردم به نام buy
خوب پوشه نصب همین buy هست
-
سلام این اسکریپت نسخه انگلیسی هم داره؟
ما اکانت به کاربرای اروپایی میفروشیم هیچ اسکریپت به این صورت به زبان انگلیسی پیدا نکردم:109:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nikitapay
سلام این اسکریپت نسخه انگلیسی هم داره؟
ما اکانت به کاربرای اروپایی میفروشیم هیچ اسکریپت به این صورت به زبان انگلیسی پیدا نکردم:109:
منو تو یاهو ادد کنید
re0p@yahoo.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دوست عزیز درگاه بانک پاسارگاد فایلی هم داره برای ساخت امضای دیجیتال
این فقط توضیحات در مورد چگونگی اتصال و پرداخت هست
درود
من وقتی با بانک قرارداد بستم این فایل PDF رو بهم دادن و سه تا فایل به نام های private و terminal و merchant .. فایلی برای ساخت امضای دیجیتال نمیده بلکه همین private را باید در هاست آپلود کنیم ..
من برای freer و whmcs و جوملا ، دارم استفاده میکنم و بدون مشکل ..
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ten_soldier
درود
من وقتی با بانک قرارداد بستم این فایل PDF رو بهم دادن و سه تا فایل به نام های private و terminal و merchant .. فایلی برای ساخت امضای دیجیتال نمیده بلکه همین private را باید در هاست آپلود کنیم ..
من برای freer و whmcs و جوملا ، دارم استفاده میکنم و بدون مشکل ..
با تشکر.
دوست عزیز در صورتی که مستندات رو مطالعه کرده باشید نوشته شده که
("RSAProcessor.class.php");
ﮐﻼس ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ RSA ، اﻳﻦ ﮐﻼس در PHP وﺟﻮد ﻧﺪارد و ﻣﻲ ﺑﺎﻳﺴﱵ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺟﺪاﮔﺎﻧﻪ اﺳﺘﻔﺎدﻩ ﺷﻮد.
-
به درخواست کاربران ماژل تخفیف زمانی 30% قیمت آن کاهش یافت
موفق باشید
http://cardstore.softha.net
-
سلام
وقتی میخواد بره صفحه بانک ملت این ارور میادخطایی رخ داده است . کد خطا 421
-
نقل قول: